Säädettävä kahvakuula levypainoilla

100459-00002-0020

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-4.45€

55,50 €

Normaalisti:59,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Monipuolinen säädettävä kahvakuula levypainoilla - voit valita sinulle sopivan painomäärän!

Varsinkin aloittelevat kahvakuulakuntoilijat eivät tiedä kuinka paljon painoa he tarvitsevat kahvakuulalla treenaamiseen. Siksi tämä paketti on loistava setti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Säädettävällä kahvakuulalla voit itse helposti määrittää, kuinka painavalla kuulalla haluat treenata. Se on myös edullinen ratkaisu, koska et tarvitse montaa eripainoista kahvakuulaa.

Säädettävän kahvakuulan edut

Kahvakuulatreenaamisesta on viime vuosina tullut hyvin suosittu liikuntamuoto. Harjoittelu on mahdollista kaikkialla. Kahvakuula vie vain vähän tilaa, mutta on uskomattoman tehokas. Säädettävä valurautainen kahvakuula on täydellinen valinta, eteenkin jos aiot edetä treenissäsi. Tuote sopii sekä aloittelijoilla että tottuneille treenajillekkin. Kuulan painon pystyt valitsemaan itse oman tasosi mukaan ja muuttaa sitä kehityksen mukaan. Aloita treenaaminen kevyillä levyillä ja etenee painavampaan. Näin ollen sinun ei tarvitse ostaa useita eri painoisia kuulia. Mukana tulee 12 levypainoa, 0,5-2 kg. Levypainojen vaihtaminen on helppoa ja vaivatonta ja ne istuvat tukevasti. Kahva on muotoiltu tukevan otteen saamiseksi. Kahvakuulta treeni harjoittaa voimaa, joustavuutta ja kestävyyttä samanaikaisesti.

Treenaaminen säädettävällä kahvakuulalla

Kahvakuulatreenaaminen eroaa käsipainoharjoittelusta. Kahvakuulalla harjoitukset tehdään paljon toistoja, jopa useiden minuuttejen ajan lyhyillä tauoilla. Tälläinen treenaaminen vahvistaa muun muassa sydämmen toimintaa. Useat tutkimukset osoittavat, että kahvakuulalla treenaaminen 20 minuutin ajan voi polttaa yhtä paljon kaloreita kuin 14 km juoksu.

Kahvakuulatreenaamisen on monia harjoituksia. Kaikki treenit rakentavat kestävyyttä ja voimaa, kehittäen takareisiä, hartioita ja alaselkää. Lisäksi se lisää puristusvoimaa.

Harjoittele oikeanlainen tekniikka

Kahvakuulalla treenatessa tekniikka on tietenkin tärekää, olitpa aloittelija tai kokenyt kahvakuulien käyttäjä. Kannattaa varata aikaa jo pelkän oikean tekniikan harjoitteluun. Näin voit saada aikaan tehokkaan treenin ja vältyt vammoilta. Ensiksi kannattaa opetella perusasento: jalat hieman lantiota leveämpään asentoon, painon tulee olla kantapäillä. Hartioiden, lonkan, polvien ja kantapäiden tulee olla samassa linjassa. Hartiat alhaalla ja kyynärpäät suorassa.

Swing on kahvakuulalla tehtävä perusharjoitus, joka kannattaa opetella ensimmäisenä. Jalkojen tulee olla perusasennossa ja kuulasta pidetään kiinni molemmin käsin jalkojen välissä. Olkapäät takana ja kantapäät tukevasti lattiaan. Lannetta voidaan siirtää taaksepäin ilman polvien koukistamista. Heilauta kahvakuulaa ylöspäin niin että se on vaakatasossa, laske huolellisesti alas. Ennen harjoitteluja kannattaa lämmitellä.


Ominaisuudet:

  • Nettopaino: 1.5kg
  • Luistamaton ergonominen otekahva
  • Kahvakuulaan voi lisätä maksimissaan 15kg edestä levypainoja

 

Pakettiin kuuluvat painot:

  • 4x0,5 kg
  • 2x1 kg
  • 2x1,25kg
  • 2x1,5 kg
  • 2x2 kg

 

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut