Levytangon pehmusteLevytangon pehmusteet nyt edullisesti meiltä! Katso valikoima ja valitse sopiva levytanko pehmuste. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa omasi nyt!

3 tuotetta
Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mistä löydän laadukkaita levytangon pehmusteita?

  Laadukkaita levytangon pehmusteita on saatavilla urheiluvälineiden erikoisliikkeissä sekä verkkokaupoissa, kuten gorillasports.fi. Muista etsiä sellaiset pehmusteet, jotka ovat erinomaisesti arvosteltuja ja suunniteltu kestämään kovaa käyttöä.


 • Onko värikkäitä levytangon pehmusteita saatavilla?

  Kyllä, monet valmistajat tarjoavat värikkäitä vaihtoehtoja perinteisten mustien ja harmaiden sijaan. Tarkista saatavilla olevat vaihtoehdot valitsemastasi urheiluvälineiden myyntipaikasta.


 • Mikä on levytangon pehmusteen keskimääräinen hinta?

  Levytangon pehmusteiden hinnat vaihtelevat yleensä 10 ja 30 euron välillä. Hintaan vaikuttavat pehmusteen materiaali, valmistustapa ja brändi.


 • Kuinka valitsen oikean levytangon pehmusteen käyttötarkoitukseeni?

  Valitse pehmuste sen perusteella, mitä liikkeitä aiot tehdä. Esimerkiksi kyykkyyn ja lantionnostoon tarkoitetut pehmusteet ovat usein muotoiltu tukemaan ergonomisesti niska- ja hartiaseutua.


 • Voiko levytangon pehmustetta käyttää kaikenlaisiin harjoitteisiin?

  Vaikka levytangon pehmusteet ovatkin suunniteltu suojaamaan niskaa ja hartioita, kaikki pehmusteet eivät sovellu jokaiseen harjoitteeseen. Tarkista pehmusteen soveltuvuus erilaisiin liikkeisiin, kuten kyykkyihin tai lantionnostoihin, ennen ostoa.


Levytangon pehmusteen käyttö

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Levytangon pehmuste on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Levytankopehmuste on hyödyllinen tapa suojata yläselkää raskaalta tangolta. Erityisesti, jos teet kyykkyjä suurilla painoilla on tämä ehdoton selän suojaamiseksi. Lisäksi Gorilla Sportsin levytankopehmuste on tehty laadukkaista materiaaleista ja sitä ei ole hinnalla pilattu! Osta omasi jo tänään.

Levytangon pehmustetta voi käyttää esimerkiksi:

- Kyykkytangossa suojaamaan selkää.

- Lantionnostossa keventämään lantiolle kohdistuvaa painetta.

Julkaisija: Gorilla Sports