Säädettävät käsipainotSäädettävät käsipainot nyt edullisesti meiltä! Laaja valikoma käsipainoja, valitse yksittäinen tai valmis setti. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa omasi nyt!

37 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 37 tuotteesta

Säädettävät käsipainot

Säädettävillä käsipainoilla kotitreeni sujuu luonnostaan!

Kotitreenaus on nyt suositumpaa ja tarpeellisempaa kuin koskaan. Varsinkin päivästä toiseen istuvalla työläisellä sekä selän ja käsien lihakset saattavat heikentyä huomattavasti. Tällöin kunnon treenaus on todellakin tarpeen ja pitää sekä ruumiin että mielen virkeänä? Mitä tehokkaaseen kotitreeniin sitten tarvitsee?

Kunnon säädettävä käsipainosarja on ensimmäisiä kotitreenaukseen ostettavia työkaluja, joilla treeni varmasti luonnistuu. Vaikka monet liikkeet onnistuvat ilman lisättyjä painoja, oman kehon paino ei jossain vaiheessa enää riitä ja silloin laadukkaisiin painoihin panostaminen on se, mitä tarvitaan. Käsipainot tuovat siis treeniin sekä tehokkuutta että haastetta. Mitä säädettävä setti painoja sitten on, ja mihin sitä käytetään? Lue tästä vinkkejä, kuinka gorillasports.fi-sivustolta saa ostettua laadukkaat käsipainot, ja kuinka niitä kannattaa käyttää oikein. Osta siis itsellesi hyvät ja laadukkaat käsipainot.

Vinkkejä kotitreenaukseen käsipainoilla


Kiinteät käsipainot, säädettävät käsipainot ja käsipainosarja ovat tehokas apu moniin kotona tehtäviin liikkeisiin. Lue tästä, mitä liikkeitä kannattaa kokeilla käsipainoilla.

Kyykky ja käsien ojennus

Tämä koko vartaloa tehokkaasti hoitava liike lähtee reisilihaksista ja jatkuu koko käsiin, ja jossa käsipainot tuovat toivottua ryhtiä liikkeeseen. Varsinkin reidet, pakarat ja vatsalihakset kannattaa pitää tässä liikkeessä kontrolloituna. Seiso tukevassa, lantionlevyisessä haara-asennossa, tee kyykkyasento ja nosta kädet suorina ylös käsipainoja kannatellen.

Askelkyykky käsipainoilla

Asetu valmiusasentoon käsipainot käsissä vartalon vierellä. Askella reilusti toinen jalka eteen keskivartalo kontrolloituna. Älä kuitenkaan jännitä hartioita. Käsien tulee pysyä vartalon vierellä. Koukista polvia hieman askeltaessasi, ja askella taakse. Vaihda toinen jalka, ja toista sarjasi mukaisesti.

Vipunosto sivulle

Ota tukeva asento jalat lantion leveydeltä, ja aseta kädet painojen kanssa vartalon sivuille. Nosta kädet suorina sivukautta ylös ja pysäytä T-asentoon. Laske alas. Liikkeeseen saa enemmän tehokkuutta, mitä hitaammin lasket kätesi alas. Toista sarjasi mukaisesti. Käsipainot auttavat liikkeen tehokkuudessa.

Vipunosto maaten

Asetu jumppamatolle tai muulle pehmeälle alustalle maaten. Laske jalkapohjat lattiaan, jotta polvet koukistuvat ja saat alaselän maata vasten. Aseta käsipainot rinnan päälle ja nosta käsipainot kohti kattoa. Pehmennä hiukan kyynärvarsia. Saat hyvän lisätuen lattiasta, jos painat lapoja kohti lattiaa. Pidä vartalo kontrolloituna ja laske kädet alas. Toista.

Yhden käden kulmasoutu

Liikkeen aloitus tapahtuu viemällä toinen jalka reilusti eteen käsipainot tiukasti vartalon vierellä. Varmista, että molemmat jalkapohjat ovat maata vasten, jotta asento on tukeva. Koukista 90 asteen kulmaan edessä olevaa jalkaa, ja aseta painoton käsi sen päälle varmistamaan tukevuus. Aseta painollinen käsi vartalosi viereen ja koukista käsi 90 asteen kulmaan vartalosi vierellä. Muista hyvä keskivartalon kontrolli, mutta älä jännitä hartioita. Käsipainot pysyvät liikkeen aikana tiukasti kädessä.

Erilaisia painosettejä

Gorillasports-sivusto myy erilaisia painosettejä kotitreenin tarpeisiin. Tältä sivustolta löydät monenlaiset painot. Esittelemme nyt lyhyesti muutamat sivustolta löytyvät tuotteet, jotka saattavat sopia juuri sinun tarpeisiisi. Katso siis juuri sinulle sopivat käsipainot.

Olympia - säädettävät käsipainosarja

Tämä käsipainomerkki sopii varmasti kaikille. Vaihtoehtoina ovat 20 kilon, 30 kilon sekä 35 kilon painot, joten tämän painosetin voi valita oman tason mukaisesti. Hinta setillä vaihtelee 100 ja 200 euron välillä. Kirkkaan oranssi väri tuo treeniin särmikkyyttä ja hyvää, kirkasta tunnelmaa.

Kultainen käsipainosarja

Tämä valurautainen säädettävä käsipaino on kultainen väriltään, ja painaa 30 kiloa, jossa on säädettävä painosarja. Sen setti sopii ehdottomasti tehokkaaseen voimaharjoitteluun. Säädettävän ominaisuuden ansiosta, harjoituksen voimakkuutta saa muutettua. Karhea pinta auttaa pitämään hyvän pidon harjoittelussa. Tämä käsipainosetti on ehdottomasti kotitreenin kingi! Olisivatko siis nämä juuri sinulle sopivat käsipainot, joissa säädettävät käsipainot takaavat personoidun treenisuorituksen.

Säädettävä käsipainot hinta

Käsipainosetti naisille

Vaikka tämä setti sopii ehdottomasti myös miehille, kaikki gorrilasports.fi -sivustolta löytyvät tuotteet sopivat myös naisille sekä esteetikoille. Sen pirteä väri tuo treeniin tehokkuutta. Settiin kuuluu pinkki kahvakuula (8kg), pinkki vastusnauha (11.3 -35.5 kg), kaksi kromista levypainoa painoiltaan 1.25 kg, 2.5 kg, kaksi käsipainotankoa (35 cm), slam ball ja juomapullo.

Tämän setin avulla saa ehdottomasti treenin kuin treenin käyntiin, ja koko treenisarja on ehdottomasti onnistunut, eikä varusteista kiinni! Käsipainot ovat laadukasta materiaalia, mikä takaa treenin onnistumisen. Säädettävä painosarja takaa monipuolisen treenin.

Kuminen käsipainosetti

Tämä kevyempään kotitreeniin sopiva säädettävä käsipaino on vähän tilaa vievä ja hyvä ratkaisu hänelle, joka ei halua täyttää kotiansa monilla kuntosalilaitteilla. Kumiset levypainot voi järjestää kotiisi järkevästi. Kuminen pinta ei naarmuta lattiaasi ja kuvioitu tanko auttaa käsien pitoa treenin aikana. Tämän käsipainosetin väri on musta ja hinta on noin 82 euroa! Säädettävät käsipainot auttavat varioimaan treenin kuin treenin halutulle tasolle.

Hauis-ojentaja-treenisetti

Tämä monipuolinen treeni- ja painosetti auttaa treenaamiseen kuin treenaamiseen. Settiin kuuluu säädettävä vinopenkki, käsipainot säädettävät (30 kg), arm blaster, paksut otekahvat, juomapullo.

Tämä treenisetti penkillä sopii kaikkeen kotitreenaamiseen ja tällä setillä saa ehdottomasti monipuolisen treenin aikaiseksi riippuen siitä, mitä haluat tehdä. Säädettävät käsipainot ovat siis ehdoton kulmakivi jokaiseen treeniin.

Mitä hyötyä on säädettävistä käsipainoista?

Säädettävät käsipainot ovat hyvä apu kotitreeniin, sillä niitä voi käyttää useampi treenaajaa samassa taloudessa, kun taas kiinteät käsipainot joutuu ostamaan jokaisen koon. Käsipainosarja siis palvelee esimerkiksi parisuhteen molempia osapuolia tai treeninsä vasta-aloittanutta ja treeniä pidempään jo jatkanutta. Säädettävä paino määrittelee myös kuntosi tason, joten kotitreenistä tulee progressiivisesti tehokkaampaa kehityksesi jatkuessa.

Hyvät käsipainot käsipainosarjat sopii kaikille. Käsipainot voi ostaa joko vain säädettävä paino huomioon ottaen tai koko sarjan, joka sisältää kahvakuulaan, vastusnarun sekä säädettävän käsipainosetin, jossa on lisättävät painot. Voit itse valita, mikä ostos on sinulle mieluisampi. Gorillasports.fi-sivustolta voit löytää oman mieluisan settisi sekä säädettävät painot. Näin kotitreenisi starttaa varmasti hyvin käyntiin! Hyvät kasipaino auttavat treenissä kuin treenissä. Ne tuovat tehokkuutta ryhtiin ja hyvään oloon.

Loppupäätelmä

Sopii sekä naisille että miehille, jotka haluavat kuntoilla ja haluavat säätää painoja. Käsipainot auttavat todistetusti voimatreenauksessa ja avustavat sinua saamaan näkyviä tuloksia. Juuri siihen tahtiin kuin itse haluat. 

Tulet varmasti olemaan tyytyväinen tähän hankintaan.

Säädettävät käsipainot tarjous