JumppapallotJumppapallot nyt meiltä edullisesti! Käyttö myös istumiseen työtuolina. Löydä haluttu koko laajasta valikoimasta. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa jumppapallot nyt!

14 tuotetta
Näytetään 1-14 yht. 14 tuotteesta

jumppapallo

Jumppapallo - Käyttö ja osto-opas

Jumppapallo on ilmalla täytetty pallo jonka päällä voi vain istua tai tehdä erilaisia harjoitteita. Jumppapallot ja niiden hinnat vaihtelevat 10€ - 30€ välillä. Jumppapallot ovat lisäksi nousemassa yhdeksi suosituksi tuoliksi toimistoihin, eli sitä kannattaa myös miettiä työtuolina.

Jumppapallo 55-75cm:

Jumppapallot ja niiden käyttökohteet: Keskivartalon syvien lihasten harjoittaminen, jumppa, venyttely, treenaaminen, kuntoutus ja työtuoliksi.

Erittäin monipuolinen ja alkuperäinen jumppapallo. Saatavilla useana eri kokona ja tämän avulla voit valita juuri sinun pituudellesi sopivan jumppapallon. Värivaihtoehtoina löytyy pinkki, sininen ja harmaa. Jumppapalon materiaali on 50% PVC ja 50% synteettinen kumi, joiden avulla varmistetaan jumppapalon pitkäikäisyys ja käyttömukavuus. Suurin käyttäjän paino voi olla jopa 150kg! Mukana toimitetaan kätevä pumppu, jonka avulla pallon voi helposti tyhjentää ja jälleen kerran täyttää. Pallon pyöreä muoto on erittäin mukava ja hellävarainen selkärangalle. Sen avulla voit treenata erityisesti tärkeitä keskivartalon lihaksia kotona. Sitä voidaan käyttää myös istuimena, jolloin se harjoittaa syviä vatsalihaksia kuin itsestään!

Pituus                Jumppapallo koko

152-165cm       45cm tai Jumppapallo 55cm

165-180cm       Jumppapallo 65cm

180-190cm      Jumppapallo 75cm

Puolipallo kahvoilla:

Jumppapallot käyttökohteet: Tasapaino- ja koordinaatioharjoitukset, jumppa, venyttely, lihaskuntoharjoittelu ja kuntoutus.

Puolipallo kahvoilla muuttaa minkä tahansa kotisalin täydelliseksi! Tämä kupolin mallinen joustava treeniväline mahdollistaa perinteisten treenien varioimisen ja muuttaa ne intensiivisemmiksi. Se on valmistettu erityisen kestäväksi, kevyeksi ja helposti liikuteltavaksi. Pallon toinen puoli on malliltaan puolipallo ja toiselta puolelta löytyy tasainen alusta. Voit käyttää palloa kumminpäin haluat - riippuen haluamastasi vastuksesta. Kun puolipallo on ylöspäin, etenkin jalkalihakset jännittyvät ja harjoittuvat lähes huomaamatta. Tasainen puoli ylöspäin ollessa pallo keinuu ja keskivartalosi lihakset harjoittuvat kuin itsestään. pystyt tekemään normaaleja harjoitteita olemalla tämän pallon päällä ja tämä tekee treenamisesta erittäin monipuolista! Voit käyttää mukana tulevia naruja tasapainosi apuna.

Jumppapallon pidike:

Jumppapallo pidike hinta

Jumppapallot käyttökohteet: Pitää pyöreän jumppapallon paikallaan, joka lisää siisteyttä ja turvallisuutta.

Jumppapallon pidike on erityisen kevyt ja kestävä muovista valmistettu pidike, jonka avulla jumppapallot eivät pyöri lattialla ja niitä ei tarvitse hakea takaisin tai aiheuta vaaratilanteita!

Jumppapallon pidike on pyöreän muotoinen pidike joka asetetaan lattialle, jonka päälle jumppapallo laitetaan ja se pysyy tasaissesti sen päällä pyörimättä.

Jumppapallon pidikkeitä voi hankkia useita, joiden avulla voit pitää jumpppallot siistissä järjestyksessä vierekkäin ja varmistaa kuntosalisi tai kotisalisi turvallisuuden.

Sen avulla jumppapallo löytyy aina varmasti siltä paikalta minne sen jätit viimeksi!

Joogapalikka:

Käyttökohteet: Jooga, venyttely ja kehonhuolto.

Joogapalikka on suorakulmion muotoinen apuväline joogaamiseen. Se on valmistettu ihoystävällisesti vaahtomateriaalista, jonka vuoksi se tuntuu erittäin miellyttävältä myös paljasta ihoa vasten. Sen jokainen reuna on tasainen, jonka vuoksi sitä voi käyttää vaaka-, sivu- ja pystyasennoissa. Sen käyttäminen tekee joogaamisesta ja venyttelystä entistä tehokkaampaa, koska pystyt tekemään liikkeitä joita muuten et välttämättä ylettäisi tekemään.

Jumppapallot ja niillä tehtävät treenit

jumppapallo

Jumppapallo on must have –tuote kaikenlaiseen treenaamiseen. Jumppapallot ovat suosittuja toimistolla tai kuntosalilla – kaikki pallon avulla perinteiset treenit, kuten vatsalihakset ja punnerrukset ovat entistä haastavampia ja tehokkaampia. Jos kuntovälineet ja jumppapallot ovat sinulle uusia asioita, tässä on muutamia yksityiskohtia, joita sinun tulisi tietää.

Jumppapallot ja voimatreeni

Jumppapalloa voidaan käyttää painonnostopenkin korvikkeena. Yksinkertaisesti makaa pallon päällä niin, että se tukee ylempää selkääsi ja päätäsi ja treenaa käsiäsi samalla tasapainoittaen tukemattomia vatsalihaksia, jalkoja ja pakaralihaksia. tuotteen käyttäminen painonnostopenkin korvikkeena muuttaa nämä yläkehon harjoitukset koko kehon treeniksi.

Tuotteen kanssa tehtävien treenien määrä on loputon. Joten ota pallo esiin ja yritä liikkeitä, jotka kiinteyttävät selkälihaksia, esimerkiksi lankkuliikkeellä pallon päällä. Jumppapallon avulla pystyt keskittymään myös jonkin tietyn lihasryhmän harjoittemiseen, kuten vatsalihasten. Netistä löytyy paljon treenivideoita, joissa neuvotaan erilaisia jumppappallolla tehtäviä harjoituksia.

Jumppapallo sopivat joogaan ja venyttelyyn

Jumppapalloa voidaan käyttää apuna erilaisissa venyttävissä harjoituksissa. Se tukee kehoasi vaikeissa asennoissa. Jumppapallo on täydellinen apu tekemään myös vaikeampia jooga-asentoja. Myös venyttely pallolla on mukavaa. Voit esimerkiksi nojata pallo selkää vasten ja venyttää kehosi etupuolta tehokkaasti. Tämä venytys on hyvä pitkän lenkin päätteeksi tai pitkän istumapainoitteisin työpäivän jälkeen.

Jumppapallo ja venäläinen kierto

Makaa kasvot ylöspäin jumppapallolla, asettaen pallo jälleen hartioiden väliin niin että se kannattelee ylempää selkää ja selkärankaa. Keho on suorassa asennossa, takapuoli ylhäällä, jalat polvien alapuolella ja varpaat eteenpäin suunnattuna. Kädet ovat suorana kehon yläpuolella kämmenet yhdessä, kuin rukousasennossa.

Vedä napaa selkärankaa kohden ja hitaasti (ja varovaisesti) rullaa koko yläkeho toiselle sivulle, pitäen palloa paikallaan hartioilla. Pidä tämä asento noin kolme sekunttia, palaa keskelle kädet suoraan ylhäällä pitäen ja kämmenet yhdessä. Toista sama toiselle puolelle.

Kehon pitäisi olla tiukassa ja suorassa asennossa vyötäröstä aina yläkehoon asti. On tärkeää muistaa pitää syvemmät lihakset pakaroissa ja vatsassa tiukkoina liikkeen ajan. Toista 3-6 kertaa, ulos hengittäen syvään, kun rullaat puolelta toiselle.

Jumppapallo ja venyttely:

Hyvä tapa lopettaa jumppapallotreeni on venytellä. Venytys pallon avulla avaa suuria ja pieniä lihaksia rinnan alueelta ja vahvistaa selän lihaksia. Liike saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta se rentouttaa lihakset ja lisäksi tuntuu hyvältä.

Kun makaat jumppapallolla, rullaa sitä ylöspäin niin, että se on hartioiden alapuolella. Anna pään nojata taaksepäin ja lepää pallolla. Käännä kämmenet ylöspäin, avaa kädet laajalti sivuille, avaten rintaa.

Nyt voit pudottaa lantion alas tai pitää kehon suorana ja antaa yläselän kaaren seurata pallon kaarta. Rullaa taakespäin kunnes tunnet hyvän venytyksen ylemmässä ja keskiselässäsi. Oikea asento tuntuu helpolta. Pitele venytystä noin 15-30 sekunttia, normaalisti hengittäen. toista kolme kertaa koko treenin lopuksi.

Jumppapallon koko

Istu pallon päälle ja tarkista seuraavat asiat:

Onko jumppapallo valmistettu laadukkaista ja hankaamattomista materiaaleista?

Onko jumppapallo täytetty tarpeeksi täyteen, niin että se on melko kovan tuntuinen?

Pystytykö lasekmaan molemmat jalkapohjasi maahan, kun istut jumppapallon päällä?

Onko lantiosi hiukan korkeammalla kuin polvesi sivusta päin katsottuna?

Jumppapallo-tarjous

Jumppapallot ja niiden yleisimmät ongelmat liittyen kokoon

Jalkojen pituuserot – pitkäjalkaiset naiset tarvitsevat suuremman jumppapallon, kuin saman pituiset naiset lyhyemmillä jaloilla

Kehon paino – painavampi kehonpaino puristaa palloa enemmän kasaan kuin kevyempi kehonpaino

Alaselkään tai lantioon seutuun liittyvät toimintahäiriöt – lantion asettaminen ylemmäs kuin polvet voi helpottaa painetta tällä seudulla

Jumppapallot ja niiden kokoerot

Oikean kokoinen jumppapallo parantaa syvien lihasten aktiivisuuta ja poistaa painetta nivelistä alaselän ja lantion alueella.

Käytä jumppapallon kokosuosituksia vain yleisenä ohjeena. Tuotteen valmistajien erot sekä erot kehojen muodoissa ja koissa vaikuttaa pallon sopivuuteen.

Paras tapa selvittää, onko jumppapallo oikean kokoinen, on istua sen päälle ja katsella asentoa sivupeilillä.

Jumppapallot ja niiden täyttö

Jumppapallo tarjous

Jumppapallo on helppo täyttää normaalin pumpun avulla.

Lisäksi usein kun ostat jumppapallon mukana tulee pumppu.

Jonka suutin tulee vain liittää palloon ja pumpata palloa täyteen.

Muista että jumppapallot vievät jonkun verran tilaa järjestä sille siis paikka. 

Jumppapallot ja raskaus

Vaikka liikunta onkin pääsääntöisesti aina tärkeää kannattaa raskauden aikana kuitenkin olla varovainen! Kysy lääkäriltäsi kannattaako sinun käyttää jumppapalloa raskautesi aikana vai odottaa lapsen syntymään.

Jumppapallo toimistostyössä

Istuma-asento jumppapallolla on niin, että kantapäät ovat polvien alapuolella ja istut suoralla selällä ja kun taas istut toimistotuolilla tulee torson olla hieman etukenossa.

Jotta saat pidettyä tämän asennon tulee sinun käyttää keskivartaloasi ja paine kohdistuu alaselkää, joka vakauttaa asentosi. Tämän takia jumppapallola ei tulisi istua liian kauan kerralla. Eli on parasta, että istut pieniä hetkiä pallolla ja vaihdat seisomiseen tai toimistotuoliin. Hyvä nyrkkisääntö on myös, että esimerkiksi puhelujen ajaksi nouset seisomaan. 

Jumppapallo on eriomainen harjoitusväline eikä kenenkään tulisi harjoitella 8 tuntia päivässä ja

vielä kun keskittyminen on johonkin muuhun asiaan(töihin).

Joten jumppapallo sopii toimistyöhön:

- lyhyisiin aikoihin ja heti kun en pystyt pitämään ryhdikästä asentoa, tulee pallolla istuminen lopettaa.

- Kun teet vähäistä keskittymistä vaativia töitä, jolloin voit keskittyä ryhtiisi.

Jumppapallot - Yhteenveto

Aloittelijan jumppapallotreeni voidaan tehdä 2-3 kertaa viikossa kotitreeninä tai kuntosalitreenin lisänä, mukavana vaihteluna kuntosalilaitteille ja painonnostolle. On tärkeää muistaa treenien monipuolisuus, jotta kehosi pysyisi vahvana, tasapainoisena ja yleiskunto hyvänä kesän ajan!

Lisää nämä ostoskoriin jumppapallot toimivat hyvin näiden kanssa.  Ilmainen toimitus on kun tuotteiden hinta on yli 69€. Saat itse päättää toimitus paikan tuodaanko paketti kotiin vai haetko sen toimipisteeltä. Tilaa juuri nyt meidän uutiskirje niin saat tiedon kaikista tulevista alennukista ja vuoden 2021 uutuuksista.

  1. → Kuntosalimatto

  2. → Joogamatto