JumppapallotJumppapallot nyt meiltä edullisesti! Käyttö myös istumiseen työtuolina. Löydä haluttu koko laajasta valikoimasta. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa jumppapallot nyt!

15 tuotetta
Näytetään 1-15 yht. 15 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mitä harjoituksia voi tehdä jumppapallolla?

  Jumppapallon avulla voit tehdä monipuolisesti koko vartalon treenejä, kuten vatsa-, selkä- ja tasapainoharjoituksia. Jumppapallo aktivoi myös syviä tukilihaksia ja voi parantaa keskivartalon hallintaa.


 • Kuinka valita sopivan kokoinen jumppapallo?

  Sopivan kokoisen jumppapallon valintaan vaikuttavat pituutesi ja toimintasi tavoitteet. Yleensä pallon koon tulee mahdollistaa istuminen niin, että sekä jalat että lonkat ovat 90 asteen kulmassa.


 • Mistä tiedän että jumppapallo on tarpeeksi täynnä?

  Jumppapallo on tarpeeksi täynnä, kun se on kovapintainen ja joustava painon alla. Pallon pinnan tulisi antaa periksi noin 5 cm, kun istut pallon päällä.


 • Miten jumppapallon käyttö vaikuttaa kehonhallintaan ja lihaskuntoon?

  Jumppapallon säännöllinen käyttö kehittää kehonhallintaa ja lihaskuntoa. Se haastaa tasapainoa, mikä stimuloi keskivartalon lihaksia ja parantaa liikehallintaa.


 • Millaisia jumppapalloja löytyy Gorilla Sportsin valikoimasta?

  Gorilla Sports tarjoaa eri kokoisia ja kestävyydeltään erilaisia jumppapalloja, jotka soveltuvat sekä kotikäyttöön että ammattilaisten tarpeisiin. Valikoimasta löytyy myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.


Jumppapallo: Tehokas treeni kotona

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Jumppapallo on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Jumppapallo on monipuolinen väline, jonka avulla voit kehittää keskivartalon lihaksiasi ja parantaa tasapainoasi. Kyseessä on suosittu kuntoväline, jonka etuna on sen sopivuus monenlaisiin harjoitteisiin, kuten lihaskunto-, tasapaino- ja pilatestreeniin. Käyttämällä jumppapalloa harjoittelussasi voit tehostaa liikkeiden vaikutusta ja lisätä harjoituksen haastetta.

Valitessasi jumppapalloa, on tärkeää huomioida pallon koko ja laatu, jotta se sopii sinulle ja tavoitteidesi saavuttamiseen. Jumppapalloja on eri kokoisia ja sinun tulisi valita sopiva oman pituutesi mukaan. Kun jumppapallo ei ole käytössä, siitä on mahdollista laskea ilmat pois, mikä helpottaa pallon säilyttämistä tilaasäästävästi.


Jumppapallo

Jumppapallon valinta

Valitessasi jumppapalloa, kiinnitä huomiota pallon kokoon, laatuun sekä budjettiisi. Oikeanlainen pallo tukee harjoitteluasi tehokkaasti ja turvallisesti.

Valinnassa on tärkeää miettiä jumppapallon käyttötarkoitusta. Liian suuri tai liian pieni pallo voi vaikuttaa harjoittelun tehokkuuteen ja turvallisuuteen. Jos käytät palloa pääasiassa istumiseen, suuremmat jumppapallot voi olla parempi valinta. Harjoittelussa palloon kohdistuva paino ja oma pituus ovat keskeisiä tekijöitä - liian pienet jumppapallot lytistyy ja liian suuret jumppapallot voi vaikeuttaa jalkojen ylettyvyyttä lattiaan.

Koon ja laadun huomioiminen

Jumppapallon koon valintaan vaikuttaa olennaisesti pituutesi.

 • Alle 155 cm pitkille suositellaan yleensä noin 45 cm kokoa.
 • Jos olet 155-175 cm pitkä, 65 cm pallo on yleensä sopiva.
 • Yli 175 cm käyttäjille 75 cm tai sitä suuremmat pallot ovat usein oikea valinta.

Laatuun keskittyminen tarkoittaa turvallisuusstandardeja, materiaalin kestävyyttä ja pallojen toimivuutta erilaisissa harjoituksissa. Tarkista, että pallo kestää oman painosi ja sen pinta on riittävän paksu ja kestävä.

Kuinka paljon jumppapallot maksavat

Jumppapallon hinta voi vaihdella huomattavasti. Hinnat alkavat yleensä noin 10 eurosta ja voivat nousta jopa yli 50 euroon. Hinnoitteluun vaikuttavat tekijät kuten brändi, materiaalin laatu ja pallon erikoisominaisuudet. Edullisempi pallo voi olla riittävä peruskäyttöön, mutta laadukkaampi pallo on usein pitkäaikaisempi sijoitus.

Jumppapallon käyttö

Jumppapallot tarjoavat monipuolisen välineen keskivartalon vahvistamiseen, ergonomian parantamiseen ja vaihtelevuuden lisäämiseen päivittäisiin treenirutiineihin.

Harjoitusten aloittaminen

Kun aloitat harjoitukset jumppapallolla, varmista, että valitset oikeankokoisen pallon pituutesi mukaan. Pallon koon ollessa oikea, sinun polvesi ovat 90 asteen kulmassa istuessasi pallolla. Aloita liikkeet aina lämmittelyllä, jotta saat lihakset valmiiksi treeniin.

 • Lämmittelyyn sopii esimerkiksi pallon päällä keinuminen sivulta toiselle.
 • Vahvista tasapainoa istuen pallolla ja nostaen vuorotellen jalkoja ylös lattiasta.

Keskivartalon vahvistaminen

Jumppapallon avulla voit tehostaa keskivartalon harjoittelua ja saat lisähaastetta lihastreeniin. Vahva keskivartalo on tärkeää niin arjen toimintojen suorittamiseen kuin urheilusuoritusten tukemiseen.

Keskivartalon harjoituksia:

 1. Pallolle istuminen ja navan vetäminen kohti selkärankaa vahvistaa syviä vatsalihaksia.
 2. Lankku jumppapallon päällä haastaa koko keskivartalon pysymään aktiivisena.

Toimistotyö ja ergonomia

Jumppapallon käyttäminen istuimena töissä voi auttaa parantamaan ryhtiä ja vahvistamaan selkälihaksia sekä keskivartaloa. Istuessasi jumppapallolla työpäivän aikana, aktivoit keskivartaloa ja voit näin edistää parempaa istuma-asentoa ja ehkäistä selän jännitystiloja.

 • Korvaa tavallinen tuoli jumppapallolla, lisätäksesi liikettä päivääsi ja parantaaksesi keskivartalon aktivointia.
 • Tarkkaile ryhtiäsi ja pidä jalat lattialla sekä polvet sopivassa kulmassa muodostaen oikean ergonomisen kulman.

Julkaisija: Gorilla Sports