PunnerruskahvatPunnerruskahvat nyt edullisesti meiltä! Myös punnerruslevyt. Katso valikoiman kahvat ja valitse omasi. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa kahvat nyt!

9 tuotetta
Näytetään 1-9 yht. 9 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mitkä ovat parhaat punnerruskahvat tehokkaaseen treeniin?

  Parhaat punnerruskahvat määrittyvät yksilöllisten tarpeiden ja treenitavoitteiden mukaan. Kestävä materiaali, hyvä ergonomia ja liukumattomat pohjat ovat oleellisia ominaisuuksia tehokkaaseen treeniin.


 • Mitä hyötyjä pyörivillä punnerruskahvoilla on?

  Pyörivät punnerruskahvat mahdollistavat ranteen luonnollisemman liikkeen, mikä voi auttaa välttämään rasitusvammoja. Ne myös aktivoivat tehokkaammin eri lihasryhmiä tarjoten haastetta ja vaihtelua harjoitteluun.


 • Minkälaiset punnerruskahvat soveltuvat parhaiten kotikäyttöön?

  Kotiin sopivat punnerruskahvat ovat yleensä tilaa säästäviä, tukevia ja helppoja säilyttää. Valitse kahvat, joissa on vakaa tuki ja jotka sopivat omaan käteesi mukavasti.


 • Kuinka usein punnerrusharjoituksia tulisi tehdä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi?

  Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan punnerrusharjoituksia 2–4 kertaa viikossa. Tämä antaa lihaksille aikaa palautua ja kasvaa harjoitusten välillä.


 • Kuinka punnerruskahvat vaikuttavat eri lihasryhmien kehitykseen?

  Punnerruskahvojen käyttö vahvistaa erityisesti rintalihaksia, olkapäitä, käsivarsien lihaksia sekä keskivartalon lihaksia. Kaikki nämä lihasryhmät työskentelevät yhdessä luomaan vakauden ja voiman punnerruksen aikana.


punnerruskahva

Punnerruskahvojen käyttö

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Punnerruskahvat on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Normaalit punnerrukset ovat loistava harjoittelumuoto, mutta punnerruskahvojen avulla saat perinteiseen punnertamiseen aivan uudenlaisen tuntuman. Ergonomisesti muotoillut ja liukumattomat punnerruskahvat ovat loistava lisä treenivälinevalikoimaan. Punnerruskahvoilla treenaat monipuolisemmin, sekä nivelystävällisemmin.

Punnerruskahvojen valinta

Valikoimastamme löydät monia erilaisia punnerruskahvoja eri käyttötarkoitukseen. "Perinteiset" punnerruskahvat mahdollistavat syvemmät punnerrukset. Monipuolisilla punnerruskahvoilla teet erilaisia variaatioita punnerruksista sekä dipeistä. Pyörivillä punnerruskahvoilla punnerruksiin saa aivan uusia haasteita, punnerrusasentoa muuttamalla kesken harjoitteen.

Nivelystävällistä treeniä

Punnerruskahvojen ansiosta purreksesta aiheutuva paine ei kohdistu ranteisiin, vaan se kohdistuu kämmenpohjaan, sillä ranteet pysyvät harjoitteen aikana suorassa. Kahvojen ansiosta vältyt rannevaivoilta ja treenaaminen on mielekkäämpää ja pitkäkestoisempaa - tämä taas vaikuttaa suoraan lihaskasvuun.

Punnerruskahvojen hyöty

Onko punnerrukahvojen käyttö välttämätöntä? Jos haluat viedä kuntoilusi uudelle tasolle - kyllä!

Kuten kaikki tietävät, punnerrukset ovat olleet jo vuosien ajan yksi käytetyimmistä harjoitteista. Punnerrukset eivät kehitä ainoastaan rintalihaksia, vaan monipuolisesti koko ylävartaloa, sillä harjoitteen aikana täytyy kontrolloida koko kroppaa.

Vaikka liike onkin kaikille tuttu, silti hyvin moni ihminen tekee tätä väärin, keskivartalo löysänä, peppu ylhäällä yms. tämä johtuu siitä ettei ole tarpeeksi voimia suorittaa liikettä oikeaoppisesti. Juuri tätä varten punnerruskahvat ovat oiva apu! Kahvojen avulla liikkeen suorittaminen muuttuu paljon helpommaksi. Yksi syy tähän on se, ettei paine enää kohdistu ranteisiin ja näin ollen treenin kestokin pitenee, antamalla treenattavalle lihakselle kunnon ärsykkeen.

Erilaisten punnerruskahvojen ansiosta saat punnerruksiin kaivattua vaihtelua ja monipuolisuutta

Punnertaminen lattialla

Perinteinen tapa punnertaa, jalat maassa kädet rinnan korkeudella, kyynärpäät sivuilla alas mennessä.

Alaviistopunnerrus

Nosta jalat ylös esim. penkin päälle. Kädet edelleen maassa punnerruskahvoilla rinnan tasolla, kyynärpäät viedään sivuille alasmenovaiheessa. Liike kohdistuu enempi ylärintaan, kun taas perinteisessä punnerruksessa rinnan keskiosaan.

Yläviistopunnerrus

Tätä varten avuksi Gorillasportsin monipuoliset punnerruskahvat. Jalat pysyvät maassa, mutta yläkroppa on paljon korkeammalla kuin tavallisessa punnerruksessa. Liike kohdistuu enemmän alarintaan, sillä liikerata on vertikaalisempi.

Punnerrus kiertäen

Tähän avuksi pyörivät punnerruskahvat. Liikkeen alas- sekä ylösmenovaiheessa käsiä pyöritetään joko ulospäin tai sisään. Tämä liike rasittaa enemmän myös olkapäitä sekä käsivarren lihaksia.

Tähän voi myös käyttää eri kulmia (jalat ylempänä tai alempana) tuomaan vaihtelua sekä monipuolisuutta punnerruksiin.

Ovatko punnerruskahvat välttämättömiä?

Ei suinkaan! Mutta jos haluat saada treenistä kaiken mahdollisen hyödyn irti, rasittamatta liikaa ranteita, punnerruskahvat ovat loistava lisä kuntoiluvälineisiisi. Kahvat poistavat rannekivut ja auttavat sinua saamaan suuremman ja paremman liikeradan ja näin ollen edesauttavat kehityksessä.

Ota punnerruskahvojen seuraksi myös nämä!

 1. → Painoliivit
 2. → Rannetuet
 3. → Treenihanskat

Punnerruskahvat

Julkaisija: Gorilla Sports