Palveluehdot

Lähettämällä tilauksen sitoudut noudattamaan näitä ehtoja

1. Tilaajana ja maksajana voi toimia vain yli 18-vuotias. Alle 18-vuotiaan tilaukset tulee tehdä huoltajan nimellä ja suostumuksella

2. Asiakas vastaa antamiensa henkilötietojen oikeellisuudesta.

3. Asiakas vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan tehdyistä tilauksista. Asiakas on yksin vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

4. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

5. Tilauksen lähettäminen on aina sitovaa.

6. Tilattu tuote/tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan suoritettu.

7. Kaupan peruminen: Yksityisasiakkaalla on 14 päivän peruutusoikeus.

8. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutokseen ilman eri ilmoitusta pidätetään

9. Asiakas suostuu vastaanottamaan yrityksen uutiskirjeitä ja tekstiviestimarkkinointia. Asiakkaan sähköpostiosoite ja puhelinnumero poistetaan markkinointilistalta sitä pyydettäessä.

10. Preeco Trading Oy pidättää oikeuden:

a) Katkaista asiakassuhde yksipuolisten väärinkäytösten, jatkuvien palautusten, maksamatta ja peruuttamatta jätettyjen tilausten, tai toistuvien peruutusten vuoksi ilman eri perustelua tai ilmoitusta.

b) Laskuttaa asiakkaalta toistuvista peruutuksista /maksamattomista tilauksista aiheutuneet ylimääräisen työn kulut (Kuluttajansuojalaki 5. 28§). 

c) Peruuttaa tilauksen ja palauttaa tilatut tuotteet takaisin verkkokauppaan laskun ollessa maksamatta 15. päivänä laskuun merkityn eräpäivän jälkeen ilman eri ilmoitusta.

Toimitus

Toimitus noutopisteeseen

Valittaessa "Toimitus Schenker noutopisteeseen", toimitetaan ne noudettavaksi lähimmästä DB Schenker noutopisteestä. Kaikki noutopisteet löytyvät täältä: http://www.noutopistepaketti.fi/

Suurin osa tuotteista lähetetään Saksan keskusvarastoltamme. Toimitusaika Saksasta lähetettäville tuotteille on 10-15 arkipäivää maksun rekisteröitymisestä.

Suomesta lähetettävät pikatoimitustuotteet on merkitty pikatoimitus-tekstillä. Pikatoimitustuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-5 arkipäivää.

Toimituskulut ovat 4,90€ jokaiselta alle 69€ tilaukselta.

Kotiinkuljetus

Valittaessa "Kotiinkuljetus", toimittaa Schenker ne suoraan asiakkaan kotiovelle/rapun ovelle. Toimituksia tehdään arkisin klo 08-16 välillä. Huom! Schenker ei kanna kerrostaloissa paketteja sisälle kerroksiin.

Suurin osa tuotteista lähetetään Saksan keskusvarastoltamme. Toimitusaika on noin 10-15 arkipäivää maksun rekisteröitymisestä. 

Suomesta lähetettävät pikatoimitustuotteet on merkitty pikatoimitus-tekstillä. Pikatoimitustuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-5 arkipäivää

Kotiinkuljetuksesta peritään kiinteä 20€ maksu tilauksen summasta riippumatta.

Toimitus Suomen Postin kautta

Osa tuotteista voidaan lähettää myös suoraan Suomesta Postin kautta. Tavarat lähetetään noudettavaksi lähimmästä postitoimipisteestä. Halutessaan asiakas voi ostaa myös erillisen kotiinkuljetuspalvelun, jonka hinta on kiinteä 20€ tilauksen suuruudesta riippumatta.

Suomesta lähetettävät pikatoimitustuotteet on merkitty pikatoimitus-tekstillä. Pikatoimitustuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-5 arkipäivää.

Ennakkotilaukset

Jos tuote on tilapäisesti loppu varastosta, uuden erän saapumispäivämäärä ilmoitetaan tuotesivulla. Tilauksen voi tehdä, vaikka tuotetta ei juuri sillä hetkellä ole varastossa. Mikäli tilauksessa on myös muita tuotteita, lähetetään koko tilaus vasta, kun kaikkia tilattuja tuotteita on saatavilla.

Useampi paketti

HUOM! Jos tavara lähetetään useammassa kuin yhdessä laatikossa, laatikot saattavat karata toisiltaan matkan aikana ja saapua näin ollen useamman päivän aikana. Jos saat vain yhden paketin, joka ei sisällä kaikkea tilaamaasi, ovat loput tavarat varmastikin vielä matkalla erillisessä tai useammassa erillisessä paketissa.

Maksutavat

Gorilla Sports - LASKU

 • Joustava ja turvallinen maksutapa
 • Maksat vasta saatuasi tuotteen
 • Laskutusmaksu 2,95 €
 • Korotonta maksuaikaa aina 30 päivää
 • Kaikki laskutuskuukauden aikana toimitetut tuotteet kerätään yhdelle koontilaskulle
 • Laskun saatuasi voit itse päättää, maksatko kerralla vai useammassa erässä

Tarjoamme laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntää Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €. Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

Gorilla Sports - Tili

 • Joustava ja turvallinen maksutapa
 • Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle
 • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa - Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
 • Ei tilinavausmaksua
 • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
 • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Tarjoamme laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on TF Bank AB Suomen sivuliike. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €. Gorilla Sports Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €. Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

Svea yrityslasku

Svea Payments tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 21 päivän maksuajalla.

Luotonantajana toimii Svea Bank Ab filial i Finland. Huomioithan seuraavat asiat:

 • Yrityslaskun voi valita maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 5 euroa ja on enintään 3000 euroa.
 • Laskutuslisä 0 euroa.
 • Kun valitset maksutavaksi Yrityslaskun, yrityksen tiedot tarkistetaan y-tunnuksen perusteella ja tunnistautumalla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi TUPAS-palvelussa vakuutat olevasi oikeutettu tekemään tilauksen yrityksen nimissä. Toimitus tapahtuu yrityksen viralliseen osoitteeseen.
 • Maksuehto on 21 päivää.
 • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.
 • Tilauksen tekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Maksujenvälittäjän yhteystiedot:

Svea Payments Oy

Y-tunnus: 2121703-0

Mechelininkatu 1 A

00180 Helsinki

Puhelin: 09 4241 7040 (arkisin klo 8:00-16:00)

Sähköposti: asiakaspalvelu.payments@svea.fi

https://www.svea.com/fi/fi/kuluttajat/maksuratkaisut/

Ennakkolasku yrityksille

Mikäli Svea ei pysty todentamaan yrityksen maksukykyä, on maksutapa laskulla ennakkomaksu. Asiakas on sitoutunut ja velvollinen maksamaan laskun vaikka maksutavan perusteena on ennakkomaksu.

Palautukset

Yksityisasiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka koskee vain vahingoittumattomassa alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja virheettömiä tuotteita.

Palautuksesta on aina ensin ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen info@gorillasports.fi ja viestissä ilmoitettava:

 • Nimi, osoite ja puhelinnumero
 • Lopio tilauksen kuitista/laskusta
 • Palautuksen syy

Saat tämän jälkeen sähköpostitse ohjeet tuotteen/tuotteiden palauttamiseen.

Emme vastaanota yli 14 päivän jälkeen tehtyjä palautuksia.

Palautuksista perimme posti- ja käsittelykustannukset asiakkaalta. Palautuksesta aiheutuvat kustannukset peritään asiakkaalta pidättämällä summa palautettavasta rahamäärästä/jättämällä palautuskustannukset laskutettavaksi. Emme palauta mahdollisia alkuperäisiä toimituskuluja tai muiden lisäpalvelujen hintaa.Palautuksen käsitteleminen

Palautukset pyrimme käsittelemään mahdollisimman pikaisesti. Kun tuote saapuu asianmukaisessa kunnossa perille, tuote tarkastetaan, jonka jälkeen palautamme rahat samalle tilille/maksukortille/laskulle, joka oli tilauksen maksutapana. Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun palautuksesi on käsitelty. Jos et ole saanut mitään ilmoitusta 14 päivän sisällä palautuksen lähettämisestä, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jos palautettava tuote tai alkuperäispakkaus on asiakkaan toimesta menettänyt myyntiarvoaan, niin asiakas on velvollinen korvaamaan tuotteen myyntihinnan ja arvonalentumisen välisen erotuksen. Tuotteen arvon aleneminen käsitellään tapauskohtaisesti. Jos palautettu tuote osoittautuu kokonaan myyntikelvottomaksi, niin tuotteesta ei palauteta asiakkaan maksamaa hintaa, vaan arvonalentuminen on 100 prosenttia asiakkaan maksamasta tuotteen hinnasta.

Noutamaton lähetys tai kieltäytyminen lähetyksen vastaanottamisesta

Noutamaton lähetys tai kieltäytyminen lähetyksen vastaanottamisesta ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus, vaan se katsotaan sopimusrikkomukseksi ostajan puolelta. Näissä tapauksissa veloitamme automaattisesti 15,00€ posti- ja käsittelykuluja per palautunut paketti. Verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvauksia aiheutuneista kuluista sopimusrikkomuksen johdosta. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28 §).

Mainittuja 15€ posti- ja käsittelykuluja emme veloita, mikäli asiakaspalvelumme kanssa on palautuksesta ja sen mahdollisista kuluista sovittu erikseen yllä mainituilla tavoilla.

Vaurioitunut paketti

Jos pakettia toimitettaessa huomaat paketin olevan vaurioitunut, ota paketti vastaan ja ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalvelumme sähköpostiin info@gorillasports.fi. Hoidamme tämän jälkeen mahdollisen tuotteen vaihdon tai palautuksen. Pakettia emme suosittele kieltäytymään ottamasta vastaan rikkoutumisen vuoksi, koska paketti palautuu tällöin Saksan varastollemme, jolloin palautusprosessi pitkittyy.

Reklamaatio

Asiakkaan tulee tarkastaa toimitus välittömästi vastaanotettuaan sen. Pakkaus on säilytettävä mahdollista palautusta varten. Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@gorillasports.fi. Mikäli tuote/paketti on vaurioitunut kuljetuksen aikana, asiakkaan on välittömästi tehtävä reklamaatio postille, tai ko. kuljetusfirmalle.

Paketin sisältö tulee aina tarkastaa osalistasta ennen tuotteen käyttöönottoa. Jos toimituksesta puuttuu osia, tulee puuttuvista osista reklamoida ennen tuotteen mahdollista kokoamista.

Reklamaatiot tulee toimittaa kirjallisena sähköpostitse osoitteeseen info@gorillasports.fi heti kun vika on havaittu.

Kirjoita sähköpostin aiheeksi "Reklamaatio" ja tilausnumerosi, eli esimerkiksi "Reklamaatio AAABBBCCC".

Jotta reklamaatiosi saadaan käsiteltyä mahdollisimman nopeasti, viestin tulee sisältää seuraavat tiedot:

Henkilötiedot:

Tilausnumero (AAABBBCCC)

Etu- ja sukunimi

Puhelinnumero

Reklamaatiotiedot:

Tuote

Tuotemäärä

Reklamaation syy

Jos reklamaatio koskee rikkoutunutta tai puuttuvaa osaa:

Kuva rikkinäisestä osasta (sähköpostin liitteenä)

Osan osanumero (löytyy manuaalista)

Kaikki tiedot ovat pakollisia reklamaation käsittelyä varten. Mikäli tietoja puuttuu, joudutaan reklamaatio hylkäämään.OUTLET-tuotteet

OUTLET -tuotteet ovat asiakaspalautuksia, valikoimasta poistuvia, viallisia taikka puutteellisia 2-laatuisia tuotteita, joilla on huomattavasti edullisempi hinta kuin uusilla tuotteilla. OUTLET -tuotteita tilatessa lue tuotetiedot aina tarkasti. Tuotteissa voi olla vikaa sekä puutteita, jolloin tuotteen viat ja epäkohdat on ilmoitettuna tuoteteksteissä. OUTLET -valikoimasta löytyy myös vauriollisia tuotteita, jotka vaativat korjausta ennen käyttöönottoa. Varaosia voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@gorillasports.fi

OUTLET-tuotteet ovat pääosin yksittäiskappaleita ja niitä on saatavilla rajoitetusti. OUTLET merkityillä tuotteilla ei ole takuuta. 

Jos sinulla on mitään kysyttävää näihin ehtoihin, tai tilaukseesi liittyen, otathan meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä.

Pidätämme oikeuden muuttaa palveluehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin palveluehtoihin.

Tietosuojaseloste

9.5.2018

Rekisterinpitäjä:

Preeco Trading Oy

2465546-6

Aleksanterinkatu 26 A

15140 Lahti

Preeco Trading Oy tallentaa ja käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista. Henkilötietojen antaminen on edellytys tilaamiselle. Verkkokaupastamme ei voi tilata tuotteita antamatta henkilötietoja.

Rekisterin käyttötarkoituksia ovat

•    Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus

•    Asiakkuuteen liittyvä viestintä, esim. erilaiset kampanjat

•    Käyttökokemuksen parantamiseksi, tuotesuositusten antamiseen ja markkinoinnin kohdennukseen

Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

Preeco Trading Oy:n asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

•    Etu- ja sukunimi

•    Sähköposti

•    Puhelinnumero

•    Postiosoite

•    Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot

•    Tilaushistoria

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.

Henkilötietoja vastaanottavat:

•    Yrityksemme ja sen työntekijät

•    Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa maksut

•    Kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran asiakkaale

Rekisterin tiedot koostuvat asiakkaan itse ilmoittamista tiedoista verkkokaupassamme tai muutoin ja erilaisin sähköisin lomakkein kerättävistä tiedoista.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:

•    Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot

•    Oikeus tietojen oikaisemiseen

•    Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin)

•    Oikeus vastustaa käsittelyä

•    Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)

•    Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Muutoksista tulee ilmoittaa sähköpostitse asiakaspalveluumme info@preeco.fi.

Evästeiden käyttö

Eväste (Cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla käyttäjiä voidaan tunnistaa. Preeco Trading Oy käyttää verkkopalvelussaan evästeitä palvelujen toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelujen käyttöä. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Käyttäjä voi antaa suostumuksensa evästeiden käytölle tai kieltää sen selaimensa asetuksista.