Toimitus- ja käyttöehdot

Lähettämällä tilauksen sitoudut noudattamaan näitä ehtoja

1. Tilaajana ja maksajana voi toimia vain yli 18-vuotias. Alle 18-vuotiaan tilaukset tulee tehdä huoltajan nimellä ja suostumuksella

2. Asiakas vastaa antamiensa henkilötietojen oikeellisuudesta.

3. Asiakas vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan tehdyistä tilauksista. Asiakas on yksin vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

4. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

5. Tilauksen lähettäminen on aina sitovaa.

6. Tilattu tuote/tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan suoritettu.

7. Kaupan peruminen: Yksityisasiakkaalla on 14 päivän peruutusoikeus.

8. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutokseen ilman eri ilmoitusta pidätetään

9. Asiakas suostuu vastaanottamaan yrityksen uutiskirjeitä ja tekstiviestimarkkinointia. Asiakkaan sähköpostiosoite ja puhelinnumero poistetaan markkinointilistalta sitä pyydettäessä.

10. Preeco Trading Oy pidättää oikeuden:

a) Katkaista asiakassuhde yksipuolisten väärinkäytösten, jatkuvien palautusten, maksamatta ja peruuttamatta jätettyjen tilausten, tai toistuvien peruutusten vuoksi ilman eri perustelua tai ilmoitusta.

b) Laskuttaa asiakkaalta toistuvista peruutuksista /maksamattomista tilauksista aiheutuneet ylimääräisen työn kulut (Kuluttajansuojalaki 5. 28§). 

c) Peruuttaa tilauksen ja palauttaa tilatut tuotteet takaisin verkkokauppaan laskun ollessa maksamatta 15. päivänä laskuun merkityn eräpäivän jälkeen ilman eri ilmoitusta.

Ennakkotilaukset

Jos tuote on tilapäisesti loppu varastosta, uuden erän saapumispäivämäärä ilmoitetaan tuotesivulla. Tilauksen voi tehdä vaikkei tuotetta ole varastossa, mutta tällöin koko tilaus lähetetään vasta kun kaikkia tilattuja tuotteita on saatavilla.

Toimitus noutopisteeseen

Osa tuotteista lähetetään Saksan keskusvarastoltamme. Valittaessa "toimitus postiin" Saksasta lähetettäville tuotteille, toimitetaan ne noudettavaksi lähimmästä DB Schenker noutopisteestä. Kaikki noutopisteet löytyvät täältä: http://www.noutopistepaketti.fi/

Toimitusaika Saksasta lähetettäville tuotteille on 10-15 arkipäivää maksun rekisteröitymisestä.

Toimituskulut ovat 9,90€ jokaiselta alkavalta 31,5kg:lta ja ne määräytyvät kokonaistilauksen painon mukaan.

Kotiinkuljetus

Osa tuotteista lähetetään Saksan keskusvarastoltamme. Valittaessa "kotiinkuljetus" Saksasta lähetettäville tuotteille, toimittaa Schenker ne suoraan asiakkaan kotiovelle/rapun ovelle. Toimituksia tehdään arkisin klo 08-16 välillä. Huom! Schenker ei kanna tilauksia kerrokseen.

Toimitusaika on 5-14 arkipäivää maksun rekisteröitymisestä. 

Toimituskulut ovat 9,90€ jokaiselta alkavalta 31,5kg:lta ja ne määräytyvät kokonaistilauksen painon mukaan - tämän lisäksi kotiinkuljetuksesta peritään kiinteä 20€ tilauksen koosta riippumatta.

Toimitus Suomen Postin kautta

Osa tuotteista voidaan lähettää myös suoraan Suomesta Postin kautta. Tavarat lähetetään noudettavaksi lähimmästä postitoimipisteestä. Halutessaan asiakas voi ostaa myös erillisen kotiinkuljetuspalvelun, jonka hinta on kiinteä 20€ tilauksen suuruudesta riippumatta.

Suomesta lähetettävät pikatoimitustuotteet on merkitty pikatoimitus-tekstillä. Näiden tuotteiden toimituskulut näet tuotesivulla osta -napin alapuolella.

Pikatoimitustuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-5 arkipäivää.

HUOM! Jos tavara lähetetään useammassa kuin yhdessä laatikossa, laatikot saattavat karata toisiltaan matkan aikana ja saapua näin ollen useamman päivän aikana. Jos saat vain yhden paketin, joka ei sisällä kaikkea tilaamaasi, ovat loput tavarat vielä matkalla erillisessä paketissa.

Rikkoutunut paketti

Jos pakettia toimitettaessa huomaat paketin olevan vaurioitunut, tulee se silti ottaa vastaan. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme info@gorillasports.fi niin hoidamme mahdollisen tuotteen vaihdon tai palautuksen. Pakettia ei tule kieltäytyä ottamasta vastaan sen vuoksi, että se on rikkoutunut, koska paketti palautuu tällöin saksan varastollemme, joka on todella pitkäkestoinen prosessi.

Maksutavat

LASKU

 • Gorilla Sports - Lasku
 • Maksat vasta saatuasi tuotteen
 • Laskutusmaksu 2,95 €
 • Korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää
 • Kaikki laskutuskuukauden aikana toimitetut tuotteet kerätään yhdelle koontilaskulle
 • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä
 • Laskun saatuasi voit itse päättää, maksatko useammassa erässä

Tarjoamme laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntää Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €. Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

Gorilla Sports - Tili

 • Joustava ja turvallinen maksutapa
 • Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle
 • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa - Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
 • Ei tilinavausmaksua
 • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
 • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Tarjoamme laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on TF Bank AB Suomen sivuliike. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €. Gorilla Sports Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €. Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

Yrityslasku

Asiakas on sitoutunut ja velvollinen maksamaan laskun vaikka maksutavan perusteena on ennakkomaksu. Mikäli yrityksen maksukykyä emme pysty todentamaan on maksutapa laskulla ennakkomaksu.

Palautukset

Yksityisasiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka koskee vain vahingoittumattomassa alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja virheettömiä, myyntikelpoisia tuotteita.

Palautukseen on aina ensin ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen info@gorillasports.fi ja viestissä ilmoitettava:

- nimi, osoite ja puhelinnumero

- pankkitilinumero 

- kopio tilauksen kuitista/laskusta

- palautuksen syy

Palautuksista peritään posti- ja käsittelykustannukset asiakkaalta. Emme vastaanota yli 14 päivän jälkeen tehtyjä palautuksia. 

Teemme palautukselle pakettikortin, jolla paketin voi palauttaa postin kautta. Palautuksesta aiheutuvat kustannukset peritään asiakkaalta pidättämällä summa palautettavasta rahamäärästä. Tuotteen palautuksesta tulee ensin ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen info@gorillasports.fi

Noutamaton lähetys

Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus, vaan se katsotaan sopimusrikkomukseksi ostajan puolelta. Näissä tapauksissa veloitamme automaattisesti 15,00€ posti- ja käsittelykuluja per palautunut paketti. Verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvauksia aiheutuneista kuluista sopimusrikkomuksen johdosta. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28 §).

Reklamaatio

Asiakkaan tulee tarkastaa toimitus välittömästi vastaanotettuaan sen. Pakkaus on säilytettävä mahdollista palautusta varten. Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@gorillasports.fi. Mikäli tuote/paketti on vaurioitunut kuljetuksen aikana, asiakkaan on välittömästi tehtävä reklamaatio postille, tai ko. kuljetusfirmalle.

Tuoteen paketti tulee aina avata varoen ja pakkausta vaurioittamatta. Palautettavan tuotteen tulee olla uutta vastaavassa kunnossa ja se tulee lähettää takaisin alkuperäisessä pakkauksessa. 

Paketin sisältö tulee aina tarkastaa osalistasta ennen tuotteen käyttöönottoa. Jos toimituksesta puuttuu osia, tulee puuttuvista osista reklamoida ennen tuotteen mahdollista kokoamista.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Reklamaatiot tulee toimittaa kirjallisena sähköpostitse osoitteeseen info@gorillasports.fi heti kun vika on havaittu.

Ilmoitathan kaikki seuraavat seuraavat tiedot, jotta reklamaatiosi saadaan käsiteltyä mahdollisimman nopeasti.

Kirjoita sähköpostin aiheeksi "Reklamaatio" ja tilausnumerosi, eli esimerkiksi "Reklamaatio AAABBBCCC".

Viestin tulee sisältää seuraavat tiedot:

Henkilötiedot:

Tilausnumero (AAABBBCCC)

Etu- ja sukumimi

Osoitetiedot

Puhelinnumero

Pankkitiedot. (Tilaus hyvitetään samalle tilille / kortille, kuin mistä maksu on tapahtunut mikäli maksutapana on käytetty checkout verkkomaksua)

Reklamaatiotiedot:

Tuote

Väri / koko / paino

Reklamaation syy

Jos reklamaatio koskee rikkoutunutta tai puuttuvaa osaa, lisäksi

Kuva rikkinäisestä osasta (sähköpostin liitteenä)

Osan osanumero (löytyy manuaalista)

Kaikki tiedot ovat pakollisia reklamaation käsittelyä varten. Mikäli tietoja puuttuu, joudutaan reklamaatio hylkäämään.

Jos sinulla on mitään kysyttävää näihin ehtoihin, tai tilaukseesi liittyen, otathan meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä.

Tietosuojaseloste

9.5.2018

Rekisterinpitäjä:

Preeco Trading Oy

2465546-6

Aleksanterinkatu 26 A

15140 Lahti

Preeco Trading Oy tallentaa ja käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista. Henkilötietojen antaminen on edellytys tilaamiselle. Verkkokaupastamme ei voi tilata tuotteita antamatta henkilötietoja.

Rekisterin käyttötarkoituksia ovat

•    Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus

•    Asiakkuuteen liittyvä viestintä, esim. erilaiset kampanjat

•    Käyttökokemuksen parantamiseksi, tuotesuositusten antamiseen ja markkinoinnin kohdennukseen

Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

Preeco Trading Oy:n asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

•    Etu- ja sukunimi

•    Sähköposti

•    Puhelinnumero

•    Postiosoite

•    Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot

•    Tilaushistoria

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.

Henkilötietoja vastaanottavat:

•    Yrityksemme ja sen työntekijät

•    Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa maksut

•    Kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran asiakkaale

Rekisterin tiedot koostuvat asiakkaan itse ilmoittamista tiedoista verkkokaupassamme tai muutoin ja erilaisin sähköisin lomakkein kerättävistä tiedoista.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:

•    Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot

•    Oikeus tietojen oikaisemiseen

•    Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin)

•    Oikeus vastustaa käsittelyä

•    Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)

•    Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Muutoksista tulee ilmoittaa sähköpostitse asiakaspalveluumme info@preeco.fi.

Evästeiden käyttö

Eväste (Cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla käyttäjiä voidaan tunnistaa. Preeco Trading Oy käyttää verkkopalvelussaan evästeitä palvelujen toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelujen käyttöä. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Käyttäjä voi antaa suostumuksensa evästeiden käytölle tai kieltää sen selaimensa asetuksista.