Kromiset levypainotKromiset levypainot nyt edullisesti meiltä, katso hinta! Katso valikoima ja valitse omasi. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa painot nyt!

16 tuotetta
Näytetään 1-16 yht. 16 tuotteesta

Krominen levypaino esittely

Kromiset levypainot ovat levypainot, jotka on tehty kestävästä materiaalista. Ne toimivat yhtä käytännöllisesti kuin vinyyliset, kumiset ja valurautaiset käsipainot, mutta niiden erona on lähinnä muoto sekä ulkonäkö. Jos haluat treenata kiiltävillä mutta kestävillä käsipainoilla, olet löytänyt etsimäsi. Krominen levypaino sopii kaikille kuntoilijoille, olipa tasosi sitten mikä hyvänsä. Kromiset levypainot eivät sisällä mutkikkaita tekniset tiedot, ja niiden käyttö on helppoa, kunhan vain tekniikka on kunnossa alusta alkaen. Painoja voidaan käyttää monipuolisiin liikkeisiin, joista annamme vinkkejä myöhemmin tässä tekstissä.

Kromiset levy-paino ovat saatavilla painovälillä 1,25Kg-30Kg. Hyvänä puolena on se, että vaikka omaa täydellistä painoa ei heti löytyisi, on mahdollista mixata ja mätchätä eli yhdistää oman mielensä mukaan eri painoja, kunnes löytyy se itselle sopiva. Painoja myydään 1 kpl, 2 kpl ja useamman kpl :n paketeissa, ja Gorilla Sportsilta kaikki tämä Suomen halvimpaan hintaan.

Kylkiäisiksi sopiva 30 mm levytanko

Kromisissa levypainoissa on 30mm/31mm sisäreiän halkaisija, joten levytangoksi kannattaa valita vastaanvanlaisesti siihen sopiva 30 mm/ 31 mm sopiva levytanko. Onneksi meiltä Gorillasportilta löydät niin yhteensopivat levypainot kuin myös levytankoihin. Esimerkiksi voit yhtistää nämä 2,5 KG, 2x15Kg4x 0,5 Kg ja 2x1,25kg 2x2,5kg 4x5kg levypainot kaikkien näiden levytankojemme kanssa. Myöskin suurin osa hauistangoista on yhteensopivia for kromisten painojen kanssa. Kahlaa läpi muut tuote-kategoriat, sillä jos kotikuntosaliltasi puuttuu jotain, meillä on Suomen kattavin valikoima sportti-tuotteita.

kromiset-levypainot

Krominen levypaino levytangoille-treenivinkkejä

Kuten jo aiemmin mainittu, levypainoja voi käyttää monenlaisiin treeniliikkeisiin, joilla voit harjoitella ja vahvistaa montaa eri kehon lihasta. Tässä muutama esimerkki, jota voit myös tehdä tri grip levypainojen ansiosta.

-Vatsalihasliike: istu punnerrusasennossa ja pitele levypainoa vatsasi yläpuolella mahasi edessä ja käänny 45 astetta vasemmalla ja oikealle pidellen levypainosta kiinni. Näin työstät sivuttaisia vatsalihaksiasi. Krominen levypaino on oiva väline tähän liikkeeseen, sillä tästä levypainosta saa pidettyä helposti kiinni.

-Kyykky: Pitele kiinni levypainosta ja tee haluamasi määrä kyykkyjä ja kyykkysarjoja esim 3 x 12. Muista pitää selkä suorana, ja jalat lähekkäin toisiaan, jos haluat enemmän vastusta.

-Maastaveto , jalkakyykky, ja penkkipunnerrus levytangoille ovat perinteisimpiä ja varmoja tekniikoita, joilla voit nostaa suuria määriä levypainoilla ja työstää käsilihaksiasi.

-Levypaino käsipainoissa, ja erilaiset käsipainoharjoitukset. Levypainot soveltuvat käytettäväksi käsipainoissa, jos sinultaa löytyy esimerkiksi tämä tankosetti, jossa tulee mukana paitsi levytanko, myös käsipainotanko, johon voit kiinnittää haluamasi kokoiset levypainot. Nämä käsipainot ovat siitä hyvät, että niiden painon voit säätää itse ja tarvittaessa lisätä.

Tilaa oma krominen levypainosi tai krominen levypaino-sarja Gorilla Sportsilta! 30 päivän palautusoikeus

30mm-krominen-levypainoGorillaSports on suomalainen urheiluun keskittyvä verkkokauppa. Meiltä löydät tuotteet kaikkiin urheilutarpeisiisi edullisesti ja tuotteet ovat taattu kestämään kovaakin kulutusta. Esimerkiksi halvin krominen levypainomme alkaen vain 2,95€ / kk tai 7,49€ kertamaksulla. Eikä siinä vielä kaikki. Tarjoamme 30 päivän palautusoikeus, jos et ole tyytyväinen tuotteeseesi sekä useille tuotteille pidennetty takuu. Kaikille yli 69€-arvoisille tilauksille myös ilmainen toimitus, ja tuotteet kotiin myös pienestä lisämaksusta.

Jos ostoskori ammottaa tyhjänä, mutta paino olisi pakko saada, hyödynnä nyt tarjouksemme, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Myynti ja haku levypainoista käy kuumana, joten osta nyt kun varastoa vielä riittää!

Muista tilata myös uutiskirje. Uutiskirje mail_outline tilauksen tehdessä saat tietää tuote-info tuotteesta, uusimmat tarjoukset, alennukset sekä tuote-uutuudet suoraan sähköpostiisi. Voit perua tilauksen koska tahansa, eikä se maksa sinulle mitään.

Tuote loppu varastosta tai jäikö kysyttävää? Asiaskaspalvelu hoitaa homman

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä tuotteisiin liittyen, ota yhteys asiakaspalveluumme: lähetä sähköpostia tai ole yhteydessä puhelimitse. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-17, ja keväisin ja kesäisin myös viikonloppuna samaan aikaan kuin arkisin eli klo 9-17. Asiaskaspalvelun yhteystiedot löydät sivun vasemmasta ylänurkasta sekä sivun alalaidasta.