Kromiset levypainotKromiset levypainot nyt edullisesti meiltä, katso hinta! Katso valikoima ja valitse omasi. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa painot nyt!

16 tuotetta
Näytetään 1-16 yht. 16 tuotteesta

Product category FAQs

  • Mikä on paras materiaali levypainoille aloitteleville painonnostajille?

    Aloitteleville painonnostajille sopivat materiaalit ovat sellaisia, jotka kestävät hyvin käyttöä ja ovat edullisia hinnaltaan. Kromipäällysteiset valuraudasta valmistetut levypainot yhdistävät kestävyyden ja esteettisen ulkonäön, mikä tekee niistä hyvän valinnan aloittelijoille.


  • Kuinka valita oikea levypaino 30 mm painonnostotangolle?

    Varustaessasi itsesi levypainoilla 30 mm tankoa varten, tarkista että levypainon keskireikä on hieman suurempi kuin tangon halkaisija, yleisimmin 31 mm. Tämä varmistaa, että levypainot mahtuvat tankoon ja liikkuvat sujuvasti.


  • Missä voi löytää levypainoja alennuksella?

    Levypainoja alennuksella voi löytää urheiluvälineitä myyvistä kaupoista ja verkkokaupoista, erityisesti kampanja-aikoina. Seuraa eri kauppojen tarjouksia ja hyödynnä mahdolliset alennuskoodit paras mahdollinen hinta-laatusuhde saavuttaaksesi.


Krominen levypaino esittely

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Krominen levypaino on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Kromiset levypainot on tehty kestävästä materiaalista. Ne toimivat yhtä käytännöllisesti kuin vinyyliset, kumiset ja valurautaiset käsipainot, mutta niiden erona on lähinnä muoto sekä ulkonäkö.

Jos haluat treenata kiiltävillä mutta kestävillä käsipainoilla, olet löytänyt etsimäsi. Krominen levypaino sopii kaikille kuntoilijoille, olipa tasosi sitten mikä hyvänsä. Kromiset levypainot eivät sisällä mutkikkaita teknisiä tietoja, ja niiden käyttö on helppoa, kunhan vain tekniikka on kunnossa alusta alkaen. Painoja voidaan käyttää monipuolisiin liikkeisiin, joista annamme vinkkejä myöhemmin tässä tekstissä.

30mm kromi levypaino on saatavilla painovälillä 1,25kg-30kg, ja ne saa sopimaan kaikkiin 30mm levytankoihin. Hyvänä puolena on se, että vaikka oma täydellinen paino ei heti löytyisi, on mahdollista sekoitaa mukaan eri painoja, kunnes löytyy se itselle sopiva paino. Painoja myydään yhden, kahden ja useammankin kappaleen paketeissa, ja Gorilla Sportsilta kaikki tämä Suomen halvimpaan hintaan.

kromiset-levypainot

Kromi levypainoissa on 30mm/31mm sisäreiän halkaisija, joten levytangoksi kannattaa valita vastaanvanlaisesti siihen sopiva halkaisijaltaan 30 mm/ 31 mm sopiva levytanko.

Onneksi meiltä Gorillasportilta löydät yhteensopivat levypainot levytankoihin. Esimerkiksi voit yhtistää nämä 2,5 KG, 2x15Kg4x 0,5 Kg ja 2x1,25kg 2x2,5kg 4x5kg levypainot kaikkien näiden levytankojemme kanssa.

Myöskin suurin määrä hauistangoista on yhteensopivia kromisten painojen kanssa. Kahlaa läpi muut tuote-kategoriat, sillä jos kotikuntosaliltasi puuttuu jotain, meillä on Suomen kattavin valikoima kuntosalituotteita. Lisää kaikki ostokoriin samalla kertaa.

Treenivinkkejä

Kuten jo aiemmin mainittu, levypainoja voi käyttää monenlaisiin treeniliikkeisiin, joilla voit harjoitella ja vahvistaa montaa eri kehon lihasta. Tässä muutama esimerkki, jota voit myös tehdä tri grip levypainojen ansiosta.

-Vatsalihasliike: istu ja pitele levypainoa vatsasi yläpuolella mahasi edessä ja käänny 45 astetta vasemmalle ja oikealle pidellen levypainosta kiinni. Näin työstät sivuttaisia vatsalihaksiasi. Krominen levypaino on oiva väline tähän liikkeeseen, sillä tästä levypainosta saa pidettyä helposti kiinni.

-Kyykky: Pitele kiinni levypainosta ja tee haluamasi määrä kyykkyjä ja kyykkysarjoja esim 3 x 12. Muista pitää selkä suorana, ja jalat lähekkäin toisiaan, jos haluat enemmän haastavamman etureisille.

-Maastaveto , jalkakyykky, ja penkkipunnerrus levytangoilla ovat perinteisimpiä ja varmoja tekniikoita, joilla voit nostaa suuria määriä levypainoja.

-Levypaino soveltuu käytettäväksi käsipainoissa, jos sinultaa löytyy esimerkiksi tämä tankosetti, jossa tulee mukana paitsi levytanko, myös käsipainotanko, johon voit kiinnittää haluamasi kokoiset levypainot. Nämä käsipainot ovat siitä hyvät, että niiden painon voit säätää itse ja tarvittaessa lisätä.

30mm-krominen-levypainoTilaa oma krominen levypainosi tai krominen levypainosarja Gorilla Sportsilta! 30 päivän palautusoikeudella.

GorillaSports on suomalainen urheiluun keskittyvä verkkokauppa. Meiltä löydät tuotteet kaikkiin urheilutarpeisiisi edullisesti ja tuotteet ovat taattu kestämään kovaakin kulutusta.

Esimerkiksi halvin krominen levypaino tarjous hinta alkaen vain 2,95€ / kk tai vain 7,49€ kertamaksulla. Eikä siinä vielä kaikki. Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden, jos et ole tyytyväinen tuotteeseesi sekä useille tuotteille on pidennetty takuu.

Kaikille yli 69€-arvoisille tilauksille ilmainen toimitus, ja tuotteet kotiin pienestä lisämaksusta. Hyödynnä tarjoushinnat ja ilmainen toimitus tänään.

Jos ostoskori ammottaa tyhjänä, mutta painot olisi pakko saada, hyödynnä nyt tarjouksemme, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Levypaino ALE käy kuumana, joten osta nyt kun varastoa vielä riittää!

Muista tilata myös uutiskirje. Uutiskirje tilauksen tehdessä saat tietää tuote-infoa, uusimmat tarjoukset, alennukset sekä tuote-uutuudet suoraan sähköpostiisi. Voit perua tilauksen koska tahansa, ja kirje on täysin ilmainen.

Tuote loppu varastosta tai jäikö kysyttävää? Asiaskaspalvelu hoitaa homman

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä tuotteisiin liittyen, ota vain yhteys asiakaspalveluumme: lähetä sähköpostia tai ole yhteydessä puhelimitse. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 12-16. Asiaskaspalvelun yhteystiedot löydät sivun vasemmasta ylänurkasta sekä sivun alalaidasta.

Julkaisija: Gorilla Sports