TreenihanskatTreenihanskat nyt edullisesti meiltä! Valikoimasta löydät erilaisia hankoja kuten painonnostohanksat ja kuntosalihanskat rannettuella tai ilman. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa salihanskat nyt!

8 tuotetta
Näytetään 1-8 yht. 8 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mistä löydän laadukkaat salihanskat naisille?

  Laadukkaita salihanskoja naisille löytyy monista urheiluvälineitä myyvistä liikkeistä sekä verkkokaupoista kuten Gorilla Sports. Valikoima kattaa erilaisia kokoja ja malleja, jotka on suunniteltu naisen käteen sopiviksi.


 • Mikä on hyvä merkki miesten kuntosalihanskoihin?

  Miesten kuntosalihanskoiden kohdalla Gorilla Sports on tunnettu laadukkaista treenihanskoista. Valikoimasta löytyy usein eri tasoille ja tarpeisiin sopivia malleja.


 • Mitkä ominaisuudet tekevät treenihanskoista 'parhaat'?

  Parhaissa treenihanskoissa on hyvä pito, ne hengittävät ja ovat kestävää materiaalia. Lisäksi ne ehkäisevät rakkojen ja kovettumien muodostumista kämmeniin ja tukevat ranteita.


 • Miten valitsen oikean kokoiset treenihanskat?

  Oikean kokoisten treenihanskien valitsemiseksi kannattaa mitata käden ympärysmitta leveimmästä kohdasta ja vertailla sitä valmistajan kokotaulukkoon. Kokeilemalla eri kokoja löydät parhaiten istuvat hanskat.


 • Voiko treenihanskoja pestä ja jos voi, niin miten?

  Treenihanskoja voi yleensä pestä, mutta pesuohjeet vaihtelevat materiaalin mukaan. Useimmat valmistajat suosittelevat käsinpesua viileässä vedessä ja ilmakuivausta, jotta hanskat säilyttävät muotonsa ja pito-ominaisuutensa.


Treenihanskoilla suojaat käsiäsi harjoittelun aikana

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Treenihanskat on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Treenihanskat ovat tärkeä varuste monille kuntosaliharjoittelijoille ja voimailijoille. Salihanskat suojaavat kämmeniäsi hiertymiltä ja kovettumilta, jotka voivat syntyä toistuvista liikkeistä ja painojen käsittelystä.

Hyvin istuvat treenihanskat voivat parantaa otettasi ja tehdä harjoittelustasi tehokkaampaa, sillä ne lisäävät pitoa ja auttavat näin välttämään painojen liukumisen käsistä.

Laadukkaat treenihanskat tarjoavat suojaa ja tukea, lisäksi niitä on saatavilla eri tyyleissä ja materiaaleissa, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Valikoima kattaa perinteiset salihanskat sekä erikoistuneemmat mallit, kuten hanskat rannetuen kanssa. Rannetuki voi auttaa ehkäisemään rasitusvammoja ja tukea ranteen asentoa painoja nostettaessa.

Kun valitset treenihanskoja, kannattaa huomioida niiden istuvuus ja materiaali. Istuvuuden tulisi olla tiukka, mutta mukava, ja materiaalin hengittävä, jotta kätesi pysyvät kuivina ja viileinä harjoittelun ajan. Eri brändeiltä löydät myös useita hanskoja, joiden joukosta löydät omiin tarpeisiisi sopivat hanskat, oli kyseessä sitten painonnosto, fitness-harjoittelu, toiminnallinen treeni tai muut urheilulajit.

GorillaSports Treenihanskat

Treenihanskojen tärkeys

Treenihanskat ovat tärkeä varuste kuntosaliharjoittelussa, sillä ne suojaavat käsiäsi ja parantavat otteen pitoa. Hyvät treenihanskat voivat ehkäistä hiertymiä ja kovettumia, mikä tekee harjoittelusta miellyttävämpää.

Huomioi kaikki nämä seikat, ja löydät parhaat hanskat itsellesi. Gorilla Sportsin valikoimassa on saatavilla useita malleja, joissa hinta on kohdillaan. Tilaa omasi helposti verkkokaupastamme.

Oikean koon valinta

Oikean kokoiset treenihanskat ovat avainasemassa, kun haluat varmistaa parhaan mahdollisen suojan ja otteen harjoittelun aikana. Sopivat treenihanskat istuvat käsiisi niin, että ne eivät liiku tai kiristä epämiellyttävästi.

Mittaa kätesi leveys rystysten kohdalta ja vertaa mittoja valmistajan kokotaulukkoon. Muista, että hanskojen tulisi olla tiukat, mutta eivät niin että ne estävät verenkiertoa.

Muista myös pidon merkitys

Treenihanskojen tarkoitus on tarjota hyvä pito, jotta voit keskittyä harjoitteiden oikeaan suoritustekniikkaan treenin aikana.

Hyvät hanskat auttavat vähentämään tangon tai käsipainojen liukumista, mikä voi parantaa suorituskykyäsi ja vähentää loukkaantumisriskiä. Etsi materiaaleja, jotka lisäävät kitkaa ja tukevat pitoa, esimerkiksi kumitetut tai teksturoidut pinnat.

Mustat treenihanskatVihreät treenihanskatTreenihanskat painonnostoon

Eri tyyppiset treenihanskat

Treenihanskat ovat olennainen varuste kuntosalilla, joka suojelee käsiäsi ja samalla parantaa otettasi. Ne on suunniteltu kestämään erilaisia harjoittelumuotoja ja vastaamaan monipuolisiin tarpeisiisi.

Salihanskat voimaharjoitteluun

Voimaharjoitteluun tarkoitetut treenihanskat ovat usein varustettu rannetuilla, jotka tarjoavat lisätukea ja vakautta treenin aikana raskaissa nostoissa. Nahkaiset salihanskat ovat myös suosittuja niiden kestävyyden ja pidon vuoksi ja monet niistä peittävät koko käden, mikä suojaa ihoa kulumiselta.

 • Nahkaiset hanskat: Kestävät ja optimaalinen pito

 • Rannetuki: Lisätukea ja vakautta nostoissa

Monipuoliseen käyttöön

Monipuoliset treenihanskat soveltuvat myös useisiin aktiviteetteihin kuntosaliharjoittelun lisäksi. Gorilla Sportsin valikoimasta löydät monta tuotetta jotka ovat kevyitä ja hengittäviä, joten ne sopivat myös esimerkiksi toiminnalliseen treeniin tai nyrkkeilyyn. Salihanskoja on saatavilla sekä miehille että naisille ja on tärkeää valita koko ja malli, joka istuu käsiisi hyvin.

 • Kevyet ja hengittävät: Soveltuvuus eri treenimuotoihin

 • Mallit miehille ja naisille: Tärkeä huomioida istuvuus

Treenihanskojen hankinta

Kun päätät hankkia treenihanskat, on tärkeää tietää mistä niitä voi hankkia ja millaista hinnoittelua voit odottaa.

Mistä löydät treenihanskasi

Hanskoja on saatavilla laajasti eri urheiluvälineiden erikoisliikkeissä sekä monipuolisesta valikoimasta verkkokaupoissa. Oikean tuotteen löytäminen on helpottunut, kun verkkokaupat kuten Gorilla Sports tarjoavat erityisesti treenihanskojen hankintaan erikoistuneita osioita. Usein löydät näistä liikkeistä tuotteita, joka sopivat juuri omaan lajiisi – olitpa sitten voimaharjoittelija tai kamppailulajien harrastaja.

Hinnoittelu

Treenihanskojen hinta vaihtelee. Voit löytää perushanskamalleja jo alkaen noin 20 eurosta. Erilaiset ominaisuudet esimerkiksi rannetuki voivat nostaa hintaa ja laatumerkkien tuotteet ovat yleensä kalliimpia. Muista hyödyntää myös mahdolliset tarjoukset, jotka voivat olla voimassa vain rajoitetun ajan. Näillä keinoilla saat treenihanskasi usein hyvään hintaan:

 • Vertaa hintoja: Verkkokaupoissa saat helposti vertailtua eri tuotteiden hintoja.

 • Etsi tarjouksia: Alemyynnit ja kampanjahinnat ovat erinomaisia tilaisuuksia hankkia laadukkaat hanskat edullisemmin.

 • Käytä asiakasetuja: Jos kuulut urheilukaupan kanta-asiakasohjelmiin, voit hyödyntää niiden tarjoamia etuja.

Muista, että vaikka halvin hinta houkuttelee, treenihanskoihin sijoittaminen voi olla pitkän aikavälin säästöä, sillä laadukkaat hanskat kestävät paremmin käyttöä ja suojaavat käsiäsi tehokkaammin.

Treenihanskojen huolto ja säilytys

Treenihanskat ovat tärkeä osa varustettasi salilla ja niiden huolellinen huolto pidentää hanskojen käyttöikää sekä säilyttää niiden toiminnallisuuden. Seuraavat ohjeet auttavat sinua ylläpitämään treenihanskojasi oikein.

Puhdistus:

 • Käsinpesu: Pese treenihanskat käsin miedolla pyykinpesuaineella, joka auttaa poistamaan epämiellyttävät hajut.

Säilytys:

 • Kuivaus: Anna treenihanskasi kuivua täysin käytön jälkeen. Varmista, että ne ovat kuivat ennen kuin laitat ne pois säilöön.

 • Valolta suojaaminen: Säilytä hanskat poissa suoralta auringonvalolta, jotta ne eivät haalistu tai materiaali heikkene.

Vinkkejä:

 • Ilmavuus: Säilytä treenihanskat ilmavassa tilassa tai hengittävässä pussissa, jotta ne pysyvät raikkaina.

 • Muotoilu: Älä taittele hanskoja liian tiukasti, jotta niiden muoto säilyy hyvänä.

Muistathan tarkistaa aina valmistajan antamat pesu- ja hoito-ohjeet, jotta treenihanskasi pysyvät hyvässä kunnossa pitkään. Huolletut treenihanskat varmistavat, että voit keskittyä treenaamiseen ja suoritukseen ilman ongelmia. Näin hanskat tukevat treeniäsi parhaalla mahdollisella tavalla aina, kun tarvitset tuotetta.

Julkaisija: Gorilla Sports