50mm Valurautaiset levypainot50mm Valurautaiset levypainot nyt edullisesti meiltä! Katso valikoima ja valitse omasi. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa painot nyt!

7 tuotetta
Näytetään 1-7 yht. 7 tuotteesta

Kestävän voimaharjoittelun perusteet valurautaisilla 50mm levypainoilla

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

50mm valurautaiset levypainot on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Valurautainen levypaino on suosittu ja kestävä valinta painonnostoon sekä voimaharjoitteluun. Kun valitset 50mm halkaisijan levypainoja, voit olla varma, että ne sopivat yleisimpiin levytankoihin. Näiden painojen keskireikä on suunniteltu sopimaan tarkasti 50mm levytankoihin, mikä tekee niiden käytöstä turvallista ja vakauttaa painon tangossa.

Levypainojen materiaalina valurauta on tunnettu kestävyydestään. Se sietää hyvin käytön aiheuttamaa kulutusta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin kotikuntoiluun kuin ammattisaleillekin. Valurautaiset levypainot ovat myös suhteellisen ohuita, mikä mahdollistaa useampien painojen lisäämisen tankoon ilman, että ne vievät liikaa tilaa.

Nämä painot on saatavilla monissa eri painoluokissa aina puolesta kilosta ylöspäin, mikä antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä harjoittelusi omien tavoitteidesi mukaiseksi. Punnitsevien harjoitteiden teho ja turvallisuus ovat kiinni oikeanlaisen välineistön valinnasta, ja 50mm valurautainen levypaino on luotettava osa tätä välineistöä.

50mm Valurautaisen levypainon ominaisuudet

Valikoima 50mm halkaisijan valurautaisia levypainoja antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä kuntoiluvarusteesi yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Ne ovat soveltuvia kaikille 50mm tangon halkaisijaa käyttäville levytangoille ja ovat saatavilla useissa painoluokissa.

Valurauta levypainoLevypainon

Tekniset tiedot

 • Halkaisija: 50mm keskireikä, sopii 50mm levytankoihin

 • Materiaali: Kestävä valurauta

 • Painovaihtoehdot: Useita, 0,5 kg aina 40 kg asti

 • Paksuus: Suunniteltu olemaan ohut, jolloin tankoon mahtuu enemmän painoja

 • Väri: Musta, yleensä mattapintainen

Saatavuus ja ostaminen

 • Varastotilanne: Usein maininta Heti varastosta, kuvastaen hyvää saatavuutta

 • Hinta: Monesti ilmoitettu alkaen, mikä viittaa eri painoluokkien eri hintoihin

 • Ostopaikka: Tuotteita löytyy useimmista urheiluvälineitä myyvistä verkkokaupoista

 • Maksutavat: Monipuoliset, esimerkiksi mobiililaskulla tai maksukortilla

Brändi ja laatu

 • Logo: Tuotemerkillä voi olla tunnistettava logo, joka yhdistää laadun ja luotettavuuden

 • Suositukset: Asiakaspalautteissa usein suositellaan tuotetta sen laadun ja käyttömukavuuden ansiosta

 • Käyttötarkoitus: Soveltuvat niin julkisiin kuntosalilaitteisiin kuin kotikäyttöönkin

Käyttö ja hyödyt

Kun valitset 50mm valurautaisen levypainon, saat vahvan ja kestävän kumppanin painoharjoitteluusi. Nämä levypainot ovat yhteensopivia useimpien 50mm tankojen kanssa ja niitä voi käyttää niin kotisaleilla, kuin ammattimaisemmassakin ympäristössä.

Harjoittelun monipuolisuus

50mm valurautainen levypaino on suunniteltu tarjoamaan monipuolisuutta painoharjoitteluun. Sen avulla voit suorittaa erilaisia liikkeitä, jotka kohdistuvat kehon jokaiseen lihasryhmään. Halkaisijaltaan 51mm reikä tekee painojen asettamisesta levytankoon vaivatonta ja tukeva materiaali kestää käyttöä vuosien ajan.

Säilytys ja huolto

Levypainojesi säilytys ja huolto ovat yksinkertaisia tehtäviä, jotka varmistavat pitkän käyttöiän ja hyvän kunnon. Pidä levypainot kuivassa tilassa ja pinoa ne asianmukaisesti, jotta ne eivät aiheuta vahinkoa lattialle tai itse tuotteelle. Puhdistus kostealla liinalla ja kuivaus ovat riittävät huoltotoimenpiteet.

Valintaopas

Levypainojesi valinnassa tärkeää on ottaa huomioon nykyinen kunto ja tavoitteet. 50mm valurautaisia levypainoja löytyy eri painoluokissa, joten aloita kevyemmillä painoilla mikäli olet aloittelija. Painoluokat yleensä vaihtelevat puolesta kilosta jopa kolmeenkymmeneen kiloon, mikä mahdollistaa progressiivisen kuormituksen kasvattamisen ajan kanssa.

Julkaisija: Gorilla Sports