Tuotearvostelut:

Aerobic käsipainot

4.6 / 5

Perustuu 12 tuotearvosteluun

Aerobic käsipainot

6 tuotetta
Näytetään 1-6 yht. 6 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Aerobic käsipainot

Aerobic Käsipainot

Aerobic-tunnille osallistuminen tai mihin tahansa aerobiseen liikuntaan osallistuminen antaa sinulle mahdollisuuden nostaa kuntoasi ja kiinteyttää lihaksiasi koko vartalostasi. Jos haluat saada vähän enemmän treeneistä irti kannattaa treenata käsipainojen kanssa. On kuitenkin tärkeää, että käyttää sopivan painoisia käsipainoja, sillä liian painavat voivat aiheuttaa loukkaantumisen. Meidän valikoimistamme löytyy myös käsipainot kotiin, joilla voit tehdä voimatreenejä.

Yleiskatsaus

Käsipainot eivät toimi kovin hyvin kaikissa aerobisissa harjoituksissa. Sen sijaan käsipainot sopivat hyvin liikuntaan kuten hölkkään, haarahyppyihin, rullaluisteluun, portaiden kiipeämiseen ja steppilautatreeniin. Steppilauta kannattaa hankkia monipuolistamaan aerobic-liikkeitä. Kun valitset käsipainoja omaan lajiisi, muista ettei isompi ole aina parempi.

Paino

American Council on Exercises on Yhdysvaltojen riippumaton fitness organisaatio. ACE suosittelee 0,5-1,5 kg:n käsipainojen käyttämistä aerobisissaharjoituksissa. Jopa tällaiset pienet painot auttavat sinua kiinteyttämään lihaksiasi aerobisen harjoittelun aikana. Tällaisten painojen käyttäminen nostaa sykettäsi jopa 10 lyönnillä minuutissa ja happea kuluu 15 prosenttia enemmän kuin harjoittelussa ilman painoja. Jos tällainen harjoittelu on sinulle uutta, voit aloittaa puolikiloisilla painoilla tuntuman saamiseksi.

Varoituksia

ACE varoittaa, että käsipainojen käyttäminen aerobisten aktiviteettien aikana sisältää riskejä. Saatat esimerkiksi puristaa käsipainoja liian tiukasti ja se saattaa nostaa huomattavasti verenpainettasi. ACE suosittelee, että vältät painoja, jotka ovat yli 1,5 kg:n painoisia, sillä raskaammat painot voivat vaurioittaa käsivarsien ja olkapäiden lihaksia ja niveliä.

Vaihtoehtoja

Sinun ei tarvitse välttämättä käyttää käsipainoja nostaaksesi aerobisen harjoittelun vastusta. Vaihtoehdot, kuten painohanskat tai rannepainot voivat tarjota samat hyödyt, mutta voit käyttää samalla käsiäsi. Tämä on ideaalista lajeissa, kuten pyöräily tai uinti. Rannepainot ovat kuntosaleilla hyvin yleisiä ja kuten painohanskat, niitä on helposti saatavilla useista fitness-liikkeistä. Kuten käsipainoilla, pitäydy ACE:n ohjeessa ja käytä 0,5-1,5 kg:n painoja. Voit myös käyttää esimerkiksi painoliivejä, mikäli haluat edelleen nostaa harjoitustasoa ja sykettä.

Aerobic käsipainot: Kohdennettuun harjoitteluun käsipainoilla

Täydelliset kotiin ja kiinteään figuuriin. Aerobic käsipainot ovat kumppanisi tehokkaasen harjoitteluun. Käsipainoilla harjoitellessasi voit keskittyä suoraan ongelma-alueisiin ja saada kuntosi kohoamaan. Joten tutustu harjoitusohjelmaan ja ole aktiivinen säännöllisesti – saat kiinteät käsivarret ja vartalon. Käsipainot ja aerobic käsipainot odottavat sinua verkkokaupassamme. Klikkaa ja lue lisää!

Aerobic käsipainot: vinyyli-, muovi- tai neopreenipainot monenlaiseen harjoitteluun

Pieni määrä toistoja raskailla painoilla? Vai useampia toistoja kevyillä painoilla? Käsipainosarjojemme avulla voi harjoitella tavoitteen ja harjoituksen mukaan. Kehittääksesi hauista tai ojentajaa sinun tulisi harjoitella kuntosalilla 2-3 kertaa viikossa vähintään 20 minuutin ajan. Perinteisten harjoittelun lisäksi aerobic käsipainoja käytetään myös ylimääräisenä painona lenkkeilyn aikana – varsinkin edistyneet juoksijat käyttävät niitä täydentämään juoksuharjoituksiaan. Jos harjoittelet sisällä suosittelemme vinyylipäällysteisiä käsipainoja, sillä se suojaa lattiaa vahingoilta. Kahvalliset käsipainot ovat erityisen hyvät pitää kädessä ja ne on päällystetty neopreenilla. Ne on suunniteltu käsien, rinnan, jalkojen, vatsalihasten ja selän harjoittamiseen. Samoin ergonomisesti muotoillut kuntosalikäsipainot, joissa on ihoystävällinen neopreenipinnoite. Tutustu erilaisiin painoihin, oteleveyksiin ja väreihin!

Aerobic käsipainot 1 - 5 kg, 10 kg tai enemmän: Upeita värejä ja tarjouksia nyt!

Aerobic käsipainot eivät ole vain monipuolisia, vaan myös käytännöllisiä. Pienen kokonsa ansiosta ne on helppo säilyttää ja ottaa tarvittaessa suoraan käyttöön. Olipa kyseessä aerobic tai päivittäinen voimaharjoittelu, tarjoamme erilaisia käsipainosarjoja ja niihin sopivaa käsipainotelinettä, jotta mikään ei olisi joustavan harjoittelun tiellä. Mitä seuraavaksi? Voit löytää nopeasti korkealaatuiset urheiluvälineet ja odottaa innolla Gorilla Sportsin nopeita toimituksia (toimitus on ilmainen Saksassa). Lisäksi tarjoamme valmistajan kahden vuoden takuun.