VinyylipainotVinyylipainot nyt edullisesti meiltä, katso hinta! Valikoimassa yksittäisiä painoja sekä painosarja. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa painot nyt!

24 tuotetta
Näytetään 1-24 yht. 24 tuotteesta

Esittelyssä vinyylipainot levytankoosi

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Vinyyli levypaino on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Vinyylipaino on levypaino, joka asetetaan sopivan kokoiseen levytankoon, johon se istuu suoraan ja hyvin. Vinyylipainossa on sementtitäyte ja muovipäällyste, joten voit rauhassa treenata lattiaa naarmuttamatta. On kuitenkin suositeltavaa olla pudottamatta vinyylipainoa eikä sitä alas laskiessakaan voi koskaan olla liian varovainen. Kuitenkin kaikista levypainoista vinyylipaino on varma vaihtoehto, jos haluaa säästellä lattiaa. Vinyylipainoja myydään eri määriä; 1 kpl / paketti, 2 kpl / paketti tai joskus jopa 4 kpl tai koko sarja eri kokoisia ja painoisia vinyylipainoja. 

Miten valita itselle paras paino?

vinyylipaino-ilmainen-toimitus

Itselle parasta vinyylipainoa etsiessä on syytä aloittaa sarjalla painoja kuten painoltaan 10kg tai 20kg sarjalla, jotka saattavat koostua useasta kappaleesta pienempiä (esim. 5kg) painoja, ja painoa kannattaa lisätä vähän kerrallaan kun kunto kasvaa. Voit esimerkiksi aloittaa nostamalla 30kg (2 kpl 15kg painot) johon lisätään lisää painoa kuten 2 kpl 1kg painoja esimerkiksi muutaman viikon välein, riippuen myös siitä kuinka usein treenataan. On parempi, että painovaihtoehtoja on monta ja aina olisi lisää lisättävää, sillä liian kevyillä painoilla treenatut liikkeet jättävät treenitehon ja saavutukset pieniksi. Kannattaa siis lisätä ostoskoriin monta kpl painoja.

Gorilla Sports myy vinyylipainoja painovälillä 1,25kg - 15kg. Voit yhdistellä kaikkia painoja mielesi mukaan ja voit vaikka teoriassa kasata itsellesi 200kg painoisen levytangon painoilla. Näytä mihin pystyt, kun sinulla on parhaat välineet käytössäsi. Unohda muut tuotemerkit ja osta takuuvarmaa laatua meiltä Gorilla Sportsilta.

Suosittelemamme tuotteet:

-2x 15 kg

-2x 1,25kg

-4x 5kg, 4x 2,5kg

-4x5kg 2x2,5kg 2x1,25kg

Älä unohda ostaa sopivaa levytankoa vinyylipainoillesi.

Osta oma vinyylipainosi Gorilla Sportsilta - ilmainen toimitus!

vinyylipaino-hinta-2021

Gorilla Sports on suomalainen urheiluun keskittyvä verkkokauppa. Myymme kestäviä tuotteita kaikkiin urheilutarpeisiisi ja myös hinta on aina halpa. Kaikkiin yli 69€-toimituksiin ilmainen toimitus, ja toimitus usein jopa 1-2 päivässä Suomen varastolta. Lisäksi kaikilla tuotteillamme on 30-päivän palautusoikeus. Jos sinulla ilmenee kysymyksiä tuotteisiin liittyen, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 12-16. Asiaskaspalvelun yhteystiedot löydät sivun vasemmasta ylänurkasta sekä sivun alalaidasta. 

Ilmainen uutiskirje - ole perillä viimeisimmistä vinyylipaino-tarjouksista!

Muista tilata myös ilmainen uutiskirje. Ainoat yhteystiedot, jota tarvitsemme on sähköpostisi ja sen jälkeen saat tiedon viimeisimmistä alennuksista ja tuoteuutuuksista suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeen peruutus on ilmaista, ja voit peruuttaa sen koska tahansa.

vinyylipaino-tarjous

vinyylipaino-alennus

Julkaisija: Gorilla Sports