VinyylipainotVinyylipainot nyt edullisesti meiltä, katso hinta! Valikoimassa yksittäisiä painoja sekä painosarja. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa painot nyt!

24 tuotetta
Näytetään 1-24 yht. 24 tuotteesta

Esittelyssä vinyylipaino levytangollesi

Vinyylipaino on levypaino, joka asetetaan sopivan kokoiseen levytankoon, johon se istuu suoraan ja hyvin. Vinyylipainolla on sementtitäyte ja muovipäällyste, joten voit rauhassa liftailla lattiaa naarmuttamatta. On kuitenkin suositeltavaa olla pudottamatta vinyylipainoa eikä sitä alas laskiessakaan voi koskaan olla liian varovainen. Kuitenkin kaikista levypainoista vinyylipaino on varma vaihtoehto, jos haluaa säästellä lattiaa. Vinyylipainoja myydään eri määriä; 1 kpl / paketti, 2 kpl / paketti tai joskus jopa 4 kpl tai koko sarja eri kokoisia ja painoisia vinyylipainoja. 

Miten valita itselle paras paino?

vinyylipaino-ilmainen-toimitus

Itselle parasta vinyylipainoa etsiessä on syytä aloittaa sarjalla isompia painoa kuten 10 Kg, 20 Kg, jotka saattavat koostua usea kpl pienempiä (esim. 5 Kg) painoja, ja painoa kannattaa lisätä vähän kerrallaan kun kunto kasvaa. Voit esimerkiksi aloittaa nostamalla 30 Kg (2 kpl 15 Kg painot) johon lisätään lisää painoa kuten 2 kpl 1 Kg painoja esimerkiksi muutaman viikon välein, riippuen myös siitä kuinka usein treenataan. On parempi, että painovaihtoehtoja on monta ja aina lisää lisättävää, sillä kaikki liian kevyt painoilla teho ja saavatuksia jäävät pieniksi. Kannattaa siis lisätä ostoskori monta kpl painoja.

Gorilla Sports myy Vinyylipainoja painovälillä 1,25 Kg - 15 Kg. Voit yhdistellä kaikki painoja mielesi mukaan, ja voit vaikka teoriassa kasata itsellesi 200 Kg levytangon painoineen. Näytä mihin pystyt, kun sinulla on parhaat välineet käytössäsi. Unohda muut tuotemerkit ja osta takuuvarmaa laatua meiltä Gorilla Sportsilta.

Suosittelemamme tuotteet:

-2x 15 kg

-2x 1,25kg

-4x 5kg, 4x 2,5kg

-4x5kg 2x2,5kg 2x1,25kg

Älä unohda ostaa sopivaa levytankoa vinyylipainoillesi.

Osta oma vinyylipainosi Gorilla Sportsilta - ilmainen toimitus!

vinyylipaino-hinta-2021

Gorilla Sports on suomalainen urheiluun keskittyvä verkkokauppa. Myymme kestäviä tuotteita kaikkiin urheilutarpeisiisi ja myös hinta on aina halpa. Kaikkiin yli 69€-toimituksiin ilmainen toimitus, ja toimitus usein jopa 1-2 päivässä Suomi varastolta. Lisäksi kaikilla tuotteillamme on 30-päivän palautusoikeus. Jos sinulla ilmenee kysymyksiä tuotteisiin liittyen, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-17, ja myös keväisin ja myös kesäisin myös viikonloppuna samaan aikaan kuin arkisin eli klo 9-17. Asiaskaspalvelun yhteystiedot löydät sivun vasemmasta ylänurkasta sekä sivun alalaidasta. 

Ilmainen uutiskirje - ole perillä viimeisimmistä vinyylipaino-tarjouksista!

Muista tilata myös ilmainen uutiskirje. Ainoat yhteystiedot, jota tarvitsemme on sähköpostisi, ja saat toimitus viimeisimpiä alennuksia, tuoteuutuuksia ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeen peruutus on ilmaista, ja voit peruuttaa sen koska tahansa.

vinyylipaino-tarjous

vinyylipaino-alennus