LevypainotelineLevypainotelineet nyt edullisesti meiltä, katso hinta! Katso valikoima ja valitse omasi. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa teline nyt!

16 tuotetta
Näytetään 1-16 yht. 16 tuotteesta

Levypainotelineet edullisesti verkosta

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Levypainoteline on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

levypainotelineVoimailu on viime vuosina ollut erittäin suosittua. Voimannostolajeja harrastavat henkilöt sisällyttävät treeniohjelmaansa yleisesti kolme erilaista viikottain suoritettavaa liikettä. Kyseisten liikkeiden lisäksi harjoitetaan myös niin sanottuja kehon pieniä lihaksia. Selkä- ja vatsaliikkeillä on treenaamisessa erittäin huomattava merkitys. Käytännössä kaikkien pienempien lihasten tehtävänä on tukea kehon isoja lihaksia. Voimailua harrastetaan levypainojen avulla, joten jokaiselta voimailua kotona harrastavalta löytyy sekä erilaisia levypainoja että kätevä levypainoteline. Tutustutaan siis seuraavaksi erilaisiin levypainotelineisiin.

Erilaiset levypainotelineet

Tarjoamme voimailuun erilaisia levypainotelineitä. Tutustu verkkosivuillamme erilaisiin levypainotelineisiin ja tee valintasi. Verkkokaupastamme löydät muun muassa seuraavat tuotteet:

  • Monikäyttöinen levypainoteline

Ethän enää anna tankojen ja levypainojen lojua siellä sun täällä, vaan pidät ne siististi kauniissa järjestyksessä. Levypainotelineeseen mahtuu erilaisia levypainoja ja pump-tankoja, jonka lisäksi löytyy myös oma teline lukkoja varten. Teline toimitetaan asiakkaalle aina 10–15 päivässä, johon kuuluu ilmainen toimitus yli 69 euroa maksaville tuotteille. Muistathan myös, että laadukkailla tuotteillamme on aina kahden vuoden takuu. Levypainot ja levytanko ovat aina jokaisen voimailijan tärkeimpiä harjoitusvälineitä, eli suoraan sanottuna ne muodostavat voimaharjoittelun perustan. Meiltä voi hankkia levytangot- ja painot kahdessa koossa, jotka ovat tyypilliset 30 mm ja 50 mm. Kehittyneelle ja jo kauan voimailua harrastaneelle voimailijalle suositellaan käytettäväksi järeämpään luokkaan kuuluvia Olympia-levypainoja.

  • Seinään kiinnitettävä levypainoteline

Seinään kiinnitettävä levypainoteline säästää tilaa ja on erittäin kätevä. Levypainot on helppo nostaa voimailuharjoittelun jälkeen painoille kuuluvaan telineeseen odottamaan seuraavaa harjoittelukertaa.

  • Pystymallinen levypainoteline

levypainoteline-tarjous

Pystymallinen levypainoteline on monien voimailijoiden suosikki eikä suinkaan suotta. Kätevässä levypainotelineessa on tilaa 50 mm reiän halkaisija levypainoja varten. Levypainon nosto pystymallisesta levypainotelineestä on helppoa ja kätevää, eli paljon helpompaa kuin esimerkiksi lattialta nostettaessa. Erityisen helppoa on nostaa järeän painavia Olympia-levypainoja, joissa on lisävarusteena kätevät Tri Grip -nostokahvat.

Levypainotelineiden maksimikantavuus on suurimmillaan noin 350 kiloa, joten levypainot mahtuvat kerralla yhteen kätevään telineeseen. Lue lisää sekä ammattilais- että kotikäyttöön soveltuvista levypainoista ja tee tilaus nyt kätevästi verkossa. Levypainotelineen lisäksi on kätevää tilata myös sopivat levypainot, joita löytyy muun muassa valurautapainoina, vinyylilevypainoina, kromisina sekä kumisina levypainoina että järeämpinä Olympia-levypainoina.

Valurautapainojen hyötyjä ovat hyvä iskun kestävyys ja muottiin valettu erittäin kiinteä rakenne. Valurautapainot kestävät laadukkaina pitkään eivätkä naarmuunnu. Vinyylilevypainot valmistetaan tiivistetystä sementtitäytteestä, jossa painojen ulkoinen muovipinta on ystävällinen lattioille estämällä turhat naarmut ja kolinat. Painoja valmistetaan myös kumista, kromista ja neopreenistä. Tutustu lisää ja valitse ne itsellesi mieleisimmät painot.

Kromiset levypainot ovat kestäviä ja visuaalisesti erittäin näyttäviä. Krominen painon pinta tarjoaa levypainoille erittäin arvokkaan ilmeen, jonka lisäksi painot ovat sisältä kestävää valurautaa. Kromiset levypainot ovat säännöllisen käytön lisäksi, myös miellyttävä sisustuselementti voimailijan kotona.

Kätevään levypainotelineeseen voi yhdistää myös kumiset levypainot, jotka ovat täyttä valurautaa kumilla päällystettynä. Painoilla voi harjoitella täysin äänettömästi, sillä painot ovat kovat sisältä, mutta pehmeät pinnalta. Kysymyksessä on siis todellinen ykkösluokan laatutuote, johon kannattaa tutustua.

Levypainoja ei milloinkaan kannata säilyttää lattialla tai laittaa nojaamaan seinää vasten, sillä ne eivät välttämättä pysy pystyssä ja saattavat tehdä jälkiä lattiaan. Pidä siis perhe tyytyväisenä ja hanki levypainoteline, josta painot voi kätevästi ottaa harjoittelun alkaessa. Suomen Gorilla Sports toimittaa sopivan levypainotelineen levypainoille suoraan kotiisi, joten harjoittelu voi alkaa vaikkapa heti. Levypainotelinettä hankkiessa kannattaa myös tutustua levypainoihin, joita löytää juuri omaan voimailuohjelmaan liittyen.

Mikä parasta, nykyaikainen levypainoteline paitsi näyttää hyvältä, se ei koskaan jätä jälkiä lattiaan ja sopii täydellisesti voimailua harrastavan henkilön huoneen sisustukseen. Kaiken muun hyvän lisäksi, kätevät levypainotelineet säästävät tilaa muuhun ja pitävät painot selkeässä järjestyksessä omilla paikoillaan. Älä siis enää aikaile, vaan tilaa, sillä muistathan että toimitus on ilmainen yli 69€ tilauksille. Käytännössä maksat siis vain tuotteesta, et sen kuljetuksesta. Miten kätevää ja edullista, joten nyt jos koskaan kannattaa aloittaa säännöllinen voimailuharjoittelu.

Pidä painot esillä ja säästä lattiatilaa

Verkkokauppaan voi tulla ostoksille silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Verkosta ostava ei ole sidottu aukioloaikoihin tai viikon päiviin, sillä ostoksille saa tulla silloin kun haluaa. Levypainot ja telineet täydentävät toisiaan, joten sopivat levypainotelineet on saatavilla vaativaankin makuun.

Levypainoja käytetään aina levytankojen kera, joten voimaiijan on todella helppo valita itselleen sopivat välineet. Esimerkkinä voidaan pitää 50 mm levypainoja, joita varten tarvitaan 50 mm halkaisijalla varustetut levytangot. Todella helppoa ja yksinkertaista. Voimailua harrastavan ei tarvitse enää lunastaa itselleen kuntosalikorttia, vaan jokainen voi harrastaa voimailua itselleen parhaaksi katsomassaan paikassa, eli yhä useammin kotona. Raskaan työviikon jälkeen, on mukava viettää aikaa mieliharrastuksen parissa, joka tekee hyvää koko keholle. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus joten, kun keho rentoutuu, niin virkistyy myös mieli.

levypainoteline-tarjous

Mukavaa, että olet saapunut sivuillemme.

Tutustu tuotteisiin kaikessa rauhassa ja valitse itselllesi tyylikäs levypainoteline, jotta painot pysyvät siistissä järjestyksessä jättäen lattiatilaa kaikkeen muuhun. Jokaisessa tuotteessa on kerrottu tarkat mitat, valmistusmateriaali ja kaikki selkeät tuotetiedot, joten asiakkaan ei tarvitse kuin valita sellainen tuote, esimerkiksi teline, joka itseä eniten miellyttää. Osta nyt levypainoteline Suomen edullisempaan hintaan, malleja löytyy joka lähtöön, sillä suosittuja levypainotelinemalleja on tarjolla jopa 20 erilaista.

Julkaisija: Gorilla Sports