KuntosalipaketitKuntosalipaketit nyt meiltä edullisesti! Valitse valikoimasta itsellesi paras monitoimilaite tai kuntokeskus myös kotiin. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa kuntosalipaketit nyt!

47 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 47 tuotteesta

Kuntosalipaketit

kuntosalipaketitKuntosalipaketit ovat nimensä mukaan kuntosali pienoiskoossa kotiisi. Kuntosalipaketteja on olemassa hyvin monenlaisia, mutta ne keskittyvät treenaamaan vain yhtä tai kahta lihasryhmää kerrallaan,  toisin kuin esimerkiksi crosstrainer. Kuntosalipaketit keskittyvät treenaamaan nimenomaan usein yhdistävät Smith-laitteiden, vinopenkkien, painonnostopenkkien, sekä hauispenkkien tarjoamat treenimahdollisuudet samaan pakettiin. Kuntosalipaketit ovat varsin korkeita laitteita ja vaativat vähintään yli 2-metrisen huoneen. Lisäksi kuntosalipaketeilla on hyvä olla tukeva lattia alla, sillä kuntosalipaketti voi painaa jopa yli 200 kg ilman muuta painoista aiheutuvaa kuormitusta. Omalla kotikuntosalillasi sinä sanelet ehdot ja määrität oman rytmisi. Haku kuntosalipaketeista käy kuumana, joten osta ja tilaa omasi jo tänään.

Erilaisia kuntosalipaketteja kotiin

Vaikka kuntosalipaketti tyypillisesti valtaa monen käsitteen alaa ja mahdollistaa monenlaiset liikkeet, tässä on eritelty suosituimpien kuntosalipakettilaitteiden laite-tyyppejä. 

Smith-laite

smith-laiteSmith-laitteet keskittyvät yläkehon lihaksien treenaamiseen, ja takaavat turvallisen liikeradan. Useat Smith-laitteet sisältävät myös leuanvetotangon, ja muita ominaisuuksia ja ovat usein suosittuja yksinään harrastavien keskuudessa. Smith-laitteet ovat kuntosalipaketeista kaikkein painavimpia ja monipuolisimpia - usein siksi myös kalleimpia. Katso lisää Smith-laite tuotteita ja saa lisää info.

Painonnostopenkki

Kenties ikonisin kuntosalipaketti, mikä jokaiselta bodarilta löytyy kotoa. Painonnostopenkki nimensä mukaisesti on suunniteltu käyttäjälle, joka haluaa vahvemmat ja isommat hauislihakset. Painonnostopenkkiä käyttävät niin painonnostajat kuin vasta-aloittelevat, ja painonnostopenkki on säilyttänyt suosionsa bodaamisen alku-ajoista lähtien. painonnostopenkki

Vinopenkit


Vinopenkit mahdollistavat niin käsipainojen kuin myös painonnostotankojen liftaamisen, ja penkin kulmalla voit määrittää sen, mihin lihaksiin haluat harjoittelun kohdistuvan. Saat vinopenkin avulla ergonomisen liftausasennon, eikä alakehon tarvitse kärvistellä epämukavuudesta, kun vinopenkin pehmeä pehmuste parantaa liftauskokemusta. Kuntosalipakettiemme vinopenkeissä on usein integroitu hauispenkki sekä jalkatuki samassa paketissa, eli voit treenata entistä monipuolisemmin. Eikö näytä hienolta? Katso myös tavallisia vinopenkki-tuotteita täältä.

Kuntokeskus ja kotikuntolaite

Kuntokeskukset ovat leveämpiä ja eivät niin korkeita kuin esimerkiksi Smith-laitteet. Ne mahtuvat oivasti esimerkiksi olohuoneeseen ja niillä voi suorittaa mm. penkkipunnerrukset, vinopenkkipunnerrukset, hauiskäännöt, jalanojennukset, dipit, vatsalihasrutistukset ja vipuvarsinostot. Kuntokeskus on hinnaltaan keskiluokkaa.

Kotikuntoilulaitteella voi treenata erilaisia suosittuja liikkeitä kuten, butterfly:ta, ylätalja, vinopenkki ja scott-hauiskääntöjä sekä ojentajia. Kotikuntolaitteet ja kotikuntoilulaitteet ovat usein korkeampia ja eivät niin leveitä kuin kuntokeskukset, eli voisi sanoa, että vaikka molemmilla päästään varmasti hyvin lopputuloksiin, muoto on suurin ero näiden kahden laitteen välillä. Kotikuntolaitteen hinnat ovat suuruudeltaan keskitason yläluokkaa, mutta se näkyy myös mahdollisten liikkeiden määrässä.

kuntokeskus-kuntosalipakettikotikuntoilulaite

Jalkakyykkytelineet

jalkakyykkyteline-kuntosalipaketti

Kyykkytelineet mahdollistavat jalkakyykkyjen tekemisen tehokkaasti. Jalkakyykky on liike, joka harjoittaa erityisesti reisiä ja pakaroita, mutta myös epäsuorasti lähes
 kaikkia muitakin kehon lihaksia. Jalkakyykkytelineet ovat muihin kuntosalipaketti-tuotteisiin verrattuna edullisia. Jalkakyykkytelineissä on myös usein mukana dippikahvat, joiden avulla on mahdollista treenata dippejä.

Kyykkytelineet

jalkakyykkyteline-kuntosalipaketti

Kyykkytelineen avulla voit harjoitella levytangon ja levypainojen nostamista puhtaalla jalkavoimallasi, ja vahvistaa erityisesti reisiä. Kyykkytelineet voi myös yhdistää penkin kanssa, ja näin onnistuu penkkipunnerruksen tekeminen. Kyykkytelineet ovat hintahaarukassaan edullisia.

Kuntosalipaketin hinta

Budjetilla liikkeellä

Kuntosalipakettien hinnat vaihtelevat laidasta laitaan, aivan kuten pakettien koot, materiaalit, ja painolastien kantavuudet. Kuten jo aiemmin mainittu, jalkakyykkytelineet, kyykkytelineet sekä painonnostopenkit ovat selvästi edullisimpia kuntosalipaketteja, joita kotiin voi saada. Edellä mainitut laitteen saa alle 500€-hintaan, usein jopa vain 300-400€-hintaan.

Keskivertoharjoittelijan unelma

Keskivertoliikkujille ja -kuntoilijoille parhaassa hintaluokassa ominaisuuksien suhteen ovat kotikuntolaitteet, kotikuntoilu-laitteet sekä kuntokeskus-laitteet. Myös monipuoliset treeniasemat tarjoavat hyvät treenimahdollisuudet karsimatta liikaa ominaisuuksia tai liian suurella hinnalla. Tuotteita on moneen hintahaarukkaan tyypillisesti välillä 400-1000€. Edullisimmat Smith-laitteet voi myös löytää tähän hintaan. Käsipainot eivät sisälly hintaan.

Go big or go home

Päivittäiselle treenaajalle tai ammattiurheilijalle ehdottomasti paras valinta kuntosalipakettien suhteen on Smith-laite. Smith-laite ei ehkä näytä aluksi helpolta käyttää, mutta käytön oppii todella nopeasti ja Smith-laitteet tarjoavat muita laitteita huomattavasti suuremman määrän mahdollisia liikkeitä. Muilla laitteilla voi olla esimerkiksi mahdotonta tehdä leuanvetoja, vaikka toki samoja lihaksia voi treenata myös halvemmilla laitteilla ja eri liikkeillä. Smith-laitteiden hinnat liikkuvat tyypillisesti välillä 1800-3000€+. Nämä laitteet on tarkoitettu niille, jotka haluavat massiivisia tuloksia, ja tietävät mitä tekevät.

Tilaa kuntosalipaketti jo tänään

Suomen paras valikoima kuntosalipaketteja Gorilla Sportsista. Koska haku kuntosalipaketeista käy kuumana, varmista itsellesi kotikuntosali ja ympärivuotinen treeni ilman kalliita kuntosalimaksuja. Tuotteiden yksityiskohtainen info tuotesivulla. Tilaa tänään ja saat tuotteillesi ilmaisen toimituksen ja 30-päivän palautusoikeuden.