Tuotearvostelut:

Käsipainoteline

4.6 / 5

Perustuu 11 tuotearvosteluun

Käsipainoteline

11 tuotetta
Näytetään 1-11 yht. 11 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

TARJOUS
TÄNÄÄN -13%
Käsipainoteline

Käsipainoteline

309,74 € (359,94 €)

Alkaen 13.95 €/kk

Loppu varastosta

Gorilla Sports – Käsipainotelineet

käsipainoteline-hinta

Käsipainot ovat tärkeä osa kokonaisvaltaista lihastreeniä. Niillä saadaan aikaan monipuolinen harjoitteluohjelma myös kotona, mikä puolestaan sopii loistavasti myös tiukassa aikataulussa eläville ihmisille, joilla ei yksinkertaisesti ole aikaa kuntosalilla käymiseen.

Samalla on kuitenkin totta, että käsipainot vievät paljon tilaa ja voivat lattialla lojuessaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita. Käsipainojen asianmukainen säilyttäminen säästää siis sekä tilaa että ehkäisee mahdollisia vammoja ja loukkaantumisia, jos vahingossa vaikkapa kompastuisit lattialla huolimattomasti lojuvaan käsipainoon. Tästä syystä onkin tärkeää, että säilytät käsipainojesi lisäksi niin painolevysi, kahvakuulasi kuin painotankosi asianmukaisessa telineessä.

Gorilla Sports käsipainotelineet

Gorilla Sports tarjoaa laajan valikoiman erilaisia telineitä käsipainojen turvallista ja oikeaoppista säilytystä varten. Löydät valikoimasta parhaat tuotteet niin käsipainojen, levypainojen, olympiapainojen kuin kahvakuulien säilytykseen. Gorilla Sports -käsipainotelineiden avulla pidät kaikki painosi aina hyvässä järjestyksessä ja löydät niiden joukosta nopeasti oikean vaihtoehdon oikeaan aikaan.

Käsipainotelineet ovat tärkeä osa kuntosalin kuin kuntosalin valikoimaa, sillä sen lisäksi, että ne näyttävät hyvältä, ne auttavat myös organisoimaan kaikki painot siistiin järjestykseen ja omalle paikalleen sekä treenin aikana että treenin jälkeen. Tällä tapaa painot eivät loju pitkin poikin lattiaa ja aiheuta jopa mahdollisia vaaratilanteita, jos vahingossa vaikka kompuroisit niihin kesken treenin. Kyseessä ei siis ole pelkästään tyylikäs lisä kuntosalille, vaan samalla tärkeä osa kuntosaliharjoittelun yleistä turvallisuutta.

Käsipainoteline on nimensä mukaisesti teline, jossa säilytetään painoja. Näitä käsipainotelineitä on olemassa monenlaisia ja niitä voidaan hyödyntää myös muiden treenivälineiden säilyttämiseen. Leveämmät ja matalammat mallit on suunnattu yleensä suuremmalle määrälle painoja, sillä näissä telineissä niiden paino jakautuu tasaisemmin laajemmalle alueelle. Telineissä voi säilyttää mallista riippuen niin säädettäviä käsipainoja kuin kiinteitä käsipainojakin.

Varmista siis ennen ostoa, millaisen telineen tarvitset, sillä kuten yllä jo huomasit, eri muodoilla on merkitystä sen kannalta, millaisia painoja telineessä yleensä tulee säilyttää. Kaikki käsipainotelineet eivät sovellu kaikkien painojen säilyttämiseen, joten tarkista Gorilla Sportsin tuotteiden tarkemmasta tuotekuvauksesta, minkä tyyppisten painojen säilyttämiseen kukin tuote on suunnattu. Lisäksi, jos sinulla herää tuotteista kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Gorilla Sportsin osaavaan asiakaspalveluun joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Laadukkaat käsipainotelineet moneen eri tarpeeseen


käsipainoteline-tarjousGorilla Sportsin valikoimasta tulet löytämään laadukkaista ja kestävistä komponenteista valmistetut käsipainotelineet moneen eri tarpeeseen. Hyviin ja laadukkaisiin käsipainotelineiseen kannattaa panostaa, sillä ne kestävät kovassakin käytössä pitkään ja pitävät kaikki painosi aina siistissä järjestyksessä. Gorilla Sportsin valikoimasta löydät tyylikkäästi muotoillut käsipainotelineet, joiden joukosta voit valita niin valkoisen, harmaan kuin mustan värin, jotka antavat niin kuntosalille kuin kotona harjoitteluun hillityn, mutta samalla tyylikkään ilmeen.

Gorilla Sports -käsipainotelineet soveltuvat ongelmitta sekä kotikäyttöön että yleisille kuntosaleille. Gorilla Sportsin valikoimasta löydät muun muassa seuraavat käsipainojen säilytykseen soveltuvat telineet moneen eri tarpeeseen:

  • Käsipainoteline
  • Käsipainoteline Hexagon käsipainoille
  • Pro-sarjan käsipainoteline
  • Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille eri väreissä


Lisäksi löydät Gorilla Sportsin valikoimasta myös muille painoille soveltuvat telineet turvalliseen ja asianmukaiseen säilytykseen:

  • Levypainoteline
  • Taljakahvateline
  • Kahvakuulateline
  • Kuntopalloteline
  • Tankoteline

käsipainoteline

Näin valitset oikean käsipainotelineen

Gorilla Sports tietää, että oikeiden tuotteiden valitseminen verkossa ilman, että pääsisit testaamaan sitä käytännössä, voi olla haastavaa. Tästä syystä Gorilla Sports tarjoaa käsipainotelineilleen 14 päivän kuluttajansuojalain mukaisen palautusoikeuden. Jos tilaamasi tuote ei vastaa sitä, mitä odotit, voit siis palauttaa sen 14 päivän sisällä ja saada rahasi takaisin; tai vastaavasti vaihtaa sen toiseen haluamaasi tuotteeseen.

Tämän lisäksi näet tarkemmat tuotekohtaiset mitat ja painon suoraan kyseisen tuotteen esittelystä. Tähän tuotekuvaukseen pääset helposti klikkaamalla haluamaasi tuotetta, jonka jälkeen eteesi avautuu tarkempi kuvaus tuotteesta. Näiden mittojen ansiosta voit nähdä tuotteen todellisen koon jo etukäteen ja mitata näin kotona tai salilla tarkkaan sen paikan, johon teline aiotaan sijoittaa. Lisäksi voit samalla tutustua muiden kyseisen tuotteen ostaneiden asiakkaiden käyttäjäkokemuksiin. Mikään ei ole parempi lupaus kuin sellaisen asiakkaan jättämä kommentti, joka kyseistä tuotetta on jo ehtinyt testaamaan!

Gorilla Sports -käsipainotelineissä yhdistyvät tuotteiden toimivuus ja hillitty tyyli. Koska käsipainotelineet on suunnattu nimenomaan erilaisten painojen säilytykseen, on niiden kestettävä suurempiakin kuormia. Tästä syystä Gorilla Sports on ottanut valikoimaansa vain kestävistä materiaaleista valmistettuja käsipainotelineitä, jotka pitävät painosi siistissä järjestyksessä nyt ja aina. Käsipainotelineiden tukeva rakenne takaa myös sen, että ne ovat turvallisia käyttää eivätkä kaadu. Tukevuus ja jämäkkyys ovatkin näille kuntoiluvälineiden säilytystarvikkeille tärkeitä piirteitä, sillä niiden tulee kestää jopa satojen kilojen tuottamaa painetta samanaikaisesti.


käsipainoteline-painoillaGorilla Sports -käsipainotelineet ovat loistava lisä niin kotikäyttöön kuin yleiselle kuntosalille. Hillitty mutta samalla tyylikäs ulkoasu tuo kuntoiluympäristöön ammattimaisen otteen ja telineen ansiosta painosi pysyvät aina siistissä järjestyksessä. Käsipainotelineet sopivat loistavasti sekä aloittelijoille että kokeneemmille treenaajille. Niiden asentaminen on nopeaa ja yksinkertaista mukana tulevien helposti ymmärrettävien kokoamisohjeiden ansiosta. Telineiden alaosassa sijaitsevat kumiset suojat puolestaan pitävät huolta siitä, että teline ei vahingoita lattian pintaa. Voit siis kasata huoletta käsipainosi telineen päälle ilman, että sinun tarvitsisi pelätä, että teline naarmuttaisi lattiaa.


Pidä myös mielessä, että Gorilla Sports voi toimittaa käsipainotelineesi myös suoraan kotiovellesi. Sinun ei tarvitse siis lähteä turhaan raahaamaan painavia tuotteita noutopisteestä kotiisi, vaan Gorilla Sportsin kotiinkuljetus hoitaa tämänkin tehtävän puolestasi. Kaikkiin tuotteisiin sisältyy myös kahden vuoden takuu. Lisäksi muista pitää silmällä Gorilla Sportsin huikeita alennuksia; alennuskoodin löydät voimassa olevasta tarjouksesta ja saat alennuksen voimaan syöttämällä koodin kassalla tilauksesi yhteydessä.