VatsalihaslaitteetVatsalihaslaitteet nyt meiltä edullisesti! Laite mahdollistaa tehokkaat vatsalihasliikkeet myös kotona. Toimitus myös suoraan kotiin. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa vatsalaitteet nyt!

26 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 26 tuotteesta
Voimapyörä

Voimapyörä

19,95 € (29,95 €)

Alkaen 3.95 €/kk

24

Heti varastosta Osta

Pikatoimitus 1-3 arkipäivässä

Vatsalihaslaite

Vatsalihaslaitteen arvosteluita ja vatsalihaskuntoilun ohjeita

Nämä teksti ovat täällä opastamassa sinua valitsemaan itsellesi parhaan vatsalihaslaitteen ja mahdollisesti muita treenivälineitä vatsalihaksillesi! Samalla opit välttämään vääränlaista laitetta, jotka eivät sovi sinun tavoitteisiin. Tämän tekstin yläpuolella näät kaikki Gorilla Sportsin vatsalihaslaitteet. Niistä jokainen löytää itselleen sopivan.

Totuus vatsalihaslaitteista

Jotkut ihmiset ajattelevat, että jos he ostavat kalliin laitteen se auttaa heitä saamaan tuloksia nopeammin. Tämä on väärin, sillä laitteen ei tarvitse olla kallis vatsalihasten treenaamiseksi. Meillä kaikki tuotteet on tehty edullisiksi, jotta jokaisella olisi varaa treenata maksamatta liikaa!

Kun ostat hyvän kuntosalitarvikkeen kotiin, sinun tarvitsee silti tehdä harjoituksia ja käyttää kyseisetä laitetta saadaksesi tuloksia.

Valitse paras vatsalihaslaite sinulle

On tärkeää valita sellainen vatsalihaslaite tai väline joka toimii parhaiten SINULLA.

Jos vihaat kuntoilua – jos vihaat vatsalihasten treenaamista – jos etsit tapaa, jolla tehdä siitä hauskaa – tehdä siitä helpompaa – vähemmän kivuliasta – vähemmän vihattavaa ja haluat tuloksia nopeasti: olet tullut oikealle sivustolle!

Valitessasi vatsalihaslaite oikein autat itseäsi pysymään kaukana itsesi rääkkäämisstä turhan takia. Se voi viedä sinut siihen pisteeseen, jossa lopulta treenaat vatsalihaksiasi niin paljon kuin mahdollista ja niin tehokkaasti kuin mahdollista.

Eri vaihtoehdoista lukeminen on viisas idea, jotta et tuhlaisi turhaan rahoja ja löytääksesi itsellsei parhaiten sopivan vatsalihaslaite.

Kiinnitä huomiota henkilökohtaisiin haluihisi ja tarpeisiisi ja ole rehellinen itsellesi, kun selvität miten laitetta kuuluu käyttää. 

Vatsalihasten treenaaminen oikealla tavalla voi luoda kauniit, litteät lihakset. Näitä tuloksia voi kuitenkin olla vaikea saada, sillä ensin tulisi karsia ympärillä oleva ylinmääräinen rasva pois.

Käydessäsi läpi näitä artikekleja, opit vatsalihastreenaamisesta ja miten saat poltettua rasvaa vatsaltasi. Loppujen lopuksi, sinun tarvitsee tehdä näitä molempia; treenausta sekä painonpudotusta saadaksesi parhaimman mahdollisen keskivartalon.

4 parasta vatsalihaslaitetta

On olemassa niin paljon erilaisia kuntosalilaitteet välineitä, joita suositellaan vatsalihasten treenaamiseen. Joka kuukausi uusi maaginen vatsalihaslaite tulee markkinoille, jolla voit saada itsellesi sixpakin.

Fakta on se, että vatsalihaslaite yksissään ei anna sinulle litteitä vatsalihaksia. Lisäksi on huomioitava, että vain ainoastaan osa kuntosalilaitteet välineistä on tehokkaita. Sinun tarvitsee pudottaa painoa saadaksesi näkyvät lihakset. Vatsalihastreenillä, laitteella tai ilman, sinä saat muokattua kehoasi ja saat vahvemmat sisälihakset. Vahvat keskivartalon sisäiset lihakset ovat tärkeä asia, sillä niistä on hyötyä missä tahansa treenissä mitä teet. Ne auttavat sinua saamaan paremman ryhdin ja helpottavat alaselän kipua.

Alle olemme kerännyt 4 parasta vatsalaitteet kategorian laitetta vatsalihaksille. Nämä ovat sellaisia, joita meidän lisäksi suosittelee myös monet kuntoilualan ammattilaiset. Näiden avulla saat hyviä tuloksia nopeammin.

1.     Säädettävät istumaannousupenkit

Vatsalihaspenkit ovat yksi vanhimmista kuntoilulaitteista ja sellaisen voit löytää jokaiselta kuntosalilta. Viimeisimmät penkit ovat säädettäviä, eli voit nostaa ja laskea penkin kulmaa. Tällä tavoin voit muuttaa vastusta.

 2.     Voimapyörä

Tämä on toinen erittäin tehokas vatsalihasväline, joka myös treenaa olkapäitäsi, käsiäsi ja selkääsi. Voimapyörä mahdollistaa tehokkaan syvienlihasten treenin. Voimme stimuloida lihaksia kun rullaamme eteen ja taakse. Tällä tavoin vatsalihakset ovat kokoajan käytössä. Aloittelijalle tällaisen käyttö on alussa hankalaa. Hetken aikaa harjoiteltuasi, opit kyllä käyttämään sitä.

3.     Voimatorni

Leuanvetotanko on loistava väline tehdä muutamaa erilaista harjoitetta ja se on erityisen tehokas vatsalihasten treenaaja. On useita treenejä, joita voimme tehdä treenataksemme vatsalihaksia ja vinolihaksia.

On olemassa kahdentyyppisiä välineitä, joilla voit tehdä näitä tehokkaita liikkeitä kotona: voimatorni tai yksinkertainen leuanvetotanko oviaukkoon tai erillinen leuanvetotanko. Voimatornit ovat parhaita sillä, voit tehdä useantyyppisiä harjoitteita vastuksena oman kehosi paino. 

4. Tasapainopallo

Voimistelupallo ei ole tunnettu liikuntaväline vatsalihaksille, mutta sen avulla voimme silti tehdä monia tehokkaita treenejä. Koska joudumme kontrolloimaan enemmän liikeitämme pallon päällä, auttaa se treenaamaan vatsalihaksia paremmiksi. Tästä syystä voimme tehdä tuttuja harjoituksia kuten istumaannousuja ja rutistuksia huomattavasti tehokkaammin ja turvallisemmin.

Sen sijaa että sinulla olisi vain yksi vatsalihaslaite harjoitteluun niin voit motivaation ylläpitämisen kannalta ottaa useamman vatsalihaslaitteen ?

Tämä tarkoittaa yleisesti sitä, että sinulla on tilaa voit harjoitella joustavasti vatsalihaksia. Esimerkiksi etkö pidä sit-up penkistä ? Vaihtoehtona on esimerkiksi ab-rolleri! Harjoituksen tavoite on aina tärkeä ja vatsalihasten harjoittelussa se on yleensä tiukka ehkä jopa lihaksikas vatsa! Tässä tavoitteessa myös ryhtisi tukevoituu ja leuka nousee rinnasta! Kuten käytiin jo lävitse, eri vatsalihaslaite tyypit tarjoavat sinulle eri vaihehtoja etu- ja kylkilihasten harjoittelemiseen. Nyt on vain sinun päätettävissä haluatko yhden vatsalihaslaite penkin kotiisi vai useamman vatsalaiteet arsenaalin kotikuntosaliisi.

Tässä vielä muutama vinkki vatsalihaslaite valintaa:

Ab roller harjoittaa tehokkaasti istumaan nousua. Säädettävä sit-up penkki, jossa voit säätää harjoitusvastusta haluamallesi tasolle motivoi harjoittelemaan entistä kovemmin! Monitoimipenkkii on integroitu vatsalihaslaite, joka on erittäin tilaa säästävä vaihtoehto! Vatsalihaspenkki on erittäin monipuolinen vatsalihaslaite, jolla saat tehokkuutta ja monipuolisuutta kotikuntosaliisi.

Vatsalihaslaite tarjous

Vatsalihaslaite vatsalihaksille vai kyljille ?

Usemmissa vatsalihaslaitteissa on ominaista se, että voit harjoitella niiden avulla vatsalihaksia sekä kylkiä. Harjoittelussa olennaista on, että harjoittelet molempia. Eri kulmat kannatta ottaa haltuun, jotta saat harjoituksen kohdistumaan juuri sinne minne haluat. Varmista kuitenkin, että et harjoittele pelkästään tiettyä vatsalihasaluetta vaan kohdistat harjoittelun koko korsetin alueelle, muuten opputulos saattaa olla yksipuolinen ja vatsasi ei näytä yhtenäiseltä.

Tärkeää on myös täydentää keskivartalo harjoittelu selkäharjoituksilla. Selkä on vatsojen vastalihas, joten vastalihaksia tulisi harjoitella yhtä paljon. Yleisesti vatsalihaslaite tarjoaa, että voit harjoitella vatsoja sekä selkää ja tästä klassinen esimerkki laite on vatsalihaspenkki.

Lisää vaihtelua vatsan harjoitteluun?

Vatsalihaksesi eivät välttämättä tarvitse suuria vatsalaitteita. Vatsalaitteet, kuten monitoimilaitteet, soutulaite, crosstrainer jne. vie paljon tilaa, mutta tavoitteet voidaan saavuttaa myös pienemmilläharjoitteluvälineillä, kun vatsalihaspyörällä. Vatsalihaspyörä kuuluu vatsalaitteet kategorian kruunattomaan eliittiin. Tartu vai kahvoihin ja menepunnerrusasentoon ja työnnä itsesi suoraksi ja vedä rulla takaisin. Kuulostaahelpolta ? Tämä kuitenkaan ei ole ihan helppoa ja liike ansaitsee myös kokeneemmalta treenaajalta terveellistä kunnioitusta.

Mikäli haluat apua klassiseen istumaannousu harjoittelussa –valintasi on vatsalihasmatto. Maton avulla suojaat päätäsi ja estät kaulasi venymisen

vatsalihaslaite tarjous

Mikäli haluat kunnolla vaihtelua vatsalihasharjoitteluusi on valintasi vatsalaitteet kategoriasta sit-up penkki päärynäpallolla, jossa jokaisen istumaannousun jälkeen voit lyöda vasen oikean palloon ja näinharjoitat samalla kylkiäsi, kun teet istumaan nousun.

Penkit kategoriasta löydät myös todella monipuolisia vaihtoehtoja vatsaliharjoittelulle. Eri penkit tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja harjoittaa keskivartalosia ja näin ollen motivaatiosi pysyy yllä. Penkit kategoriasta kannattaa huomioda esim. painnonnostopenkki, josta saat sit-up penkin helposti. Käsipainot ja levypainot kannattaa myös ottaa kylkiharjoitteluun mukaan, jolloin saat vastusta! Käsipainot ja levypainot kategoriasta löydät sopivan vastuksen itsellesi! Soutulaite hieman yllättäen myös ottaa hyvin keskivartaloon, joten se on miettimisen arvoinen laite ja löydät sen soutulaitteet kategoriasta!