VatsalihaslaitteetVatsalihaslaitteet nyt meiltä edullisesti! Laite mahdollistaa tehokkaat vatsalihasliikkeet myös kotona. Toimitus myös suoraan kotiin. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa vatsalaitteet nyt!

28 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 28 tuotteesta
TARJOUS
TÄNÄÄN -16%
Voimapyörä

Voimapyörä

24,95 € (29,95 €)

Alkaen 3.95 €/kk

24

Heti varastosta Osta

Pikatoimitus 1-3 arkipäivässä

Vatsalihaslaite arvosteluita ja ohjeita vatsalihastreeniin

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Vatsalihaslaite on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Vatsalihaslaite

Nämä tekstit ovat täällä opastamassa sinua valitsemaan itsellesi parhaan vatsalihaslaitteen ja mahdollisesti muita treenivälineitä vatsalihaksillesi! Samalla opit välttämään vääränlaisia laitteita, jotka eivät sovi sinun tavoitteisiin. Tämän tekstin yläpuolella näät kaikki Gorilla Sportsin vatsalihaslaitteet. Niistä jokainen löytää varmasti itselleen sopivan mallin.

Totuus vatsalihaslaitteista

Jotkut ihmiset ajattelevat, että jos he ostavat kalliin laitteen se auttaa heitä saamaan tuloksia nopeammin. Tämä on väärin, sillä laitteen ei tarvitse olla kallis vatsalihasten treenaamiseksi. Meillä kaikki tuotteet on tehty edullisiksi, jotta jokaisella olisi varaa treenata maksamatta liikaa!

Kun ostat hyvän kuntosalitarvikkeen kotiin, sinun tarvitsee silti tehdä harjoituksia ja käyttää kyseistä laitetta saadaksesi tuloksia.

Valitse paras vatsalihaslaite sinulle

On tärkeää valita sellainen vatsalihaslaite tai väline joka toimii parhaiten SINULLA.

Jos vihaat kuntoilua – jos vihaat vatsalihasten treenaamista – jos etsit tapaa, jolla tehdä siitä hauskaa – tehdä siitä helpompaa – vähemmän kivuliasta – vähemmän vihattavaa ja haluat tuloksia nopeasti: olet tullut oikealle sivustolle!

Valitessasi vatsalihaslaitteen oikein autat itseäsi pysymään kaukana itsesi rääkkäämisestä turhan takia. Se voi viedä sinut siihen pisteeseen, jossa lopulta treenaat vatsalihaksiasi niin paljon kuin mahdollista ja niin tehokkaasti kuin mahdollista.

Eri vaihtoehdoista lukeminen on viisas idea, jotta et tuhlaisi turhaan rahoja ja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vatsalihaslaitteen.

Kiinnitä huomiota henkilökohtaisiin haluihisi ja tarpeisiisi sekä ole rehellinen itsellesi, kun selvität miten laitetta kuuluu käyttää. 

Vatsalihasten treenaaminen oikealla tavalla voi luoda kauniit lihakset tai litteän vatsan. Näitä tuloksia voi kuitenkin olla vaikea saada, sillä ensin tulisi karsia ympärillä oleva ylimääräinen rasva pois.

Käydessäsi läpi näitä artikkeleja, opit vatsalihastreenaamisesta ja miten saat poltettua rasvaa vatsaltasi. Loppujen lopuksi, sinun tarvitsee tehdä näitä molempia; treenausta sekä painonpudotusta saadaksesi parhaimman mahdollisen keskivartalon.

4 parasta vatsalihaslaitetta

On olemassa todella paljon erilaisia kuntosalilaitteita ja välineitä, joita suositellaan vatsalihasten treenaamiseen. Joka kuukausi uusi maaginen vatsalihaslaite tulee markkinoille, jolla voit saada itsellesi sixpakin.

Fakta on se, että vatsalihaslaite yksissään ei anna sinulle litteää vatsaa tai vatsalihaksia. Lisäksi on huomioitava, että vain ainoastaan osa kuntosalilaitteista ja välineistä on tehokkaita. Sinun tarvitsee pudottaa painoa saadaksesi näkyvät lihakset. Vatsalihastreenillä, laitteella tai ilman, sinä saat muokattua kehoasi ja saat vahvemmat vatsalihakset. Vahvat keskivartalon sisäiset lihakset ovat tärkeä asia, sillä niistä on hyötyä missä tahansa treenissä mitä teet. Ne auttavat sinua saamaan paremman ryhdin ja helpottavat alaselän kipua.

Alle olemme kerännyt 4 parasta vatsalihaslaitteet kategorian laitetta vatsalihaksille. Nämä ovat sellaisia, joita meidän lisäksi suosittelee myös monet kuntoilualan ammattilaiset. Näiden avulla saat hyviä tuloksia nopeammin.

1.     Säädettävät vatsalihaspenkit

Vatsalihaspenkit ovat yksi vanhimmista kuntoilulaitteista ja sellaisen voit löytää jokaiselta kuntosalilta. Viimeisimmät penkit ovat säädettäviä, eli voit nostaa ja laskea penkin kulmaa. Tällä tavoin voit muuttaa vastusta eli mitä korkeampi kulma, sen raskaampi liike.

 2.     Voimapyörä

Tämä on toinen erittäin tehokas vatsalihasväline, joka myös treenaa olkapäitäsi, käsiäsi ja selkääsi. Voimapyörä mahdollistaa tehokkaan syvienlihasten treenin. Voimme stimuloida lihaksia, kun rullaamme eteen ja taakse. Tällä tavoin vatsalihakset ovat kokoajan käytössä. Aloittelijalle tällaisen käyttö on alussa hankalaa. Hetken aikaa harjoiteltuasi, opit kyllä käyttämään sitä.

3.     Voimatorni

Leuanvetotanko on loistava väline tehdä muutamaa erilaista harjoitetta ja se on erityisen tehokas vatsalihasten treenaaja. On useita treenejä, joita voimme tehdä treenataksemme vatsalihaksia ja vinolihaksia. Yksi hyvä liike on esimerkiksi roikkua leuanvetotangossa käsillä ja samaan aikaan nostella jalkoja ylös. Mikäli jalkoja nostaa koukussa, niin saa helpotettua hieman liikettä verrattuna siihen, että nostaisi ne suorana ylös.

On olemassa kahdentyyppisiä välineitä, joilla voit tehdä näitä tehokkaita liikkeitä kotona: voimatorni tai yksinkertainen leuanvetotanko oviaukkoon tai erillinen leuanvetotanko. Voimatornit ovat parhaita sillä, voit tehdä useantyyppisiä harjoitteita vastuksena oman kehosi paino. 

4. Tasapainopallo

Voimistelupallo ei ole tunnettu liikuntaväline vatsalihaksille, mutta sen avulla voimme silti tehdä monia tehokkaita treenejä. Koska joudumme kontrolloimaan enemmän liikeitämme pallon päällä, auttaa se treenaamaan vatsalihaksia paremmiksi. Tästä syystä voimme tehdä tuttuja harjoituksia kuten istumaannousuja ja rutistuksia huomattavasti tehokkaammin ja turvallisemmin.

Sen sijaan, että sinulla olisi vain yksi vatsalihaslaite harjoitteluun niin voit motivaation ylläpitämisen kannalta ostaa useamman vatsalihaslaitteen

Tämä tarkoittaa yleisesti sitä, että sinulla on tilaa ja voit harjoitella joustavasti vatsalihaksia. Esimerkiksi etkö pidä sit-up penkistä? Vaihtoehtona on esimerkiksi ab-rolleri! Harjoituksen tavoite on aina tärkeä ja vatsalihasten harjoittelussa se on yleensä tiukka tai jopa lihaksikas vatsa! Tässä tavoitteessa myös ryhtisi tukevoituu ja leuka nousee rinnasta! Kuten käytiin jo lävitse, eri vatsalihaslaite tyypit tarjoavat sinulle eri vaihtoehtoja vatsa- ja kylkilihasten harjoittelemiseen. Nyt on sinun päätettävissä haluatko yhden vatsalihaslaitepenkin kotiisi vai useamman vatsalaitteen arsenaalin kotikuntosalillesi.

Tässä vielä muutama vinkki vatsalihaslaitteen valintaa:

Ab roller harjoittaa tehokkaasti istumaan nousua. Säädettävä sit-up penkki, jossa voit säätää harjoitusvastusta haluamallesi tasolle motivoi harjoittelemaan entistä kovemmin! Monitoimipenkki on integroitu vatsalihaslaite, joka on erittäin tilaa säästävä vaihtoehto! Vatsalihaspenkki on erittäin monipuolinen vatsalihaslaite, jolla saat tehokkuutta ja monipuolisuutta kotikuntosalillesi.

Vatsalihaslaite tarjous

Vatsalihaslaite vatsalihaksille vai kyljille ?

Useimmissa vatsalihaslaitteissa on ominaista se, että voit harjoitella niiden avulla vatsalihaksia sekä kylkiä. Harjoittelussa olennaista on, että harjoittelet molempia. Eri kulmat kannatta ottaa haltuun, jotta saat harjoituksen kohdistumaan juuri sinne minne haluat. Varmista kuitenkin, että et harjoittele pelkästään tiettyä vatsalihasaluetta vaan kohdistat harjoittelun koko korsetin alueelle, muuten lopputulos saattaa olla yksipuolinen ja vatsasi ei näytä yhtenäiseltä.

Tärkeää on myös täydentää keskivartaloharjoittelua selkälihasharjoituksilla. Selkä on vatsojen vastalihas, joten vastalihaksia tulisi harjoitella yhtä paljon. Yleisesti vatsalihaslaite tarjoaa, että voit harjoitella vatsoja sekä selkää ja tästä klassinen esimerkki laite on vatsalihaspenkki.

Lisää vaihtelua vatsan harjoitteluun?

Vatsalihaksesi eivät välttämättä tarvitse suuria vatsalaitteita. Vatsalaitteet, kuten monitoimilaitteet, soutulaite, crosstrainer jne. vie paljon tilaa, mutta tavoitteet voidaan saavuttaa myös pienemmillä harjoitteluvälineillä, kun vatsalihaspyörällä. Vatsalihaspyörä kuuluu vatsalihaslaitteet kategorian kruunaamattomaan eliittiin. Tartu vain kahvoihin ja mene punnerrusasentoon ja työnnä itsesi suoraksi ja vedä rulla takaisin. Kuulostaako helpolta? Tämä kuitenkaan ei ole ihan helppoa ja liike ansaitsee myös kokeneemmalta treenaajalta terveellistä kunnioitusta.

Mikäli haluat apua klassiseen istumaannousu harjoitteluun –valintasi on vatsalihasmatto. Maton avulla suojaat päätäsi ja estät kaulasi venymisen

vatsalihaslaite tarjous

Mikäli haluat kunnolla vaihtelua vatsalihasharjoitteluusi on valintasi vatsalaitteet kategoriasta sit-up penkki päärynäpallolla, jossa jokaisen istumaannousun jälkeen voit lyödä kädellä palloon ja näin harjoitat samalla kylkiäsi, kun teet istumaannousun.

Penkit kategoriasta löydät myös todella monipuolisia vaihtoehtoja vatsaliharjoittelulle. Eri penkit tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja harjoittaa keskivartaloasi ja näin ollen motivaatiosi pysyy yllä. Penkit kategoriasta kannattaa huomioida esim. painnonnostopenkki, josta saat sit-up penkin helposti. Käsipainot ja levypainot kannattaa myös ottaa kylkiharjoitteluun mukaan, jolloin saat lisää vastusta! Käsipainot ja levypainot kategoriasta löydät sopivan vastuksen itsellesi! Soutulaite hieman yllättäen ottaa myös hyvin keskivartaloon, joten se on miettimisen arvoinen laite ja löydät sen soutulaitteet kategoriasta!

Julkaisija: Gorilla Sports