Smith-LaitteetSmith-laitteet nyt meiltä edullisesti! Ohjattu tanko ja haluttu paino mahdollistaa eri liikkeet kuten kyykky, lantionnosto ja penkkipunnerrus. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa Smith-laitteet nyt!

10 tuotetta
Näytetään 1-10 yht. 10 tuotteesta

Smith Laite on urheilumarkkinoiden paras kuntokeskus

Tutustu urheilumarkkinoiden hienoimpaan, monipuolisempaan ja parasta treeniä tarjoavaan laitteeseen. Kysymyksessä on todellisen huipputreenin mahdollistava GorillaSports Smith-laite, joka on todellinen kuntokeskus. Monipuolinen Smith-laite tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden voimailla kotonaan kuin parhaimmalla kuntosalilla, jossa pystypunnerrus, penkkipunnerrus, jalkakyykky, leuanveto, lantionnosto, pohjepunnerrus, taljaliikkeet ja kulmasoutu onnistuvat täydellisesti. Laite toimitetaan verkkokaupastamme suoraan käyttäjän kotiin.

Minkälainen on Smith-laite?Smith laite hinta

Smith-laite tarjoaa käyttäjälleen monia tärkeitä ominaisuuksia, joista tärkein on vahva kiskoilla kulkeva levytanko tasaisen sujuvine liikeratoineen. Smith tanko paino on yllättävän keveä ja tankoon on liitetty kätevät turvastopparit. Laite on siis erittäin turvallinen ja vakaa vaikka päivittäisessä käytössä. Smith tangon paino on normaalisti 20 kg, mutta kevennettynä laitteessa se painaa vain 5 kg. Tangon koukut voi kätevästi lukita paikalleen, sillä koukkuja on asetettu kätevästi koko rungon pituudelle.

Käytännössä siis treenaaja voi säätää tangossa olevan lähtöasennon juuri itselleen sopivaksi. Harjoittelu on todella turvallista, sillä tangon voi lukita vaikkapa yön yli paikalleen odottamaan seuraavaa treenaus kertaa. Smith levytanko tarjoaa treenaajalle mahdollisuuden keskittyä täydellisesti omaan harjoitteluohjelmaansa. Smith levytankoa voi käyttää jalkakyykyssä, penkki- ja pystypunnerruksissa, pohjepunnerruksessa ja lantionnostossa. Smith levytangossa on vakiovarusteena 50 mm levypainot.

Laite tarjoaa käyttäjälle myös kolme vetotaljaa, joissa on treenaamista varten kätevät taljakahvat. Kaksi vetotaljaa on sijoitettu laitteen etuosaan, jotta kuntoilija voi harjoitella joko kahdella taljakahvalla erikseen tai koko Smith laitteen levyisellä vahvalla taljakahvalla. Molemmissa taljoissa on kiskot, jolloin kuntoilija voi säätää taljakahvan joko laitteen korkeimpaan kohtaan tai aivan lattiatasoon. Ala-asennossa olevassa taljassa voi suorittaa vaikkapa mukavia hauiskääntöjä, joita varten mukana seuraa kätevä hauistanko. Yläasentoon säädetyssä taljassa on mahdollisuus suorittaa esimerkiksi ojentajapunnerruksia mukana seuraavan ojentajaköyden avulla.

Markkinoiden monipuolisempaan voimailulaitteeseen kuuluu myös kätevä leuanvetotanko. Leuanvetotanko on todella monipuolinen, jossa kuntoilija voi käyttää kuutta erityyppistä otetta. Leuanvetotangon keskiosassa on kätevä kiinnike vastuskuminauhaa varten, jota voi hyödyntää suorittamalla tehokkaampia ja pidempiä liikesarjoja.

Laitteessa on lisäksi kymmenen kätevää levypainotelinettä. Kuntoilija voi säilyttää taljassa ja tangossa 50 mm levypainoja, jotka ovat aina kuntoilijan saatavilla. Säännöllisesti treenaava voimailija löytää kätevästi itselleen sopivan vastuksen. Levypainot pysyvät tallessa 50mm jousilukkojen avulla. Täydelliseen tuotteeseen on saatavissa myös käytännölliset dippikahvat. Laite on siis käyttäjälleen kuin toteutunut unelma.

Smith-laite ja sen käyttö

Smith laite tarjous


Smith-laite on todella helppokäytöinen ja kotona laite on aina saatavilla käyttöön.

 • Laite tasapainottaa aina painot käyttäjän puolesta, jolloin hän voi keskittyä täysin treenaamiseen.
 • Smith-laite tuo mukanaan myös monia muita etuja, kuten osittaisten toistojen tekemisen pienen liikkeen avulla ja kulmakohtaisten liikkeiden suorittamisen, joissa voi työntää tai vetää painoja laitteen mahdollistamissa kulmissa.
 • Laite mahdollistaa myös tehokkaan ballistisen harjoittelun, joka antaa suorituksen tehoa ja voimaa, joka tuo tiheämmän lihasmassan pitkällä aikavälin kuluessa.
 • Smith –laite tarjoaa käyttäjälle turvaraudat jotka voi säätää haluamalleen korkeudelle.

Etukyykyt ja pystypunnerrukset


Etukyykky Smith Laite on täydellinen silloin kun harjoittelun kohteena ovat takapuoli, etureidet ja takareidet. Jokainen kyykky smith laitteessa on erittäin helppo suorittaa mukana tulevien tarkkojen ohjeiden mukaan. Smith-laite takaa, että käyttäjän ei tarvitse käyttää lihaksiaan tasapainottamaan suoritusta, vaan treenatessa pystyy työntämään tankoa helposti sekä taakse että myös ylös.

Pystypunnerruksen kohteena on aina kolmipäinen olkalihas. Aloitettaessa liikettä istutaan vinopenkkiin, joka on viisaasti sijoitettu kyseisen laitteen sisään. Jalat pidetään hartioiden leveydellä tiukasti lattiassa kiinni ja tartutaan tangosta kiinni leveää otetta käyttäen.

Penkinpunnerruksen oikea tekniikka


Pystypunnerus tarjoaa todella tehokasta liikettä ylävartalolle, eli hartiat vahvistuvat ja olkapäistä tulee kauniin pyöreät. Pystypunnerrus tarkoittaa klassista lihaskuntoliikettä, joka on helppo suorittaa. Käyttäjän oma ruumiinrakenne määrää paljolti harjoittelutekniikan. Smith penkki -liike suoritetaan maatan selällään tasaisella penkillä, joka sijaitsee Smith-laitteen sisällä. Jalat pidetään suorituksen ajan tasaisesti maassa ja tartutaan kiinni tankoon niin sanotulla myötäotteella aivan hartioiden leveyden sisäpuolelta. Penkkipunnerrus smith -tankoa kannatetaan suorilla käsillä rintakehän yllä.

Smith laite lyhyesti

Smith Laite


Kertauksena voidaan todeta, että laite tarjoaa kuntoiluun monta mahdollisuutta. Smith laite tarjoaa:

 • Smith levytangon 50 mm painoilla varustettuna
 • ojentajaköyden
 • yhden käden taljakahvan
 • suoran Smith hauistangon
 • pitkän suoran taljakahvan
 • leuanvetotangon monilla erilaisilla otekahvoilla
 • 14–50 mm jousilukkoja


Muista tilata oma Smith-laite kätevästi verkkokaupastamme. Kiitos kun saavuit sivustollemme.