Smith-LaitteetSmith-laitteet nyt meiltä edullisesti! Ohjattu tanko ja haluttu paino mahdollistaa eri liikkeet kuten kyykky, lantionnosto ja penkkipunnerrus. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa Smith-laitteet nyt!

11 tuotetta
Näytetään 1-11 yht. 11 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mikä on Smith-laitteen tangon keskimääräinen paino?

  Smith-laitteen tanko painaa keskimäärin 6–25 kiloa. Laitteen mallista riippuen tanko voi olla kevyempi, sillä jotkut valmistajat sisällyttävät vastapainoja laitteeseen, mikä helpottaa tangon liikuttelua.


 • Mitkä ovat parhaat liikkeet Smith-laitteella harjoitellakseen kotona?

  Kotioloissa Smith-laitteella voi tehokkaasti tehdä esimerkiksi penkkipunnerruksia, kyykkyjä ja pystypunnerruksia. Lisäksi soutu ja kulmasoutu ovat hyviä liikkeitä vahvistamaan selkälihaksia.


 • Kuinka vinoa Smith-laitetta käytetään ja mitä hyötyjä se tarjoaa?

  Vino Smith-laite sallii tangon liikkeen sekä pystysuunnassa että eteenpäin. Tämä mahdollistaa luonnollisemman liikeradan ja auttaa aktivoimaan lihaksia tehokkaammin kuin pystysuoraan liikkuva Smith-laite.


 • Mitä harjoituksia voi tehdä Smith-laitteella?

  Smith-laitteella voi suorittaa useimmat levytankoharjoitteet, kuten kyykyt, penkkipunnerrukset, pohjeliikkeet ja olkapääliikkeet. Smith-laitteella harjoittelu varmistaa hallitun liikeradan ja tuen erityisesti aloittelijoille.


 • Miten Smith-kyykky eroaa tavallisesta kyykystä?

  Smith-kyykyssä tanko liikkuu kiinteällä radalla, mikä tukee selkää paremmin ja vähentää tasapainon vaatimusta verrattuna vapaaseen kyykkyyn. Se voi olla hyödyllinen harjoitteluväline niille, jotka haluavat keskittyä jalkojen lihasten kehittämiseen turvallisessa ympäristössä.


Smith-laite on urheilumarkkinoiden paras laite!

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Smit-laite on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Tutustu urheilumarkkinoiden hienoimpaan, monipuolisempaan ja parasta treeniä tarjoavaan laitteeseen. Kysymyksessä on todellisen huipputreenin mahdollistava GorillaSportsin Smith-laite, joka on todellinen kuntokeskus. Monipuolinen Smith-laite tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden voimailla kotonaan kuin parhaimmalla kuntosalilla, jossa pystypunnerrus, penkkipunnerrus, jalkakyykky, leuanveto, lantionnosto, pohjetreeni, taljaliikkeet ja kulmasoutu onnistuvat täydellisesti. Laite toimitetaan verkkokaupastamme suoraan käyttäjän kotiin.

Minkälainen on Smith-laite?Smith laite hinta

Smith-laite tarjoaa käyttäjälleen monia tärkeitä ominaisuuksia, joista tärkein on vahva kiskoilla kulkeva levytanko tasaisen sujuvine liikeratoineen. Smith tanko paino on yllättävän keveä ja tankoon on liitetty kätevät turvastopparit. Laite on siis erittäin turvallinen ja vakaa vaikka päivittäisessä käytössä. Smith tangon paino on normaalisti 20 kg, mutta kevennettynä laitteessa se tuntuu huomattavasti kevyemmältä. Tangon koukut voi kätevästi lukita paikalleen, sillä koukkuja on asetettu kätevästi koko rungon pituudelle.

Käytännössä siis treenaaja voi säätää tangossa olevan lähtöasennon juuri itselleen sopivaksi. Harjoittelu on todella turvallista, sillä tangon voi lukita vaikkapa yön yli paikalleen odottamaan seuraavaa treenikertaa. Smith levytanko tarjoaa treenaajalle mahdollisuuden keskittyä täydellisesti omaan harjoitteluohjelmaansa. Smith levytankoa voi käyttää jalkakyykyssä, penkki- ja pystypunnerruksissa, pohjetreenissä ja lantionnostossa.

Smith-Laite XXL tarjoaa käyttäjälle myös kolme vetotaljaa, joissa on treenaamista varten kätevät taljakahvat. Kaksi vetotaljaa on sijoitettu laitteen etuosaan, jotta kuntoilija voi harjoitella joko kahdella taljakahvalla erikseen tai koko Smith laitteen levyisellä vahvalla taljakahvalla. Molemmissa taljoissa on kiskot, jolloin kuntoilija voi säätää taljakahvan joko laitteen korkeimpaan kohtaan tai aivan lattiatasoon. Ala-asennossa olevassa taljassa voi suorittaa vaikkapa mukavia hauiskääntöjä, joita varten mukana seuraa kätevä hauistanko. Yläasentoon säädetyssä taljassa on mahdollisuus suorittaa esimerkiksi ojentajapunnerruksia mukana seuraavan ojentajaköyden avulla.

Markkinoiden monipuolisimpaan laitteisiin kuuluu myös kätevä leuanvetotanko. Leuanvetotanko on todella monipuolinen, jossa kuntoilija voi käyttää kuutta erityyppistä otetta. Leuanvetotangon keskiosassa on kätevä kiinnike vastuskuminauhaa varten, jota voi hyödyntää suorittamalla tehokkaampia ja pidempiä liikesarjoja.

Laitteessa on lisäksi kymmenen kätevää levypainotelinettä. Kuntoilija voi säilyttää taljassa ja tangossa 50 mm levypainoja, jotka ovat aina kuntoilijan saatavilla. Säännöllisesti treenaava voimailija löytää kätevästi itselleen sopivan vastuksen. Levypainot pysyvät tallessa 50mm jousilukkojen avulla. Täydelliseen tuotteeseen on saatavissa myös käytännölliset dippikahvat. Laite on siis käyttäjälleen kuin toteutunut unelma.

Smith-laite ja sen käyttö

Smith laite tarjous


Smith-laite on todella helppokäytöinen ja kotona laite takaa turvallisen ja monipuolisen treenaamisen.

 • Laite tasapainottaa aina painot käyttäjän puolesta, jolloin hän voi keskittyä täysin treenaamiseen.
 • Smith-laite tuo mukanaan myös monia muita etuja, kuten osittaisten toistojen tekemisen pienen liikkeen avulla ja kulmakohtaisten liikkeiden suorittamisen, joissa voi työntää tai vetää painoja laitteen mahdollistamissa kulmissa.
 • Laite mahdollistaa myös tehokkaan ballistisen harjoittelun, joka antaa suorituksen tehoa ja voimaa, joka tuo tiheämmän lihasmassan pitkällä aikavälin kuluessa.
 • Smith –laite tarjoaa käyttäjälle turvaraudat jotka voi säätää haluamalleen korkeudelle.

Etukyykyt ja pystypunnerrukset


Etukyykky Smith-laitteella on täydellinen silloin, kun harjoittelun kohteena ovat takapuoli, etureidet ja takareidet. Jokainen kyykky smith-laitteessa on erittäin helppo suorittaa mukana tulevien tarkkojen ohjeiden mukaan. Smith-laite takaa, että käyttäjän ei tarvitse käyttää lihaksiaan tasapainottamaan suoritusta, vaan treenatessa pystyy työntämään tankoa helposti sekä taakse että myös ylös.

Pystypunnerruksen kohteena on aina kolmipäinen olkalihas. Aloitettaessa liikettä voidaan istutaa vinopenkkiin, joka on viisaasti sijoitettu kyseisen laitteen sisään. Jalat pidetään hartioiden leveydellä tiukasti lattiassa kiinni ja tartutaan tangosta kiinni leveää otetta käyttäen.

Penkkipunnerruksen oikea tekniikka


Penkkipunnerus tarjoaa todella tehokasta liikettä ylävartalolle, eli rintalihakset vahvistuvat ja niistä tulee voimakkaan näköiset. Penkkipunnerrus tarkoittaa klassista lihaskuntoliikettä, joka on helppo suorittaa. Käyttäjän oma ruumiinrakenne määrää paljolti harjoittelutekniikan. Smith penkki -liike suoritetaan maatan selällään tasaisella penkillä, joka sijaitsee Smith-laitteen sisällä. Jalat pidetään suorituksen ajan tasaisesti maassa ja tartutaan kiinni tankoon niin sanotulla myötäotteella aivan hartioiden leveyden sisäpuolelta. 

Smith-laite lyhyesti

Smith Laite


Kertauksena voidaan todeta, että laite tarjoaa kuntoiluun monta mahdollisuutta. Smith laite tarjoaa:

 • Monipuolisia treenejä ylä- ja alakropalle
 • Erittäin turvallinen myös yksin treenatessa
 • Voit yhdistää myös penkin laitteeseen
 • Monipuolisimmissa laitteissa myös talja ja leuanveto mahdollisuus
 • Sisältää yleensä levypainoille telineet


Muista tilata oma Smith-laite kätevästi verkkokaupastamme. Kiitos kun saavuit sivustollemme.

Julkaisija: Gorilla Sports