30mm Kumipinnoitteiset levypainot30mm kumipinnoitteiset levypainot nyt edullisesti meiltä! Katso valikoimasta yksittäiset painot sekä levypainosarjat ja valitse omasi. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa painot nyt!

11 tuotetta
Näytetään 1-11 yht. 11 tuotteesta

30mm kumipinnoitteiset levypainot osto-opas

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

30mm levypainot on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Treenaamisen pitäisi olla mukavaa. Miksipä et lisäisi hiukan väriä harjoitteluusi? Jokaisella painoluokalla on oma värinsä: piristävää ja helppoa! Levypainot sopivat kaikkiin Gorilla Sportista löytyviin tankoihin, jotka ovat 30mm. Tämä tarkoittaa, että voit valita minkä tahansa tangon mistä pidät. Katso meidän valikoimista pitkät tangot, EZ-tangot ja käsipainotangot. Kaikki mitä tarvitset, löydät verkkokaupastamme.

Kuminen pinta ehkäisee lattiaan muodostuvia naarmuja ja kolhuja ja myöskin vähentää meteliä treenatessa. Voit myös treenata pelkästään Levypainojen avulla: niissä on kolme reikää, joista saat helposti kiinni ja voit tehdä harjoitukset ilman tankoa. Tämä myös helpottaa painolevyjen vaihtamista, varsinkin kun on kyse painavista levyistä. Muista myös tarkistaa ostaessasi, että hankit tarpeeksi laajalla skaalalla painoja. Mitä enemmän treenaat, sitä enemmän tarvitset myös painoja kehittyäksesi treenissä.

Treenaaminen kumipinnoitetuilla levypainoilla

Muista treenata oman terveydentilasi mukaisesti. Voimatreenaaminen antaa sinulle hyvät eväät, olit minkä ikäinen tai tasoinen tahansa. Jos olet aloittelija, muista aloittaa rauhallisesti ja totuta kehosi harjoituksiin. Kun olet saanut enemmän harjoitusta, voit nostaa painomäärää pikkuhiljaa.

Otereiät helpottavat levyjen käyttämistä ja antavat myös mahdollisuuden käyttää levyjä ilman tankoa. Näin saat treenattua koko kehosi. Me suosittelemme kuitenkin hankkimaan vähintään yhden levytangon ja jos mahdollista niin useamman erilaisen. Treenipenkki on myös hyvä investointi ja sen kanssa pystyt tekemään treenistäsi entistä monipuolisemman.

Koko kroppaa pitäisi treenata kerran viikossa ja tästä syystä treenisi tulisi olla sellainen, joka keskittyy heikkouksiisi. Kehittyäksesi, vaihda ohjelmaasi aina noin kolmen kuukauden välein. Se on tarpeellista, jotta koko kehosi kehittyisi tasaisesti. Harjoitusten ei tarvitse suuresti poiketa edellisistä, eikä jokaista liikettä tarvitse vaihtaa. Vaihda esimerkiksi toistomääriä ja painomääriä. Treeniohjelmaa ei kannata kuitenkaan vaihtaa myöskään liian usein.

Kaksi aika tyypillistä harjoitusta ovat kyykyt ja maastavedot. Molempia näistä harjoituksista voidaan tehdä useilla eri variaatioilla.

Julkaisija: Gorilla Sports