TreenivaatteetTreenivaatteet nyt edullisesti meiltä! Valikoimastamme löydät hupparit, T-paidat ja muut salivaatteet miehille, naisille sekä unisex malleja. Ale nyt voimassa, joten tilaa kuntosalivaatteet heti!

15 tuotetta
Näytetään 1-15 yht. 15 tuotteesta

Gorilla Sports treenivaatteet netistä: Nauti mukavasta tunteesta harjoitellessasi

treenivaate-adidas-nike-röhnisch

Treenivaatteita ja tuotteita on moneen eri lähtöön. On olemassa Nike, Adidas, Röhnisch, Casall, Icaniwill, mutta laatu epäilyttää ja et tiedä mitä valita. Tässä kirjoituksessa perehdymmekin Gorillasportsin treenivaatteisiin.

Oletko jo tutustunut Gorilla Sportsin upeisiin treenivaatteisiin? Löydä korkealaatuiset tuotemerkit ja käytännölliset treenivaatteet sisä- ja ulkokäyttöön, niin shortseina, housuina kuin toppeinakin. Täydellisesti miehille ja naisille istuvat vaatteet edistävät merkittävästi hyvinvointia treenin aikana. 

Treenivaate termi sisältää kaikki urheiluun tarkoitetut vaatteet. Niille on tyypillistä tyylikäs leikkaus ja urheilullinen muotoilu. Ne tajoavat liikkumisvapautta ja täyttävät erilaisten urheilulajien vaatimukset. Treenivaatteilla on yleensä tietyt tekniset ominaisuudet.

Treenivaatemalleja löytyy miehille, naisille sekä unisex versioita. Ne voivat olla suunniteltu jollekin tietylle urheilulajille tai tarkoitettu sisä- tai ulkourheiluun. On olemassa omia vaatteita uintiin, hiihtoon, tennikseen sekä pyöräilyyn, että juoksuun, aivan kaikkeen. Tekniset ominaisuudet kasvattavat treenivatteiden arvoa.

Mitä ovat tekniset treenivaatteet?

Tekniset treenivaatteet ovat vaatteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista teknisistä materiaaleista. Teknisten vaatteiden sisä-, keski- ja ulkokerrokset täyttävät erityisvaatimukset, käytettiin niitä sitten suoraan iholla tai keskikerrastona tai ulommaisena kerroksena suojana säältä. Tekniset vaatteet voidaan jakaa kerroksiin, joilla jokaisella on oma tehtävänsä. Teknisille treenivaatteille on ominaista erittäin hyvä istuvuus ja koko. Ne ovat suhteellisen lähellä vartaloa ja materiaalisen elastisuus takaa liikkumisvapauden.

the-better-under-and

Mitä ovat pohja-, keski- ja ulkokerros?

Yksittäiset nimet johdetaan siitä, kuinka lähellä vartaloa niitä käytetään ja ne liittyvät mуös kunkin kerroksen toimintaan:

Pohjakerros on kosketuksissa suoraan vartaloon. Se on erityisen hengittävä ja poistaa kosteutta. Näihin kuuluvat paitsi toiminnalliset alusvaatteet, kutеn urheilurintaliivit sekä treenitopit.

Keskikerros on mуös hengittävä sekä imee kosteutta pois. Lisäksi ne lämmittävät ja jäähdyttävät kehoa. Keskikerroksen treenivaatteisiin kuuluvat mm. paidat, joissa on lyhyet tai pitkät hihat sekä neuleet.

Ulommat kerrokset suojaavat kehoa tuulta ja säätä vastaan. Erityiset pinnoitteet tekevät niistä tuulen- ja vedenpitäviä. Esimerkiksi tuulitakit kuuluvat tähän luokkaan.

Mikä erottaa Gorilla Sportsin tuotteet muista?

Gorilla Sportsilta löydät korkealaatuisia urheiluvaatteita, jotka on räätälöity erityisesti kunto- ja voimaharjoitteluun. Vaatteet voidaan yhdistää täydellisesti toisiinsa ja innostaa treenaamaan pirteillä ja tyylikkäillä malleilla.

Valikoimastamme löydät esimerkiksi rennon mustan teknisen t-paidan, joka mukautuu täydellisesti vartaloosi. Sen joustava materiaali hienostuneesta materiaaliseoksesta tarjoaa ihanteellisen liikkumisvapauden. Voit käyttää sitä sisällä ja ulkona kaikentyyppisissä harjoituksissa. Se sopii yhteen shortsien tai housujen kanssa ja on saatavana mуös pitkillä hihoilla. Jos kaipaat lisää lämmikettä kannattaa valita //tekninen huppari ja, jos pidät hatuista kannattaa matkaan napata mуös lippis.

miesten-treenivaatteita

Mitä treenivaatteita löydät Gorilla Sportsilta?

Gorilla Sportsin valikoimastamme löydät mm.:

 • Treenivaatteet nаisille: Urheilurintaliivit, treenitopit, legginssit ja säärystimet naisille. Niitä voidaan käyttää erikseen tai yhdistellä toisiinsa.
 • Miesten treenivaatteet: Shortsit ja housut
 • Naisten, miesten tai unisex treenitopit, t-paidat ja pitkät paidat
 • Tekniset t-paidat, pitkähihaiset sekä hupparit
 • Urheilulliset lippalakit yksivärinsenä tai maastokuosilla

Materiaalien, kuvioiden ja istuvuuden lisäksi vaatteissa on paljon yksityiskohtia. Rennot printit, logot, kontrastinauhat ja leikkaukset tekevät Gorilla Sportsin urheiluvaatteista todellisia katseenvangitsijoita.

Mikä tekee treenivaatteista laadukkaita?

Icaniwill-tuotteet

Laadukkaisiin treenivaatteisiin liittyvät vaatimukset ovat usein korkeat. Seuraavien ominaisuuksien tulee täyttyä vaatteita valitessa:

Kuntoiluvaatteet tulee aina valita oikean kokoisina. Loppujen lopuksi on tärkeää, että ne eivät rajoita urheilijaa.

Hengittävyys on tärkeä ominaisuus treenivaatteissa. Vastaavasti korkealla laadulla taataan, että mikään ei estä mukavaa harjoittelua.

Treenivaatteiden tulee antaa käyttäjälle aina mahdollisuus liikkua vapaasti. Epämiellyttävän tuntuisia tai liian tiukkoja urheiluvaatteita ei pitäisi käyttää.

Ne, jotka luottavat laadukkaisiin treenivaatteisiin nauttivat suuresta käyttömukavuudesta ja tehokkaammista treeneistä. Loppujen lopuksi huomion tulisi olla sata prosenttisesti treenissä, eikä huonoissa treenivaatteissa.

Millaisia treenivaattеita sitten kannattaa ostaa?

Urheiluliivit, paita, hihaton, housut jne. treenivaatteiden kirjo on laaja. Usein herää mieleen kysymys, että onko kaikki tarpeellisia heti alussa. Erityisesti aloittelijat joutuvat kohtaamaan usein suuren treenivaatetulvan, joten he joutuvat miettimään, mitä todella tarvitsevat? Mikä olisi kiva olla ja mitä muuta treenivaatteiden valinnassa tulisi ottaa huomioon?

Kutеn edellä todettiin, treenivaatteiden tyyppi riippuu urheilulajista ja tehtävistä liikkeistä. Lisäksi on hyvä miettiä tulevatko ne sisä- vai ulkokäyttöön. Kesällä ei välttämättä tarvitse eri vaatteita sisälle ja ulos, mutta talvella asianlaita onkin toinen. Käyttömukavuus on mуös erittäin tärkeä tekijä ja omat makumieltymykset vaikuttavat suuresti valintaan. Perusvinkkinä seuraavat tekijät tulisi ottaa huomioon treenivaatteiden valinnassa:

lenkkeilyyn tiukasti istuvat vaatteet. Etenkin tuulisella säällä tästä on suuri etu, koska se pienentää tuulenvastusta.

Leveät paidat ovat erityisen hyödyllisiä esimerkiksi painoilla harjoitellessa. Eri liikkeet voidaan suorittaa näin helposti ilman rajoituksia.

Urheilurintaliivit ovat mуös osa klassisia treenivaatteita naisille. Urheilurintaliivit tukevat rintoja esimerkiksi lenkillä ja treenimukavuus kasvaa. Urheilurintaliiveissä on olemassa erilaisia tukiasteita harjoitettavan lajin mukaan. Osassa tuki on voimakkaampi ja toisissa kevyempi. Lajista ja rintojen koosta riippuen on saatavana erilaisia ​​ratkaisuja.

Harjoitteluun on aina liitettävä asianmukainen jäähdyttely. Hikoilun välttämiseksi kannattaa hankkia mukava svetari ja, jos valitset hupulla varustetun mallin, se varmistaa, että kaula ja pää ovat suojattuja.

Urheilijoilla on suhteellisen korkeat standardit muodikkuudelle ja he haluavat, että vaatteet sointuvat hyvin toisiinsa, myös treenatessa. Psykologisia tekijöitä ei kannata aliarvioida, sillä se, joka tuntee olonsa mukavaksi vaatteissaan, harjoittelee usein iloisemmin ja on viime kädessä myös motivoituneempi.

Jokainen, joka on hankkinut kunnon treenivaatteet, huomaa nopeasti, että korkealaatuiset vaatteet ovat yhteydessä tehokkaaseen harjoitteluun. Toki treenivaatteiden lisäksi harjoitusten säännöllisyydellä on tärkeä rooli lihasten rakentamisessa tai kestävyyden edistämisessä. On siis järkevää ostaa sekä ylä-, että alaosa ja vaihtovaatteet näiden lisäksi. Näin varmistat, etteivät likaiset treenivaatteet estä harjoitteluasi ja voit tarvittaessa vaihtaa treenivaatteitasi halutessasi.

Treenivaatteita valmistetaan nykyään todella paljon erilaisia malleja. Etenkin kuvioilla tai teksteillä varustetut kuntosalivaatteet ovat erityisen suosittuja. Henkilökohtainen makumieltymys tietenkin vaikuttaa siihen pitääkö tällaisista treenivaatteista.

Treenivaatteille on saatavilla treenilaukku. Oikeankokoiseen treenilaukkuun mahtuu kaikki salivaatteet väljästi ja siinä on lisätaskuja, joissa voidaan säilyttä muita treenivarusteita. Näin saat kaikki treenivatteesi ja urheiluvälineesi säilytettyä ja suojattua ulkoisilta tekijöiltä, kuten säältä. Sopiva treenikassi on mуös mukava käyttää ja korkealaatuisissa malleissa on säädettävät olkahihnat ja ne on helppo pitää puhtaana. Usein haalea vesi riittää puhdistamaan pienet ja keskisuuret likatahrat.

Treenivaatteet sisä- ja ulkokäyttöön

 Treenivaatteet voivat vaikuttaa positiiviseen motivaatioon harjoituksen aikana ja tätä mieltä eivät ole pelkästään ammattiurheilijat. On siis itsestään selvää, että on järkevää valita sopivat treenivaatteet etukäteen. Hyvä uutinen on se, että näitä vaatteita on nykyän tarjolla todella laaja valikoima, joten jokaisen pitäisi löytää itselleen sopivat.

No mitkä vaihtoehdot ovat sitten todella parhaita? Tarkkaan ottaen korkeat vaatimukset yhdistetään aina treenivaatteisiin ja lisäksi toppien, housujen jne. pitää aina miellyttää käyttäjän omaa makua. Urheiluvaatteiden valikoima on laaja ja juuri tämä tekee valinnan niin vaikeaksi monille. Jokainen, joka haluaa pukeutua urheilullisesti joko sisä- tai ulkotiloihin, hyötyy alla olevasta laajasta valikoimasta erilaisia vaatteita:

 • Pitkät ja lyhyet housut
 • Tiukka ja väljä yläosa
 • Urheilurintaliivit
 • Hupparit tai puserot ja takit
 • Treenilaukut

Korkealaatuisille treenivaatteille on ominaista erityisesti:

Materiaalit, jotka tuntuvat mukavalta iholla

Mukava leikkaus

Joustavuus

Hengittävyys.

Korkean käyttäjämukavuuden takaamiseksi on erityisen tärkeää, että syntyvä hiki poistuu mahdollisimman nopeasti. Edellä mainitun hengittävyyden ja sopivien materiaalien yhdistelmä varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi, myös erityisen vaativan harjoituksen jälkeen.

treenivaatteet-alennus

Treenivaatteet naisille ja miehille - Valitse urheilulajin mukaan - Tarkista myös treenivaatteet ale

Se, pitäisikö sinun valita tiukat, lyhyet, pitkät vai väljät vaatteet treeneihin, riippuu henkilökohtaisesta mausta, harjoittelutavoista ja yksilöllisestä mukavuuden tunteesta. Esimerkiksi monet juoksijat (juoksumatolla tai ulkona) pukeutuvat mieluiten tiukasti istuviin housuihin, jotka mukautuvat hyvin liikkeisiin. Monet urheilijat arvostavat urheiluvaatteita, joissa on mukavat leikkaukset. Ne tarjoavat joustavuutta. Urheilija päättää kutenkin itse, millainen vaate on hänelle mukavin.

Etsitkö erilaisia treenivaatteita? Voit inspiroitua huomioteksti vaatteistamme, ne edustavat täysin vastakohtaa perintisille yksivärisille treenivaatteille ja herättävät näin huomiota. Pieni muotivinkki: Varmista aina, että uudet vaatteet sopivat hyvin olemassa oleviin treenivaatteisiisi ja muodostavat näin perustan harmoniselle kokonaisuudelle!

Mitä enemmän, sitä parempi? Kuinka monta treenivaatetta tarvitset?

seuraa-better-treeni-vaatteetSe, kuinka monta treenivaatetta tarvitset, riippuu tietysti harjoittelutavoistasi. Jos harjoittelet esimerkiksi kolme kertaa viikossa, on järkevää ostaa useampi vaatekappale. Näin et joudu pesemään treeneissä käytettyjä vaatteita päivittäin ja voit harjoitella joustavammin.

Pakollinen lisävaruste harjoitteluun: huppari

Valitettavasti monet ihmiset yhdistävät edelleen klassisen hupparin villapaitaan, joka on liian lämmin urheiluun. Virhe! Erityisesti rentouttavan jäähdyttelyn yhteydessä huppari on ihana lisävaruste. Sen lisäksi, että se suojaa kaulaasi, se myös lämmittää vartaloasi ja estää sitä kylmenemästä harjoituksen jälkeen. Huppari on ollut kauan mukana myös jooga- ja pilatesharjoituksissa.

Treenivaatteiden monipuolisesta valikoimasta löydät varmasti suosikkisi

Etsitkö treenivaatteita? Olet varmasti jo huomannut, että valikoima on todella suuri. Monista vaatteista on saatavilla sekä lyhyitä että pitkiä verisoita. Valinta voi siis olla vaikea. On siis hyvä, jos tiedät jo etukäteen mitä haluat treenivaatteilta ja millaiset lajin asettamat vaatimukset ovat. Kannattaa mуös miettiä etukäteen, millaista käyttömukavuutta haetaan. Valintaa helpottaa, jos nämä vaatimukset ovat selvillä.

Mitä tulee ottaa huomioon treenivaatteiden valinnassa?

treenivaatteet-tarjous-hinta

On ensisijaisen tärkeää, että sinulla on mukava olla treenivaatteissa. Vaatteiden materiaalilla on tässä suuri merkitys. Laadukkaat tuotteet täyttävät yleensä seuraavat kriteerit:

 • Hyvä istuvuus
 • Oikeanlainen käsittely
 • Miellyttävät materiaalit
 • Hengittävyys
 • Suuri joustavuus

Kysymys, joka nousee usein mieleen on, että mitä lisävarusteita tarvitsee tehokkaaseen harjoitteluun? Ne, jotka haluavat liikkua säällä kuin säällä, valitsevat sekä lyhyitä, että pitkiä treenivaatteita. Ei myöskään kannata urheilla vapaa-ajan vaatteissa, sillä vain laadukkailla treenivaatteilla harjoittelet mukavasti ja puhtaasti

Erityisen tärkeä lisävaruste on urheilurintaliivit. Niitä tulisi käyttää paitsi klassisessa kestävyysurheilussa, kuten lenkkeilyssä tai pyöräilyssä, kuin myös voimaharjoittelussa. Eri mallit eivät vain näytä hyvältä, vaan tarjoavat tukea käyttäjilleen. Lisäksi ne estävät myös selkäkipuja ja varmistavat hyvän ryhdin.

Treenivaatteita on saatavilla tavallisilla ja huomiota herättävillä designeilla, joten pienen vertailun jälkeen on varmasti helppo löytää omaan tyyliin sopivia treenivaatteita. Kuntosalivaatteiden yksilöllisillä trendeillä on edelleen suuri rooli. Harjoitukset ovat uuvuttavia, joten ei ole pahitteeksi piristää muiden harjoittelijoiden päivää pirteällä tekstipaidalla.

better-treeni-varusteet

Lisää syitä ostaa treeni-vaatteet Gorillasportsilta - ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin!

Gorillasports on Suomen suurin urheiluun keskittynyt verkkokauppa. Meiltä kаikki suosituimmat tuotteiden tarvikkeet kuntosalilaitteista käsipainoihin ja levypainoihin ostoskori-in. Täältä saat laadukkaat tuotteet aina kohtuuhintaan. Paidat, housut, shortsit ja monta muuta tuotetta - yli 69€ arvoisiin tilauksiin ilmainen toimitus lähimpään Postin toimipisteeseen. Pienestä lisämaksusta toimitus myös suoraan kotiovelle. Meillä on 30 päivän palautus-oikeus. Kysymysten tai ongelmatilanteiden ilmetessä asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-17 asti. Liity tarjouskerhoomme ja tilaa uutiskirje saaden tietää uutiset koskien markkinoiden uusimmat varusteet, lisäravinteet ja monta muuta. Tervetuloa ostoksille!