TreenivaatteetTreenivaatteet nyt edullisesti meiltä! Valikoimastamme löydät hupparit, T-paidat ja muut salivaatteet miehille, naisille sekä unisex malleja. Ale nyt voimassa, joten tilaa kuntosalivaatteet heti!

15 tuotetta
Näytetään 1-15 yht. 15 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mitkä ovat parhaat materiaalit kestäville treenivaatteille?

  Kestävät treenivaatteet valmistetaan yleensä teknisistä materiaaleista, kuten polyamidista tai polyesteristä. Nämä materiaalit ovat hengittäviä, kuivuvat nopeasti ja kestävät myös hyvin pesua.


 • Mistä tunnistaa laadukkaan treenivaatteen?

  Laadukkaan treenivaatteen tunnistaa hyvästä istuvuudesta, saumojen kestävyydestä, materiaalin nopeasti kuivuvista ominaisuuksista ja myös siitä, ettei se menetä muotoaan pesussa. Ostaessa tarkista tuotteen arvostelut.


 • Millaiset treenivaatteet sopivat CrossFit-harjoitteluun?

  CrossFit-harjoitteluun sopivat treenivaatteet ovat kestäviä, liikkuvuutta tukevia ja kosteutta siirtäviä. Kompressiovaatteet voivat myös olla hyödyksi tukemaan lihaksia ja verenkiertoa.


 • Miten valita oikean kokoiset treenivaatteet?

  Oikean kokoisten treenivaatteiden valitsemiseksi mittaa itsesi ja seuraa valmistajan kokotaulukkoa. Vaatteiden tulisi istua mukavasti ilman, että ne rajoittavat liikkuvuutta tai ovat liian kireitä.


 • Missä voi löytää hyvän valikoiman treenivaatteita?

  Hyvän valikoiman treenivaatteita löytyy usein erikoistuneista urheiluliikkeistä sekä verkossa toimivista kaupoista, joissa on laaja valikoima eri merkkejä ja tyylejä eri lajeihin ja tarpeisiin.


Treenivaatteet – valitse varusteet kuntoiluun ja urheiluun

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Treenivaatteet auttaa..

Treenivaatteet ovat keskeinen osa kuntoilurutiinia ja niiden merkitys korostuu erityisesti mukavuuden ja suorituskyvyn osalta. Laadukkaat treenivaatteet mahdollistavat liikkumisen vapauden, hyvän hengittävyyden ja kosteuden siirtymisen, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niin satunnaiselle liikkujalle kuin ammattiurheilijallekin. Ne myös tuntuvat hyvältä päällä.

Urheiluvaatteita ja tuotteita on moneen eri lähtöön. On olemassa erilaisia merkkejä, kuten Nike, Adidas, Röhnisch, Casall, Icaniwill, mutta laatu epäilyttää ja et tiedä mitä valita. Tässä kirjoituksessa perehdymmekin Gorillasportsin treenivaatteisiin.

Kun valitset vaatetusta harjoitteluun, tulee kiinnittää huomiota ennen kaikkea istuvuuteen ja materiaaleihin. Treenivaatteiden tulisi tukea kehosi liikkeitä eikä rajoittaa niitä. Myös materiaalien kestävyys ja kuinka hyvin ne pitävät muotonsa ja värinsä pesun tai käytön myötä ovat keskeisiä laadukkuuden mittareita. Hyvin valitut treenivaatteet tekevät harjoittelukokemuksestasi entistäkin nautinnollisemman ja voivat jopa edistää suorituskykyäsi.

Gorilla Sportsin verkkokaupasta löydät urheiluvaatteet, treenikassit ja urheilukassit, jotka on suunnattu eri urheilulajeihin ja treenityyleihin. Sivustolta voit valita itsellesi sopivimmat vaihtoehdot tarjolla olevista mukavista, toiminnallisista ja tyylikkäistä treenivaatteista, jotka sopivat erityisesti hikiliikuntaan ja tarjoavat myös optimaalisen tuen urheilusuoritustesi aikana.

GorillaSports Treenivaatteet

Naisten treenivaatteet urheiluun ja vapaa-aikaan

Kun valitset naisten treenivaatteita treeniin, ensiarvoisen tärkeää on löytää tekniset vaatteet, jotka istuvat hyvin ja tukevat treeniäsi. Tyylikkäitä trendejä seuraamalla voit varmistaa, että olet myös visuaalisesti omaan tyyliisi tyytyväinen. Erilaiset laadukkaat trikoot sopivat myös arkikäyttöön.

Tekniset materiaalit ja istuvuus

Teknisten materiaalien pitää hengittää ja myös imeä kosteutta tehokkaasti, mikä taas parantaa urheilusuoritusta ja tunnetta treenin aikana. Oikeanlaiset materiaalit ja niiden huolellinen yhdistäminen muodostavat vaatteet, jotka istuvat täydellisesti ja mukautuvat liikkeisiisi.

 • Hengittävyyys: Materiaalin tulee sallia tehokas ilmankierto.

 • Istuvuus: Valitse koko ja malli, joka mukautuu vartalollesi ja tukee liikkeitäsi.

Trendit ja mallistot naisille

Naisten treenivaatteiden trendit muuttuvat ja markkinoilla on jatkuvasti uusia mallistoja. Suosittuihin merkkeihin kuuluu tyylikkäät ja toiminnalliset treenivaatteet kuten treeniliivit ja trikoot. Voit löytää laajan kirjon tyylejä ja vaihtoehtoja naisille, kuten:

Erityiset urheiluliivit

Urheiluliivit ovat olennainen osa naisten treenivaatteistoa. Muista valita oikeanlaiset liivit, jotka tarjoavat riittävän tuen ja ovat mukavat käyttää. Monipuolisten mallien ja kokoisten urheiluliivien avulla saat tarvittavan tuen eri intensiteetin treeneihin.

 • Tuki: Valitse urheiluliivit, jotka tarjoavat vahvan tuen ja vähentävät rinnan liikettä treenatessa.

 • Materiaali: Liivien on oltava hengittäviä ja nopeasti kuivuvia, jotta mukavuus säilyy koko treenin ajan.

Treenivaatteet naisilleNaisten treenivaatteetTrikoot ja urheiluliivit

Miesten treenivaatteet urheiluun ja vapaa-aikaan

Kun valitset treenivaatteita, on tärkeää löytää tuotteita, jotka ovat sekä toiminnallisia että hyvin istuvia.

Tekniset materiaalit varmistavat, että treenivaatteet hengittävät ja siirtävät kosteutta pois iholta, pitäen sinut kuivana harjoituksen aikana. Hyvin istuvat vaatteet, esimerkiksi kompressio-ominaisuuksilla varustetut shortsit, tukevat liikkuvuutta eivätkä rajoita suorituskykyäsi.

Valikoima miesten treenivaatteita on laaja ja kattaa tuotteita eri treenityyleihin ja sääolosuhteisiin. Löydät esimerkiksi kevyet ja hengittävät T-paidat urheiluun ja lämpimät hupparit ulkoharjoittelua varten. Monipuolisuuden ansiosta voit käyttää samoja vaatteita niin salilla kuin vapaa-ajalla.

Kestävät treenishortsit ja paidat

Valikoimasta löytyy kestäviä treenishortseja ja paitoja, joissa yhdistyvät mukavuus ja kestävyys. Valitessa vaatteita, huomioi niiden sopivuus omaan treeniin. Esimerkiksi pitkäkestoisessa urheilussa materiaalien kestävyys ja saumojen vahvuus ovat avainasemassa.

Valitessasi treenivaatteita, olet ehkä pohtinut materiaalien kestävyyttä, vaatteiden uusimisen tarvetta, laadun tunnistamista, eri harjoitusmuotoihin sopivuutta, oikeaa kokoa, sekä parhaita ostospaikkoja.

Treenivaatteet miehilleMiesten treenivaatteetTekniset urheiluvaattet Nike Gorilla Sports

Julkaisija: Gorilla Sports