Personal Trainer & Classic Bodybuilding Juniorien Suomenmestari 2019

Tietoa Minusta

Moi! Olen Jesse Kinnunen, kokenut personal trainer ja kehonrakennuksen junioriluokan Suomen mestari vuodelta 2019. Aloin kilpailla kehonrakennuksessa vuonna 2019 ja olen harrastanut kuntosalitreenausta intohimoisesti yli kymmenen vuoden ajan. Minulle urheilu ja hyvinvointi ovat enemmän kuin harrastuksia – ne ovat elämäntapa.

Minun Tarinani

Matkani kohti kehonrakennuksen huippua alkoi nuorena, kun löysin intohimon kuntosaliharjoitteluun. Vuosien mittaan opin paljon kehonrakennuksesta, ravinnosta ja kehonhuollosta. Tämä tietämys ja kokemus auttoivat minua voittamaan juniorien Suomen mestaruuden vuonna 2019.

Minun Filosofiani

Uskon, että jokainen voi saavuttaa tavoitteensa terveellisemmän elämän ja paremman kunnon suhteen. Tärkeintä on löytää oma polku ja nauttia matkasta. Pyrin auttamaan asiakkaitani löytämään sen ilon ja intohimon, joka minulla on liikuntaa kohtaan.

Seuraa Minua Sosiaalisessa Mediassa Pysy ajan tasalla viimeisimmistä vinkkeistäni, saavutuksistani ja arjesta seuraamalla minua Instagramissa: https://www.instagram.com/jessekinnu/

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Gorilla Sports Asiantuntija

Personal trainer & Classic Bodybuilding juniorien Suomenmestari 2019

Olen kilpaillut kehonrakennuslajeissa 2019 vuodesta lähtien ja harrastanut kuntosalilla käyntiä aktiivisesti yli 10 vuotta. Intohimoni on auttaa ihmisiä saavuttamaan heidän tavoitteensa ja elämään terveellisempää elämää. Liity seuraani matkalla kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia.

Lue lisää minusta: Jesse Kinnunen - Gorilla Sports Asiantuntija

Seuraa minua Instagramissa: jessekinnu