Bumper Plates levypainotBumber Plates levypainot nyt edullisesti meiltä! Katso valikoima ja valitse omasi. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa levypainot nyt!

31 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 31 tuotteesta

Bumber plates levypainojen osto-opas

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Bumber plates levypainot on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Bumber plates levypainot

Oletko etsimässä uusia levypainoja kotisalillesi? Etkö ole varma, millaiset levypainot valitset? Kumiset painot vai valurautaiset? Ostanko uudet vai käytetyt painot? Tämän oppaan avulla kerron sinulle Bumper Plateista, jotta löydät oikeat levypainot salillesi.

Mitä Bumper Plates painot ovat?

Bumper Platet ovat 45cm halkaisijaltaan olevia levypainoja, jotka ovat valmistettu paksusta ja tiheästä kumista sen takia, että voit turvallisesti laskea tai pudottaa painot maahan ilman huolta, että lattiasi taikka painonnostoalusta vaurioituisi.

Bumpereita saa monissa eri painovaihtoehdoissa, kuten myös esimerkiksi valurautaisia painoja. Yleisesti Bumper Platet ovat mustia, mutta myös värillisiä painoja on olemassa. Kalliimmat kilpakäyttöön soveltuvat painot ovat lähes aina väritettyjä, mutta niitäkin löytyy mustina.

Bumper Plates vai valurautaiset painot?

Joten valitsetko Bumper Platet tai tavalliset valurautaiset painot salillesi? No, se riippuu. Bumper Plateja tarvitaan vain liikkeissä, joissa painot pudotetaan usein lattialle taikka painonnostoalustalle ilmasta. Normaali harjoittelu, kuten kyykyt tai pystypunnerrus eivät vaadi Bumper Plateja. Monet ihmiset haluavat käyttää Bumper Plateja maastavedossa, koska se vähentää huomattavasti melua ja tärinää, mutta käytettäessä Bumper Plateja tähän tarkoitukseen, kannattaa huomioida levyjen paksuus.

Vaikka ottaisit mielummin Bumper Plates painot valurautaisten levypainojen tilalle voimaharjoittelua varten, kannattaa ottaa huomioon myös hinnoittelu. Bumper Platet ovat yleensä kalliimpia, sekä niiden kilohinta on yleensä korkeampi kuin valurautaisilla painoilla.

Kumipäälysteiset painot

Toinen vaihtoehto levypainoille on kumipinnoitteiset levypainot. Näitä levypainoja löytyy yleisesti kuntosaleilta. Nämä ovat hyviä siksi, koska ne ovat hiljaisia, näyttävät paremmilta kuin valurautaiset painot sekä niiden käsittely on helpompaa.

Kumipäällysteisten painojen hinnoittelu on lähempänä Bumper Platejen hintoja kuin valurautaisten, mutta niissä ei ole samoja ominaisuuksia kuten Bumper Plateissa. Näitä ei ole esimerkiksi tarkoitus pudottaa lattialle korkealta kuten Bumpereita.

Miksi Bumper Platet ovat parempia kuin valurautaiset painot? Ensinnäkin ne ovat turvallisempia. Ne eivät vaurioita lattiaa niin herkästi, kuin rautaiset painot. Monet urheilijat käyttävät nykypäivänä entistä enemmän Bumper Plateja, koska niitä voi käyttää monipuolisesti. Bumper Platejen hinnat eivät oikeastaan ole niin korkeita kuin valurautaisten painojen. Valurautaisten painojen huono puoli on se, että ne ovat todella paljon äänekkäämpia kuin Bumper Platet.

Muista, että voit laittaa tankoosi Bumper Platen lisäksi muita painoja, koska Bumper Platen halkaisija on sen verran suuri, että Bumper Plate on paino joka osuu lattiaan, eikä esimerkiksi valurautainen paino.

Julkaisija: Gorilla Sports