PainotangotPainotangot nyt edullisesti meiltä! Katso valikoima ja valitse omasi. Toimitus myös suoraan kotiin. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa painotanko nyt!

3 tuotetta
Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mikä on sopiva painotanko aloittelijalle?

  Aloittelijalle sopii yleensä kevyempi painotanko, joka painaa noin 5-10 kg. Tangon tulisi olla myös halkaisijaltaan sellainen, että se sopii hyvin käsiin ja mahdollistaa oikean tekniikan harjoittelun.


 • Miten valita oikean pituinen levytanko?

  Oikean pituuden levytangon valinnassa tulee huomioida oma pituutesi sekä liikeratojen tarve. Yleisesti ottaen tangon pituus vaihtelee 110 cmä ylöspäin, ja sen on mahduttava harjoitustilasi rajoitteisiin.


 • Millainen painotanko on paras kotiharjoitteluun?

  Kotiharjoittelussa parhaimmat tangot ovat yleensä monipuoliseen käyttöön soveltuvia ja niissä on kumipinnoite lattioiden suojelemiseksi. Tangon tulisi olla myös tarpeeksi kevyt käsittelyyn ja säilytykseen tilasi rajoissa.


 • Minkälaisia harjoituksia voi tehdä levytankosarjalla?

  Levytankosarjalla voi tehdä lukuisia harjoituksia, kuten kyykkyjä, maastavetoja, punnerruksia ja rinnallevetoja. Sarjan avulla on mahdollista treenata koko vartaloa monipuolisesti.


Painotangot ovat heti valmiita treeniin

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Painotanko on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Painotanko

Kiinteitä painotankoja löytyy yleensä kuntoilusaleilta, kuin myös voimannostosaleiltakin. Painotankojen suuri etu on se, että ne eivät vaadi ollenkaan säätämistä kuten normaalit tangot sekä levypainot. Kiinteät painotangot ovat yleensä 110mm pitkiä sekä niitä saa 5-45kg painoissa.

Julkaisija: Gorilla Sports