LevytankotelineLevytankotelineet nyt edullisesti meiltä! Teline levytangoille kotiin ja saliin. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa tankoteline nyt!

9 tuotetta
Näytetään 1-9 yht. 9 tuotteesta

Product category FAQs

 • Miten levytankoteline kiinnitetään seinään turvallisesti?

  Kiinnitä levytankoteline seinään käyttämällä valmistajan mukana toimittamia kiinnikkeitä ja varmista, että se on tukevasti kiinni seinärakenteessa. Käytä tarvittaessa vetoankkureita tai muita seinämateriaaliin sopivia kiinnitystarvikkeita.


 • Mitä ominaisuuksia HC PRO -levytankoteline tarjoaa?

  HC PRO -levytankotelineet on suunniteltu kestämään intensiivistä käyttöä, ja niissä on vankka rakenne sekä suojaavat kumipinnoitteet tankojen pintojen varjelemiseksi. Monipuolisissa malleissa voi olla säädettäviä tankopaikkoja ja lisävarusteita, kuten käsipainotelineitä.


 • Minkälainen levytankoteline sopii parhaiten kotikäyttöön?

  Kotikäyttöön sopii kompaktin kokoinen, tilaa säästävä teline, jossa on tarpeeksi tankopaikkoja harjoitteluvälineille. Varmista että telineen korkeus ja painoraja vastaavat kotisi tiloja ja harjoittelutarpeita.


 • Kuinka levytankoteline tulisi huoltaa pitkän käyttöiän varmistamiseksi?

  Puhdista teline säännöllisesti ja tarkasta mahdolliset liikkuvat osat ja kiinnityspisteet kulumisen varalta. Kiristä kiinnitysruuvit ja osat tarpeen mukaan, ja jos telineessä on metalliosia, varmista ruosteenesto asianmukaisilla aineilla.


 • Millaisia turvallisuusseikkoja tulee ottaa huomioon levytankotelinetta käytettäessä?

  Käytä telineitä asiantuntevasti ja noudata valmistajan turvaohjeita. Aseta painot tasaisesti välttääksesi telineen kaatumisen ja pidä huoli, että painot ovat tiukasti ja turvallisesti telineessä ennen ja jälkeen harjoittelun.


Kattava opas levytankotelineen valintaan

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Levytankoteline on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Levytankoteline levytangoille on käytännöllinen varuste painonnostajille ja kuntosalien ylläpitäjille kuin myös kotiinkin. Se mahdollistaa levytankojen säilyttämisen organoidusti ja turvallisesti. Kun varusteesi ovat hyvin järjestetty, saat treenitilasi pysymään siistinä ja harjoitteleminen on turvallisempaa. Telineiden avulla voit säilyttää levytangot pystyasennossa tai vaaka-asennossa riippuen levytankotelineen mallista. Telineen avulla siis säästää tilaa ja pitää tärkeät välineet helposti saatavilla.

Levytankotelineiden valikoima on laaja ja niitä on monenlaisiin tarpeisiin – oli kyseessä sitten kotikuntosali tai yleinen kuntosali. Tankotelineen valinnassa on tärkeää ottaa huomioon levytankojen määrä, koot ja painot. Joissakin malleissa on lisäominaisuuksia, kuten säädettävät paikat eri kokoisille tangoille tai lisäpaikat levypainoille.

Investoimalla laadukkaaseen levytankotelineeseen varmistat, että kuntosalivälineesi pysyvät hyvässä kunnossa ja treeniympäristösi on turvallinen ja inspiroiva. Valitse teline levytangoille, joka vastaa tarpeitasi ja käyttömääriäsi sekä lisäksi tukee treenirutiiniasi sopivalla tavalla.

Levytankoteline käsipainoille ja levytangoille Tukeva levytankoteline 6 levytangolle Levytankoteline pysty

Levytankotelineen ominaisuudet

Levytankoteline on oleellinen varuste painoharjoitteluun, mahdollistaen levytankojen järjestelmällisen säilytyksen ja helpon käytettävyyden. Tässä osiossa käymme läpi levytankotelineen keskeiset ominaisuudet materiaaleista ja rakenteesta aina säädettävyyteen saakka.

Materiaali ja rakenne

Levytankotelineet valmistetaan kestävistä materiaaleista, kuten teräksestä, joka takaa niiden pitkäikäisyyden ja kyvyn kestää suuria painoja. Rakenne voi vaihdella mallista riippuen ja se määrittää sen, onko teline suunniteltu tukemaan useita levytankoja turvallisesti ja vakaasti.

Levytankojen sijoittelu

Levytangoille on telineissä usein oma paikkansa, joko pysty- tai vaakasuunnassa. Pystysuuntaiset telineet säästävät tilaa ja tekevät levytankojen ottamisesta ja palauttamisesta vaivatonta. Vaakasuorat mallit puolestaan suojaavat tankoja naarmuuntumiselta ja ovat ihanteellisia usein myös painojen säilytykseen.

Levytankoteline seinälle Monipuolinen levytankoteline

Levytankotelineen koko ja muotoilu

Telineen koko ja muotoilu vaikuttavat olennaisesti tilankäyttöön ja telineen sopivuuteen eri ympäristöihin. Kompaktit mallit soveltuvat pienempiin tiloihin, kun taas suuremmat telineet palvelevat kattavammin julkisten kuntosalien tarpeita. Aina on hyvä varmistaa että telineessä on yhtä monta säilytyspaikkaa kuin sinulla on levytankoja.

Muotoilu voi olla myös esteettinen elementti ja levytankotelineitä on saatavilla eri väreissä, kuten valkoisena, harmaana tai mustana.

Käytettävyys ja säädettävyys

Levytankotelineiden tulee olla käytännöllisiä ja niiden käyttö vaivatonta. Säädettävät turvavarret auttavat asettamaan levytankoja eri korkeuksille, mikä lisää telineen monikäyttöisyyttä. Selkeät ohjeet ja ergonominen suunnittelu varmistavat, että sekä aloittelijat että kokeneet käyttäjät voivat käyttää telineitä turvallisesti ja tehokkaasti.

Levytankotelineen hankinta ja asennus

Levytankoteline on tärkeä varuste levytankoa ja painoja käytettäessä, sillä se parantaa turvallisuutta sekä lisäksi säästää tilaa. Oikean telineen hankinta ja sen asianmukainen asennus varmistavat, että välineistösi on turvallista ja helppokäyttöistä.

Ostopaikat

Levytankotelineitä saat monista urheiluvälineisiin erikoistuneista liikkeistä sekä myös verkkokaupoista. Suosittu vaihtoehto on Gorilla Sports, joka myy erityyppisiä levytankotelineitä koti- ja kuntosalikäyttöön. Kun valitset telineen, varmista, että se sopii käyttämiisi levytankoihin ja painoihin.

Asennusohjeet

Asenna levytankoteline seinään tai lattiaan valmistajan ohjeiden mukaan. Seinämalliset telineet vaativat yleensä kiinnittämistä seinärakenteeseen ankkureilla, jotka pitävät telineen tukevasti paikallaan.

 1. Valitse asennuspaikka: Varmista, että telineen ympärille jää tarpeeksi tilaa levytankojen ja painojen käsittelyyn.

 2. Merkitse kiinnityskohdat: Käytä vatupassia varmistaaksesi, että teline tulee suoraan.

 3. Poraa reiät ja kiinnitä ankkurit: Seuraa valmistajan ohjeita sopivan poranterän ja ruuvien tai pulttien valinnassa.

 4. Kiinnitä teline: Aseta teline paikalleen ja kiristä ruuvit tai pultit.

Käyttöönotto ja huolto

Levytankotelineen säännöllinen huolto on tärkeää sen pitkäikäisyyden ja turvallisuuden kannalta. Tarkasta kiinnitykset säännöllisesti ja kiristä tarvittaessa löystyneet osat. Pidä laitteen pinnat puhtaana pölystä ja liasta, mikä helpottaa sen käyttöä ja pitää telineen siistin näköisenä.

 • Tarkastukset: Kuukausittain

 • Puhdistus: Tarpeen mukaan, mutta vähintään vuosittain

 • Tarvittavat työkalut huoltoon:

  • Ruuvimeisselit

  • Räikkäavain tai hylsyavainsarja

Telineeseen sijoittamiesi levytankojen ja painojen oikeaoppinen lajittelu ja säilytys auttavat ylläpitämään järjestystä ja turvallisuutta.