LevytankotelineLevytankotelineet nyt edullisesti meiltä! Teline levytangoille kotiin ja saliin. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa tankoteline nyt!

9 tuotetta
Näytetään 1-9 yht. 9 tuotteesta

Gorilla Sports levytankotelineet

Voimaharjoittelu sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta. Gorilla Sportsin laadukkaat levytankotelinelevytankotelineet sopivat monien eri painojen, kuten painonnostotankojen ja kulmatankojen, säilytykseen sekä kotona että kuntosalilla. Kätevä ja tyylikäs levytankoteline takaa sen, että painojen säilyttäminen vie entistä vähemmän tilaa, jolloin ne myös löytyvät oikeasta paikasta oikeaan aikaan.

Levytangot järjestykseen

Levytankoteline on tärkeä osa kuntosalin kuin kuntosalin kokoelmaa. Levytankotelineen pääasiallisena tehtävänä on tarjota erikokoisille ja -muotoisille levytangoille asianmukainen ja turvallinen säilytyspaikka, minkä ansiosta painot löytyvät aina oikeasta paikasta.

Levytankoteline varmistaa myös sen, että tankoja ei tarvitse säilyttää maassa, jonka vuoksi sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, naarmuttavatko tangot vahingossa lattiaa. Tankoja ei tulisi turvallisuussyistä koskaan säilyttää lattialla, sillä niihin kompastuessaan ne voivat aiheuttaa sekä kotona että kuntosalilla vaarallisia tilanteita.

levytankoteline tarjousLevytankoteline säästää rutkasti myös tilaa. Kyseessä on hyödyllinen laite erityisesti pienille kuntosaleille sekä kotikäyttöön, jossa treenaamiseen varattu tila on usein hyvin rajallinen. Gorilla Sportsin valikoimasta löytyy myös levytankotelineitä pystymallisena, minkä avulla voit kätevästi säilyttää useita levytankoja ja painoja hyvinkin pienessä tilassa. Levytankoteline pystymalli voidaan sijoittaa kätevästi esimerkiksi huoneen nurkkaan, jossa levytangot pysyvät aina selkeässä järjestyksessä.

Gorilla Sportsin valikoimasta löydät muun muassa seuraavat levytankotelineet eri malleissa ja väreissä, jotka sopivat kaikki monipuoliseen harjoitteluun:

    Levytankoteline Smith-laitteeseen
    Levytankoteline pystymalli
    Telineet levypainoille, käsipainoille ja levytangoille
    Telineet painotangoille
    Telineet levytangoille


Gorilla Sportsin levytankotelineissä voidaan säilyttää samaan aikaan useampaa eri levytankoa ja levypainoa jopa useisiin satoihin kiloihin asti mallista riippuen. Tämän ansiosta saat mahdutettua pienempäänkin tilaan runsaasti erilaisia harjoitteluvälineitä monimuotoisen treeniohjelman takaamiseksi.

Kaikki Gorilla Sportsin levytankotelineet ovat laadukkaasti muotoiltuja ja asiantuntijoiden tarkastamia tuotteita, jotka on suunniteltu tukemaan minkä tahansa vakiomallista levytankoa. Tästä syystä annamme levytankotelineille kattavan kahden vuoden takuun, joten voit olla varma että tankosi ovat järjestyksessä pitkän aikaan ja tukevasti! Valkoinen, harmaa tai musta levytankoteline sopiikin täydentämään salin kuin salin yleisilmettä. Gorilla Sportsin levytankotelineet sopivat sekä yleisiin kuntosaleihin, kotona treenaamiseen että yksityisille kuntosaleille.

Gorilla Sports toimitus ja tuotekuvaukset

levytankoteline hintaSuurimmalle osalle tuotteistaan Gorilla Sports tarjoaa lakisääteisen 30 päivän palautusoikeuden sekä jopa 2 vuoden takuun. Tarkemmat palautus- ja takuuehdot löytyvät verkkokauppamme nettisivuilta. Jos sinulla herää tuotteista, niiden tilaamisesta tai palauttamisesta mitään kysyttävää, voit ottaa yhtyettä Gorilla Sportsin suomenkieliseen asiakaspalveluun joko sähköpostin tai puhelinpalvelun kautta. Tarkemmat yhteystiedot ja vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät verkkokauppamme Asiakaspalvelu-osiosta.

Muista myös tarkistaa ennen tilaamista jokaisen levytankotelineen tarkemmat mitat. Tuotteen tarkempiin tietoihin pääset klikkaamalla verkkokauppamme Levytankotelineet-osiosta haluamaasi tuotetta. Löydät kyseisen tuotteen alta sekä tarkemman tuote-esittelyn että telineen tarkat mitat, joiden ansiosta voit helposti tarkistaa omasta kuntosalistasi tai kotoasi, että sopiihan teline varmasti kyseiseen tilaan, johon olet sen sijoittamista suunnitellut.

Toimitamme tilaamasi tuotteet suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen, jonka ansiosta sinun ei tarvitse hakea niitä erikseen postista. Tämä on erittäin kätevää esimerkiksi painavien levytankotelineiden ja levypainojen kanssa, sillä kannamme ne puolestasi kotiovelle.

Miksi voimaharjoittelu kannattaa?

Voimaharjoittelu ei ole pelkästään osa painonnostajien ohjelmaa. Voimaharjoittelu on terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeää kaikille, ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta.

Voimaharjoittelu on mahdollista aloittaa turvallisesti sekä kotona että kuntosalilla. Jos et ole aikaisemmin harjoitellut painoilla, on tärkeää, että käännyt aivan ensimmäisenä kuntosalin henkilökunnan tai personal trainerin puoleen. Tämän jälkeen voit jatkaa harjoittelua yksin myös kotona Gorilla Sportsin laadukkaiden laitteiden ansiosta.

Voimaharjoittelu kannattaa aloittaa aina rauhallisesti, varsinkin, jos et ole liikkunut aikaisemmin ollenkaan tai edellisestä kerrasta on runsaasti aikaa. Koskaan ei ole liian myöhäistä, sillä voimaharjoittelulla on sekä fyysisen kunnon että mielenterveyden kannalta useita eri terveysetuja:

1. Vahvat lihakset tukevat koko kehoa

Hyvä lihaskunto tukee jokaista arkistakin liikettä, oli kyseessä sitten kauppakassien kantaminen, siivoaminen tai portaiden nouseminen.

2. Vahvat lihakset vahvistavat luustoa ja niveliä

Tutkimusten mukaan voimaharjoittelu auttaa ehkäisemään osteoporoosin syntyä ja lisää luuston tiheyttä, mikä puolestaan vähentää murtumien riskiä. Vahvemmat lihakset auttavat tukemaan myös niveliä.

3. Parantaa veren rasva- ja sokeriarvoja

Voimaharjoittelu parantaa elimistön rasva- ja sokeriarvoja. Tämä puolestaan auttaa laskemaan kakkostyypin diabeteksen riskiä.

4. Laskee ennenaikaisen kuoleman riskiä

Tutkimusten mukaan heikot lihakset nostavat ennenaikaisen kuoleman riskiä jopa 70–300 prosentilla verrattuna niihin ihmisiin, joilla on vahvemmat lihakset.

5. Vähentää vyötärön vaarallista rasvaa

Vyötärölihavuus altistaa korkealle verenpaineelle, rasvamaksalle ja sydänsairauksille. Voimaharjoittelu auttaa vähentämään vyötärölle kertyvää vaarallista rasvaa.

6. Voimaharjoittelu edistää painonhallintaa

Voimaharjoittelu kasvattaa lihasta, ja koska lihas polttaa enemmän energiaa kuin rasva, myös paino putoaa ja painonhallinta helpottuu.

7. Vahvat lihakset ehkäisevät selkäkipuja

Voimaharjoittelu vahvistaa keskivartaloa ja auttaa vähentämään selkäkipuja.

8. Estää ikääntymiseen liittyvää luu- ja lihaskatoa

Luuston ja lihasten kunto alkaa heikentyä normaalisti jo 30 ikävuoden jälkeen. Jos lihaksia ja luustoa ei harjoiteta, ne alkavat heikentyä ja altistua murtumille ja loukkaantumisille.

9. Voimaharjoittelu vaikuttaa positiivisesti mielenterveyteen

Tieteelliset tutkimukset viittaavat siihen suuntaan, että säännöllisellä voimaharjoittelulla näyttäisi olevan parantavia vaikutuksia masentuneisuudesta kärsivien ihmisten mielialaan. Lisäksi voimaharjoittelun on todettu parantavan mielenlaatua yleisellä tasolla.

10. Nostaa itseluottamusta ja parantaa kehonkuvaa

Voimaharjoittelu edistää fyysisen terveyden lisäksi myös henkistä hyvinvointia. Hyvä olo näkyy myös mielessä, sillä voimaharjoittelu kasvattaa sekä itseluottamusta että parantaa ihmisen omaa kehonkuvaa ja parantaa elämänlaatua!