DippitelineetDippitelineet nyt meiltä edullisesti! valikoimassa yhdistettynä leuanveto- ja dippiteline samassa. Sopii niin kotiin kuin kuntosaliin! Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa telineet nyt!

18 tuotetta
Näytetään 1-18 yht. 18 tuotteesta

Product category FAQs

  • Miten valitsen sopivan dippitelineen kotikäyttöön?

    Kotikäyttöön sopivan dippitelineen valintaan vaikuttavat tilan koko ja telineen monipuolisuus. Varusta tila sellaisella dippitelineellä, joka tarjoaa vakautta ja on riittävän suorituskykyinen toistuvaan käyttöön, mutta mahtuu myös asetettuun tilaan.


  • Mikä on dippipunnerrus ja miten se eroaa tavallisesta punnerruksesta?

    Dippipunnerrus on ylävartalon liike, joka kohdistuu erityisesti olkapäihin, rintalihaksiin ja ojentajiin. Toisin kuin tavallisessa punnerruksessa, joka tehdään lattiaa vasten, dippipunnerrus tehdään kahdella rinnakkaisella tangolla, ja siinä lasketaan kehoa tangon alapuolelle ja nostetaan takaisin ylös.


  • Millaisia harjoitteita voi tehdä dippitelineellä ja leuanvetotangolla?

    Dippitelineellä ja leuanvetotangolla voit tehdä ylävartalon lihasryhmät vahvistavia liikkeitä, kuten dippipunnerruksia, leuanvetoja sekä erilaisia jalka- ja keskivartaloharjoitteita. Näillä laitteilla voidaan kehittää voimaa, lihaskestävyyttä ja koordinaatiota.


Jo yksi laite voi olla tarpeeksi, dippitelineet!

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Dippitelineet on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

dippitelineDippiteline on pakko omistaa, jos haluaa kasvattaa ojentajalihaksiaan, ylävartaloaan rintakehästä olkapäihin asti. Dippitelineitä on saatavilla teline-muodossa, mutta myös seinään kiinnitettäviä malleja on olemassa. Tuote on saatavissa mustana, valkoisena sekä metallisena ja se on todella helppo koota. Dipit ovat myös mahdollisia voimatorneilla, sillä useat voimatornit sisältävät myös dippitelineen. Voimatorneilla leuanvedot onnistuvat myös näppärästi. Dippiteline sisältää usein tukevat, mutta pehmustetut kahvat, joten keho ei hae tasapainoa, vaan voit treenata siten, että saat parhaan ja turvallisimman suorituksen. Dippasitpa sitten millä laitteella tahansa, haastetasoa voit nostaa käyttämällä painoliivejä tai muuta lisäpainoa kuten nilkka- ja rannepainot. Lisäpainot saatavilla Gorilla Sportsista helposti muun tilauksen yhteydessä. 

Dippitelineen, dippitankojen ja dippikahvojen erot

Dippitelineen, dippitankojen, ja dippikahvojen välillä ei esiinny kovin suuria eroja, mutta silti eri vaihtoehtoja kannattaa vertailla, jotta löytäisi parhaan tuotteen itselle. Tuotteet eroavat toisistaan lähinnä kiinnitystavoissa, koossa, sekä siinä kuinka paksut kädensijat ja niiden etäisyydet ovat.

Diррikahvat

Dippikahvat ovat seinään kiinnitettävät kahvat, jotka mahdollistava dippien treenaamisen.

dippikahvat-seinään

Toisin kuin dippitelineen, ne voi itse
 mitoittaa seinään, eli mitat voi valita itse, kun taas tavallisessa dippitelineessä etäisyys on aina vakio. Tästä syystä onkin erittäin tärkeää mitata etäisyys kerralla oikein. Dippikahvat ovat kompaktimpi versio dippitelineestä, eli jos seinä vain suo, niin nämä mahtuvat pieneenkin tilaan. Dippikahvat seinään-tuote  sisältää usein paksummat kahvat, mutta koko ei ole ongelma. Isokätiselle isommat kahvat tuovat lisää pintaa-alaa, johon tarttua ja ovat sen takia mukavammat kädelle. Paino jakautuu tasaisemmin, kun se kohdistetaan suuremmalla alalle, joten paino ei myöskään rasita esimerkiksi niveliä yhtä paljon, jos kärsii nivelongelmista.

Dippitangot seinään

dippitangot-teline-kotiinDippitangot seinään ovat kuin aikasemmin mainittu tuote "dippikahvat", ja toimivat samalla tavalla, mutta näissä on lisäksi pehmeämpi kädenpehmuste ja ylimääräiset kahvat molemmilla puolilla, joten otteen saa haluttaessa vaihdettua täysin toisenlaiseksi esimerkiksi vatsalihastreeniä varten. Tuote on valmistettu vahvasta teräksestä, joten saat suoraan taattua laatua. Paino vain 5kg. 

Dippitelineet

Dippiteline on itsellään seisova kuntoilulaite, joka parantaa ojentaja- sekä rintalihaksiasi. Dippitelineiden kahvat on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja ne on pehmustettu takaamaan mukava käyttökokemus. Tuotetta on saatavissa mustana sekä valkoisena ja kuvan esimerkki-tuotteen joutuu osittain kasaamaan itse. Esimerkkikuvan kootun diррiteline-tuotteen mitat ovat: P:98*L:65*K:125cm. Dippiteline on kuntosalilaitteeksi varsin pienikokoinen, eli tilaa ei tarvita paljon tämän säilyttämiseen. Lisäksi dippitelineiden jalat on suunniteltu mahdollisimman lattiaystävällisiksi, joten se sopii hyvin myös kotikäyttöön.dippiteline-kotiin

Voimatornit

Voimatorni ei näytä diррitelineeltä, eikä sitä siksi aina virallisesti dippitelineeksi lasketakaan, mutta nykypäivänä usealla voimatornilla voit tehdä muutakin kuin pelkkiä leukoja. Esimerkiksi tällä voimatorni mallilla ei ensi silmäyksellä näytä voivan tehdä muuta kuin leukoja, mutta niin keskeltä kuin alhaaltakin löytyvät pehmustetut kahvat, joilla voi dipata. Mikäli kuitenkin koet tarvitsevasi lisää grippiä ja tukea, tutustu treenihanska-tuotteet osioon. Keskitasossa on myös selkätuki ja pystyssä olevat kahvat sitä varten, että sillä voi treenata myös vatsalihaksia jalkoja nostelemalla. 

dippiteline-hintaTilaa tänään, tilauksen vaivaton toimitus, nopea toimitusaika ja 30 päivän palautusoikeus sekä ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille.

Gorilla Sports on suomen suurin urheiluun erikoistuva verkkokauppa. Dippiteline on nykyisin suuressa suosiossa, tuotteesta käy kova kilpailu, joten osta omasi vielä kun voit. Ilmainen toimitus - toimituskulut 0€ yli 69€ tilauksiin. Asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin.

Julkaisija: Gorilla Sports