DippitelineetDippitelineet nyt meiltä edullisesti! valikoimassa yhdistettynä leuanveto- ja dippiteline samassa. Sopii niin kotiin kuin kuntosaliin! Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa telineet nyt!

18 tuotetta
Näytetään 1-18 yht. 18 tuotteesta

Gorilla Sports dippiteline-vaihtoehdot alkaen 37,99 €

dippitelineDippiteline on pakko omistaa, jos haluaa kasvattaa ojentajalihaksiaan, ylävartaloaan rintakehästä olkapäihin asti. Dippitelineitä on saatavilla teline-muodossa, mutta myös seinään kiinnitettäviä malleja on olemassa. Tuote on saatavissa mustana, valkoisena sekä metallisena ja tuotetta on todella helppo koota. Dipit ovat мyös mahdollisia voimatorneilla, sillä useat voimatornit sisältävät мyös dippitelineen. Voimatorneilla leuanvedot onnistuvat myös näppärästi. Dippiteline sisältää usein tukevat, mutta pehmustetut kahvat, joten keho ei hae tasapainoa, vaan voit treenata siten että saat parhaan ja urheiluvammattoman suorituksen. Dippasitpa sitten millä laitteella tahansa, haastetasoa voit nostaa käyttämällä painoliivejä tai muuta paino kuten nilkka- ja rannepainot. Lisäpainot saatavilla Gorilla Sportsista helppo tilauksen yhteyteen. 

Dippitelineen, dippikahvojen ja dippikahvojen erot

Dippitelineen, dippitankojen, ja dippikahvojen välillä ei esiinny kovin suuria eroja, mutta silti eri vaihtoehtoja kannattaa vertailla parhaan tuotteen itselle löytämiseksi. Tuotteet eroavat toisistaan lähinnä kiinnitystavoissa, koossa, sekä siinä kuinka paksut kädensijat ja käsiensijojen etäisyydet ovat.

Diррikahvat

Dippikahvat ovat seinään kiinnitettävät dipit mahdollistava kuntoilulaite. 

dippikahvat-seinään

Toisin kuin dippitelineen, ne voi itse
 mitoittaa seinään, eli mitat voi valita itse, kun taas tavallisessa dippitelineessä etäisyys on aina vakio. Tästä syystä onkin erittäin tärkeää mitata etäisyys kerralla oikein. Dippikahvat ovat kompaktimpi versio dippitelineestä, eli jos seinä vain suo, niin nämä mahtuvat pieneenkin tilaan. Dippikahvat seinään-tuote  sisältää usein paksummat kahvat, mutta koko ei ole ongelma. Isokätiselle isommat kahvat tuovat lisää pintaa-alaa, johon tarttua, eikä turhan pieni kahva siksi vie voimansiirtoa hukkaan. Paino jakautuu tasaisemmin, kun se kohdistetaan suuremmalla alalle, joten paino ei myöskään rasita esimerkiksi niveliä yhtä paljon, jos kärsii nivelongelmista.

Dippitangot seinään

dippitangot-teline-kotiinDippitangot seinään ovat kuin aikasemmin mainittu tuote "dippikahvat", ja toimivat samalla tavalla, mutta näissä on lisäksi pehmeämpi kädenpehmuste ja ylimääräiset kahvat molemmilla puolilla, joten otteen saa haluttaessa vaihdettua täysin toisenlaiseksi. Tuote on valmistettu vahvasta teräksestä, joten saat suoraan taattua laatua. Paino vain 5kg. Katso muut tuote-tiedot ja lue lisää tuotteesta.

Dippitelineet

Dippiteline on itsellään seisova kuntoilulaite, joka parantaa suoritustasi matkalla vahvempaan yläkehoon. Dippitelineiden kahvat on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja ne on pehmustettu takaamaan mukava käyttökokemus, joten tuotteet ovat varma valinta. Tuotetta on saatavissa mustana sekä valkoisena ja kuvan esimerkki-tuotteen joutuu osittain kasaamaan itse. Esimerkkikuvan kootun diррiteline-tuotteen mitat ovat: P:98*L:65*K:125cm. Dippiteline on kuntosalilaitteeksi varsin pienikokoinen, eli tilaa ei tarvita paljon tämän säilyttämiseen. Lisäksi dippitelineiden jalat on suunniteltu mahdollisimman lattiaystävällisiksi.dippiteline-kotiin

Voimatornit

Voimatorni ei näytä diррitelineeltä, eikä sitä siksi aina virallisesti dippitelineeksi lasketakaan, mutta nykypäivänä usealla voimatornilla voit tehdä muutakin kuin pelkkiä leukoja. Esimerkiksi tässä voimatorni mallista ensi silmäyksellä ei näytä voivan tehdä muuta kuin leukoja, mutta niin keskeltä kuin alhaaltakin löytyvät kahvat pehmustetut kahvat, joilla voi dipata. Mikäli kuitenkin koet tarvitsevasi lisää grippiä ja tukea, tutustu treenihanska-tuotteet osioon. Keskitasossa on myös selkätuki, siltä varalta, että käyttäjän selkä olisi myös tuettu. 

dippiteline-hintaTilaa tänään, tilauksen vaivaton toimitus lähimpään Postin pisteeseen, nopea toimitusaika ja 30 päivän palautusoikeus. Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille.

Gorilla Sports on suomen suurin urheiluun erikoistuva verkkokauppa. Dippiteline on nykyisin suuressa suosiossa, tuotteesta käy kova kilpailu, joten osta omasi vielä kun voit. Ilmainen toimitus - toimituskulut 0€ yli 69€ tilauksiin. Asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin.