AirTrackAirTrackit nyt edullisesti meiltä, katso hinta! Patja kotiin tai kuntosaliin. Tee temput turvallisemmin ja tehokkaammin. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa voimistelupatja nyt!

2 tuotetta
Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta

Product category FAQs

 • Miten AirTrack eroaa tavallisesta trampoliinista?

  AirTrack on ilmatäytteinen voimistelualusta, joka tarjoaa pehmeämmän ja turvallisemman ponnistusalan kuin tavallinen trampoliini. Se on suunniteltu sekä ammatti- että harrastekäyttöön tarjoten trampoliinia monipuolisemmat käyttömahdollisuudet.


 • Voiko AirTrackia käyttää ulkona?

  Kyllä, AirTrackin voi asettaa sekä sisälle että ulos. Sen käyttö ulkona vaatii tasaisen alustan ja suotuisat sääolosuhteet, jotta AirTrack ei vahingoitu ja on turvallista käyttää.


 • Miten AirTrackin hinta-laatusuhde määrittyy?

  AirTrackin hinta-laatusuhde perustuu sen valmistusmateriaaleihin, kestävyyteen ja monipuolisuuteen. Laadukas AirTrack kestää pitkään ja vastaa erilaisia käyttötarpeita, mikä tekee investoinnista kannattavan.


 • Mistä tunnistaa laadukkaan AirTrackin?

  Laadukkaan AirTrackin tunnistaa sen vahvoista saumoista, kestävästä materiaalista ja hyvästä ilmanpitävyydestä. Arvostetut valmistajat ja tuotemerkit antavat myös takuun tuotteilleen.


 • Kuinka AirTrackia tulisi hoitaa ja säilyttää?

  AirTrack tulee pitää puhtaana ja säilyttää kuivassa tilassa ilman suoraa auringonvaloa, kun sitä ei käytetä. Säännöllisellä tarkastuksella ja asianmukaisella huollolla varmistat, että AirTrack pysyy hyvässä kunnossa pitkään.


Täydellinen airtrack-opas voimistelijoille ja akrobaateille

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Airtrack on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Airtrackit ovat ilmatäytteisiä voimistelualustoja, jotka on suunniteltu turvalliseen temppuiluun ja voimisteluun sekä sisä- että ulkotiloissa. Airtrack tarjoaa turvallisen ja helpon tavan harjoitella monenlaisia liikkeitä, kuten voltteja ja hyppyjä.

Airtrackin pinta mahdollistaa pehmeämmän alastulon ja vähentää loukkaantumisen riskiä, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin voimistelijoille.

Airtrack on tullut suosituksi niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa, tarjoten hauskanpidon lisäksi kehittyneet ominaisuudet temppujen ja voimisteluliikkeiden harjoitteluun. Korkealaatuiset Airtrackit mahdollistavat korkeammat hypyt, tarjoten samalla paremman pompun verrattuna perinteisiin jumppapatjoihin. Monipuolisuutensa ansiosta voit käyttää Airtrackia monenlaisissa ympäristöissä.

Kun valitset itsellesi sopivaa Airtrackia, on tärkeää miettiä patjan kokoa, jotta se vastaa tarpeitasi. Markkinoilla on saatavilla eri kokoja ja malleja, jotka mahdollistavat treenaamisen niin pienissä sisätiloissa kuin suuremmilla ulkoalueillakin.

Airtrack materiaalien kestävyyteen ja patjan paksuuteen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä ne vaikuttavat oleellisesti käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen.

AirtrackAirtrackitAirtrack-varusteet

Ilmavolttiradan historia ja kehitys

Alun perin Airtrack tuotteet, tunnettu myös nimellä ilmavolttirata, kehitettiin tarjoamaan turvallinen ja joustava alusta voimistelijoille ja urheilijoille harjoituksia varten.

Idea oli luoda patja, joka jäljittelee voimistelussa käytettävän permannon ominaisuuksia, mutta jonka voisi sijoittaa mihin tahansa ympäristöön, niin sisä- kuin ulkotiloihin.

1990-luvulta lähtien ilmavolttiratojen suosio on kasvanut, kun niihin on tullut parempia materiaaleja ja valmistusteknologioita, jotka ovat parantaneet niiden turvallisuutta ja kestävyyttä. Kestävän kehityksen mukaisesti nykyaikaisissa Airtrack -patjoissa käytetään myrkyttömiä raakamateriaaleja.

Patjojen paksuuksien ja kokojen monipuolistuminen on mahdollistanut niiden käyttökohteiden laajentamisen. Säädettävän ilmanpaineen ansiosta urheilijat voivat nykyään mukauttaa patjan kimmoisuutta lajinsa vaatimusten mukaisesti, olipa kyseessä sitten cheerleading, parkour, trikkaus tai voimistelu.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ilmavolttiradan alkuperäiset käyttötarkoitukset koti- ja harrastuskäytössä ovat laajentuneet, ja nykyaikaisia Airtrack -patjoja voidaan pitää monipuolisen ja laadukkaan harjoittelualustan standardina.

Ilmavolttiradan mallit ja variaatiot

Valitessasi ilmavolttirataa, saatat huomata markkinoiden laajan valikoiman. Saatavilla olevissa malleissa ja variaatioissa on eroja väreissä, koossa ja suunnitelluissa käyttötarkoituksissa. Tässä osiossa käymme läpi nämä vaihtoehdot, jotta airtrack sopii juuri sinun tarkoituksiisi.

Airtrack Värit ja muotoilu

Ilmavolttipatjojen värivalikoima on laaja, ja yleisimmät värit ovat sininen, pinkki ja musta. Mahdollisuus valita eri värivaihtoehtoja mahdollistaa henkilökohtaisen kosketuksen tuotteen ilmeeseen ja varmistaa myös, että se sopii käyttäjän visuaalisiin toiveisiin.

Ilmavolttiradan koot ja mitat

Ilmavolttiratojen mitat vaihtelevat, ja airtrack on saatavilla eri pituuksissa, yleisesti 3, 4, 5, 6, 7 tai 8 metrin pituisina. Leveys on tyypillisesti 1 metri ja paksuus noin 10 senttimetriä, mikä antaa vakaan alustan harjoituksille ja pompuille.

Airtrackeja on kuitenkin saatavilla myös pienempiä malleja, joita voidaan käyttää esimerkiksi hyppyalustoina.

Lisäosina on saatavilla myös monenlaisia ilmatäytteisitä airtrack esteitä, joita voidaan käyttää apuna erilaisissa harjoituksissa tai hauskoina esteinä ilmavolttiradalla.

Airtrack Käytettävyys ja soveltuvuus

Ilmavolttiradat sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja ne on suunniteltu olemaan helppoja käyttää. Ne tarjoavat turvallisen ja joustavan alustan erilaisiin voimistelu- ja freestyle-harjoituksiin, mahdollistaen samalla ilmalla täytettävän rakenteen helpon siirtelyn ja säilytyksen.

Airtrack soveltuu myös uimarantakäyttöön. Ilmatäytteisenä patjana sitä voidaan erinomaisesti käyttää uimapatjana, jonka päälle mahtuu takuulla useampikin henkilö.

Airtrack Hinta ja saatavuus

Hinnat voivat vaihdella malleittain ja kokoluokittain, edullisesta suhteellisen korkeaan hintaan. Tuotteet ovat yleensä saatavilla verkkokaupoissa sekä liikuntavälineiden erikoisliikkeissä.

Joissakin tuotteissa itse ilmavolttipatjaan sisältyy myös ilmainen toimitus.

Ilmanpaineen säätely ja turvallisuus

Ilmavolttipatjat on suunniteltu olemaan helppo täyttää ilmalla mukana tulevalla sähköpumpulla; patjan täyttö voi tapahtua vain 30 sekunnissa.

Oikean ilmanpaineen säätely on tärkeää korkealaatuisten harjoitusten ja turvallisuuden takaamiseksi. Airtrack täytyy olla tarpeeksi jäykkä tarjotakseen hyvät pomput, mutta myös tarpeeksi joustava estämään loukkaantumiset.

Ilmavolttiradan käyttökohteet ja hyödyt

Ilmavolttirata on monipuolinen väline, jonka avulla voit turvallisesti harjoitella akrobatiaa ja hyppyjä, sekä ylläpitää lihaskuntoasi.

Urheiluseurat ja harjoittelu

Urheiluseuroille ilmavolttirata tarjoaa turvallisen ja tehokkaan tavan harjoitella voimistelua, cheerleadingiä ja parkouria. Ilmalla täytettävä rata mahdollistaa pehmeän alustan, joka pehmentää maahantuloa ja vähentää loukkaantumisen riskiä. Se on myös helppo pitää puhtaana, mikä on erityisen tärkeää yhteiskäytössä.

 • Harjoittelun tehostaminen: Tuotteen avulla voit ottaa käyttöön progressiivisia harjoitusmenetelmiä.

 • Turvallisempi harjoitteluympäristö: Voi saavuttaa korkeammat hypyt vähäisemmällä loukkaantumisriskillä.

Koti- ja vapaa-ajankäyttö

Kotikäyttöön suunnatut ilmavolttiradat ovat yleensä kompakteja ja niitä on helppo kantaa ja säilyttää. Radan avulla kaikki perheenjäsenet, niin lapset kuin aikuisetkin, voivat harjoitella turvallisesti ja pitää yllä omaa kuntoaan. Radan mukana tulee usein käsipumppu tai sähköpumppu, jolla saat tuotteen nopeasti käyttövalmiiksi.

 • Monipuolinen käyttö: Voit käyttää ilmavolttirataa sekä sisä- että ulkoliikunnassa.

 • Pieni säilytystila: Tuote on helppo taitella ja rullata kasaan, joten se ei vie paljon tilaa.

Tapahtumat ja esitykset

Tapahtumissa ja esityksissä ilmavolttirata tuo lisäarvoa mahdollistamalla näyttävät volttitemput ja stuntit. Kevyen painonsa ja ilmalla täytettävän rakenteensa ansiosta se on helppo kuljettaa paikasta toiseen, ja se on nopeasti asennettavissa käyttöön.

 • Liikuteltavuus: Ilmavolttirata on helppo pakata mukaan ja siirtää tapahtumapaikalle.

 • Esitysten monipuolistaminen: Radalla voit esittää korkeatasoisia akrobatiaelementtejä.

Ostopäätöksen tekeminen

Ostopäätöksen tekeminen on olennainen osa laadukkaan ilmavolttipatjan hankintaa. Tässä osiossa käymme läpi, kuinka valitset oikean tuotteen ja paikan sen hankintaan, ja mitä ottaa huomioon jälleenmyyjien sekä valmistajien suhteen.

Tuotteen valinta

Valitessasi ilmavolttipatjaa, arvioi ensisijaisesti patjan kokoa, laatua ja materiaalia. Patjan tulee vastata tarkasti käyttötarpeitasi; onko se tarkoitettu kotikäyttöön vai ammattimaiseen harjoitteluun. Tarkasta, että tuote on CE-merkitty ja täyttää turvallisuusstandardit.

 • Koko: Valitse koon mukaan, ota huomioon käytettävissä olevan tilan koko.

 • Materiaali: PVC tai muu kestävä materiaali takaa pitkäikäisyyden.

Tuotteiden hinta voi vaihdella eri myyntipaikoissa. Suosittelemme vertailemaan hintoja ja saatavuutta sekä kivijalkakaupoissa että verkkokaupoissa. Varmista, että ostopaikka tarjoaa täydelliset tuotetiedot ja selkeät ohjeet tuotteen käyttöön.

 • Hintavertailu: Tehokas tapa löytää paras hinta-laatusuhde.

 • Saatavuus: Tarkista tuotteen saatavuus ja toimitusaika.

Jälleenmyyjät ja valmistajat

Tutustu jälleenmyyjän maineeseen ja arvioihin sekä valmistajan takuuseen ja brändin luotettavuuteen. Joillakin valmistajilla voi olla parempi maine tuotteen kestävyyden ja laadun suhteen.

 • Arviot: Lue muiden käyttäjien kokemuksia.

 • Brändi: Suosi tunnettuja valmistajia, jotka tunnetaan laadusta.

Ylläpito ja huolto

Ilmavolttipatjan ylläpitäminen ja huoltaminen on helppoa, kunhan noudata valmistajan ohjeita. Säännöllinen puhdistaminen ja ilmanpaineen tarkastus pitävät tuotteen toimintavarmuuden huipussa.

 • Puhdistus: Pidä patja puhtaana ja kuivana käytön jälkeen.

 • Tarkastukset: Tarkista säännöllisesti ilmanpaine ja saumat.

Takuu ja asiakaspalvelu

Valitse tuote, jolla on pitkä takuu ja hyvä asiakaspalvelu. Tämä takaa mielenrauhan ja auttaa saamaan apua, jos tuotteessa ilmenee ongelmia. Gorilla Sports airtrackiin saat aina 2 vuoden takuun. Takuu on mahdollista hyödyntää, kun olet käyttänyt tuotetta ja jätät siitä meille arvostelun.

 1. Takuu: Selvitä takuun pituus ja kattavuus.

 2. Asiakaspalvelu: Tarkista, että palvelu on saatavilla ja että yhteydenotto on helppoa.

Valitsemalla oikean ilmavolttipatjan, varmistat turvallisen ja miellyttävän käyttökokemuksen. Huomioi kaikki nämä seikat ostopäätöstä tehdessäsi.

Julkaisija: Gorilla Sports