SormipuristinSormipuristimet nyt edullisesti meiltä! Myös käsipuristimet ja rannevahvistimet. Sormivoiman ja käsilihasten kehittäminen sekä treenaus. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa nyt omasi!

6 tuotetta
Näytetään 1-6 yht. 6 tuotteesta

sormipuristin

Miten sormipuristin parantaa otevoimaa?

Otevoimaa, kuten sanottu monessa voimaharjoittelu artikkelissa ja kirjoissa, voidaan parantaa laajalla määrällä erilaisia liikkeitä.

Tämän lisäksi, saadaksesi parempi otevoiman, nämä liikkeet auttavat parantamaan ranteiden ja käsivarsien lihaksia. Mutta, mikäli tarkoituksena on maksimoida otevoima parhaaseen mahdolliseen potentiaaliinsa, on viisainta tehdä strategia ja suunnitelma. Sellainen suunnitelma, jossa käytetään hyödyksi koko oteliikkeessä tapahtuvaa skaalaa joka antaa parhaan mahdollisen voiman ja koon.

Käsipuristin on laite, jolla voit saavuttaa molempia näitä asioita. Sormipuristin auttaa sinua saamaan murskaava puristus.

Tämän tyyppinen ote on silloin, kun kaksi henkilöä kättelee tai kun avaat purkin kantta. Luonnollisestikin siis, tällainen ote on tärkeä joka päiväisessä elämässä. Se on myös tärkeä osuus valmistellessasi itseäsi nostamaan painoja.

Tämänkin tyylinen treenaaminen olisi hyvä sisällyttää päivittäisiin rutiineihin, vaikka se onkin hiukan aliarvostettua. Tämä auttaa saavuttamaan lihasvoiman suurimman mahdollisen potentiaalin.

Jatka lukemista saadaksesi tietää, miksi otevoiman vahvistaminen pitäisi priorisoida tärkeäksi asiaksi, minkä tyyppinen sormipuristin on paras, miten niitä käytetään vahvistaakseen voimaa ja kokoa ja millaista ohjelmaa kannattaa seurata saavuttaakseen parhaat mahdolliset tulokset.

1. Päivittäin suoritettavat asiat

Moni asia, joita teemme päivittäisissä rutiineissamme sisältää jonkinasteista otevoiman käyttämistä. Tavaroiden nostaminen, purkin, oven tai pullon avaaminen, auton ajaminen ja tietysti joidenkin urheilulajien harrastaminen – esimerkiksi golf, pesäpallo ja tennis – kaikki sisältävät jonkinlaista otevoiman käyttöä, enemmän tai vähemmän.

2. Yhdistä painotreenaamiseen.

Nostaessasi painon määrää treenistä saattaa tulla liian hankalaa ja todennäköisesti otevoimasi estää kehittymisen. Esimerkiksi deadliftejä tehdessä, otevoiman käyttö on erittäin tärkeää. Tietysti voit käyttää liinoja apunasi, mutta ajansaatossa tämä vain vesittää painoilla treenaamisesi.

3. Pystyt rakentamaan huomiota herättävät käsilihakset.

Sen lisäksi, että käsipuristin jo itsessään vaikuttaa käsivarsiesi lihaksiin, niin sen käyttäminen myös tekee käsivarsien lihaksista mahtavan näköiset. Sormipuristiminen käyttö vaikuttaa niihin suoraan. Ei varmasti ole liioiteltua sanoa, että kuka tahansa kehonrakentaja on onnellinen hyvistä, kauniista, kehittyneistä käsivarsista.

Pieni mutta tehokas: Sormipuristin

Kädessä pidettävä sormipuristin on suhteellisen pieni, mutta uskomattoman tehokas harjoituslaite, jota ei pidä aliarvioida. Se lisää tartuntavoimaa huomattavasti. Siitä on erityisen paljon hyötyä, mikäli harrastat klassisten kuntoilun lisäksi esimerkiksi kiipeilyä. Gripperit ovat kooltaan niin pieniä, että voit harjoitella niillä vaikka televisiota katsellessasi. Jokainen, joka kuntoilee säännöllisesti hyötyy grippereisstä monin tavoin omassa arjessaan.

Mitä kehonosia sormipuristin harjoittelu kehittää?

Vaikka like onkin yksinkertainen se vahvista monia käden ja kyynärvarren lihaksia. Se harjoittaa kättä, joka on vastuussa mm. siitä, kuinka kauan voit pitää jotain tiettyä esinettä tai tehdä tiettyä liikettä sekä kyynärvartta, rannetta ja ns. peukalovoimaa. Peukalovoimaksi kutsutaan tasapainoa vahvan peukalon ja muiden sormien välillä. Arjessa tarvitset peukaloa esimerkiksi ottaessasi palloa kiinni.

Kuinka usein sinun tulisi harjoitella sormipuristimella?

Ei haittaa vaikka harjoittelisit gripperillä vaikka joka päivä, johtuen siitä, että gripper on erityisen käytännöllinen harjoituslaite, jota voidaan helposti käyttää jokapäiväisessä elämässä. Myös gripperin kohdalla on kuitenkin muistettava, ettei lihaksia kuormita liikaa. Alussa riittää, että harjoituksia tehdään kahdesti viikossa.

Mitä tulee ottaa huomioon käytettäessä sormipuristinta?

Jos et ole ennen käyttänyt gripperiä, lihakset voivat olla arat ensimmäisten päivien aikana. Vaikka kyseessä on pieni lihasryhmä, varaa riittävästi aikaa palautumiseen. Seuraavat vinkit ovat myös hyödyllisiä:  Ei ole väliä oletko vasen- vai oikeakätinen: muista harjoitella aina tasaisesti molemmilla käsillä  Varmista aina, että teet harjoitteet rauhallisesti ja pidät gripperin turvassa.  Useimmiten gripper-harjoittelu tehdään klassisella kestävyysalueella. Tämä tarkoittaa, että on parasta aloittaa kolmella sarjalla, joissa on 10-15 toistoa. On myös erittäin tärkeää muistaa venyttää kädet, ennen ja jälkeen harjoittelun, vammojen ehkäisemiseksi. Käsilihasten harjoittaminen ei eroa tässä muista liikuntamuodoista.

Miten yksittäiset sormipuristimet eroavat toisistaan?

Grippereistä on saatavilla monia eri verisoita. Klassisten perusmallien lisäksi voit valita malllin, jossa on sisäänraennettu laskuri. Mallit eroavat toisistaan myös seuraavien tekijöiden osalta:  Käytetyt materiaalit (erityisesti grip-alueella)  Vastus (tekee harjoittelusta vieläkin tehokkaampaa)  Koko ja paino  Suunnittelu Erityisesti kahvan suunnittelulla on valtava vaikutus käyttömukavuuteen. Monissa malleissa on urat, jotka varmistavat, että gripperiä voidaan hallita vieläkin paremmin. .

Ota sormipuristimen seuraksi myös nämä!

  1. → Treenihanskat
  2. → Juomapullot

Sormipuristin