KäsipainotangotKäsipainotangot nyt edullisesti meiltä! Valikoimassa tankoja 30mm ja 50mm kiinnityksellä. Soveltuu kotiin kuin myös kuntosalille. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa käsipainotangot nyt!

15 tuotetta
Näytetään 1-15 yht. 15 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mitkä ovat standardikoot käsipainotangoille?

  Standardikokoiset käsipainotangot ovat yleensä halkaisijaltaan 30 mm tai 50 mm. Tämä mitoitus viittaa tangon paksuuteen, johon painolevyt kiinnitetään.


 • Mistä tietää mikä käsipainotanko sopii parhaiten kotikäyttöön?

  Kotikäyttöön sopii yleensä parhaiten kestävä ja koon puolesta säädettävä käsipainotanko. Huomioi tilan koko sekä se, onko tangon paino ja lukitusmekanismi käyttäjäystävälliset.


 • Kuinka turvallisuus taataan käytettäessä käsipainotankoja?

  Kun käytät käsipainotankoja, varmista tangon ja painolevyjen kiinnityksen lujuus. Hyvin suunniteltu lukitusjärjestelmä ehkäisee painolevyjen liikkumisen, mikä lisää käyttöturvallisuutta.


 • Millainen lukitusmekanismi on paras levytangoille?

  Parhaat lukitusmekanismit levytangoille ovat ne, jotka takaavat tukevan otteen painolevyistä ja pysyvät luotettavasti kiinni harjoittelun aikana, kuten kierrelukot tai pikalukot.


 • Kuinka valita oikeanpainoiset levypainot hauistangon kanssa käytettäväksi?

  Valitse levypainot harjoittelutavoitteidesi ja kuntoilutasosi mukaan. Aloita kevyemmillä painoilla ja lisää painoa asteittain, kun lihaskunto kasvaa. Varmista, että painojen yhteispaino on tangolle soveltuva.


Käsipainotanko

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Käsipainotanko on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Mitä tulee painonnostoharjoitteluun, käsipainot ovat helppo ja suosituin valinta kaiken tasoisien kuntoilijoiden keskuudessa. Ne ovat todella monipuolisia harjoitteluvälineitä verrattuna kuntosalilaitteisiin.

Käsipainotangoilla harjoittelustasi voi tulla entistä innostavampaa ja vaihtelevampaa. Saamme koko ajan positiivista palautetta tangoistamme. Ihmiset sanovat, että he ovat todella tyytyväisiä tankojemme hyvään hinta-laatu suhteeseen.

Gorilla Sportsin käsipainotangot on päällystetty kromilla. Terästangossa on uurteet mukavuuden ja otteen parantamiseksi. Kaksi ruuvilukituskaulusta varmistavat levypainojen paikallaan pysymisen, jotta harjoittelu sujuu ilman epävarmuutta painojen irtoamisesta. Sopii kumipäällystetyille tai päällystämättömille painoille. Muista tarkistaa tilauksen yhteydessä oikea reiän koko.

Treeniksi sopii esimerkiksi penkkipunnerrus, vipunostot, kulmasoutu, hauistreeni, olkalihasharjoitukset, käsivarsitreeni, olankohautus, kyykkäys ja pohjenostot.

Näiden lihasten treenaaminen ei pelkästään muokkaa kehoasi hienosti, vaan auttaa myös kehittämään lihaskestävyyttä, voimaa ja vähentävät tapaturmariskiä.

Käsipainotanko

Top 3 suosituimmat käsipainotangot

1. Käsipainotanko kierrelukoilla

Kyseessä on Gorilla Sportsin suosituin käsipainotanko. Sen pituus on 35cm ja se painaa 2,5kg. Painot pysyvät paikallaan kierrelukkojen avulla.

2. Käsipainotanko jousilukoilla

Jousilukot ovat todella kätevä tapa pitää painot paikallaan. Ne on helppo ottaa pois ja lisätä tai vähentää painoja sekä laittaa lukot takaisin paikoilleen tankoon.

3. Pitkä käsipainotanko

Tähän tankoon mahtuu enemmän painoja kuin normaaliin käsipainotankoon. Se on 7 cm pidempi kuin toiset käsipainotangot. Se on erityisen hyvä kehittyneille urheilijoille, jotka haluavat laittaa tankoon suuria painomääriä.

Meillä on myös monia muita levytankoja, joten ennen tilaamista kannattaa tutustua myös niihin!

Julkaisija: Gorilla Sports