KäsipainotangotKäsipainotangot nyt edullisesti meiltä! Valikoimassa tankoja 30mm ja 50mm kiinnityksellä. Soveltuu kotiin kuin myös kuntosalille. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa käsipainotangot nyt!

17 tuotetta
Näytetään 1-17 yht. 17 tuotteesta

Käsipainotanko

Mitä tulee painonnostoharjoitteluun, käsipainot ovat helppo ja suosituin valinta fitness-väen keskuudessa. Ne ovat todella monipuolisia harjoitteluvälineitä verrattuna kuntosalilaitteisiin.

Käsipainotangoilla harjoittelustasi voi tulla entistä innostavampaa ja vaihtelevampaa.  Saamme koko ajan positiivista palautetta tangoistamme. Ihmiset sanovat, että he ovat todella tyytyväisiä tankojemme hyvään hinta-laatu suhteeseen.

Gorilla Sportsin käsipainotangot on päällystetty kromilla. Terästangossa on uurteet mukavuuden ja otteen parantamiseksi. Kaksi ruuvilukituskaulusta varmistavat levyjen paikallaan pysymisen, jotta harjoittelu sujuu ilman epävarmuutta painojen irtoamisesta. Sopii kumipäällystetyille tai päällystämättömille painoille. Muista tarkistaa tilauksen yhteydessä oikea reiän koko.

Treeniksi sopii esimerkiksi penkkipunnerrus, sivutaivutus, kulmasoutu, hauistreeni, olkalihasharjoitukset, käsivarsitreeni, olannostot, kyykkäys, pistot ja pohjenostot.

Näiden lihasten kiinteytys ei pelkästään muokkaa kehoasi hienosti, vaan auttaa myös kehittämään lihaskestävyyttä, laihdutusta ja vähentävät tapaturmariskiä.

Käsipainotanko

Top 3 suosituimmat käsipainotangot

1. Käsipainotanko kierrelukoilla

Kyseessä on Gorilla Sportsin suosituin käsipainotanko. Sen pituus on 35cm ja se painaa 2,5kg. Painot pysyvät paikallaan kierrelukkojen avulla.

2. Käsipainotanko jousilukoilla

Jousilukot ovat todella kätevä tapa pitää painot paikallaan. Ne on helppo ottaa pois ja lisätä tai vähentää painoja sekä laittaa lukot takaisin paikoilleen tankoon.

3. Pitkä käsipainotanko

Tähän tankoon mahtuu enemmän painoja kuin normaaliin käsipainotankoon. Se on 7 cm pidempi kuin toiset käsipainotangot. Se on erityisen hyvä kehittyneille urheilijoille, jotka haluavat laittaa tankoon suuria painomääriä.

Meillä on myös monia muita levytankoja, joten ennen tilaamista kannattaa tutustua myös niihin!