Tuotearvostelut:

Pumppisetit

3 / 5

Perustuu 32 tuotearvosteluun

Pumppisetit

10 tuotetta
Näytetään 1-10 yht. 10 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

TARJOUS
TÄNÄÄN -37%
Pump Tanko 2kg

Pump Tanko 2kg

22,60 € (35,94 €)

Alkaen 3.95 €/kk

(11)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -32%
Pumppisetti 2-20kg 1

Pumppisetti 2-20kg 1

63,77 € (94,33 €)

Alkaen 4.95 €/kk

date_range Ennakkotilaus

TARJOUS
TÄNÄÄN -32%
Pumppisetti 2-20kg

Pumppisetti 2-20kg

63,77 € (94,33 €)

Alkaen 4.95 €/kk

(16)

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -19%
Pumppisetti 5x20kg

Pumppisetti 5x20kg

289,94 € (359,94 €)

Alkaen 13.95 €/kk

(1)

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -26%
Aerobic-Tankopaketti

Aerobic-Tankopaketti

549,94 € (749,94 €)

Alkaen 22.95 €/kk

Loppu varastosta

Pumppisetti

pumppisetti

Pumppisetti on tehokas apuväline kotikuntoiluun ja bodypump tanko auttaa harjoittamaan kehon jokaista lihasryhmää. Pumppisetti onkin oleellinen osa kotikuntosalia ja sen avulla voit harjoitella tehokkaasti kotonasi. Kerromme nyt hieman lähemmin, miksi tällainen setti kannattaa hankkia kotiin ja kuinka voit ostaa harjoittelussa tarvitsemasi välineet näppärästi gorillasports.fi-verkkokaupasta, jossa on vieläpä ilmainen toimitus kotikuntosalissasi tarvitsemillesi laitteille.

Miksi kannattaa hankkia pumppisetti?

BodyPump on tällä hetkellä erityisen trendikäs liikuntamuoto, mikä ei ole ihme, sillä se auttaa vahvistamaan ja kiinteyttämään jokaista lihasryhmää. Ellet jaksa keskittyä muuhun liikkumiseen, kannattaa tehdä edes BodyPump-harjoituksia, sillä se auttaa tuomaan nopeasti yllättävän monipuolisia etuja terveydellesi ja hyvinvoinnillesi.

Pump tanko on yksinkertainen väline, jota käyttämällä aineenvaihduntasi kiihtyy. Samalla harjoittelu auttaa vahvistamaan luustoasi sekä sydän- ja verenkiertoelimistöäsi. Hapenottokykysi kehittyy, kun pumppisetti on ahkerassa käytössä. Samalla aerobinen kuntosi paranee.

Pumppisetti tarjoaa sinulle mahdollisuuden erityisen palkitsevaan harjoitteluun, sillä säännöllinen harjoittelu alkaa tuottaa pian tulosta. On kuitenkin hyvä muistaa, että tämä laji on palkitsevuudestaan huolimatta myös erityisen rankka ja vaatii suuria toistomääriä. Rankkuudestaan huolimatta pumppisetti sisältää kuitenkin kevyemmät painot kuin salilla yleensä käytettävät painot, joten se soveltuu myös sellaisille harrastajille, jotka eivät jaksa nostaa kovin painavia painoja. Jos innostuit kohottamaan kuntoasi, sinun on hyvä muistaa, että tuotteisiimme kuuluu ilmainen toimitus. Tämän ansiosta maksat vain tuotteista eikä tilaukseesi liity lisäkuluja!

Harjoittelun tehokkuus perustuu lihasten väsyttämiseen, joka saa aikaan toivottuja muutoksia. Tutkimustulokset nimittäin osoittavat, että kun lihaksia halutaan vahvistaa, on lihasväsymys lihasten kuormitusta tärkeämpi avaintekijä tulosten saavuttamisessa. Ja juuri tässä pumppisetti voi auttaa sinua! Tämä onkin hyvä syy hyödyntää verkkokauppamme ilmainen toimitus ja hankkia kotiin laadukkaat kuntoiluvälineet, jotka auttavat sinua pitämään kunnostasi huolta.

Kun oma fyysinen kunto kohoaa, on tällä usein myös runsaasti vaikutusta omaan henkiseen jaksamiseen. Fyysiset saavutukset voivat parantaa itsetuntoa ja harjoittelu tuo mukanaan tuikitärkeitä onnistumisenelämyksiä. Asianmukainen harjoittelu voi auttaa parantamaan esimerkiksi ryhtiä, mikä puolestaan voi auttaa lisäämään omaa henkistä kanttia. Tehokas liikunta on myös oivallinen mahdollisuus lievittää stressiä ja päästää höyryjä pihalle!

Vaikka kotoa löytyisi laadukkaat kuntoiluvälineet, saattaa joissakin tilanteissa tuntua, että oma into laantuu eikä itseä oikein saa niskasta kiinni, vaikka oma kunto kaipaisikin kohennusta. Tällöin kannattaa kokeilla ottaa harjoitteluun mukaan sellaista musiikkia, joka auttaa virittäytymään tunnelmaan. Valitse biisejä, jotka inspiroivat sinua ja saavat sinut liikkeelle!

Joissakin tapauksissa myös oman personal trainerin palkkaaminen voi auttaa, jos vain lompakkosi antaa tähän myöten. Ellei lompakkosi kestä oman personal trainerin tai ohjaajan palkkaamista, kannattaa kokeilla YouTubesta löytyviä hyviä BodyPump-videoita, joissa ohjaaja näyttää esimerkkiä ja innostaa ruudun toisella puolella olevia kuntoilijoita ottamaan kaiken irti kotoa löytyvistä laitteista ja muista kuntoiluvarusteista. Parhaat YouTuben BodyPump-videot tuntuvat melkein siltä kuin olisit ihan oikealla BodyPump-tunnilla, mutta suojassa toisten katseilta.

Jos sinusta tuntuu, että kaipaat seuraa harjoittelun lomaan, mikset kutsuisi myös ystäviäsi harjoittelemaan kanssasi kotikuntosalillesi? Näin hankkimistasi laadukkaista kuntoiluvälineistä hyötyy entistä useampi innokas liikkuja etkä joudu harjoittelemaan yksin. Vaikka joillakin kotikuntoilijoilla saattaa olla korkea kynnys, etenkin aloittelijana, lähteä harjoittelemaan kuntosalille, niin hyvien ystävien kanssa harjoittelu voi silti olla mielekäs vaihtoehto.

Kuinka ostaa laadukas pumppisetti?

pumppisetti hinta

Yhtenä Suomen suurimpana kuntoiluvälineiden erikoisliikkeenä pystymme tarjoamaan erityisen hvyän valikoiman BodyPumpissa tarvittavia välineitä. Lisäksi tarjoamme kaikille myymillemme tuotteille kahden vuoden takuun. Tämä on hyvä syy tehdä tilaus suoraan verkkokauppamme kautta!

Halutessasi ostaa laadukkaan pumppisetin kannattaa ensin vertailla verkkokauppamme erilaisia vaihtoehtoja. Mieti aivan ensimmäiseksi millaiseen käyttöön setti on tulossa. Jos olet varma, että käytät settiä usein ja runsaasti, kannattaa heti alkuun panostaa laatuun, vaikka laadukas setti maksaisikin hieman perussettiä enemmän. Jos taas haluat ensin vain kokeilla, olisiko BodyPump sinun juttusi, pääset kyllä alkuun myös hieman edullisemmalla perussetillä.

Verkkokauppamme ilmainen toimitus auttaa sinua tekemään tavallista edullisempia ostoksia ja säästämään kotikuntosalin perustamiseen liittyvissä kustannuksissa. Tilaa vaikka kerralla useampikin setti tai muitakin kuntoiluvälineitä! Tilaamasi tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi ja ne kannetaan puolestasi kotiisi, joten tilaaminen on todella helppoa ja riskitöntä!

Varmista myös etukäteen, että setti mahtuu hyvin sille suunnittelemaasi tilaan. Jos aiot harrastaa BodyPumpia esimerkiksi olohuoneessa, on setille hyvä löytyä kunnolliset säilytystilat jostakin muualta. Muutoin setti ja tanko ovat helposti tiellä ja saattaa alkaa ärsyttää arjen kiireiden keskellä. On kuitenkin tietysti myös tärkeää, että setti on helppo nostaa esiin juuri silloin, kun haluat kuntoilla. Jos setti pitää noutaa hankalan matkan päästä esimerkiksi kerrostalon häkkivarastosta, jää kuntoilu helposti väliin. BodyPumpissa juuri säännöllinen harjoittelu ja runsaat toistot ovat avainasemassa hyvien tulosten saamiseksi, joten varmista, että settisi on helposti saatavilla ja helppo ottaa käyttöön!

Jos juuri sen oikean setin valitseminen tuottaa hankaluuksia, kannattaa kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme. Kerromme miellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista ja autamme sinua tekemään oikean päätöksen. Asiakaspalvelumme henkilökunta on asiantuntevaa ja auttaa sinua mielellään tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkipäivinä kello 8–16. Lisäksi kannattaa lukea sivustoltamme löytyviä tilausprosessiin liittyviä yleisiä kysymyksiä vastauksineen. Löydät tästä osiosta lisätietoa esimerkiksi tilauksesi seurantaan, toimitukseen ja palautuksiin liittyen.

Kun olet valinnut tarpeitasi vastaavan setin, on aika tehdä tilaus. Tämä onnistuu helposti verkkokauppamme kautta. Maksutapamme ovat joustavia. Voit maksaa suoraan verkkopankissa, kortilla, laskulla tai osamaksulla. Lisäksi tarjoamme yrityksille mahdollisuuden ostaa tuotteitamme erillisellä yrityslaskulla. Hyvä uutinen on myös se, että tuotteillamme on ilmainen toimitus. Tämä antaa lisävaraa budjettiisi ja usein kannattaakin hankkia samalla toimituksella kerralla enemmän kuntoilulaitteita. Näin saat kotikuntosalisi kerralla uuteen uskoon helposti ja näppärästi!

pumppisetti tarjous