HauispenkitHauispenkit nyt meiltä edullisesti! Hauiskääntö onnistuu valikoiman scott tai vinopenkin avulla. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa hauispenkki nyt!

9 tuotetta
Näytetään 1-9 yht. 9 tuotteesta

Gorilla Sportsin hauispenkit

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Hauispenkki on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Keskity muokkaamaan ja vahvistamaan käsiesi lihaksia Gorilla Sportsin hauispenkeillä. Penkit ovat usein valmistettu paksusta teräksestä ja laadukkaasta vaahtomuovi pehmusteesta. Nämä seikat saavat aikaan toimivan ja kestävän tuotteen sekä lisäksi penkin alaosassa olevat kumipehmusteet suojaavat lattiaasi.

Hauispenkeissämme on monipuoliset säätömahdollisuudet, jotta saat mahdollisimman ergonomisen asennon hauiksiesi treenaamiseen! Voit säätää käsinojaa, tangonpaikkaa ja istuimen korkeutta. Jokaisella on omat säätövivut. Painolevyt ja tangot myydään erikseen.

Kotitreeniasemassamme tulee myös vinopenkki hauislihasten treenaamiseen.

Lihaksikkaat kädet ovat yksi halutuimmista asioista, joita treenaajat tavoittelevat. Vahvista ja kasvata käsiäsi käyttämällä penkkiä. Tämä penkki karsii pois mahdollisuuden huijata toistoissa ja aiheuttaa vähemmän rasitusta kyynärpäille. Penkki on täysin säädettävissä, jotta saisit säädettyä sen itsellesi sopivaksi. Nyt on tilaisuutesi hankkia lihaksikkaat kädet, jotka olet aina halunnut.

Scott-Hauispenkki

scott-hauispenkkiGorilla Sportsin suosituin hauispenkki hauisten treenaamiseen. Tätä penkkiä käytetään niin yritysten kuntosaleilla kuin hotelleissa ja kotisaleillakin. Se on tehty muita penkkejä tukevammasta raudasta ja se on muita hivenen tukevampi. Lisäksi tämän scott-penkin jalat on pehmustettu, jottei se naarmuttaisi lattiaasi. Lue lisää tuotteen info sivuilta.

Hauispenkki E-sarja

Tämä on meidän edullisin hauispenkkimalli. Se on tehty erityisesti kotioloihin, jonka takia monet kotisalin rakentajat sen ostavatkin. Huomaa kuitenkin, että jos teet hauiskääntöjä yli 60kg painoilla kannattaa sinun katsoa meidän tukevampaa vaihtoehtoa.

hauispenkki-hinta

Treenipenkki 5in1

Nimensä mukaisesti tämä on monitoimipenkki, jossa on myös hauispenkki. Penkin tangonkiinnitys ei ole yhtä tukeva kuin muilla penkeillä, mutta sen korvaa laitteen monipuolisuus! Sillä voi treenata sekä ylä- ja alakehoa, sekä sitä voi käyttää penkkipunnerruksiin ja moniin jalkoihin keskittyviin harjoituksiin. Lisäosat voi kiinnittää ja irrottaa jokaiselle treenille sopivaksi; esimerkiksi kyykkytelineen saa irti. Selkänojan voi säätää 7 eri asentoon. Treenipenkin leveys, korkeus, ja mitat ovat juuri sopivat monille painolevyille ja levytangoille. Tuote myydään ilman levypainoja ja tankoja (myydään erikseen). Mitat 150*55*50cm ja laitteen ominais-paino 40Kg ovat selvästi raskaimpia tässä kategoriassa, mutta tuote mahdollistaa monipuolisen treenin.

Hauispenkki vinkit:

hauispenkki

1. Kokoaminen on helppoa ja se vie vain noin 15 minuuttia.

2. Muista lämmitellä ennen treenauksen aloittamista välttääksesi vammojen syntymisen.

Suurin virhe, jonka ihmiset tekevät on, että he pyöristävät selkäänsä liikaa, koska penkki on asetettu liian ylös. Voit kyllä treenata hauiksiasi myös tällä tavalla, mutta tällöin rajoitat nostettavien painojen määrää. Myös liikkeen liikerata pienenee.

Lisäksi, jos pidät rintasi korkealla ja pidät kyynärpääsi hieman reunan yli, saat aikaan paljon paremman lihaksen ojennuksen. Tämän jälkeen voit huomata pystyväsi nostamaan enemmän painoja paremmalla tyylillä!

30 päivän palautusoikeus, ilmainen toimitus ja muita etuja, kun ostat nyt Gorilla Sportsilta

Gorilla Sports on Suomen suurin kuntoiluvälineiden erikoisliike. Meiltä tuotteita kilpailijoitamme halvemmalla- esimerkiksi hauispenkki-tuotteet alkaen 99,95€ (sis. alv.) johon sisältyy myös ilmainen toimitus. Tilaa, osta nyt ja säästä. Kaikki hauispenkki-tuotteet Gorilla Sportsilta ovat testattuja laadultaan, kestävyydeltään ja toiminnallisuudeltaan. Kun ostat Gorilla Sportsilta, saat takuuvarmasti laatua. Tilaa vielä kun voit ennen kuin viimeisetkin hauispenkit viedään varastosta. Nopea toimitusaika ja 2-vuoden takuu. Osa toimituksista lähtee omasta varastosta, osa maahantuojan varastosta, joten toimitusaika voi vaihdella. Takuun lisäksi tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus ja yli 69€ ostoksissa ilmainen toimitus.

hauispenkit

Julkaisija: Gorilla Sports