LevypainotLevypainot nyt edullisesti meiltä! Painot myydään yksittäin ja setteinä 30mm sekä 50mm kiinnityksellä. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa omasi nyt!

143 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 143 tuotteesta

levypainot

Levypainojen valinta

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Levypainot on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Tehokas voimaharjoittelu levytangoilla  ja käsipainoilla ei ole mahdollista, ellei sinulla ole oikeanlaisia painoja. Tämän takia sinun on varmistettava, että sinulla on sopiva valikoima levypainoja valmiina kuntoiluasi varten. Gorilla Sports auttaa sinua valtavalla valikoimallaan painoja, jotka voidaan toimittaa suoraan kotiovellesi.

Gorilla Sportilta löydät valtavasti levypainoja, joiden reiän halkaisijat ovat joko 30mm tai 50mm. Lisäksi valikoimastamme löytyy paljon erilaisia olympialevypainoja, jotka sopivat käytettäväksi olympia levytankojen kanssa.

Olympialevypainoissa sekä Bumper plate levypainoissa on 50mm reiän halkaisija, joten niitä voidaan käyttää vain olympiatankojen kanssa. Olympialevypainot ovat erittäin vakaita, monikäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää myös raskaiden painojen nostamiseen. Bumper Plate levypainot sopivat erinomaisesti esim. Crossfit -tyyliseen harjoitteluun, siitä syystä että kaikki levypainot ovat halkaisijaltaan 45cm. Eli ei ole merkitystä mitkä levypainot ovat tangossa, niin tanko on aina samalla korkeudella esim. maastavetoa harjoittaessa.

Näiden lisäksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima levypainoja 30mm reiän halkaisijalla. Näiden levypainojen kanssa on käytettävä levytankoja joiden halkaisija on 30mm. Valikoimastamme löytyy niin suoria tankoja, kuin mutkatankoja sekä ojentajatankoja ja käsipainotankoja.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisistä levypainoista pidät eniten, löydät monipuolisen valikoiman kokoja täältä Gorilla Sportsilta!

30mm vai 50mm reiällä olevat painot?

Mistä tietää minkälaiset levypainot sopivat juuri omaan käyttöön? Sinulla saatta olla jo kotona joitakin painoja ja haluat täydentää valikoimaasi, tällöin kannattaa tilata samalla reiällä olevia painoja joita löytyy jo kotoa. Näin ei tarvitse vaihtaa tankoja sekä painoja. Jos taas olet vasta hankkimassa kotiisi levypainoja ja levytankoa, kannattaa lukaista meidän ohjeet ja vinkit helpottamaan valintaasi.

Levypainoista ei voida puhua mainitsematta levytankoja, joiden kanssa painoja käytetään. 50mm levypainoja varten tarvitaan 50mm halkaisijan levytangot. Näitä näkee yleisillä saleilla ja ne poikkeavat 30mm halkaisijan tangoista kahdella tavalla: niiden paino-osat ovat 50mm paksuja ja ne on laakeroitu. 30mm tangot ovat yhtä paksuja otekahvan kohdalta, joten käytettävyydessä ei ole eroa. 50mm suorat tangot ovat myös usein pitempiä.

30mm Levypainot

Edulliset levypainot

Vinyylipainot

Näissä levypainoissa on edullisin kilohinta. Vinyylipinnoite suojaa lattiaasi kolhuilta sekä naarmuilta. Vinyyliset levypainot ovat loistava valinta sinulle joka et halua sijoittaa kuntoiluvälineisiin liikaa rahaa. Levypainot ovat hieman paksumpia kuin kalliimmat rautaiset levypainot, joten näitä ei mahdu tankoon ihan yhtä montaa kerralla.

Vinyyli TriGrip levypainot

Levypainot on päällystetty kestävällä vinyylipinnoittella, joka suojaa sekä painoja että käyttäjän lattiaa. Levyissä on kolme kätevää otekahvaa, joten voit käyttää levypainoja myös käsipainoina. Lisäksi kahvat helpottavat levypainojen laiton sekä poisoton tankoon ja tangosta. Levypainon alareuna on tasainen, joten paino ei pääse pyörimään kovin pitkälle itsekseen.

Painot jotka kestävät isältä pojalle

Valurautaiset levypainot

Rauta on siitä jännä materiaali ettei se kyllä mene rikki juuri millään. Nämä valurautaiset levypainot kestävät käytännössä isältä pojalle ja mahdollisesti myös siitä seruaavalle sukupolvelle. Levypainot ovat erittäin ohuet, joten säilytys ei vie paljoa tilaa. Näitä painoja ei tosin kannata säilyttää ulkona kosteassa ruostumisvaaran takia.

levypainot hinta

Kromiset levypainot

Levypainot sopivat sinulle, joka arvostat niin kestävyyttä kuin myös ulkonäköä. Krominen pinta antaa levypainoille arvokkaan ilmeen. Sisältä nämä levypainot ovat kaikenkestävää valurautaa. Levypainot ovat kiva lisä sisustukseen kiiltävän pintansa ansiosta, joten näitä ei ole tarpeen piilotella varaston perukoille.

Kumiset levypainot

Kovat sisältä, mutta pehmeät ulkoa - kumipäällysteiset valurautaiset levypainot. Nämä ovat levypainojen mersu! Painot kestävät kovaakin käsittelyä ja kumipinnoitteensa ansiosta lattiat pysyvät ehjinä eikä painonnostosta lähde ylimääräistä meteliä. Valitse nämä levypainot, jos haluat treenata kovaa, mutta äänettömästi.

Kestävät ja käytännölliset levypainot

Valurautaiset TriGrip levypainot

Etkö halua vaihdella levypainoja jokaista liikettä varten? Ei hätiä - TriGrip levypainoilla voit treenata myös ilman tankoa. Ota levypainoa kiinni otekahvasta ja suorita vipunostot ja hauiskäännöt kätevästi ilman tankoja. Näin säästät kallisarvoista treeniaikaa.

50mm Levypainot

LevypainotOlympia levypainot

Gorilla Sportsin 50mm olympia levypainot on päällystetty kestävällä kumipinnoitteella. Painojen sisus on valurautaa, joka yhdessä pinnoitteen kanssa tekee painoista äärimmäisen kestäviä ja sopivia kaikkiin painonnostoliikkeisiin. Painot on värikoodattu painon mukaan ja paino on myös painatettu painon pintaan. Painoissa on myös otekahvaleikkaukset, joten niitä on helppo käsitellä.

Jos et halua värikkäitä painoja kotisalillesi, samat levypainot löytyvät myös mustana kaikissa kokoluokissa.

50mm painot sopivat kaikkiin tavallisiin 50mm levytankoihin, joten voit täydentää painoille jo olemassa olevaa painosarjaasi. Levypainosarja on siis helppo kasata!

Bumper levypainot

Nämä levypainot sopivat loistavasti esim. painonnostoon tai crossfit-tyyliseen harjoitteluun. Kaikki levypainot ovat halkaisijaltaan 45cm, joten esim. maastavedossa tanko on samalla lähtökorkeudella riippumatta painojen painosta. Valikoimassamme on kahdenlaisia bumper-painoja. Uusimpana tulokkaana on Bumper Plate levypaino PRO. Nämä painot kestävät todella kovaa kohtelua rautaisen keskiönsä ansiosta. Valikoimastamme löytyy jokaiselle sopivat levypainosarjat! 

levypainot tarjous

Julkaisija: Gorilla Sports