TärinälaiteTärinälaiteet nyt edullisesti meiltä! Koneet jaloille, käsille tai koko keholle. Täydennä laitteella kunto- tai kotisali. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa tärinälaite nyt!

7 tuotetta
Näytetään 1-7 yht. 7 tuotteesta

Tärinälaite aktivoi lihaksia ja parantaa verenkiertoa

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Tärinälaite on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

tärinälaiteMinkälainen on monilla kuntosaleilla käytettävä tärinälaite? Tiesitkö, että kyseisen tärinälaitteet voi hankkia myös kotiin kätevästi verkosta. Tärinälaitteet toimitetaan suoraan asiakkaan kotiovelle tai muuhun hänen antamaansa osoitteeseen. Asiakas voi seurata tuotteen toimitusta seurantatunnuksen avulla. Kaiken muun hyvän lisäksi laitteeseen tulee aina mukaan ilmainen toimitus, joka on tosi hieno juttu kaikkien laitteen tilaajien mielestä.

Tärinälaitteen avulla elämään tulee monenlaisia hyötyjä, kuten lihakset vahvistuvat, paino putoaa normaalille tasolle, keskikehossa olevat rasvakertymät sulavat ja aineenvaihdunta kiihtyy entisestään. Tärinälaite tarjoaa muun liikuntaharjoittelun ja oikean ruokavalion lisäksi tehokasta treeniä koko keholle. Verenkierron paranemisen huomaa helposti esimerkiksi talviaikana, jolloin pelkkä lämmin pukeutuminen ulos mennessä ei aina auta, mutta tärinälaitteen tuomat hyödyt näkyvät myös päivittäisessä arjessa. Säännöllisen harjoittelun avulla myös kehon lihasvoima lisääntyy ja tasapaino paranee. Tärinälaitteen käytön on havaittu auttavan myös unettomuudesta kärsiviä, sillä lihasten rentoutuminen laitteen avulla ja lämmin suihku auttavat saamaan levollisen unen.

Tärinälaitteen käyttö on helppoa


Jokainen osaa käyttää tärinälaitetta ja saada itselleen tehokkaan harjoittelun avulla tulevat hyödyt. Netistä löytyy laitteen käyttöön opastavia videoita, jonka lisäksi käyttöohjeesta löytyy 12 helppoa perusharjoitusta säännölliseen harjoitteluun. Tiesitkö, että jo 15 minuuttia päivässä auttaa tuomaan runsaasti terveyshyötyjä koko keholle.

Tärinälaitteen avulla painonhallinta ja -pudotus on helppoa. Kalorien poltto ja ei-tervetulleiden lisäkilojen häätäminen kehosta on erittäin mukava toimenpide. Laitteen tuoma värinä kiihdyttää aineenvaihduntaa ja paino putoaa kuin huomaamatta säännöllisen treenin ja liikunnallisen elämäntavan yhteydessä. Huomaathan, että laite ei sovi ihmisryhmille, jotka sairautensa vuoksi eivät voi käyttää kyseistä laitetta. Tärinälaitetta eivät saa käyttää raskaana olevat eivätkä sydämen tahdistinta tai proteesia käyttävät henkilöt.

Tärinälaitteen käyttö tuo monia hyötyjä, kuten vahvistaa lihaksia aiheuttaen lihassupistuksia tehokkaiden lihaskuntoliikkeiden lisäksi. Laite auttaa myös ehkäisemään osteoporoosia tukemalla luuntiheyttä. Tärinälaitteet rentouttavat ja supistavat lihaksia vilkastuttaen koko kehon verenkiertoa. Laitteen avulla myös lihasten hapensaanti tehostuu stimuloiden lymfakiertoa, jolloin tärkeät valkosolut pääsevät helposti kaikkialle kehoon. Käytännössä lihakset palautuvat nopeammin ja kehon immuniteetti paranee huomattavasti. Lihaskuntolaitteet sopivat niin nuorille aikuisille, keski-ikään ehtineille kuin myös seniori-ikäisille miehille ja naisille. Monille on mielenkiintoinen yllätys myös huomata, kuinka hyvin lihaskuntolaitteet poistavat selluliittia kehosta. Rasvanpoltto tehostuu parantuneen aineenvaihdunnan ja verenkierron ansiosta nopeasti. Säännöllinen liikunta tehokkaan lihaskuntotreenin ja terveellinen sekä monipuolinen ruokavalio on kuitenkin myös tärkeitä tärinälaitteen käytön lisäksi, mikäli haaveilee tehokkaasta rasvanpoltosta.

tärinälaite hinta

Miksi et siis sinäkin hankkisi tätä erinomaista ja käyttäjäystävällistä laitetta kotiisi? Säännöllinen, vaikkapa vain 15 minuutin päivittäinen harjoittelu voi tehdä sinusta lihaksikkaan adoniksen ja naispuolisesta treenaajasta sutjakkaan merenneito Arielin? Ihania mielikuvia omasta kropasta, jotka voivat jonakin päivänä olla totta, ehkäpä jo ensi kesänä? Tutustu siis tähän hienoja käänteitä elämässä tekevään laitteeseen rauhassa kotonasi, katso toimitusehdot yrityksemme sivulta, tilaa tuote kotiin, testaa ja ihastu. Ilmainen toimitus tulee jokaiselle tilaajalle tuotekohtaisena etuna.

Tärinälaitteen käyttö on panostusta omaan terveyteen


Jokainen voi tehdä jotakin oman terveytensä parantamiseksi. Tehokkaan tärinälaitteen käyttö paitsi auttaa painonhallinnassa, tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, sekä auttaa monilla myös erilaisiin särkyihin ja kolotuksiin. Kipeytyneet lihakset rankan työpäivän tai tehokkaan treenin jälkeen vaativat selkeästi jotakin, joka auttaa nopeasti ja rentouttaa. Tärinälaitetta voi käyttää myös maistuvan aterian jälkeen, jolloin laitteen käyttö nopeuttaa aterian sulamista aineenvaihdunnan tehostuessa.

Laite auttaa tyhjentämään erilaisia kuona-aineita kehosta tehostaen imuneste- ja verenkiertoa paremmaksi. Laitteen avulla voidaan liikuttaa myös kehon suurimpia lihasryhmiä, kuten pohje-, reisi- ja vatsalihaksia. Laitteen avulla lihasten joustavuus ja kantokyky lisääntyvät. Useampi käyttäjä on huomannut myös ihon värin parantuvan. Tärinälaite sopii myös henkilöille, joilla on vaikeuksia liikkua tai jotka eivät ole löytäneet sitä ominta liikuntalajia itselleen.

Tärinälaitteen tarjoamat hyödyt


Tärinälaitteen säännöllisen käytön avulla voi torjua uhkaavaa luukatoa, lievittää kroonisen tai akuutin alaselän kipua, vahvistaa selkärangan vieressä sijaitsevia lihaksia ja ehkäistä erilaisia selkään liittyviä kiputiloja. Tärinälaitetta suositellaan kaikille terveydestään huolta pitäville, eli aivan perusterveistä aikuisiän diabetesta sairastaviin henkilöihin. Tärinälaite parantaa tehokkaasti raajojen verenkiertoa, joten se auttaa alentamaan samalla verensokeritasoa. Laitteen hyödyt voi kokea päivittäin silloin, kun laite on lähellä käyttäjän kotona.

Jokaiselle tulee tilanteita, jolloin olo on vetämätön, ei jaksa, ei huvita tai ei pysty. Edellä mainituissa tilanteissa apu on aina lähellä, kun tärinälaite on käytettävissä. Veren happitaso nousee, olo kohenee ja keskittyminen paranee. Tärinälaitteen on havaittu myös nostavan kehon elastiinin tuotantoa, jolloin ihosta tulee terve ja säteilevä. Unelmiako? Ei vaan totta, säännöllisen harjoittelun avulla kehoa rasittamatta. Stressiäkö? Ei enää, sillä tärinälaite laskee stressihormoni kortisolin määrää päivittäisen käytön yhteydessä.

MAXXUS LifePlate 7.0 -tärinälaite tarjoaa mahtavan kokemuksen kaikille laitteeseen tutustuneille. Laite on kestävä ja helppokäyttöinen päivittäisessä käytössä, johon yhdistyy ainutlaatuinen tekniikka. Laitteen pikavalintapainikkeet tekevät käytöstä helppoa, jolloin käyttäjä valitsee taajuuden, harjoitusajan ja tahdin. Taajuudet asetetaan aina 5 Hz:n välein pikavalintapainikkeiden avulla. MAXXUS LifePlate 7.0 -tärinälaitteessa on esiasennetut ohjeet, joissa on mukana 4 intervalliohjelmaa erilaisin treenein. Käyttäjä valitsee ohjelman painikkeiden avulla. Laitteessa on säädettävä levy, jossa laitteen värinä voidaan asettaa tasoihin korkea tai matala, Käytännössä laitteen 4-DCF vaimennusjärjestelmän avulla varmistetaan tasainen ja hiljaisempi harjoittelu. Treenaaja voi ottaa halutessaan käyttöön myös kaksinkertaisen vaimennuksen B2, jonka avulla voidaan vähentää ei-toivottuja eli alaspäin suuntautuvia värähtelyjä. Laitteessa on käyttäjäystävälliset, ergonomiset kahvat. Kupera muoto ja sopiva kahvan pituus auttaa kaiken kokoisia käyttäjiä saamaan laitteen avulla mukavan rentouttavia hetkiä itselleen.

Tärinälaite pähkinänkuoressa


Tärinälaitteen hyödyt ovat lyhyesti seuraavat:

 • Parantaa lihasten toimivuutta ja joustavuutta
 • Tehokas tapa verrytellä lihaksia ennen treeniä ja saada ne palautumaan treenien jälkeen
 • Aineenvaihdunta tehostuu, joka auttaa painonhallinnassa
 • Veronkierto paranee
 • Tasapaino ja koordinaatio paranevat
 • Jänteiden ja nivelten liikkuvuus paranee huomattavasti
 • Kortisolitasot laskee, jolloin stressin oireet vähenevät
 • Unensaanti paranee
 • Erilaiset kivut ja lihaskouristukset vähenevät
 • Estää tehokkaasti luukatoa ja näin ollen osteoporoosin syntymistä
 • Sopii kaiken ikäisille aikuisille ikään tai sukupuoleen katsomatta
 • Tärinälaitteen avulla voi treenata muun muassa punnerruksia, vatsaa ja kyykkyjä
 • Tärinälaite ei sovellu milloinkaan raskaana oleville, sydämen tahdistinta tai proteesia käyttäville asiakkaille.


Tärinälaitteen avulla voi parantaa tehokkaasti omaa fyysistä kuntoaan mukavasti kotona silloin, kun itse ehtii. Laite toimitetaan suoraan kotiin ja tuotteen kulkua voi seurata kätevästi verkossa. Asiakas valitsee itse toimitus- ja maksutavan, jolloin tilausvahvistus saapuu asiakkaan sähköpostiin. Tuotteella on lisäksi aina ilmainen toimitus. Olemme Suomen suurin kuntoiluvälineiden erikoisliike ja tuotteillamme on aina kahden vuoden takuu. Muistathan, että tehokkaan harjoittelun lisäksi kannattaa aina pitää yllä terveellisiä elämäntapoja, joihin kuuluvat riittävä lepo, monipuolinen ja terveellinen ruokavalio sekä ennen kaikkea postiviinen elämänasenne, joka kantaa pitkälle.

tärinälaite tarjous

Julkaisija: Gorilla Sports