JuoksumattoJuoksumatot nyt edullisesti meiltä, katso tarjous! Laaja valikoima juoksumattoja kotiin ja salille kaikentasoisille. Ale nyt voimassa, joten tilaa heti!

18 tuotetta
Näytetään 1-18 yht. 18 tuotteesta

Juoksumatto opas: Valitse oikea malli kuntoiluun

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Juoksumatto on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Juoksumatto on suosittu kuntoilulaite, joka mahdollistaa tehokkaan juoksu- tai kävelyharjoittelun sisätiloissa säästä tai ajasta riippumatta. Tämä kätevä laite tarjoaa liikuntaan joustavan ja tasaisen juoksupinnan, minkä ansiosta voit vähentää nivelillesi kohdistuvaa rasitusta verrattuna esimerkiksi asfaltilla juoksemiseen.

Juoksumattoja on saatavilla kotiin eri hintaluokissa ja varustelutasoilla, joten voit löytää juuri sinulle sopivan mallin riippumatta siitä, oletko aloitteleva kuntoilija vai kokeneempi juoksuharjoittelun harrastaja.

Kun valitset juoksumattoa kotiin, on tärkeää kiinnittää huomiota sen tekniikkaan ja ominaisuuksiin, kuten moottorin tehoon, juoksualustan kokoon, nopeus- ja kaltevuussäätöihin sekä sisäänrakennettuihin harjoitusohjelmiin.

Monet juoksumatot tarjoavat myös lisäominaisuuksia, kuten sykemittauksen ja älylaitteiden yhteensopivuuden, jotka voivat tehdä harjoittelustasi entistäkin tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Erityisen suosittuja merkkejä juoksumattojen saralla ovat muun muassa MAXXUS juoksumatot jotka ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään.

Olipa tavoitteenasi parantaa kuntoa, laihtua tai pitää yllä terveyttäsi, juoksumatto tarjoaa monipuolisen ja turvallisen tavan edistää näitä tavoitteita kotona. On suositeltavaa tutustua eri juoksumattojen arvosteluihin ja vertailla niitä toisiinsa, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen ja investoida laitteeseen, joka vastaa tarpeitasi parhaiten.

juoksumatto

Millainen juoksumatto kannattaa hankkia

Valitessasi juoksumattoa kotiin, sinun tulee ottaa huomioon oma budjettisi, maton koko, sen tarjoamat ominaisuudet sekä kuinka helposti voit hankkia sen netistä.

Myös juoksumaton ominaisuuksiin kannattaa paneutua, jotta juoksumatto sopisi mahdollisimman hyvin tavoitteisiisi.

Kävelytreeniin sopii edullisempikin juoksumatto jossa on vain tärkeimmät ominaisuudet, mutta jos aiot panostaa tosissaan juoksutreeniin, on kannattaa valita juoksumatto joka tarjoaa laadukkaiden osien lisäksi monipuolisen säätämisen.

Budjetti ja hinta

Juoksumaton hankinta on sijoitus omaan hyvinvointiisi. Hinta vaihtelee huomattavasti perusmallien ja ammattilaistason laitteiden välillä. Aseta oma budjettisi realistisesti ja vertaa malleja sekä niiden hinta - laatusuhdetta.

Kun haluat panostaa juoksuharjoitteluun tai olet jo kokenut juoksija, kannattaa juoksumaton laatuun panostaa. Laadukas juoksumatto joka tarjoaa kaikki kaipaamasi ominaisuudet, maksaa helposti itsensä takaisin nopeasti.

Juoksumaton koko

Maton kokoa miettiessäsi ota huomioon käyttötilan mitat sekä säilytystila. Varmista, että juoksumatto sopii käyttämiisi tiloihin ja se voidaan taittaa tai siirtää tarvittaessa.

Useimmiten nykyaikainen juoksumatto on kokoontaitettava, joten se on myös helposti varastoitavissa pienempään tilaan kun sitä ei käytetä.

Ominaisuudet ja käyttömukavuus

Ominaisuuksien valintaan vaikuttaa tavoitteesi ja tarpeesi. Kannattaa valita malli, jossa on säädettävissä nopeus, kallistuskulma ja mahdollisesti sykemittari tai muita motivaatiota lisääviä toimintoja.

Lisäksi on tärkeää, että juoksumatto on käyttäjän tarpeisiin mukautuva ja tarjoaa hyvän juoksutuntuman. Juoksumaton laadukas juoksupinta ja tehokas iskunvaimennus parantavat juoksumukavuuden lisäksi treenituloksia säästäen tehokkaasti myös niveliä.

Käyttömukavuuteen vaikuttaa myös juoksumaton äänenvoimakkuus. Joten juoksumattoa valittaessa kannattaa kiinnittää huomioita myös ilmoitettuun desibelimäärään.

Huomioon otettavia ominaisuuksia juoksumatolle ovat:

 • Juoksumaton koko on tärkeää, myös se että treenilaitteen ympärillä on aina tarpeeksi tilaa.

 • Moottorin teho on tärkeimpiä ominaisuuksia, sillä se vaikuttaa juoksumaton suorituskykyyn. Voimakas moottori takaa tasaisemman juoksukokemuksen.

 • Hyvä iskunvaimennus suojaa niveliä ja vähentää loukkaantumisen riskiä.

 • Nopeuden ja kaltevuuden säätö tukee monipuolista treeniä.

Juoksumatot edullisesti netistä

Juoksumattoja voi vertailla ja tilata netistä sekä usein netistä löytyy parhaat tarjoukset. Arvioi eri jälleenmyyjien arvostelut ja toimitusehdot. Kannattaa etsiä myös ilmaista toimitusta tai asennuspalvelua.

Gorilla Sportsin valikoimasta löydät usein myös erilaisia tarjouksia, joiden avulla voit säästää jopa satoja euroja suosituimmista juoksumatoista.

Juoksumaton tyypit ja mallit

Juoksumattoja on saatavilla laajasti ja jokaiselle käyttäjälle löytyy varmasti sopiva malli. Kokoontaitettavat juoksumatot säästävät tilaa kotona, kun taas ammattikäyttöön soveltuvat juoksumatot ovat kestäviä ja tarjoavat monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia.

Suurin osa juoksumattojen malleista on moottorilla varustettuja, mutta saatavilla on myös ilman moottoria olevia malleja.

Kokoontaitettavat juoksumatot

Kokoontaitettavan juoksumaton suurin etu on sen tilaa säästävä muotoilu. Voit taittaa maton käytön jälkeen ja siirtää sen sivuun, mikä tekee siitä ihanteellisen pieneen tilaan, kuten asuntoihin tai pieniin kuntosalitiloihin. Esimerkiksi MAXXUS juoksumatto 9.1 malli on suunniteltu kotikäyttöön, missä tila on rajoitettu, mutta tarvitaan silti tehokasta ja selkeää kuntoiluvälineistöä.

 • Edut:

  • Tilaa säästävä design

  • Helppo siirtää ja varastoida

juoksumatto hinta

Ammattikäyttöön soveltuvat juoksumatot

Ammattikäyttöön soveltuvat juoksumatot ovat suunniteltu kestäviksi ja ne säilyttävät suorituskykynsä intensiivisessä käytössä pitkään.

Nämä juoksumatot ovat usein varustettuja edistyksellisillä toiminnoilla ja suurella moottoriteholla, joka soveltuu vaativaan käyttöön. Ne ovat usein kuntosalien kestosuosikkeja. Laadukkaat mallit, kuten MAXXUS juoksumatto 8.1, tarjoaa monipuoliset ohjelmat ja suuret nopeusalueet, jotka tyydyttävät kokeneidenkin kuntoilijoiden tarpeet.

 • Edut:

  • Kestävä rakenne ja pitkäikäisyys

  • Monipuoliset harjoitusohjelmat ja suurempi moottoriteho

juoksumatto tarjous

Harjoittelu juoksumatolla

Juoksumatto tarjoaa mainion ympäristön juoksun ja kävelyn säädettävään harjoitteluun. Sopivien ohjelmien ja maton säätöjen avulla voit kohottaa kuntoasi tehokkaasti ja turvallisesti.

Harjoitusohjelmat ja niiden säätö

Intervalliharjoitukset: Nämä ovat yksi juoksumatolla tehtävien harjoitusten kulmakiviä. Intervallit voidaan säätää helposti maton nopeuden ja kaltevuuden osalta, joka simuloi nousuja ja laskuja.

Jotkin juoksumatot tarjoavat valmiita ohjelmia, kuten 45 sekunnin spurttivaiheita, jotka seuraavat 15 sekunnin palautusjaksoja, tai klassisen 4 x 4 -menetelmän. Voit myös luoda omia ohjelmia, jolloin sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota palautumisjaksoihin ja nopeuden muutoksiin.

Pitkäkestoiset juoksut: Säädä nopeutta sopivaan vauhtiin pitkiä, tasaista tahtia olevia juoksuja varten. Monipuolisuuden ja kestävyyskyvyn parantamiseksi voit lisätä juoksun kestoa tai maton kaltevuutta.

Maton kaltevuutta säätämällä voidaan myös simuloida ilmanvastusta, joka puuttuu normaalisti juoksumatolla treenatessa. Kaltevuudensäätö on siis täydellinen lisä fitness matkallesi.

Juoksumaton hyödyntäminen kunnon kohotuksessa

Kunnon kohotus juoksumatolla on yksinkertaista. Sinun tulee vain aloittaa säännöllinen harjoittelu, jossa yhdistät erilaiset juoksun nopeudet ja maton nousukulmat.

Vakauden ansiosta juoksumatto sopii myös loistavasti palauttaviin harjoituksiin ja se on erittäin käyttökelpoinen työkalu lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn.

Kävelyharjoitukset: Juoksumatto sopii mainiosti myös kävelyharjoituksiin. Voit säätää maton nopeutta hitaammaksi ja lisätä kaltevuutta, mikä tekee kävelyharjoituksesta vaativamman.

Muista, että kaikki säädöt ovat yksilöllisiä ja niitä tulee lisätä asteittain oman kunnon ja tavoitteiden mukaan. Tutustu juoksumaton eri toimintoihin ja löydä sopiva tuote sinulle varmistaaksesi turvallisen ja tehokkaan harjoittelun.

Julkaisija: Gorilla Sports