JuoksumattoJuoksumatot nyt edullisesti meiltä, katso tarjous! Laaja valikoima juoksumattoja kotiin ja salille kaikentasoisille. Ale nyt voimassa, joten tilaa heti!

17 tuotetta
Näytetään 1-17 yht. 17 tuotteesta

Juojuoksumattoksumatto - Näin valitset sinulle parhaan mallin

Oikea juoksumatto on luotettava kumppanisi treenaamisessa ja painonpudotuksessa. Opettele kuinka ostaa juoksumatto, joka pitää sinut motivoituneena ja joka tarjoaa sinulle hyvän olon! Tämä juoksumaton osto-opas auttaa sinua etsimään juoksumattoja kuin vanha tekijä.

Opas koostuu kahdesta osiosta. Ensimmäinen osa on lämmittelyä juoksumaton ostoa varten. Lue se viiden juoksumaton ostovinkin takia, jotka voivat säästää sinulta aikaa ja rahaa! Osa kaksi käsittelee juoksumattoja ja niiden osia Se voi helpottaa sinua ymmärtämään, kuinka ostat juoksumaton jossa on tarpeeksi tehoa, juoksupinta-alaa sekä muita osia jotka täydentävät tarpeitasi.

Juoksumatto netistä - Näin se onnistuu

Osa yksi: Lämmittely juoksumattojen vertailua varten

Miksi lämmitellä juoksumaton osta varten? Kaksi syytä: 1) Säästyt turhalta ajattelulta! Juoksumattoja voi olla useita eri vaihtoehtjoa. Lämmittelyllä supistat vaihtoehtoja. 2) Yritykset pelaavat hintapeliä. Jos et tiedä sääntöjä, saatat päätyä huijatuksi tulemisen tunteelle ylpeyden sijasta. Opettele kuinka ostat juoksumaton näillä vihjeillä.

1. Juoksumatto - Valitse harjoittelutilasi sekä koko

Kuinka paljon tilaa voi tarjota juoksumatolle? Aikaa säästämiseksi ennen ostoa, mittaa avoimen tilan koko. Mittaa myös kaikki tarkoitettu säilytystila jos olet hankkimassa taitettavaa mallia. Koska juoksumattojen koot ovat yleensä ilmoitettu tuotetiedoissa on hyvä tietää tilan koko. Pidä mielessä, että vaadittu juoksutila (juoksumaton maton koko) voi olla myös ilmoitettu laitteen koko.

Kuinka suuria juoksumattoja on saatavilla? Normaalisti juoksumattoja on saatavilla noin 160 cm pitusina ja 70 cm leveinä. Jotkut voivat olla huomattavasti lyhyempiä. Silti jotkut vaativat paljon tilaa, mutta voit taittaa ne pois harjoittelun jälkeen.

Taitettavia juoksumattoja löytyy monesta eri laatuluokasta. Varmista että katsot laitteen tiedot ja koot ennen ostoa, sekä mittaa juoksumatolle tarkoitettu tila.

2. Juoksumatot kannattaa valita treenin mukaan

Kuvitteletko pitkiä ja helppoja kävelyitä, intensiivistä juoksua vai jotain siltä väliltä? Vastaa tähän kysymykseen supistaaksesi vaihtoehtoja moottoritehon mukaan. Rankempi treeni vaatii tehokkaamman moottorin.

Vastauksesi saattaa myös auttaa valitsemaan juoksumatot oikealla koolla. Kävelijät voivat säästää rahaa valitsemalla lyhyempiä juoksumattoja. Juoksijat (varsinkin pitkät henkilöt) voivat tarvita lisää tilaa.

3. Juoksumatot ja niiden ominaisuudet

Useimmat juoksumatot sisältävä erikoisominaisuuksia. Nämä ominaisuudet eivät ole välttämättömiä cardio-treeneihin mutta ne voivat nostaa harjoittelukokemusta. Esimerkiksi valmiit treeniohjelmat, kaiuttimet, nettiselain sekä TV. Auttavatko nämä ominaisuudet sinua pääsemään tavoitteeseesi? Mitkä niistä jää käyttämättömiksi? Ole rehellinen itsellesi, jotta ostat itsellesi juuri oikeanlaisen juoksumaton. Älä turhaan vilkuile juoksumattoja joissa on hienoja ominaisuuksia, mutta joita et tule todennäköisesti käyttämään.

Tässä on kolme hyödyllistä ominaisuutta, jota juoksumaton ostossa kannattaa etsiä:

  • Automaattinen kulman säätö - Juoksumatot, joihin saa kulmaa, tekevät treenaamisesta mielenkiintoisempaa koska treenisi voi olla erillaista. Sillä on vielä 3 hyvää etua: Juoksumatto on mukavampi nivelillesi, poltat nopeammin kaloreita sekä tuet parempaa lihasten erottuvuutta.

Mutta kuinka paljon kulmaa kannattaa käyttää? Useimmissa juoksumatoissa nykypäivänä on maksimikulmat 10%, 15% sekä 20%. Kulmalla olevat juoksumatot saa jopa 40% kulmaan. Nämä antavat sinun polttaa kaloreita juoksijan tahdilla pelkästään kävelemällä.

  1. Treeniohjelmat— Juoksumattoja on saatavilla sisäänrakennetuilla harjoitteluohjelmilla, jotka ohjaavat nopeutta ja kulmaa. Jotkut ohjelmat voivat olla lyhyitä. Jotkut taas sisältävät useita rutiineja. Useimmiten ohjelmat lupaavat lisää hintaa, joten varmista että otat hyödyn tästä ohjeesta ja valitset treeneihisi sopivat juoksumatot.

Saatavilla on myös juoksumattoja joiden erikoisuuksia ovat esimerkiksi on/off vaimennus, tuulettimet, vesipullonpidikkeet, tablettikoneen teline, kosketusnäytöt, verkkoselaimet ja HD -televisio.

4. Testaa juoksumattoja tai lue niiden arvostelut

On viisasta kokeilla juoksumattoa ennen kuin sen hankkii kotiinsa. Voit testata useita brändejä urheilutarvikeliikkeissä ja joissain kaupoissa.

Huomio: Testaa juoksumattoja kaupassa ja osta verkosta! Yleensä valmistajien omat nettisivut tarjoavat parhaat hinnat kun otetaan huomioon verkkoalennukset, toimitukset sekä kuluttajansuojan.

Jos juoksumatot ja niiden testaus ei ole mahdollista, niin sitten on erittäin tärkeää että luet rehellisiä arvosteluja. Meidän ammattilaistason juoksumattojen arvostelut sisältävät palautetta meidän asiakkailta, mistä voit oppia meidän arvosteluprosessin. Me annamme sinulle tiedon siitä, mitkä juoksumatot narisevat ja mitkä vaikuttavat laadukkailta kuntosalilaitteilta ja niin edelleen.

Osa kaksi: Ymmärrä juoksumatot ja niiden elementit

Juoksumattoja markkinoidaan laitteen ominaisuuksien pohjalta. Oli nämä ominaisuudet uskomattomia vaikka välteltäviä, markkinoijat ovat saaneet kaikki laitteet kuulostamaan hyviltä. Lue tämä osio, jotta ymmärrät paremmin kuinka ostat juoksumatot joka kattaa sinun tarpeet.

Juoksumatot ja niiden moottorit

Juoksumaton moottori liikuttaa hihnaa. Juoksumaton moottorin teho on ilmoitettu hevosvoimissa. Hevosvoimat kertovat joko sen, että kuinka paljon moottori maksimissaan pystyy antamaan tehoa taikka sen, että kuinka paljon se antaa tehoa jatkuvasti. Useimmat juoksumatot omaavat noin 2,25 - 4,25 hevosvoiman moottorin. Joissain juoksumatoissa voi olla jopa 1,5 taikka 5 hevosvoimaa.

Kuinka paljon moottoritehoa tarvitset? Tämä riippuu sinun treenistäsi sekä painostasi. Henkilöille, jotka painavat yli 90 kiloa, suositellaan näitä tehoja:

Kävely/Hölkkäily: 2 hevosvoimaa tai enemmän

Juoksu: 2,5 hevosvoimaa tai enemmän

Jos painat enemmän kuin 90 kiloa, lisää 0,5 hevosvoimaa moottorin tehoon. Moottori, joka käy koko ajan täydellä teholla, ei tule kestämään niin pitkään kuin moottori joka ei käy täysillä.

Juoksumatot - Hihnan kestävyys

Kolme pääpointtia määrittää hihnan kestävyyden. Ensimmäinen on paksuus: Hihna, joka on 2- tai 4-kerroksinen, on yleensä kestävämpi kuin yksikerroksinen. Paksummat hihnat ovat myös hiljaisempia käyttää. Yleisesti halvemmissa juoksumatoissa on yksikerroksinen hihna. Tämä ominaisuus on yleensä jätetty pois ominaisuuslistoista, koska markkinoijat kertovat paksusta hihnasta, mutta eivät hihnasta joka ei ole kummoinen.

Toinen tärkeä pointti on juoksumattojen metalliset rullat jotka pyörittävät hihnaa. Rullat isommilla halkaisijoilla antavat vähemmän stressiä moottorille sekä pidentävät hihnan ikää. Hyvä rullan halkaisija on noin 10 cm.

Kolmas pointti on voitelu. Juoksumatot ja niiden hihnat täytyy voidella, jotta se pyörii hyvin. Joskus tämä tehtävä jää omistajalle; tulet huoltamaan hihnaa parin kuukauden välein. Parhaat hihnat ovat huoltovapaita. Ne ovat yleensä täynnä silikoonia taikka jotain toista voiteluainetta.

Juoksumatot - Nopeus

Juoksumatot, jotka tukevat jopa 17 kmh nopeutta, ovat yleensä riittäviä useimmille harjoittelijoille. Juoksijat, jotka pyrkivät mahdollisimman korkeisiin nopeuksiin, haluavat nopeamman juoksumaton. Juoksumatot, jotka yltävät 20 kmh nopeuteen ovat pikkuhiljaa yleistyneet. Haussa juoksumatto kävelyyn? 17 kmh nopeus riittää sinulle vallan mainiosti.

juoksumatto hinta

Vaimennus

Vaimennus helpottaa sinua suojaamaan niveliäsi iskuilta. Verrattuna tiellä juoksemiseen, vaimennettu juoksumatto vähentää yleensä iskua noin 15-40%. Vaimennus on tärkeintä juoksijoille, koska se vähentää iskua ja nostaa kestävyyttä.

Jotkut juoksumatot sisältävät säädettävän vaimennuksen, jotta juoksijat pystyvät säätämään halutun vastuksen. Edistyneimmissä malleissa on muuttuva vastus; vastus on kova kun otat uutta askelta ja askeleen laskeuduttua vastus antaa vasten.

Kulma

Haluatko nopeampia tuloksia? Kulmasäädettävä juoksumatto helpottaa sinua polttamaan kaloreita nopeammin ja tehokkaammin. Se vähentää myös nivelten stressiä sekä antaa mahdollisuuden keskittyä tiettyyn lihasryhmään. Useimmissa juoksumatoissa kulmaa saa säädettyä 10-20 prosenttia.

Useimmat kulman säädöt ovat moottoroituja. Halvemmissa malleissa kulman säätö on manuaalinen.

Lisäominaisuudet

Lisäominaisuuksia ovat esimerkiksi tuulettimet, vesipullonpidike, kaiuttimet musiikille, nettiselaimet, tablettikoneen telineet ja TV. Nämä ominaisuudet voivat olla hyödyllisiä, jos käytät laitetta usein ja tarvitset ominaisuuden motivoimaan sinua.

Painokapasiteetti

Juoksumaton käyttäjän paino vaihtelee paljon. Suosittelemme valitsemaan sellaisen mallin, jonka maksimikäyttäjänpaino on vähintään noin 20 kiloa enemmän kuin sinun painosi. Tämä pitää huolen siitä, että moottori ei rasitu liikaa.

Säilytys

Jokaisessa hintaluokassa on taitettavia juoksumattomalleja. Jokaisen treenin jälkeen voit taittaa laitteen, jotta saat enemmän lattiatilaa.

Pienimmät juoksumatot ovat yleensä kuljetettavia. Ne ovat kevyitä ja sisältävät kuljetusrenkaat. Tällaiset juoksumatot voidaan helposti varastoida vaikka sängyn alla, oven takana taikka kaapissa. Nämä juoksumatot voivat olla parhaita kävelijöille.

Turvallisuus

Automaattinen pysähdys on tärkeä turvallisuusominaisuus jota vanhemmilla ja heikoilla henkilöillä kannattaa etsiä juoksumatosta. Tämä ominaisuus on myös hyvä niille, kellä on lemmikkieläimiä sekä pieniä lapsia.

Automaattinen pysähdys tapahtuu yleensä avaimella. Kun kuntoilet, niin tämä avain kiinnitetään kehoosi klipsillä. Jos kaadut, niin avain lähtee irti laitteesta ja tämä sammuttaa laitteen. Avain voidaan myös poistaa silloin, kun laitetta ei käytetä.

Juoksumattojen arvostelut

Lopuksi, olemme antaneet sinulle vinkkejä ja helpottaneet sinua ymmärtämään, kuinka ostat itsellesi juoksumaton joka kattaa tarpeesi. On tärkeää rajata ensin tarpeesi sekä mieltymyksesi, sitten valita malli joka tarjoaa parhaat ominaisuudet, komponentit ja takuu-ajan sinun budjetille.

juoksumatto tarjous