JalkalaitteetJalkalaitteet nyt meiltä edullisesti! Löydän valikoimasta jalkaprässi, reisilaite ja muut jalkalaitteet kotiin sekä salille. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa omasi nyt!

10 tuotetta
Näytetään 1-10 yht. 10 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mitkä ovat yleisimmät kuntosalilaitteet jalkaharjoitteluun?

  Yleisimpiä kuntosalilaitteita jalkaharjoitteluun ovat jalkaprässi, reisilaite, hak-kyykky-laite sekä pohjelaite. Näiden laitteiden avulla voit kohdistaa harjoittelun eri lihasryhmille ja kehittää jalkojen voimaa.


 • Miten etureisilaitetta käytetään oikeaoppisesti?

  Etureisilaite eli reiden ojennuslaite käytetään istuen siten, että reidet ovat tuen päällä ja jalat koukussa laitteen alla olevan rullan takana. Varmista, että selkäsi on suorana ja liikutat painoa hallitusti reisilihaksillasi ilman selän apua.


 • Minkälaisia harjoituksia voi tehdä jalkaprässillä?

  Jalkaprässillä voi tehdä jalkaprässiä, jossa keskitytään etenkin etureisien, pakaroiden ja takareisien harjoitteluun. Painon ja jalkojen asennon muuttamalla voi kohdentaa harjoitusta eri lihasryhmille.


 • Mikä on jalkaprässin keskimääräinen käyttöikä ennen kuin se kannattaa uusia?

  Jalkaprässin keskimääräinen käyttöikä ennen uusimista vaihtelee käytön määrän ja laitteen huollon laadun mukaan, mutta yleensä se on 10–15 vuotta. Säännöllinen huolto pidentää käyttöikää.


Jalkalaitteen osto ja harjoittelu sillä

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Jalkalaite on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

jalkalaiteKuntosalitreeni on monelle nykyisin tärkeä harrastus, jonka avulla ylläpidetään lihaskuntoa sekä yleistä terveydentilaa. Toiset keskittyvät vatsaan saadakseen täydellisen litteän pyykkilautavatsan, toiset keskittyvät käsiin saadakseen supersankarimaisen vahvat kädet ja jotkut taas keskittyvät pääasiassa jalkoihin saadakseen aikaan täydellisen vahvat ja lihaksikkaat jalat tai paino on motivaatio harjoitteluun. Onneksi kotiin on saatavilla kuntaosalilaitteet kaikkiin tarpeisiin, ja myös kotikuntosalilla on mahdollista kehittää kehon kaikkia osa-alueita tasapuolisesti. Lisäksi netissä on paljon saatavilla tietoa laitteista ja niiden oikea oppisesta käytöstä – jos siis olet ensikertailainen ja kaikki laitteet jalkalaitteesta käsipainoihin näyttävät lähinnä giljotiinilta, kannattaa rohkeasti pyytää apua laitteiden käyttöön. Väärin käytettynä esimerkiksi jalkalaiteen selkänoja saattaa olla hyödytön, kun taas oikein käytettynä se saattaa antaa tuloksia nopeastikin.

Jalkalaite osana matkaa täydelliseen kehoon


Haaveiletko täydellisen kiinteästä, lihaksikkaasta ja terveestä kropasta? Kuntosalitreenin avulla kuka tahansa voi saada itselleen unelmiensa kehon. Hyvä vinkki on palkata mukaan kehonmuokkausmatkalle personal trainer: tämä liikunnan ammattilainen pitää huolen siitä, että omasta liikuntaohjelmastasi tehdään juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopiva. Personal trainer tietää, vastaako tarpeisiisi parhaiten vaikkapa juoksumatto vaiko sittenkin jalkalaite – hän luo sinulle tarkan ja helpon suunnitelman, jota noudattamalla saat takuulla haluamasi kaltaisia tuloksia. Personal trainer myös seuraa mukanasi koko matkan ajan ja tarvittaessa muokkaa treeniohjelmaasi kehittyneiden tarpeidesi mukaan niin, että se pysyy koko ajan ajankohtaisena. Lisäksi hän pitää huolen siitä, että käytät laitteita varmasti oikealla ja tehokkaalla tavalla, jotta treeni ei mene hukkaan.

Moni personal trainer painottaa sitä, että treeneissä on hyvä panostaa kaikkiin kehon osiin, jotta voidaan ylläpitää koko kehon terveyttä. Vaikka kevyttä treeniä kannattaa harjoittaa vartalon kaikkiin osiin, kannattaa miettiä tarkkaan, mihin kehonosaan haluaa treeninsä painottaa. Monelle painopisteeksi valikoituvat yllättäen jalat (ja pakarat), sillä nykyään muodissa ovat vahvat, kiinteät ja lihaksikkaat jalat sekä pyöreä ja kiinteä pakara. Kun haaveillaan vahvoista jaloista, on tärkeä aina muistaa, että kuntosalilla tärkein laite on jalkalaite, jossa on säädettävä selkänoja – sen avulla sinullakin on mahdollisuus saada sellaiset upeat jalat ja pakarat sekä saada paino haluttuun tasolle, joista olet aina haaveillut.

Jalkalaite kotiin

jalkalaite hinta
Koronaviruspandemian aikaan monelle on tullut ikävä herätys todellisuuteen - maailmamme ei olekaan niin murtumaton, kuin mitä olemme ehkä ajatelleet. Koska tahansa voi jälleen tulla vastaan tilanne, jolloin kaikki kuntosalit suljetaan taas, eikä enää pääsekään salille toteuttamaan päivittäistä salirutiinia. Tämä on taatusti monelle salilla kävijälle ikävä takaisku, sillä moni tottuu salirytmiinsä nopeasti ja siitä tulee olennainen osa elämää. Salille pääsemättömyys saattaa heittää jopa vuosien salitreenin tulokset hukkaan melko nopeastikin, sillä kunnon kannalta on tärkeää, että sitä kykenee ylläpitämään viikosta toiseen. Korona ei kuitenkaan ole onnistunut lannistamaan aktiivisia treenaajia, vaan moni on oppinut varautumaan maailman käänteisiin aivan uudella tavalla ja rakentanut kotiinsa aivan oman kuntosalinsa.

Jalkalaite kotiin on ehkäpä paras sijoitus, jonka tulet koskaan tekemään. Loppujen lopuksi salin rakentaminen kotiin on oikeastaan suurikin säästö, sillä jo vuositasolla tulet tekemään jopa satojen eurojen säästöjä. Jokainen salilla käyvä tietää, että jo salikortin ostaminen maksaa kuukaudessa jopa useita kymppejä ja vuositasolla jopa satoja euroja. Tämän lisäksi myös matkat kuntosalille saattavat viedä vuodessa yllättävän suuria määriä rahaa. Kun hankit kuntosalin kotiin, yllätyt siitä, kuinka helppoa treenaaminen voikaan olla. Enää ei tarvitse kerätä mielessä motivaatiota lähteäkseen salille, vaan treenaamaan voikin mennä vaikka ihan hetken mielijohteesta, kun suosikkilaitteet löytyvät omasta kodista.

Kiinnostaako hankkia jalkalaite ja muut kuntosalilaitteet omaan kotiin?

Onneksi olkoon, se saattaa olla paras päätös, jonka tulet koskaan tekemään! Suosittelemme vertailemaan eri laitteiden ominaisuuksia ja hintoja, jotta voit tehdä juuri omalle kotikuntosalillesi parhaat ja sinulle sopivimmat hankinnat. Laitteet kestävät käytössä hyvänä jopa vuosia, joten kuntosalin rakentaminen on sinulle silkkaa säästöä. Onnea matkaan!

jalkalaite tarjous

Julkaisija: Gorilla Sports