Tietoa meistä

Gorillasports

Gorillasports on Saksassa vuonna 2005 perustettu kuntoiluvälineitä myyvä yritys, jonka tavoitteena on tarjota korkealaatuisia kuntosalivälineitä mahdollisimman edullisin hinnoin. Gorillasports toimii 9 Euroopan maassa ja toiminta-alueemme kasvaa jatkuvasti.

Gorillasports:in perustamisen taustalla oli tahto tuoda markkinoille ammattilaistason kuntoiluvälineitä kotikäyttäjille sopivin hinnoin. Tuotteissa panostetaan erityisesti laatuun ja kestävyyteen ja hinnat saadaan samaan aikaan pidettyä alhaisina oman tuotannon ja laajan toiminta-alueen vuoksi.

Tavoitteenamme on auttaa sinua voimaan paremmin kuntoharjoittelun avulla. Olitpa minkä ikäinen tahansa, verkkokaupastamme löydät välineet kaikenlaiseen harjoitteluun treenasitpa sitten kotona taikka omassa kotisalissa. Halusitpa keskittyä rankkoihin painonnostoliikkeisiin taikka kevyempään aerobiciin, meiltä löydät kaiken tarvittavan.

Aloita kuntoilu heti - käsipainoilla pääsee hyvin alkuun kotioloissa, mutta tuotevalikoimallamme saat myös koottua täydellisen kattavan kotisalin kellariin tai autotalliin. Gorillasports auttaa tekemään treenistäsi parhaan mahdollisen!

Pyrimme parantamaan palveluamme jatkuvasti. Olemassa olevien tuotteiden lisäksi kasvatamme jatkuvasti valikoimaamme vastaamaan yhä useampien tarpeita ja tilaukset toimitetaan aina kotiovelle asti kannettuna.

Suomessa toimimme myös preeco.fi verkkokaupan kanssa ja aikaisemmin vauvakulma.fi verkkokaupassa. Tällä hetkellä olemme yksi Suomen nopeimmin kasvavista verkkokaupoista ja omistajamme ovat 100% suomalaisia. Tämän takia myös kaikki verot maksetaan Suomeen.

Gorillasports tiimi

Yhteystiedot

Gorillasports.fi

03 4109 2922

Yhteydenottolomake

Suomen varastomme löytyy osoitteesta Soisalmentie 3, 15860 Hollola.

PREECO Trading Oy

Y:2465546-6

Aleksanterinkatu 26 A

15140 Lahti

Perustajat