SteppilautaSteppilaudat nyt meiltä edullisesti! Onnistuu eri liikkeet sekä ihanteellinen treeni- ja jumppakäyttöön. Tilaa nyt steplaudat, ennen kuin tarjoukset päättyvät tai tuotteet myydään loppuun!

4 tuotetta
Näytetään 1-4 yht. 4 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mistä löydän laadukkaan steppilaudan?

  Laadukkaan steppilaudan löydät liikuntavälineisiin erikoistuneista liikkeistä ja verkkokaupoista. Suosittelen vertailemaan eri toimittajien arvosteluja ja tuotteen palautusprosentteja laadun varmistamiseksi.


 • Kuinka valitsen sopivan kokoisen steppilaudan?

  Sopivan steppilaudan koko riippuu omasta pituudestasi ja käyttötarkoituksesta. Varmista, että lauta on tarpeeksi pitkä ja leveä tukeakseen jalkojasi kunnolla, mutta myös niin kompakti, että se mahtuu harjoittelutilaasi.


 • Mitä eroa on eri liikkeiden myymillä steppilaudoilla?

  Eri liikkeiden myymissä steppilaudoissa on eroja pinnan materiaalissa, kestävyydessä ja lisäominaisuuksissa, kuten säädettävissä korkeuksissa tai liukumattomissa pinnoissa. Kaupan brändi ja hintataso voivat myös vaikuttaa laudan laatuun.


 • Minkä hintaluokan steppilauta sopii kotikäyttöön?

  Kotikäyttöön sopii useimmiten keskihintaluokan steppilauta, jonka hinta voi vaihdella noin 30–100 euron välillä. Tämä hintaluokka tarjoaa hyvän tasapainon laadun ja kustannustehokkuuden välillä.


 • Miten eri steppilautojen korkeudet vaikuttavat treeniin?

  Steppilaudan korkeus vaikuttaa suoraan treenin intensiteettiin ja lihasten aktivointiin. Mitä korkeammalle askellat, sitä enemmän voimaa ja tasapainoa vaaditaan, mikä tehostaa harjoittelua. Useimmat steppilaudat ovat korkeudeltaan säädettävissä, jolloin voit säätää treenin vaikeustasoa.


Steppilauta: Tehokas väline koordinaatio ja tasapainoharjoitteluun

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Steppilauta on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Kuntoiluvälineet ovat kehittyneet korkealle tasolle, ja yksi suosituista välineistä on steppilauta. Se on monipuolinen harjoitusväline, joka tarjoaa tehokkaan tavan parantaa kuntoa sekä vahvistaa ala- ja keskivartalon lihaksia. Treenatessasi steppilaudalla, kestävyytesi ja tasapainosi paranee, ja lisäksi tällainen harjoittelu lisää energiankulutusta eli sitä voidaan käyttää apuna myös rasvanpoltossa ja painonhallinnassa.

Steppilautoja käytetään useilla ryhmäliikuntatunneilla, mutta se soveltuu myös erinomaisesti myös itsenäiseen harjoitteluun. Laudalle noustessasi ja sieltä pois astuessasi aktivoit erityisesti reiden, pohkeiden sekä pakaroiden lihaksia. Korkeutta säätämällä voit itse muokata treenin haastavuutta ja mukauttaa laudan omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Tämä väline on erinomainen valinta, jos etsit kotiisi kompaktia ja monikäyttöistä kuntoiluvälinettä. Steppilaudan koko tekee siitä käytännöllisen pienempiinkin tiloihin, ja kantavuudeltaan se sopii useimmille käyttäjille. Laadukkaiden steppilautojen löytäminen on helppoa, ja eri mallit sekä hinnat vaihtelevat, joten löydät varmasti laudan, joka vastaa budjettiasi sekä kuntoilutarpeitasi.

Gorilla Sports Steppilauta

Steppilaudan tyypit ja käyttötarkoitukset

Steppilauta on monipuolinen kuntoiluväline, joka soveltuu niin koti- kuin ammattikäyttöön. Valintasi tulisi perustua käyttötarkoitukseen ja siihen, millaista monipuolisuutta haluat treeniisi.

Kotikäyttöön sopivat steppilaudat

Kotikäytössä steppilaudat ovat yleensä kevyempiä ja ne on suunniteltu siten, että niiden säilytys on myös helppoa. Käyttöösi voit valita:

Säädettävä steppilautaSteppilautaSteppilauta Gorilla Sports

 • Kompakteja malleja, jotka mahtuvat pieneen tilaan ja ovat siirreltäviä.
 • Säädettäviä steppilautoja, joiden korkeutta voit muuttaa treenin intensiivisyyden mukaan.

Nämä mallit mahdollistavat monipuolisia lihaskuntotreenejä, koordinaation sekä tasapainon kehittämistä kodin mukavuudesta käsin.

Ammattimaiseen käyttöön tarkoitetut steppilaudat

Ammattilaiskäytössä steppilaudat ovat tukevampia ja kestäviä, pystyen vastaamaan jatkuvan käytön vaatimuksiin. Kuntosaleilla ja ryhmäliikuntatunneilla käytettäväksi tarkoitetut laudat:

 • Kestävät suurempaa kuormitusta, ne kestävät jatkuvaa käyttöä ilman, että niiden kunto kärsii.
 • Usein modulaarisia, mahdollistaen laajemmat säätömahdollisuudet ja monimutkaisemmat liikeharjoitteet.

Nämä laudat sopivat rasvanpolttotreenien toteuttamiseen sekä voimaa ja kestävyyttä vaativiin harjoituksiin.

Harjoittelun monipuolistaminen steppilaudalla

Steppilautaa voi käyttää harjoittelussa monipuolisesti eri tavoin, kuten:

 • Aerobisen kunnon parantaminen: Käyttämällä steppilautaa syketreenissä voit parantaa hengityselimistön toimintaa.
 • Lihaskuntoharjoittelu: Lisää liikkeiden haastavuutta tai intensiivisyyttä steppilaudan korkeutta säätämällä.
 • Koordinatio- ja tasapainoharjoitukset: Suorita erilaisia liikkeitä laudan päällä tasapainoa ja lihaskoordinaatiota kehittääksesi.

Steppilaudan avulla saat treeniisi vaihtelua ja uusia haasteita.

Steppilaudan ominaisuudet ja valinta

Kun valitset steppilautaa, on tärkeää ottaa huomioon säädettävyys, pinnan materiaali sekä laudan koko.

Steppilaudan korkeuden säätö

Steppilaudan korkeuden säätö mahdollistaa erilaisten harjoittelutasojen hyödyntämisen ja lisää harjoituksen tehoa. Valitse steppilauta, jonka korkeus on säädettävissä, sillä se mahdollistaa harjoitteiden vaikeusasteen muokkaamisen sopivaksi omalle kuntotasollesi sekä tekee laudasta monikäyttöisemmän.

Luistamattomat pinnat ja materiaalit

Valitse lauta, jossa on luistamaton pinta, jotta voit treenata turvallisesti ilman liukastumisen vaaraa. Pinnan tulee olla karhennettu tai kumipintainen, jotta se tarjoaa paremman pidon. Materiaaleissa kestävyys on avainasemassa - hyvä steppilauta kestää toistuvaa käyttöä ja sen on oltava valmistettu laadukkaista materiaaleista.

Steppilaudan hinta ja hankinta

Steppilaudan hankinta on vaivatonta, ja hinta vaihtelee mallista ja ominaisuuksista riippuen. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan steppilaudan monipuolisesta valikoimasta.

Hintaluokat

Steppilaudat saatavilla eri hintaluokissa, jotka määräytyvät usein laudan kokon, materiaalien ja säädettävyyden perusteella. Alla on esimerkkejä hintakategorioista:

 • Edulliset: Alkaen 45€ - Soveltuvat peruskäyttöön kotiolosuhteissa.
 • Keskihinta: Noin 45€ - 99€ - Sisältävät usein eri korkeussäätöjä ja kestävät materiaalit.
 • Ylempi hintaluokka: yli 100€ - Ammattikäyttöön soveltuvat mallit, jotka ovat hyvin kestäviä myös raskaassa käytössä, laajempi säädettävyys sekä laudan koko saattaa olla suurempi.
 • Tarjousmyynnit: Hyödynnä alennusmyynnit, joista voit löytää tuotteita jopa -33% alennuksella.

Voit myös harkita erilaisia maksuvaihtoehtoja, kuten osamaksua.

Steppilaudan käyttö ja harjoitteet

Steppilauta on monipuolinen väline, jolla voit kehittää kestävyys- ja lihaskuntoa sekä parantaa koordinaatiota ja tasapainoa. Oikein käytettynä se on tehokas osa harjoitusrutiiniasi.

Perusteet ja turvallisuus

Steppilaudan perusteiden opettelu ja turvallisuuden varmistaminen ovat ensimmäinen askel harjoittelussa. Tarkista laudan stabiilisuus ennen jokaista käyttökertaa ja pidä huoli, että käytät sopivia jalkineita, jotka eivät ole liukkaat laudan päällä. Aloita matalalta ja lisää korkeutta vähitellen totutessasi liikkeisiin.

SteppilautatreeniSteppilautatreeni

Harjoitusvinkkejä kuminauhoilla ja painoilla

Käytä kuminauhoja ja painoja, jotta saat lisättyä vastusta ja tehostettua treeniäsi steppilaudalla.

 • Kuminauhalla:

  • Jalkojen päälle asetettuna kuminauha luo lisävastusta nostaessasi jalkoja.
  • Tee kyykkyjä steppilaudalla, kuminauha reisien ympärillä.
 • Painoilla:

  • Pidä käsipainoja kämmenissä tehdessäsi askelkyykkyjä.
  • Tee kulmasuotua yhdellä kädellä steppilaudan päällä käyttäen sitä tukena toiselle kädelle ja jalalle.

Jalkaharjoitukset steppilaudalla

Lihaskuntoa ja voimaa reisiin, pakaroihin sekä pohkeille kehität tehokkaasti steppilaudan avulla. Kokeile erilaisia liikesarjoja, kuten:

 • Askelkyykkyjä laudan päällä:

  • Aseta toinen jalka laudalle ja kurota toisella taakse askelkyykkyyn.
  • Suorita 10 toistoa molemmille jaloille.
 • Vaihtelua haastavempiin liikkeisiin:

  • Tee loikkia laudalta pois ja laudalle takaisin.
  • Yhdistele sivuttaisia ja eteenpäin suuntautuvia hyppyjä.

Julkaisija: Gorilla Sports