JoogatarvikkeetJoogatarvikkeet ja varusteet nyt meiltä edullisesti! Välineet kuten pilatespallot ja joogatyynyt aloittelijoille sekä kokeneille. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa nyt!

20 tuotetta
Näytetään 1-20 yht. 20 tuotteesta

Mitä jooga on

Jooga on oikein hyvä laji keholle ja mielelle. Siinä keskitytään tietoiseen hengittämiseen. Staattiset ja dynaamiset liikkeet vahvistavat koko kehoa ja mieltä. Jooga auttaa sinua myös rentoutumaan ja se kohottaa kuntoasi liikaa rehkimättä. Jooga on siitä hyvä laji, että sitä voi harrastaa vaikka missä. Voit mennä esimerkiksi ulos joogaamaan tai sitten ihan vain pysyä sisällä. Sinun ei tarvitse edes mennä jooga tunneille, koska nykymaailmassa netti on täynnä ohjeita ja ohjelmia. Eli jos sinua ahdistaa mennä muiden silmien alle joogaamaan voit tehdä sen helposti kotona. Tässä osto-oppaassa kerromme tarkemmin eri joogatarvikkeista.

Mitä joogatarvikkeita sitten on

Joogaan on olemassa yllättävän paljon hyviä tuotteita, ne ovat suhteellisen pienikokoisia ja edullisia. Meiltä gorilla sportilta löydät varmasti juuri sinulle oikeat tuotteet ja vielä edulliseen hintaan. Jos sinulle herää kysymyksiä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu auttaa teitä mielellään. Eli nyt vaan ostoskori täyteen joogatarvikkeita.

Joogamatto

joogatarvike hintaJoogamaton avulla saat pehmeämmän alustan tehdä liikkeitä. Matto tuo myös pitoa joten se helpottaa liikkeitten tekemistä. Joogamattoja on monen kokoisia ja erilaisia mutta kyllä jokaiselle löytyy se oikea tuote. Matto on yleisin tarvike lajissa joten se kannattaa hommata heti ensimmäisenä. Muut joogatarvikkeet voi tilata sitten myöhemmin jos niitä tarvitsee.

Ota nämä huomioon joogamaton valinnassa

Joogamaton Koko, paksuus ja pinta

Muista että mattoja on eri kokoisia. Maton paksuus, mitä paksumpi matto sitä pehmeämpi matto on. Pehmeys ei aina välttämättä ole hyvä asia, jos matto on liian paksu niin et tunne välttämättä lattiaa ja se saattaa vaikeuttaa liikkeiden tekoa. Pinta kaikissa matoissa ei ole samanlainen joissain matoissa on sileä pinta ja joissain on kuviointia.

Yoga wheel

joogatarvikkeet-tarjousYoga Wheel on tuote joka sopii erityisen hyvin aloittelijalle ja ihmiselle joka ei ole hetkeen joogannut.

Aloittelijoilla saattaa olla vaikeuksia joittenkin liikkeitten kanssa, niin tämä yoga wheel auttaa sinua liikkeitten kanssa. Monia liikkeitä voi olla hankala tehdä jäykän nivelen takia.

Niinpä tämä yoga wheel auttaa sinua. Tuotetta voi käyttää myös hieronnassa.

Joogatyyny

joogatarvikkeet tarjousJooga harjoituksen jälkeen on hyvä ottaa hetki itselleen ja meditoida hetki. Meditoimalla pääset hetkeksi pois päivän hälinästä ja voit rentoutua. Siihen hommaan on hyvä Joogatyyny ,jonka avulla saat itsellesi todella mukavan asennon ja pääset rentoutumaan kunnolla. Tyynyn rakenne tukee tervettä pystyasentoa. Treenauksen ulkopuolella voit yhdistää tyynyä vaikka kotikuntosalin erilaisiin sisustusvaihtoehtoihin.

Joogatarvikkeiden säilytys

Joogatarvikkeet ovat onneksi suhteellisen pieniä siitä syystä ne mahtuvat luultavasti talossasi johonkin. Jos sinulla on vaikka pieni asunto ja vähän kaappitilaa tuotteet voivat hyvinkin mahtua sängyn alle se nyt on vain sängystä kiinni. Joten joogan aloittaminen ei ole siitä kiinni että tavarat eivät mahtuisi minnekään.

Joogatarvikkeiden hinta

Joogatarvikkeet eivät ole kauhean kalliita ja meiltä gorilla sportilta saat ne hyvään hintaan. Tarvikkeitten hinta vaihtelee mutta ne on siinä 30-60 euroa. Kun tilaat tuotteita ja hinnaksi tulee yli 69€ sinulle on ilmainen toimitus.

Joogatarvikkeet paketissa

joogasetti hintaMeiltä saat jooga ja pilates välinepaketin joka sisältää viisi tuotetta joogan. Siihen kuuluu yllä mainitut: Joogamatto, joogarulla, pilatesrulla, joogapalikka ja joogapallo. Tuon setin kun tilaa niin pääsee varmasti hyvään alkuun joogaamisen kanssa. Se lisää myös motivaatiota kun on hieno setti odottamassa käyttöä.

Tilaa meidän uutiskirje, jos et sitä ole vielä tehnyt tee se nyt heti. Niin saat kuulla meidän kaikki tulevat alennukset ja vuoden 2021 uutuudet. Kun tilaat Preecolta, saat varmasti laadukkaat tuotemerkit edullisesti kotiisi. Sulje muut vaihtoehdot pois mielestäsi ja näytä kaikille miten saa parhaan joogatreenin! Kaikkiin yli 69€-tilauksiin sisältyy ilmainen toimitus lähimpään Postin toimipisteeseen.