JoogatarvikkeetJoogatarvikkeet ja varusteet nyt meiltä edullisesti! Välineet kuten pilatespallot ja joogatyynyt aloittelijoille sekä kokeneille. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa nyt!

21 tuotetta
Näytetään 1-21 yht. 21 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mitä hyötyä joogablokista on harjoittelussa?

  Joogablokki tukee asentojen syventämistä ja tasapainon parantamista. Se tuo vakautta ja auttaa yltämään paremmin eri asanoihin, varsinkin jos liikkuvuus on rajoittunutta.


 • Miten valita oikeanlainen joogamatto?

  Valitse joogamatto, joka tukee otetta ja on liukumaton. Maton paksuuden tulee olla mukava, mutta tarpeeksi tukeva tasapainoa vaativille asanoille, ja materiaalin tulisi olla kestävää sekä helposti puhdistettavaa.


 • Voiko joogan harrastamiseen käyttää omatekoista bolsteria?

  Kyllä voi. Voit käyttää omatekoista bolsteria tukena joogaharjoituksissa. Tärkeää on, että se on tarpeeksi jämäkkä ja pitää muotonsa asentoja tehdessä.


 • Onko joogan aikana suositeltavaa käyttää erityisiä vaatteita tai varusteita?

  Suosi vaatteita, jotka ovat mukavat, hengittävät ja joustavat. Erityiset joogavaatteet eivät ole välttämättömiä, mutta ne voivat tehdä harjoittelusta miellyttävämpää.


 • Mikä on paras tapa pitää joogamatto puhtaana ja hygieenisenä?

  Puhdista joogamatto säännöllisesti miedolla saippuavedellä ja kuivaa se hyvin. Vältä liiallista vettä ja käytä maton puhdistamiseen tarkoitettuja ratkaisuja, jotta matto säilyttää otteen ja kestävyytensä.


Joogatarvikkeet: Aloittelijan opas yoga varusteiden valintaan

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Joogatarvikkeet on monipuolinen ratkaisu palautumiseen ja se auttaa..

Joogatarvikkeet ovat olennainen osa joogaharjoituksen mukavuutta ja tehokkuutta. Käytännössä, mitä tahansa joogan suorittamiseen liittyvää välinettä voidaan kutsua joogatarvikkeeksi. Näillä välineillä voit parantaa asentojasi, lisätä mukavuutta sekä syventää ja monipuolistaa harjoitustasi.

Yleisimmät joogatarvikkeet ovat joogamatot, joogapyyhkeet, bolsterit, joogablokit ja joogavyöt.

Joogaharjoituksen tehostamiseen on saatavilla myös muita tukivälineitä, kuten pilatespallot ja tyynyt, jotka voivat auttaa ylläpitämään oikeaa asentoa ja syventämään venytyksiä. Valikoima on laaja ja sisältää tuotteita niin aloittelijoille kuin kokeneillekin harjoittajille.

Välineiden valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota laatuun ja kestävyyteen, jotta ne palvelevat sinua pitkään ja tukevat kestävän kehityksen periaatteita. Osa joogatarvikkeista on eettisesti tuotettuja ja valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, mikä on tärkeää monille joogan polulla kulkeville.

Joogavarusteen ostaminen verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa, ja Gorilla Sports tarjoaa kattavan valikoiman joogatuotteita. Verkkokaupasta löydät arvosteluja ja kuvia, jotka kaikki auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet.

Lisäksi hinnat vaihtelevat, joten voit vertailla eri vaihtoehtoja budjettisi mukaan ja ostaa tuotteet jotka sopii lompakollesi.

Olipa joogan harrastamisesi millä tahansa tasolla, asianmukaiset ja laadukkaat joogatarvikkeet rikastuttavat kokemustasi ja tukevat kehittymistäsi harjoituksissa.
Gorilla Sports Joogatarvikkeet

Mitä joogatarvikkeita on saatavilla

Joogaharjoittelun tehokkuutta ja miellyttävyyttä voidaan usein parantaa oikeilla varusteilla. Tässä osiossa tutustutaan eri joogatarvikkeisiin, joita on saatavilla harjoittelun tueksi.

Joogamattojen ominaisuudet ja niiden merkitys

Joogamatot ovat perusta mille tahansa joogaharjoitukselle, ja niiden tärkeimmät ominaisuudet ovat pito sekä mukavuus.

Pidon avulla pysyt vakaana asenoissa, ja mukava maton pinta suojaa niveliäsi. Hyvä joogamatto ei liu'u ja se on kestävää materiaalia, usein PVC:tä, luonnonkumia tai jopa korkkia.

Hinta vaihtelee materiaalien ja ominaisuuksien mukaan. Laadukasta tuotetta voi käyttää monia vuosia oikealla huollolla.

Joogatyyny ja joogavyö

Tukivälineet: Joogatyynyt ja -vyöt

Joogapalikka on tärkeä työkalu kehon tukemisessa harjoituksissa ja sitä voidaan käyttää myös venytysten tehostukseen. Palikat ovat usein valmistettu korkista tai vaahtomuovista.

Joogavyö puolestaan auttaa venytyksissä ja asennoissa, joissa tarvitaan lisää ulottuvuutta tai tukea, mikä mahdollistaa asennon oikeaoppisen suorituksen turvallisesti.

Harjoituksen lopussa tai rentoutushetkiä varten joogatyynyt toimivat tukena meditaatiossa tai lepoasennoissa, kuten Savasanassa. Myös joogatyynyt voivat olla erikokoisia ja -muotoisia, ja ne on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja tukea.

Lisäksi saatavilla on muita joogatarvikkeita, kuten joogapalloja, jotka auttavat harjoittelussa, kun taas vastuskuminauhat voivat lisätä voimaharjoittelun elementtejä joogaasi.

Joogatarvikkeiden hankinta ja hinta

Joogaharrastuksesi täydentäminen laadukkailla tarvikkeilla on investointi hyvinvointiisi. Tässä osiossa käydään läpi joogatarvikkeiden hankintaa ja hinnoittelua, tuotteiden laatua sekä valikoiman laajuutta.

Joogatuotteiden hinnat vaihtelevat yleisesti 30–60 euron välillä. Tarjoamme usein myös kampanjatarjouksia, jolloin kaikki tuotteet ovat saatavilla edullisemmin. Gorilla Sportsilla saat myös ilmaisen toimituksen, kun tilauksesi loppusumma ylittää 69 euroa.

 • Edulliset: Hinnat alkavat usein noin 19,95 eurosta.

 • keskihinta: Useimmat laadukkaat välineet löydät 30-60 euron hintaluokasta.

 • Ilmainen toimitus: Yli 69 euron tilauksissa saatavilla.

Tuotteiden laatu ja materiaalit

Korkealaatuiset joogatarvikkeet ovat usein eettisesti valmistettuja ja kestävät pitkään. Tuotteet on valmistettu huolella, ja ne sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille joogeille. Tuotteiden laatu ja niiden valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat keskeisiä tekijöitä hankintapäätöksessäsi.

Esimerkiksi joogamaton valintaan vaikuttaa sen paksuus, materiaali ja pito, ja se onkin yksi tärkeimmistä hankinnoista tukemaan liukumattomuutta ja mukavuutta asennoiden aikana.

 • Eettinen tuotanto: Valikoimastamme löydät vastuullisesti tuotettuja vaihtoehtoja.

 • Kestävyys: Laadukkaat materiaalit takaavat tuotteen pitkäikäisyyden.

Julkaisija: Gorilla Sports