HierontapalloHierontapallot ja pilatespallot nyt meiltä edullisesti! Onnistuu selän ja muiden lihasten hieronta. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa hierontapallot nyt!

10 tuotetta
Näytetään 1-10 yht. 10 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mikä ero on hierontapallon ja faskiapallon välillä?

  Hierontapallon ja faskiapallon pääero liittyy niiden käyttötarkoitukseen. Hierontapallo on monipuolinen väline, jota voidaan käyttää lihaskireyksien lievittämiseen eri puolilla kehoa. Faskiapallo sen sijaan on suunniteltu erityisesti faskiakudoksen, eli lihaskalvojen, käsittelyyn ja niiden notkistamiseen.


 • Kuinka hierontapalloa tulisi käyttää lihasten rentouttamiseen?

  Lihasten rentouttamiseksi hierontapalloa käytetään tyypillisesti siten, että asetan pallon lihaksen alle ja liikutan kehoani edestakaisin. Painetta voidaan säädellä omien tuntemusten mukaan. Tavoitteena on saada lihas rentoutumaan ilman kipua.


 • Millaisia hierontapalloja suositellaan jalkapohjan käsittelyyn?

  Jalkapohjan käsittelyyn suosittelen pienikokoista ja keskikovaa hierontapalloa, jotta pallo voi tavoittaa jalkapohjan kaikki alueet tehokkaasti. Erityisesti lacrossepallo tai erillinen jalkapohjapallo toimii hyvin.


 • Mitä etuja pehmeä hierontapallo tarjoaa verrattuna kovaan malliin?

  Pehmeä hierontapallo soveltuu herkille alueille tai kun haetaan lievempää stimulaatiota. Kova pallo taas sopii syvempiin ja voimakkaampaan käsittelyyn, kuten trigger-pisteiden avaamiseen.


 • Voiko värisevää hierontapalloa käyttää kaikenlaiseen lihashuoltoon?

  Värisevä hierontapallo voi lisätä stimulaation tehoa, mutta se ei välttämättä sovellu kaikkiin lihashuoltoon liittyviin tarpeisiin. Joissakin tapauksissa perinteinen, ei-värisevä hierontapallo voi olla tehokkaampi.


Hierontapallo: tehokas apuväline lihasjännityksien lievittämiseen

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Hierontapallo on ratkaisu selän jumeihin ja se auttaa..

Hierontapallo on tehokas väline itsehierontaan ja kehonhuoltoon. Sen avulla on mahdollista lievittää lihaskireyksiä ja edistää palautumista. Käyttö on helppoa ja turvallista, ja sen voi tehdä missä vain – kotona, töissä tai matkoilla. Saatavilla on monenlaisia hierontapalloja eri kokoisina ja eri pintaisina, jotta jokainen voisi löytää itselleen sopivan vaihtoehdon.

Kokemukseni mukaan hierontapallon säännöllinen käyttö voi parantaa liikkuvuutta ja vähentää lihasjännityksiä. Palloa painetaan tietylle alueelle, kuten lapaluun alueelle tai jalkapohjaan, kunnes lihaksen jännitys helpottaa. Hierontapallon käyttäminen on yksinkertainen, mutta tehokas tapa huoltaa kehoa. Tämä sopii yhteen monien asiakkaiden kokemusten kanssa, jotka ovat arvostelleet hierontapalloja positiivisesti.

Käytettäessä hierontapalloa on tärkeää kuunnella omaa kehoa ja välttää liiallista painetta herkkiin alueisiin. Valikoimasta löytyy palloja eri kokoisina ja kovuuksina, mikä mahdollistaa niiden käytön eri lihasryhmille.

Gorilla Sports Hierontapallo

Hierontapallon käyttö ja hyödyt

Hierontapallo tarjoaa tehokkaan tavan lievittää lihasjännityksiä ja edistää kehon palautumista. Valitsemalla oikea pallo ja käyttämällä tehokkaita tekniikoita, voi saada merkittävää helpotusta niin lihasten kireyteen kuin jalkapohjien hoitoonkin.

Hierontapallon valinta

Hierontapallon valinnassa tulee ottaa huomioon koko, muoto ja pinnan kuviointi. Koon tulisi vastata hierottavan alueen kokoa: isompi pallo soveltuu laajempien lihasalueiden, kuten selän ja säärien hierontaan. Pienempi pallo on kätevä erityisesti käsivarsien ja jalkapohjien kireyksien käsittelyyn. Pinnan kuviointi voi vaihdella sileästä eriasteisiin nystyröihin, jotka tarjoavat erilaisen stimulaation lihaksille.

Hierontatekniikat

Hyödynnä hierontapalloa noudattamalla muutamia perusperiaatteita: aloita kevyellä paineella ja lisää sitä vähitellen kehon tuntemusten mukaan. Pallolla voi tehdä kevyitä pyöriviä liikkeitä tai edestakaista keinutusta, siten kohdistat huomiota erityisesti kireyksiä sisältäviin lihasosiin. Joskus palloa voi pitää myös paikallaan tietyn lihaspisteen kohdalla, tuottaen kovan paineen siihen, mikä auttaa trigger-pisteiden käsittelyssä.

Jalkapohjan hieronta hierontapallollaPenikan hieronta hierontapallollaKäsilihasten hieronta hierontapallolla

Fascian merkitys

Fascia on kehon sidekudosta, joka ympäröi ja tukee lihaksia. Hierontapallon avulla voin käsitellä fasciaa lievittäen kipua ja parantaen liikkuvuutta. Paineen ja liikkeen avulla pallo auttaa fascian venymistä ja liikkuvuuden parantumista, mikä tehostaa kehon palautumista harjoituksesta.

Jalkapohjien hieronta

Jalkapohjien hierontaan voi käyttää hieman pienempää palloa, joka sopii paremmin jalkapohjan kaariin. Seistessä sen päällä ja liikuttamalla jalkaa edestakaisin, voit käsitellä kireitä lihasalueita jalkapohjissa. Tämä tekniikka edistää nestekierron aktivoitumista ja voi myös tarjota merkittävää helpotusta esimerkiksi plantaarifaskiitin oireisiin.

Tuotevalikoima

Hierontapalloja on saatavilla useita eri kokoisia ja tyyppisiä, jotka soveltuvat monipuoliseen kehonhuoltoon. Tutustuaksesi kattavampaan valikoimaan ja löytääksesi juuri sinulle sopivan tuotteen, on tärkeää tietää, mistä hierontapalloja voi hankkia.

Hierontapallojen koot ja tyypit

Hierontapallojen valikoima on laaja, ja niitä on saatavilla monia eri kokoisia – pienistä, kämmenen kokoisista palloista suurempiin versioihin. Valitse sopiva koko ja tyyppi seuraavasti:

 • Pienet hierontapallot: Erityisen hyviä tarkan ja kohdennetun paineen antamiseen.
 • Nystyrälliset hierontapallot: Tehokkaita kudosten käsittelyssä ja verenkierron parantamisessa.
 • Faskiapallot: Suunniteltu faskian eli sidekudoksen käsittelyyn.

HierontapalloTupla hierontapalloPilatespallo

Tärkeää on löytää juuri itselleen sopiva hierontapallo, joka vastaa parhaiten omia kehonhuollon ja lihasjännitysten lievittämisen tarpeita. Usein kuitenkin kannattaa hankkia suoraan useampaa kokoa valmiiksi erilaisia tilanteita varten.

Julkaisija: Gorilla Sports