Suorat levytangotSuorat levytangot nyt edullisesti meiltä, katso hinta! Tanko 30mm kiinnityksellä kotiin ja salille. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa omasi nyt!

23 tuotetta
Näytetään 1-23 yht. 23 tuotteesta

Product category FAQs

 • Minkä pituisia levytankoja on suositeltavaa käyttää kotikuntoilussa?

  Kotikuntoiluun sopivat levytangot vaihtelevat yleensä 150 cm ja 180 cm välillä. Valitse tangon pituus niin, että se sopii tilaasi ja mahdollisiin painotelineisiin.


 • Miten levytankojen halkaisija vaikuttaa harjoitteluun?

  Levytangon halkaisija määrittelee, minkälaisia levypainoja voit käyttää. Standardit halkaisijat ovat yleensä 28-30mm kotikäytössä, ja ne vaikuttavat otteen vahvuuteen sekä tangon yleiseen kestävyyteen.


 • Mitkä ovat yleisimmät levytankojen painoluokat ja niiden käyttötarkoitukset?

  Levytankojen yleiset painoluokat vaihtelevat vain 10 kg aloittelijamalleista aina 20 kg asti, jota käytetään voimanosto- ja kisatangoissa. Painoluokka valitaan harjoittelun tavoitteiden mukaan.


 • Mistä löydän laadukkaita levytankoja kotikäyttöön?

  Laadukkaita levytankoja löytää urheiluvälineisiin erikoistuneista verkkokaupoista tai liikkeistä. Tarkista tuotearviot ja valitse tunnettuja merkkejä pitkäikäisyyden ja turvallisuuden takaamiseksi.


 • Mitkä ovat levytangon turvallisen käytön perusteet kotikuntoilussa?

  Turvallinen levytangon käyttö sisältää oikean nostotekniikan opettelun, asianmukaisten turvalaitteiden käytön ja riittävän tilan liikkeiden suorittamiseen. Älä ylitä fyysisiä rajojasi ilman asianmukaista valvontaa.


Opas optimaaliseen voimaharjoitteluun suoralla levytangolla

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Suorat levytangot on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Suora levytanko on yksi suosituimmista välineistä niin kotikuntosalilla kuin julkisillakin saleilla. Sen suosion salaisuus piilee universaalissa käyttömahdollisuudessa – suora levytanko soveltuu monipuolisesti erilaisiin voimaharjoitteisiin, kuten penkkipunnerrukseen, kyykkyihin ja maastavetoon.

Tyypillisesti suora levytanko on mitoiltaan 170–220 cm pitkä ja halkaisijaltaan 30 mm, mikä mahdollistaa sen käyttämisen yleisimpien levypainojen kanssa.

Kun valitset levytankoa, on tärkeä huomioida tangon painokapasiteetti, pituus ja kiinnitysmekanismi. Painokapasiteetti kertoo, kuinka paljon painoa suora levytanko kestää turvallisesti, ja se voi vaihdella useasta kymmenestä kilosta jopa satoihin kiloihin. Kiinnitysmekanismi varmistaa levypainojen pitävyyden harjoittelun aikana; yleisimmät vaihtoehdot ovat jousilukot tai kierrelukot.

Investointi laadukkaaseen suoraan levytankoon voi parantaa harjoittelusi tuloksellisuutta ja turvallisuutta. Markkinoilla on laaja valikoima erilaisia tankoja joista voit valita ja jotka soveltuvat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille.

Erikoistarjoukset ja alennusmyynnit voivat tarjota mahdollisuuden hankkia levytanko huomattavasti edullisemmin, joten on viisasta pitää silmällä ajankohtaisia tarjouksia.

Suora levytankoSuora levytanko treeni

Levytankojen perustiedot

Levytanko on kuntosalien harjoitteluvälineiden perusta ja niiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Tankojen ominaisuudet, kuten pituus, halkaisija ja paino, vaikuttavat niiden käyttötarkoitukseen ja sopivuuteen eri harjoittelumuotoihin.

Levytangot ovat oleellinen osa kuntosalia

Levytangot tarjoavat monipuolisen mahdollisuuden voima- ja lihasharjoitteluun. Suorat levytangot ovat tyypillisiä tankoja, joita käytetään usein perusliikkeissä kuten penkkipunnerruksessa, kyykyssä ja maastavedossa.

Levytankojen tyypit ja halkaisijat

Levytankoja on saatavilla erilaisia eri harjoitustarpeisiin. Yleisimmät halkaisijat ovat 30 mm ja 50 mm. Tarkemmin sanottuna 30 mm levytanko sopii kotikäyttöön ja kevyempään harjoitteluun, kun taas 50 mm levytanko on suositumpi ammattilaiskäytössä ja raskaampaan treenaamiseen.

Materiaali ja valmistus

Levytankojen valmistusmateriaalina käytetään yleisesti kestäviä metalleja, kuten terästä, jotta ne kestävät suuria painoja ja toistuvaa käyttöä. Vahvuus ja kestävyys ovat valmistuksessa keskeisiä tekijöitä.

Levytankojen standardimitat

Levytankojen mitat vaihtelevat, mutta on olemassa tyypillisiä mittoja, jotka soveltuvat useimpiin käyttötarkoituksiin. Pituudet vaihtelevat yleisesti 150 cm - 180 cm välimaastossa ja painot voivat olla 10 kg - 20 kg. Pituuden ja painon valinnassa on hyvä huomioida omat tavoitteet ja se, sopiiko suora levytanko mahdollisiin olemassa oleviin painotelineisiin.

Erilaisten levytankojen käyttötarkoitukset

Levytanko on monipuolinen treeniväline voiman kehittämiseen ja lihaskunnon parantamiseen. Näiden ominaisuuksien ansiosta saatavilla on useita eri levytankotyyppejä, joiden painot ja muotoilu vastaavat erilaisiin harjoittelutarpeisiin.

Voimanosto ja penkkipunnerrus

Suoran levytangon avulla voit kehittää voimaa ja tehdä penkkipunnerrusta tehokkaasti. Penkkipunnerrukseen suunnitellut tangot mahdollistavat sopivan otteen, mikä on välttämätöntä maksimaalisen voiman tuottamiseen ja turvallisuuden varmistamiseen.

Voimanostotangot (IPF)

Voimanostotangot, jotka ovat International Powerlifting Federation (IPF) standardien mukaisia, ovat erityisen järeitä ja suunniteltu kestämään suuria painoja. Nämä tangot ovat usein valittu kilpailukäyttöön erityisesti voimanoston lajeissa, kuten maastaveto, kyykky ja penkkipunnerrus, joissa tanko joutuu erityisen koville.

Harjoittelu ja kuntosalikäyttö

Kuntosalilla yleisimmin käytetty suora levytanko on monipuolinen väline voimaharjoitteluun ja lihaskuntoharjoitteisiin. Tangon rakenne ja paino on suunniteltu tukemaan laajaa valikoimaa liikkeitä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin urheilijoille.

Hyvää treeniä levytangon avulla

Kun harjoittelet levytangolla, on tärkeää valita omaan voimatasoosi ja tavoitteisiisi sopiva paino. Tangon vakaudesta ja turvallisuudesta huolehtiminen varmistaa, että saat treenistäsi parhaan mahdollisen tuloksen ilman loukkaantumisriskiä.

Kotikäyttö ja tilaaminen

Kun valitset levytankoa kotikäyttöön, varmista että valitsemasi malli sopii tilaasi ja harjoittelutavoitteisiisi.

Levytangon tilaaminen netistä on kätevää ja voit saada tangon toimitettuna kotiovellesi nopeasti. Tarkista tuotteen kuvauksesta tangon mitat ja paino, jotta valintasi on heti oikea.

Levytankojen valinta ja hankinta

Levytankojen valinnassa on tärkeää huomioida tangon paino sekä mitat ja varmistaa, että laatua vastaavan hinnan osalta löydät parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi. Kaikki tuotetiedot tuotteesta ja niiden saatavuus tulee tarkastaa huolellisesti.

Painon ja mittojen valinta

Levytangon paino ja mitat ovat ensiarvoisen tärkeitä. Valitessasi tankoa, muista että yleisimmät pituudet ovat 150 cm – 180 cm ja paino vaihtelee usein mallista riippuen.

Eri käyttötarkoituksiin sopivat tangot saatetaan mitoittaa eri painoluokkiin, joten kannattaa valita pituus ja paino, jotka vastaavat sekä omaa käyttötarkoitusta että fyysisiä mittojasi.

Laadun ja hinnan merkitys

Laatu ja hinta kulkevat käsi kädessä. Korkealaatuisemmat levytangot ovat usein kalliimpia, mutta kestävät paremmin painoa ja käyttöä. Valitseminen edullisen ja kestävän välillä on kompromissi; voit löytää esimerkiksi kohtuuhintaisia levytankoja, jotka säilyttävät muotonsa ja toimintakykynsä pitkään. Tarkastele tuotteesta annettuja arvosteluja ja käyttäjäkokemuksia saadaksesi käsityksen laadusta.

Tuotetiedot ja saatavuus

Ennen kuin lisäät levytangon ostoskoriin, tutustu huolellisesti tuotetietoihin ja varmista tuotteen saatavuus. Kuntovälineiden myymälöistä ja verkkokaupoista saat tarvittavat tuotetiedot, kuten tangon kestävyyden, kuormituskapasiteetin sekä valmistusmateriaalin. Varmista myös, että tuotteella on hyvä saatavuus ja nopea toimitus.

Julkaisija: Gorilla Sports