CrosstrainerCrosstrainerit nyt edullisesti meiltä! Löydä valikoimasta itsellesi paras. Soveltuu niin kotiin kuin kuntosaliin. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa crosstrainer nyt!

16 tuotetta
Näytetään 1-16 yht. 16 tuotteesta

Product category FAQs

 • Miten crosstrainer vaikuttaa kuntoon ja terveyteen?

  Crosstrainerin käyttö vahvistaa sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja auttaa alentamaan verenpainetta. Se tarjoaa matalan iskun liikunnan, joka on tehokasta mutta hellävaraista niveliin.


 • Mikä tekee crosstrainerista tehokkaan laihdutusvälineen?

  Crosstrainer kuluttaa kaloreita yhdistämällä sekä ylä- että alakehon liikkeet, mikä tehostaa aineenvaihduntaa ja edistää painonpudotusta.


 • Millainen crosstrainer sopii kotikäyttöön parhaiten?

  Kotikäyttöön sopivassa crosstrainerissa yhdistyvät käyttömukavuus, hiljainen toiminta ja säädettävyys eri käyttäjien mukaan. Myös tilan säästäminen on tärkeä tekijä.


 • Mitä lihaksia crosstrainer harjoittaa?

  Crosstrainer harjoittaa koko kehon lihaksia, pääasiassa jalkojen, pakaroiden, vatsan, selän, käsivarsien ja olkapäiden lihaksia, mikä tekee siitä tehokkaan koko kehon treenin.


 • Miten crosstrainer vertautuu kuntopyörään harjoitteluvälineenä?

  Toisin kuin kuntopyörä, joka keskittyy pääasiassa alavartaloon, crosstrainer tarjoaa koko kehon harjoittelua ja voi olla parempi valinta yleiskunnon kohottamiseen.


Crosstrainerin valintaopas – Näin löydät täydellisen mallin treeniisi

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Crosstrainer on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Crosstrainer on monipuolinen kuntoilulaite, joka mahdollistaa tehokkaan aerobisen harjoittelun mukavasti omassa kodissa tai kuntosalilla.

Crosstrainer on suunniteltu simuloimaan hiihtoa, juoksua ja kiipeämistä ilman nivelille kohdistuvaa rasitusta, tarjoten näin turvallisen ja lempeän mutta tehokkaan treenin. Useimmat crosstrainerit tarjoavat säädettävän vastuksen, jolloin voit hallita harjoittelun intensiteettiä ja edistyä omaan tahtiisi.

hyvä-crosstrainer

Käyttö ja ominaisuudet vaihtelevat eri merkkien ja mallien välillä. Esimerkiksi markkinoilla on sekä etu- että takavetoisia malleja, joista etuvetoinen crosstrainer on yleensä kompaktimpi, minkä ansiosta se sopii paremmin kotikäyttöön.

Laadukkaista crosstrainereista löytyy myös erilaisia treeniohjelmia ja toimintoja, kuten sykkeen seurantaa, jotka auttavat sinua seuraamaan harjoittelun kehittymistä ja ylläpitämään motivaatiota.

Valikoimaan kuuluu useimmiten myös eri hintaluokkien laitteita, joiden ominaisuudet vastaavat sekä aloittelevien että kokeneiden kuntoilijoiden tarpeita. Suositut laatumerkit, kuten Gorilla Sports ja MAXXUS, tarjoavat laadukkaita vaihtoehtoja, jotka kestävät säännöllistä käyttöä ja tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen.

Crosstrainerit ovat siis erinomainen valinta, jos etsit monipuolista ja tehokasta tapaa parantaa kuntoasi.

Crosstrainerin valinta

Valittaessasi crosstraineria, tärkeää on miettiä laitteen ominaisuuksia, kotiisi sopivaa kokoa ja liikerataa sekä hinta-laatusuhdetta.

crosstrainereita

Laitteen ominaisuudet

Crosstrainerin ominaisuudet määrittelevät harjoittelukokemuksesi laadun. Etsi crosstrainer jossa on säädettävät vastustasot ja monipuoliset harjoitusohjelmat, jotka tukevat tavoitteitasi. Laadukkaissa laitteissa on yleensä selkeä LCD-näyttö, josta voit seurata harjoituksen etenemistä helposti. Eri mallit voivat sisältää myös lisäominaisuuksia, kuten sykemittarit tai Bluetooth-yhteyden.

Koko ja liikerata

Valitse crosstrainerin koko ja liikerata sopivaksi tilaasi ja kehosi mittoihin. Muista, että liian pieni liikerata voi vähentää harjoituksen tehokkuutta, kun taas liian suuri voi aiheuttaa ylimääräistä rasitusta niveliin. Ota huomioon, että laitteen tulee mahtua kotiin asennettuna ja sen pitää sallia luonnollinen liike ilman rajoituksia.

Hinnan ja laadun suhde

Crosstrainerin hinta vaihtelee ominaisuuksien ja laadun mukaan. Etsi paras hinta-laatusuhde budjettisi rajoissa. Halvin hinta ei aina tarkoita parasta laatua, mutta erittäin kalliit mallit eivät välttämättä tuo lisäarvoa peruskuntoilijalle. Tarkista laitteen takuu ja käyttäjien arvostelut ennen ostopäätöstä. Sinun on mahdollista löytää laadukas crosstrainer kohtuulliseen hintaan, joka palvelee sinua pitkään.

paras-crosstrainer

Crosstrainerin käyttö

Crosstrainer on tehokas laite kuntosi kohentamiseen ja monipuoliseen harjoitteluun, joka tarjoaa myös nivelille hellävaraisen liikuntamuodon.

Crosstrainerit & Sopiva tila

Valitessasi tilaa crosstrainerille, varmista, että sinulla on riittävästi tilaa laitteen ympärillä turvalliseen harjoitteluun. Tyypillisesti tarvitset vähintään noin 1-2 metriä vapaata tilaa laitteen eteen ja sivuille. Varastointia miettiessäsi, muista valita semmoinen laite, joka on helppo siirtää tarvittaessa – monet laitteet ovat varustettuja pyörillä.

Useat crosstrainerit ovat myös kokoontaitettavia, joten ne on helppo varastoida pieneenkin tilaan.

Harjoittelun aloittaminen

Aloita harjoittelu säätämällä crosstrainer sopivalle vastustasolle. Varmista, että seisot laitteessa tasapainoisesti ja pidät kiinni kahvoista. Liikkeelle lähdetään hitaasti, ja treenin intensiteettiä lisätään vähitellen. Crosstrainerilla voit suorittaa lämmittelyn ennen muita harjoituksia sekä pitkäkestoisia aerobisia treenejä.

Treenin tehostaminen

Jos haluat lisätä crosstrainerilla harjoitellessasi tehoa, kokeile tehdä intervalliharjoittelua; lyhyitä korkean intensiteetin jaksoja vuorotellen hitaamman palauttavan liikkeen kanssa. Voit myös lisätä crosstrainer-harjoittelun haastavuutta säätämällä vastusta tai lisäämällä treenin kestoa. Muista, että harjoittelu crosstrainerilla kehittää sekä ala- että ylävartalon lihaksia ja parantaa yleiskuntoasi.

parhaat-crosstrainerit

Crosstrainerin hyödyt

Crosstrainerit tarjoavat tehostetun tavan kuntoiluun yhdistäen sydän- ja lihaskuntoharjoittelun. Tämä laite aktivoi suuren osan kehon lihasryhmistä liikeradan ollessa elliptinen ja nivelystävällinen.

Crosstrainerit sopivat erinomaisesti lämmittelyyn ennen punttitreeniä, mutta crosstrainerit ovat myös täydellisiä aerobisen kunnon kehittäjiä. Nivelystävällisen elliptisen liikkeen ansiosta crosstrainerit sopivat erinomaisesti myös aloitteleville lenkkeilijöille.

Kuntoilun tehokkuus

Crosstrainerit yhdistävät useita kuntoilumuotoja. Laite aktivoi kaikki suuret lihasryhmät, mukaan lukien kädet, hartiat, selän, reidet, pohkeet, pakarat ja keskivartalon stabiloivat lihakset.

Lisäetuna crosstrainerilla treenattaessa vauhtipyörä luo tasaisen vastuksen, joka takaa, että kuntoilusi intensiteetti on jatkuvaa ja hallittua, tehden crosstrainerista erityisen tehokkaan kuntoilulaitteen.

Käyttö eri käyttäjille

Crosstrainer soveltuu monenlaisille käyttäjille, erityisesti sellaisille, joille muut kuntoilumuodot, kuten juoksu, eivät sovellu. Laite on suunniteltu tarjoamaan myös niille käyttäjille turvallisen ja tehokkaan tavan kuntoilla, joilla on nivelvaivoja tai jotka etsivät matalan tärähdyksen aiheuttavaa harjoituslaitetta.

Crosstrainereita on eri malleja, ja niiden elliptinen liikerata auttaa välttämään turhaa rasitusta niveliin, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon lähes kelle tahansa kuntoilijalle.

hyvä-crosstrainer

Crosstrainerin ylläpito

Crosstrainer on kestävä ja monipuolinen kuntoilulaite, mutta oikea huolto ja säilytys pidentävät sen käyttöikää huomattavasti. Laitteen moitteeton toiminta ja turvallinen käyttö varmistetaan säännöllisellä ylläpidolla.

Huolto ja säilytys

Kun haluat varmistaa crosstrainerisi kestävyyden, löydät huoltotoimenpiteet usein laitteen käyttöoppaasta. Säännöllinen puhdistus ja osien tarkastus auttavat pitämään crosstrainerit kunnossa. Pölyn ja lian kertyminen voidaan estää puhdistamalla laitteen pinnat pehmeällä, kostealla liinalla käyttöön jokaisen treenin jälkeen.

Seuraavassa listattuna huollon keskeiset vaiheet:

 • Tarkista ruuvit ja mutterit kuukausittain ja kiristä tarvittaessa.

 • Voitele liikkuvat osat säännöllisesti, jotta laite pysyy hiljaisena ja liukkaana.

 • Pyyhi hiki ja mahdollinen kosteus pois laitteen käytön jälkeen.

Crosstrainerin säilytyksessä kannattaa noudattaa seuraavia järjestyssääntöjä:

 1. Sijoita laite kuivaan ja tasaisen lämpöiseen tilaan välttääksesi kosteuden aiheuttamat vauriot.

 2. Varmista, että laitteen ympäristö on pölytön ja puhdas.

 3. Älä peitä crosstraineria, sillä se voi kerätä kosteutta ja edistää ruostumista.

Käyttämällä laitetta ohjeiden mukaisesti ja huoltamalla sitä säännöllisesti, tuotteet kestävät pitkään ja tarjoavat parhaan mahdollisen hyödyn liikuntarutiineihisi.

crosstrainereita

Crosstrainerin hankinta

Kun olet valmis hankkimaan crosstrainerin, Gorilla Sportsin verkkokaupasta tilaat laitteet kotiin helposti ja nopeasti pitkällä 2 vuoden takuulla.

Verkossa ostaminen

Verkossa ostat crosstrainerin vaivattomasti. Laajan valikoiman ansiosta löydät eri hintaluokkien ja ominaisuuksien crosstrainerit yhdeltä sivustolta. Kun olet valinnut sopivan laitteen, lisäät sen yksinkertaisesti ostoskoriin ja voit suorittaa tilauksen. Usein saatat saada nopean toimituksen kotiisi ja hyödyntää halvin hinta -takuuta.

 • Tutustu laitteiden ominaisuuksiin, kuten säädettävään vastukseen, ohjelmistoihin tai näyttöpaneeleihin.

 • Tarkista mahdolliset tarvikkeet, kuten pidikkeet mobiililaitteille tai juomapulloille.

Crosstrainerin arvostelut ja suosittelut

Crosstrainerit ovat suosittuja kuntoiluvälineitä kodin harjoittelukäyttöön. Ne mahdollistavat tehokkaasti koko vartalon treeniä ja ovat nivelystävällisiä.

Tutustu käyttäjien kokemuksiin ja parhaiden mallien vertailuun, jotta löydät juuri sinulle sopivan crosstrainerin.

Asiakkaiden kokemukset

Asiakasarvostelut ovat yksi parhaista tavoista saada rehellinen käsitys crosstrainerin käytettävyydestä ja toimivuudesta. Usein käyttäjät kehuvat crosstrainereiden monipuolisuutta ja niiden kykyä tarjota tehokas harjoitus koko keholle. Esimerkiksi MAXXUS Crosstrainer 5.1 -mallista käyttäjät mainitsevat sen tyylikkään ulkonäön ja helppokäyttöisyyden positiivisina puolina, kun taas MAXXUS Crosstrainer CX 7.8 arvostelut korostavat treenivälineen helppoa kokoamista, vakautta sekä erinomaista hinta-laatusuhdetta.

Parhaiden mallien vertailu

Vertaillessasi crosstrainereita, otathan huomioon seuraavat ominaisuudet:

 • crosstrainer-edullinen

  Koko ja muotoilu: Koko on merkittävä tekijä, jos tila on rajoitettu. Esimerkiksi MAXXUS Crosstrainer CX 3.0 on tunnettu kompaktista koostaan.

 • Vastustasot ja ohjelmat: Vaihteleva vastus ja ohjelmat tukevat monipuolista ja edistyvää harjoittelua.

 • Vauhtipyörän koko: Vauhtipyörän koko on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Painavampi vauhtipyörä mahdollistaa laadukkaamman treeniin, ja käytössä se pyörii tasaisemmin kuin kevyet vauhtipyörät.

 • Sovellukset: Useat Gorilla Sportsin crosstrainerit on yhdistettävissä sovelluksiin, joiden avulla voit esimerkiksi saada television ruudulle treeniä edistäviä ohjelmia.

 • Laadukkaat osat: Esimerkiksi vauhtipyörän magneettiteknologia sekä laadukkaat kuulalaakerit vaikuttavat treenilaitteen laatuun. Laadukkaat osat tekevät treenistä myös hiljaisempia.

Valitse crosstrainer huolella, ja kiinnitä huomio asiakkaiden arvosteluihin – ne ovat kullanarvoisia löytäessäsi laadukkaan vaihtoehdon kotikäyttöön.

Crosstrainerien ergonomia ja muotoilu

Crosstrainerit ovat suunniteltu tukemaan kehon luonnollista liikerataa ja vähentämään rasitusta lihaksille ja nivelille. Kun valitset laitetta, huomioi ergonominen muotoilu ja mukavuus, jotka ovat avainasemassa tehokkaan ja turvallisen harjoittelun kannalta.

Mukavuus ja käytettävyys

Ergonomiaa ja mukavuutta parantavat tekijät crosstrainerissa ovat säädettävät komponentit, kuten askelpituus, jotka mukautuvat yksilön kehon mittasuhteisiin. Yleensä voit säätää laitteen vastusta ja ohjelmia, jotka mahdollistavat eri tavoitteisiin soveltuvan harjoittelun. Vauhtipyörän sijoittelulla on suuri vaikutus liikerataan: tasapainoisesti sijoitettu vauhtipyörä takaa sujuvan liikkeen ja vähentää niveliin kohdistuvaa rasitusta.

Tarkista laitteen painopiste ja pedaalien sijoittelu jotta:

  • Pääset parhaaseen mahdolliseen harjoitteluasentoon

  • Ehkäiset mahdolliset nivelvaivat harjoittelun aikana

Kuntolaitteiden, kuten crosstrainer, tulisi tukea ergonomista ja luonnollista liikerataa. Käyttäessäsi crosstraineria, huomioi, että pedaalien ja kahvojen sijoittelu antaa mahdollisuuden luonnolliseen liikkumiseen ilman tarpeetonta rasitusta.

Valitsemalla oikein suunnitellun treenivälineen, löydät tehokkaamman ja mukavamman työkalun päivittäiseen harjoitteluusi.

edullinen-crosstrainer

Crosstrainerien turvallisuus

Kun valitset crosstraineria ja harjoittelet sillä, turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Oikeanlaisella käytöllä ja ennakoivalla asenteella varmistat, että harjoituksesi on paitsi tehokasta myös turvallista.

Turvallisen käytön periaatteet

 1. Perehdy laitteeseen: Ennen crosstrainerin käyttöä, tutustu sen toimintamekanismeihin ja säätöihin.

  • Askelkorkeuden ja vastuksen säätäminen: Säädä crosstrainerisi askelkorkeutta ja vastusta sen mukaan, mikä tuntuu omasta kehosta joustavalta ja mukavalta.

 2. Käytä asianmukaisia varusteita:

  • Jalkineet: Käytä liikuntaan soveltuvia tukevia kenkiä, jotka pitävät hyvin crosstrainerisi polkimilla.

  • Varusteet: Jotta saat kaiken hyödyn irti crosstrainerista, kannattaa käyttää myös sykemittaria.

 3. Lämmittele ennen käyttöä:

  • Aloita käyttö lievällä intensiteetillä, jotta lihaksesi ja nivelesi pääsevät vähitellen verryttelyvauhtiin.

 4. Seuraa kehosi viestejä:

  • Jos tunnet kipua tai epämukavuutta harjoituksen aikana, on suositeltavaa lopettaa ja arvioida tilannetta uudelleen.

 5. Pidä hyvä ryhti:

  • Kiinnitä huomiota siihen, ettet nojaa eteenpäin tai taaksepäin ja että selkäsi pysyy suorana harjoituksen aikana.

 6. Lue käyttöohjeet huolellisesti:

  • Laitteen mukana tulevat ohjeet sisältävät tärkeitä turvallisuustietoja ja käytännön vinkkejä.

crosstrainerit-kotiin

Crosstrainerien lisävarusteet

Kun hankit crosstraineria, sopivat lisävarusteet parantavat harjoittelukokemusta ja tuovat lisäarvoa treeniisi. Laadukkaat varusteet pidentävät laitteen käyttöikää ja tekevät harjoittelusta miellyttävämpää.

Suositellut lisävarusteet

Mittarit ja sensorit: Modernit crosstrainerit voivat sisältää LCD-näytön, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa harjoittelusi tehokkuudesta. Näyttö voit nähdä sykkeen, etäisyyden, ajan ja kalorinkulutuksen. Valitse crosstrainer, joka sisältää mittareita ja sensoreita, jotta pysyt ajan tasalla edistymisestäsi.

Matot: Crosstrainer matosta on hyötyä, sillä se suojaa lattiaa, vaimentaa tärinää ja pidentää crosstrainerin käyttöikää. On tärkeää, että valitset maton, joka sopii tilaan, missä laitettasi käytetään.

Käyttäjäkohtaiset lisätarvikkeet: Tarjolla on erilaisia kuntoiluun liittyviä lisätarvikkeita, jotka voi lisätä crosstraineriin individualisoidaksesi harjoittelukokemuksesi. Tutustu crosstrainereita täydentäviin tuotteisiin, kuten juomapullotelineisiin tai tablet-telineisiin, jotka tekevät harjoittelusta mukavampaa.

Huolto- ja puhdistustarvikkeet: Crosstrainerisi säännöllinen huolto ja puhdistus varmistavat laitteen optimaalisen toiminnan ja käytettävyyden. Hinta-laatu-suhteeltaan sopivan puhdistusaineen ja huoltosarjan avulla pidennät laitteestasi saatavaa hyötyä ja iloa.

Sykemittarit: Valitse crosstrainer, jonka avulla voit yhdistää langattoman sykemittarin. Sykemittarin avulla saat tarkempaa tietoa harjoittelusi intensiteetistä, mikä auttaa sinua saavuttamaan kuntoilutavoitteesi tehokkaasti.

Crosstrainerin lisävarusteet tukevat harjoittelusi tavoitteita ja sopivat niin kotikäyttöön kuin kuntosalillekin. Varmista, että tutustut tarjolla oleviin tuotteisiin sekä niiden soveltuvuuteen omiin tarpeisiisi.

Julkaisija: Gorilla Sports