Vetoremmit ja rannetuetVetoremmit ja rannetuet nyt edullisesti meiltä! Remmit ja tuet salille sekä kotiin. Hyvät gripit esimerkiksi maastavetoon. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa vetoremmit ja rannetuet nyt!

4 tuotetta
Näytetään 1-4 yht. 4 tuotteesta

Product category FAQs

 • Miten valita parhaat vetoremmit voimaharjoitteluun?

  Valittaessa vetoremmejä voimaharjoitteluun , kiinnitä huomiota materiaaliin ja muotoiluun, joka tukee ranteita optimaalisesti. Ammattitason vetoremmien tulisi olla kestäviä ja tarjota hyvä pito sekä mukavuus käytössä.


 • Mitkä ovat vetoremmien käytön hyödyt maastavedossa?

  Vetoremmit eli lifting straps vähentävät ranteiden kuormitusta ja parantavat otteen pitävyyttä maastavedossa, mikä sallii keskittyä paremmin itse liikkeeseen ja lisätä kuormaa ilman, että otteen pitävyys rajoittaa.


 • Kuinka käyttää vetoremmejä turvallisesti ja tehokkaasti?

  Varmista, että vetoremmit on kiinnitetty ohjeiden mukaisesti ja että ne istuvat tiukasti, mutta eivät purista liikaa. Tämä auttaa välttämään vammoja ja tehostaa niiden käyttöä.


 • Millaiset vetoremmit sopivat aloittelijoille?

  Aloittelijoille sopivat yksinkertaiset ja helposti säädettävät vetoremmit, joiden avulla päästään nopeasti alkuun ja jotka tukevat rannetta tehokkaasti ilman monimutkaisia kiinnitysmenetelmiä.


 • Minkä merkkiset vetoremmit ovat suositeltavia kokeneille urheilijoille?

  Kokeneille urheilijoille suositellaan laadukkaita ja tunnettujen valmistajien remmejä, jotka on suunniteltu kestämään suuria kuormituksia ja jotka tarjoavat erinomaisen pidon sekä mukavuuden. Suosittuja merkkejä ovat Gorilla Sports, Gorilla Wear ja Versa Gripps.


Vetoremmit: Kattava opas käyttöön ja valintaan

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Vetoremmit on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Vetoremmit eli lifting straps ovat olennainen osa monen aktiivikuntoilijan ja nostajan varusteita. Ne tarjoavat erityisesti lisäpitoa, mutta myös hieman tukea ranteille, mikä on tärkeää, kun nostat raskaita painoja esimerkiksi painonnosto-, voimanosto- tai kehonrakennusharjoituksissa.

Käyttämällä vetoremmejä voit keskittyä tekniikkaan ilman, että sinun tarvitsee huolehtia otteen lipeämisestä, mikä mahdollistaa raskaampien painojen nostamisen turvallisesti ja tehokkaasti.

Vetoremmit ovat yleensä valmistettu kestävästä materiaalista, kuten puuvillasta, nailonista tai nahasta. Ne kiinnitetään ranteen ympärille ja kiedotaan tankoon tai käsipainoon, mikä parantaa otteesi lujuutta ja vähentää ranteiden ja sormien rasitusta.

Tämä apuväline ei ainoastaan auta sinua nostamaan suurempia painoja, vaan se myös suojaa käsiäsi hiertymiltä, parantaen näin harjoittelusi turvallisuutta ja tehoa.

Valikoimaa on saatavilla laajalti, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivat vetoremmit. Ne ovat suosittu valinta niin harrastelijoiden kuin ammattilaistenkin keskuudessa, ja monet suomalaiset valmistajat tarjoavat käsintehtyjä vaihtoehtoja. On tärkeää valita oikea malli ja koko varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen tuen ja lisää hyötyä irti harjoituksistasi.

Gorillasports vetoremmit

Vetoremmit ja niiden käyttötarkoitukset

Vetoremmit ovat tärkeä apuväline voimanoston ja painonnoston kaltaisissa lajeissa, jotka vaativat otteen maksimointia ja suurien painojen hallintaa.

Erilaiset vetoremmit

Vetoremmit eli lifting straps eroavat toisistaan materiaalin, muotoilun ja käytettävyyden suhteen. Voit löytää niitä useista materiaaleista, kuten nailonista, nahasta tai puuvillasta.

Joissakin malleissa on koukut tai lenkit, jotka helpottavat remmien kiinnittämistä tangon ympärille. Eri tyypit soveltuvat erilaisiin tarpeisiin.

Vetoremmit nostamisessa

Kun käytät vetoremmejä tangosta nostettaessa, ne mahdollistavat suuremman painon käyttämisen ja paremman suorituskyvyn, koska otteesi ei pääse rajoittamaan nostamista. Älä käytä remmejä jokaisessa nostossa, jotta voit kehittää myös käsivoimaa ja otevoimaa.

Vetoremmit harjoittelussa

Vetoremmit parantavat harjoittelusi tehoa tarjoamalla tukea ja vakautta. Käytettäessä remmejä et joudu keskeyttämään sarjoja liian varhain liukuvan painon vuoksi. Tämä on hyvin tärkeää erityisesti painojen liikuttamisessa, jossa ote voi muodostua rajoittavaksi tekijäksi.

Gorillasports vetoremmi Gorillasports vetoremmejä

Vetoremmit ja harjoittelun tehostaminen

Vetoremmit ovat tehokas työkalu harjoittelun tehostamisessa, erityisesti kun tavoitteena on suurempien painojen käyttö. Vetoremmien voit keskittyä tavoiteltavan lihasryhmän kuormittamiseen ilman, että pidon pettäminen rajoittaa treeniä.

Vetoremmit ja painojen lisääminen

Remmejä käyttämällä voit lisätä painojen määrää turvallisesti. Ne auttavat jakamaan kuormaa kädestä remmiin ja voit nostaa enemmän painoja. Tämä johtuu siitä, että:

 • Vetoremmit vähentävät otevoiman rasitusta.

 • Mahdollistavat pidempikestoiset sarjat ja suuremmat painot.

Vetoremmit ja pidon parantaminen

Oikein käytettynä vetoremmit voivat parantaa otetta ja lisätä kontrollia nostettaessa. Sen seurauksena voit keskittyä treenattavien lihasten oikeaoppiseen aktivaatioon.

 • Vetoremmit tukevat rannetta, mikä edistää vakaampaa otetta.

 • Parampi ote tarkoittaa että lihaksiin kohdistuu tasaisempi kuormitus.

Vetoremmienvalinta ja hankinta

Vetoremmejä hankittaessa on tärkeää keskittyä niiden materiaaleihin ja hintaan, jotka molemmat vaikuttavat käyttömukavuuteen ja tuotteen kestävyyteen.

Vetoremmien materiaali

Valitessasi vetoremmejä materiaali voi määrittää remmien kestävyyden ja käyttömukavuuden. Yleensä vetoremmit on nylonia, puuvillaa tai nahkaa, jotka kaikki tarjoavat erilaisia ominaisuuksia:

 • Nylon: Kestävä ja usein vesipestävä, sopii hyvin intensiiviseen käyttöön.

 • Puuvilla: Hengittävä ja mukava ihoa vasten, mutta ei yhtä kestävä kuin nylon.

 • Nahka: Pitkäikäinen ja kestää hyvin hankausta, tarjoaa erinomaisen pidon.

Brändit kuten Gorilla Sports tarjoavaa erityyppisiä malleja, joissa on hyödynnetty näitä materiaaleja.

Musta vetoremmi maastavetoonMusta vetoremmiVetoremmi

Kuinka huoltaa vetoremmejä, jotta ne kestävät pidempään?

Puhdista vetoremmit säännöllisesti ja kuivata ne hyvin käytön jälkeen. Vältä altistamista suoralle auringonvalolle ja säilytä ne kuivassa paikassa, jotta materiaali säilyy parhaassa kunnossa ja pitkäikäisenä.

Hinnan merkitys vetoremmeissä

Hinta on merkittävä rooli vetoremmejä valittaessa. Voit löytää laadukkaita vetoremmejä jopa 29,90 € hintaan, joita kelpaa käyttää perus salitreeneissä. On kuitenkin tärkeää huomioida, että laadusta ja ominaisuuksista ei kannata tinkiä pelkästään hinnan vuoksi. Hinta-laatusuhteeltaan parhaat vetoremmit löydät seuraavasti:

 • Halvin hintaluokka (<29,90 €): Perinteiset mallit ilman lisäominaisuuksia.

 • Keskiluokka (30-60 €): Paremmilla materiaaleilla ja lisäetuja tarjoavat mallit.

 • Ylempi hintaluokka (>60 €): Huippulaatu ja innovatiiviset ratkaisut, kuten nopea irrotusominaisuus.

Investointi laadukkaisiin vetoremmeihin kannattaa, sillä oikeanlaiset välineet tukevat harjoittelua ja voivat myös ehkäistä loukkaantumisia. Valitse aina vetoremmit, jotka vastaavat omia tarpeitasi ja ovat kooltaan sopivat. Muista, että oikeanlainen koko ja istuvuus varmistavat, että saat juuri sinulle sopivan tuen ja mukavuuden treeniisi.

Vetoremmeillä harjoittelun tekniset näkökulmat

Vetoremmit ovat olennainen apuväline voimaharjoittelussa, kun tavoitteenasi on lisätä pitoa ja keskittyä tiettyjen lihasryhmien kuormittamiseen. Erilaisten vetoremmien tuntemus on avainasemassa niiden tehokkaan käytön kannalta.

Oikea tekniikka vetoremmeillä

Vetoremmejä käytettäessä on kriittistä, että ne kiedotaan tankoon oikeaoppisesti. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että remmi kiertyy tangon ympäri kaksi kertaa, luoden vahvan lukituksen. Miten remmit kiedotaan, vaikuttaa olennaisesti siihen, kuinka hyvin pystyt tukemaan nostojasi. Ne tulisi aina asetella siten, että ote on luonteva ja käsien asento vakaa.

 • Kierrä remmi tankoon siten, että se on tukevasti kiedottu, mutta ei liian tiukka.

 • Varmista, että remmit ovat symmetrisesti kiedottu molemmissa käsissä, jotta paino jakautuu tasaisesti.

Remmeillä harjoittelun muunnelmat

Harjoittelussa on hyvä käyttää vetoremmejä vain silloin, kun ne todella edistävät harjoitteen suorittamista, kuten raskaissa veto- tai nostoliikkeissä. Eri harjoitteissa ja liikeradoissa vetoremmit asetetaan hieman eri tavoilla käteen, jotta ne tukevat liikettä optimaalisesti.

Käyttämäsi vetoremmit – kuten lyhyet, pitkät, kapeat tai leveät – tulee sovittaa harjoittelumuotoon ja henkilökohtaisiin mittasuhteisiin sopivaksi.

 • Käytä lyhyempiä ja jämäkämpiä vetoremmejä lyhyemmissä, räjähtävissä liikkeissä.

 • Valitse pidemmät ja joustavammat remmit harjoituksiin, joissa tarvitaan enemmän säätövaraa.

On tärkeää muistaa, että remmejä käytetään apuvälineenä eikä pääasiallisena voimanlähteenä. Niiden käyttö tulee aina yhdistää oikeaan tekniikkaan ja riittävään puristusvoimaan, jotta harjoittelu olisi turvallista ja tehokasta.

lifting strapsremmitlifting vetoremmit

Julkaisija: Gorilla Sports