Nilkkapainot ja rannepainotNilkkapainot ja rannepainot nyt edullisesti meiltä! Katso valikoiman painot ja valitse omasi. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa jalkapainot sekä rannepainot nyt!

5 tuotetta
Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mitkä ovat parhaat nilkkapainot aloittelijoille?

  Aloittelijoiden kannattaa valita nilkkapainot, jotka ovat kevyemmät ja mukavat käyttää. Painot, jotka painavat 0.5 - 1 kg, ovat yleensä hyvä lähtökohta harjoittelulle.


 • Kuinka nilkka- ja rannepainoja tulisi käyttää turvallisesti treenatessa?

  Käytä painoja, jotka on suunniteltu istumaan tiukasti, mutta mukavasti nilkan ympärille. Aloita kevyemmillä painoilla ja lisää painoa vähitellen välttääksesi liiallisen rasituksen lihaksille ja nivelsiteille.


 • Mitä eroa on eri merkkien nilkkapainoilla?

  Eri merkkien nilkkapainoissa voi olla eroja materiaaleissa, painon tarkkuudessa ja muotoilussa, jotka vaikuttavat mukavuuteen ja kestävyyteen. Vertaile tuotteita löytääksesi parhaiten tarpeitasi vastaavan tuotteen.


 • Kuinka usein ja kuinka kauan nilkkapainojen kanssa tulisi harjoitella?

  Harjoittele nilkkapainojen kanssa 3-4 kertaa viikossa, aloittaen 15-30 minuutin treeneillä ja lisää kestoa vähitellen kun kunto kohenee.


 • Miten nilkkapainojen käyttö vaikuttaa kehon lihasten kehittymiseen?

  Nilkkapainojen käyttö lisää vastusta harjoituksiin, mikä voi lisätä lihasaktivaatiota ja vahvistaa erityisesti alaraajojen lihaksia.


Nilkka- ja rannepainot treenien tehostajana

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Nilkkapainot ja rannepainot on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Useampi voimailua harrastava henkilö on viime vuosina ihastunut nilkkapainojen käyttöön. Minkälaisia nilkkapainot sitten ovat? Tutkitaanpa asiaa hieman. Tarjoamme kuntoilua, kuten voimailua harrastavalle henkilölle nilkka- ja rannepainoja erivärisinä ja -kokoisina. Nilkkapainoissa paino kätkeytyy pehmusteiden sisään, sillä pehmusteiden tehtävänä on sekä nilkkojen suojaaminen että liikkumisen vapauttaminen. Suositut nilkkapainot ovat erittäin kätevä tapa lisätä treenaamisen lisää haastetta. Nilkkapainot ovat parhaimmillaan voimailulajeja harrastaessa, mutta ne sopivat loistavasti myös kävelyyn ja vaikkapa hyötyliikuntaan. Netissä voit lukea lisää tehokkaista treeneistä nilkkapainojen avulla kirjoittamalla hakuun esimerkiksi sanat nilkkapainot hyöty.

Gorilla Sports Nilkka- ja rannepainot

Nilkkapainojen tarjoamat hyödyt

Nilkkapainot ja rannepainot tuovat treenaajalle, kuten voimailijalle, mukavaa lisäbuustia säännölliseen liikkuvuus- ja voimailuharjoitteluun. Painot toimivat erinomaisesti sekä voimaharjoittelun lisäpainoina että lämmittelyyn kuuluvissa venyttelyissä. Haluamme tarjota voimailua harrastaville henkilöille parhaat mahdolliset puitteet lajin harrastamiseen, joten on mukavaa, kun saavuit verkkokauppaamme. Nilkka- ja rannepainot ovat nykyään todella haluttuja, joten tarkastellaanpa hieman niiden ominaisuuksia.

Nilkkapainot voivat tuoda kuntoilijan tarvitsemaa haastetta treeneihin; niiden avulla voi hallita painoa, polttaa kaloreita ja kiinteyttää jalkalihaksia, kuten pohjelihaksia ja kinnerjänteitä. Hitaat ja kontrolloidut harjoitukset nilkkapainojen avulla ovat omiaan kävelemiseen, juoksemiseen ja hölkkäämiseen. Kuntoilija voi asettaa myös sopivasti painetta lantiolleen, jaloilleen, nivelilleen ja lihaksilleen, jonka lisäksi mukana harjoittelussa ovat niin sanotut ylä-/alajalat, pakarat ja sisemmät lihakset.

Parhaimpia treenejä ovat muun muassa potkut, etukyykyt, kyykyt ja jalkanostot. Nilkkapainot tuovat lisäpuhtia esimerkiksi kävelyyn tai aerobiseen harjoitteluun. Käytännössä sydän, lihakset ja koko keho tekevät enemmän töitä, jolloin treenauksen kuormittavuus sekä lihasaktivaatio paranevat. Tuloksena koko kroppa ja elimistö kiittävät, eli käytännössä aineenvaihdunta paranee, verenkierto tehostuu sekä lihakset että energiankulutus kasvavat. Todella helppoa, kätevää ja mukavaa, jonka lisäksi positiivinen lopputulos on jokaisen kuntoilijan saavutettavissa.

NilkkapainotRannepainot

Nilkka- ja rannepainojen turvallinen käyttö

Nilkkapainot ovat käteviä kotona suoritettavissa treeneissä, kuten erilaisten kuntoilutekniikoiden harjoittelussa. Nilkkapainot on helppo asettaa paikalleen harjoittelun ajaksi, jolloin lihakset voivat työskennellä paremmin. Turvalliset lisäpainot eivät milloinkaan kiristä tai vahingoita ihoa, vaan sopivat kaikille ihotyypeille. Nilkkapainot on valmistettu polyesteristä ja niissä on pitävä vahvistettu saumaus.

Voimailua aloittelevan kannattaa hankkia itselleen ensin kevyemmät nilkka- ja rannepainot, kuten esimerkiksi 2 x 0,5kg–2kg. Nilkkapainot lisäävät kaivattua intensiivisyyttä kestävyysharjoitteluun. Meiltä saat tyylikkäät Gorilla Sportsin nilkka- ja rannepainot, joissa on hieno CAMO-kuviointi. Painoissa on todella hyvä kulutuskestävyys ja ne on varustettu kätevillä Velcro-kiinnittimillä. Painojen materiaali on erittäin ihoystävällinen, joten niiden avulla on mukava treenata pidempään. Painot myydään pareittain ja niissä on 17 cm pitkä katseenkestävä tarranauha. tilaa

NilkkapainotreeniNilkkapaino koot

Tee elämäsi parhaat treenit nilkkapainojen avulla

Jokaisen kuntoilijan on helppo lisätä päivittäistä harjoitteluaan tarkkaan laaditun kunto-ohjelman ja aikataulun avulla sekä oikeanlaisia nilkka- ja rannepainoja käyttämällä. Kuormitus lisääntyy ja kestävyyskunto paranee siten huomattavasti. Mukavan pehmeät painot sopivat aerobisiin ja step/askellusharjoitteluun sekä kävelyyn, kotijumppiin ja kehonpainoharjoitteluun. Nilkka- ja rannepainoja voi käyttää sekä kotona, töissä että vapaa-aikana. Lihakset saavat kätevästi koko päivän ajan tarvitsemaansa rasitusta, jolloin kunto kohenee ja mieli pysyy virkeänä.

Nilkka- ja rannepainoja voi käyttää erilaisten yksilöllisten kunto-ohjelmien yhteydessä. Kuntoilija voi itse ohjata treenien kulkua ja tulosta haluamallaan tavalla. Tiesitkö, että 0,5–2 kilon lisäpainot kohottavat sydämen sykettä 5–10 lyöntiin minuutissa, jonka lisäksi kaloreita kuluu enemmän ja hapenkulutus lisääntyy jopa 5–15 %. Harjoittelun jälkeen keskitytään aina palautumiseen ja itsensä kuunteluun. Kysytään itseltä, miten treeni meni, miltä minusta tuntuu, jatkanko näin vai teenkö ensi kerralla jotakin toisin.

Käytännössä suunnitellaan tulevia treenejä, jolloin voidaan miettiä, pidetäänkö painoja koko treenien ajan vai ainoastaan intervalliosuuksissa. Elimistö ja koko keho tottuvat nopeasti nilkka- ja rannepainojen käytön tuomaan lisävastukseen harjoittelussa. Kuntoilijan kannattaa aina seurata omia tuntemuksiaan, jotta kädet, ranteet, olkapäiden tärkeät lihakset sekä jänteet että nivelet eivät rasitu liikaa. Painojen käytöstä on myös mahdollisuus pitää pientä taukoa, jonka jälkeen voi aloittaa uudelleen entiseen malliin. Nilkka- ja rannepainojen käytöstä treenien tehostajana voi puhua kuntoilusta innostuneille ystävilleen. Tutussa porukassa on mukava kuunnella tuntemuksia ja saada vinkkejä painojen viikoittaiseen käyttöön. Nilkkapainot toimivat myös mukavasti arjen askareissa mukana, kuten hyötyliikunnan tehostajana.

Nilkkapainojen käyttö

Nilkkapainot ovat siis oiva väline vartalon kiinteyttämiseen ja monenlaiseen vapaa-ajan jumppaan. Nilkkapainojen avulla voi saavuttaa monenlaista konkreettista hyötyä, kuten koko vartalon kiinteytymisen tai lihaksikkaiden pakaroiden hankkimisen. Nilkkapainoilla harjoittelu on helppoa ja mukavaa – otetaanpa esimerkki. Ota tavallinen konttausasento, tee reiden ojennus- ja loitonnusliikkeitä, joita voi tehdä joko jalka koukussa tai aivan suorana. Huomaat itse jumpan tehokkuuden ja treeniä on mukavaa jatkaa. Kylki- ja selinmakuulla sekä vaikka vain seisten pakaroihin ja reisiin saa lisäpainojen avulla todella tehokasta tuntumaa.

Rannepainojen käyttö

Rannepainojen avulla vahvistetaan tehokkaasti ylävartalon lihaksia. Käsien avulla tehdään sarjoissa hauis- ja ojentajaliikkeitä. Suorilla käsillä on helppoa tehdä nostoja, jotka kuormittavat hyvin pitkän vipuvarren vuoksi. Selinmakuu on myös aivan loistava paikka kokeilla rannepainoja, jolloin vastakkaisia tai vaikkapa molempia raajoja viedään keskiasennosta suoraan poispäin ja pitämällä selkä kiinni lattiassa. Rannepainot ovat erittäin kevyet, joten toistoja voi suorittaa useampia peräkkäin. Käytännössä mahdollisia liikkeitä on runsaasti ja niitä on helppo keksiä itse lisää. Lyhyesti sanottuna, vain taivas on rajana käsi- ja nilkkapainoja käytettäessä. Nilkka rannepainot ovat viime vuosina tulleetkin entistä suosituimmaksi kuntoilun ohessa.

Kuntoilijan on mukavaa huomata, että painot ovat yllättävän kevyet. Kevyet painot ovat mukava asia, sillä liian raskaat voivat helposti altistaa kuntoilijan rasitusperäisille vammoille. Tiesitkö, että suosittuja nilkka- ja rannepainoja käytetään yleisesti lääkinnällisissä tarkoituksissa? Lihaksia vahvistaessa ja monessa muussa fysioterapeutin tai lääkärin laatimassa ohjelmassa on otettu kätevät painot mukaan tehostamaan erilaisia harjoitteluliikkeitä.

Tilaaminen on helppoa ja nopeaa verkossa

Nykyään painojen ja muiden kuntoiluvälineiden hankkiminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Asiakkaan ei tarvitse kuin tulla verkkokauppaamme, etsiä haluamansa tuotteet ja vertailla tuotteiden materiaaleja, värejä ja muita ominaisuuksia. Löytäessään sopivat tuotteet asiakas valitsee hänelle parhaiten sopivan maksu- ja toimitustavan. Tilaus on valmis ja asiakas saa aina ostamistaan tuotteista tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Helppoa, kätevää ja mukavaa. Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti ja asiakas voi seurata tuotteiden saapumista verkossa lähetystunnuksen avulla.

Tehosta siis sinäkin kuntoiluasi helpolla tavalla hankkimalla kätevät nilkka- ja rannepainot. Muistathan, että olemme Suomen suurin ja paras kuntoiluvälineiden erikoisliike, joten kiitos, että saavuit verkkokauppaamme. Meiltä löytyy monenlaisia kuntoiluvälineitä ja kuntosalilaitteita joka lähtöön. Toimitamme tilaamasi tuotteet suoraan kotiisi ja pakettisi saapumista voit seurata aina lähetystunnuksen avulla verkosta. Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme palvelee aina, kun sinulla on kysyttävää. Kuntoilu on harrastus, joka antaa iloa ja energiaa elämään, joten sinustakin tulee varmasti hyvä kuntoilija. Ei siis muuta kuin hankkimaan virtaa ja energiaa elämään helppojen kuntoiluvälineiden avulla. Tervetuloa Suomen monipuolisempaan ja suurimpaan urheilun verkkokauppaan.

Mustat nilkkapainotNilkkapaino hinta width=

Julkaisija: Gorilla Sports