Levytankolukot ja adapteritLevytankolukot ja adapterit nyt edullisesti meiltä! Valikoimassa mm. kierre-, jousi- ja pikalukkoja sekä adapterit muuttamaan 30mm kiinnitys 50mm kokoon. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa omasi nyt!

11 tuotetta
Näytetään 1-11 yht. 11 tuotteesta

Product category FAQs

 • Miten valitsen oikean kokoisen levytankolukon?

  Valitse levytankolukko tangon halkaisijan perusteella. Mittaa levytangon paksuus, sillä lukko on yhteensopiva vain tietyn kokoisen tangon kanssa.


 • Mikä ero on 50mm, 30mm ja 25mm levytankolukkojen välillä?

  Eri kokoisten levytankolukkojen ero on niiden sisähalkaisijassa, joka määrittää minkä kokoisen tankojen kanssa ne ovat yhteensopivia. Esimerkiksi 50mm lukot sopivat olympiatason levytangoille, kun taas 30mm ja 25mm ovat yleisiä kuntosalitangoille.


 • Voinko käyttää samaa lukkoa eri paksuisille levytangoille?

  Et yleensä voi käyttää samaa lukkoa eri paksuisille levytangoille. Lukon on istuttava tiukasti tangon ympärille optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.


 • Mikä on paras tapa varmistaa levytankolukon turvallisuus ja kestävyys?

  Tarkista aina lukon kunto ennen käyttöä ja varmista, että se kiinnittyy tiukasti ja on oikea koko tangolle.


 • Millaisia materiaaleja levytankolukoissa yleensä käytetään?

  Levytankolukoissa käytetään yleisesti terästä, muovia ja kumia. Kumipinnoite sisäpuolella auttaa pitämään lukon paremmin paikoillaan ja vähentää tangon kulumista.


Turvallisuuden perusta kovassa treenissä on levytankolukko

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Levytankolukot ja adapterit on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Levytankolukko on välttämätön varuste painonnoston harrastajalle, sillä se pitää painolevyt turvallisesti paikoillaan levytankoa käytettäessä. Levytankolukot varmistavat, että painot eivät liiku harjoittelun aikana, mikä ehkäisee vammojen riskiä ja lisää harjoittelun turvallisuutta.

Markkinoilla on erityyppisiä levytankolukkoja, kuten kierre-, jousi- ja pikalukkoja. Valikoima levytankolukoista on laaja ja ne soveltuvat erikokoisille levytangoille. Yleisimmin lukot on suunniteltu joko 30mm tai 50mm halkaisijalla oleville tangoille.

Adaptereita voidaan käyttää muuttamaan 30mm kiinnitys sopivaksi 50mm levypainoille, mikä lisää lukkojen monikäyttöisyyttä. On tärkeää valita oikean kokoinen levytankolukko, jotta se sopii tiukasti ja pitää painolevyt varmasti paikoillaan tangon päässä.

Levytankolukkojen hinnat vaihtelevat mallista ja materiaalista riippuen. Laadukas levytankolukko on pitkäikäinen investointi, joka edistää harjoittelusi sujuvuutta ja turvallisuutta. Lukot ovat usein edullisia ja helppoja kiinnittää sekä irrottaa, mikä nopeuttaa harjoitteluvälineiden vaihtamista.

Valitsemalla oikeanlaiset lukot varmistat, että voit keskittyä treenaamiseen ilman turhia huolia levypainojen liikkumisesta.

Jousilukko levytankoKierrelukko levytankoon

Levytankolukkojen ominaisuudet

Kun valitset levytankolukkoja, on tärkeää ymmärtää eri tyyppien ja materiaalien merkitys käytettävyyden ja turvallisuuden kannalta.

Jousilukot ovat yleisimpiä levytankolukkoja, joissa käytetään helppokäyttöistä jousimekanismia. Niiden kiinnitys on nopea: purista lukkoa, aseta paikoilleen ja vapauta. Nämä lukot sopivat erinomaisesti kotikäyttöön.

Kierrelukot tarjoavat klassisen lukitusvaihtoehdon, jossa levytankolukot kiertyy levytangon päähän. Ne ovat usein metallia ja erittäin kestäviä, ja ne sopivat tangolle, jossa on 30mm tai 50mm halkaisija.

Pikalukot tarjoavat nopean ja turvallisen tavan lukita levyt paikoilleen. Ne ovat käyttäjäystävällisiä – yksi kädenliike riittää lukituksen avaamiseen tai sulkemiseen. Pikalukkojen käyttö lisää treenien sujuvuutta ja ne ovat usein valmistettu kumipinnoitetusta muovista estäen liukumista.

Materiaalit ja koot

Valittavissa on erilaisia materiaaleja, kuten muovia, metallia ja kumipinnoitetta. Kumipinnoite parantaa otetta ja suojaa tankoa naarmuilta. Koot vaihtelevat yleisesti 30mm ja 50mm välillä, joten varmista, että valitset lukot, joka on yhteensopiva levytankosi kanssa.

Levytankolukkojen tyypit

On tärkeää tietää, että levytankolukot jaetaan eri tyyppeihin käyttötarkoituksensa mukaan. On olemassa lukkoja ammattikäyttöön ja sellaisia, jotka soveltuvat paremmin kotikuntoiluun. Tuotteen valintaan vaikuttavat myös levytangon paksuus ja treenaamisen intensiivisyys.

Levytankolukkojen valinta ja hinta

Hyvä levytankolukko on tärkeä osa kuntovarusteitasi, joka varmistaa levyjen pysyvän paikoillaan tangossa harjoittelun aikana. Tämä osio auttaa sinua ymmärtämään valintaprosessin tärkeyden, jotta saat laadukkaan tuotteen sopivaan hintaan.

Valitessasi levytankolukkoa tärkeää on ottaa huomioon tangon paksuus ja lukon tyyppi jotta saat sopivan mallin. Voit valita esimerkiksi:

 • Kierrelukot: Tyypillisesti hyvä, edullisempi ja helppokäyttöinen tuote, mutta ei yhtä nopea käyttää kuin pikalukot.

 • Jousilukot: Nämä levytankolukot on helppo asettaa paikalleen nopeasti, mutta ei ehkä yhtä tiukka tuote kuin muut vaihtoehdot.

 • Pikalukkoja: Nopea ja helppo käyttää, ja ne tarjoavat myös erinomaisen kiinnityksen levypainoille.

Jousilukko levytankoKierrelukko levytankoon

Lukon materiaali, kuten metalli tai muovi, vaikuttaa sekä kestävyyteen että hintaan.

Levytankolukkojen hinnat vaihtelevat tyypin, materiaalin ja merkin mukaan. Hinta-arviot tuotteesta voivat olla seuraavat:

 • Kierre- ja jousilukot: Noin 10-20 euroa

 • Pikalukot: Usein alkaen 15 eurosta ja ylöspäin

Tarjoukset voivat vaikuttaa hintoihin, ja saatat löytää tuotteet alennuksella, jolloin hinta voi laskea jopa 25-40%. Tarkista tarjoukset ajoissa, sillä ne ovat usein voimassa vain rajoitetun ajan.

Huomaathan, että laadukkaammat lukot voivat olla kalliimpia tuotteita, mutta saat pitkällä tähtäimellä kestävämpiä ja turvallisempia tankolukkoja.

Julkaisija: Gorilla Sports