Tuotearvostelut:

Crosstraining

4.4 / 5

Perustuu 72 tuotearvosteluun

Crosstraining

32 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 32 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

TARJOUS
TÄNÄÄN -14%
Voimistelurenkaat

Voimistelurenkaat

42,95 € (49,95 €)

Alkaen 4.95 €/kk

(24)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -20%
Askeltikkaat

Askeltikkaat

31,95 € (39,95 €)

Alkaen 3.95 €/kk

(2)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -12%
Voimaleka 6kg - 30kg

Voimaleka 6kg - 30kg

147,86 € (169,95 €)

Alkaen 7.95 €/kk

(3)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -65%
Pilatesrengas

Pilatesrengas

13,95 € (39,95 €)

Alkaen 3.95 €/kk

(3)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -26%
Pegboard / tappiseinä

Pegboard / tappiseinä

83,95 € (114,95 €)

Alkaen 5.95 €/kk

(1)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -19%
Voimakeila 2kg - 20kg

Voimakeila 2kg - 20kg

37,95 € (46,95 €)

Alkaen 3.95 €/kk

(5)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -8%
126kg Voimalekapaketti

126kg Voimalekapaketti

1 043,95 € (1 134,95 €)

Alkaen 41.95 €/kk

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -24%
Voimaköysi 3,8cm

Voimaköysi 3,8cm

131,95 € (174,95 €)

Alkaen 7.95 €/kk

(14)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -21%
Puolapuut

Puolapuut

149,95 € (189,95 €)

Alkaen 8.95 €/kk

date_range Ennakkotilaus 30.11.2021

TARJOUS
TÄNÄÄN -22%
Esteet 3kpl 15-50 cm

Esteet 3kpl 15-50 cm

46,76 € (59,95 €)

Alkaen 4.95 €/kk

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -16%
Liukutyynyt

Liukutyynyt

14,95 € (17,95 €)

Alkaen 3.95 €/kk

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -37%
Kartio merkki

Kartio merkki

24,77 € (39,95 €)

Alkaen 3.95 €/kk

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -21%
Voimaköysi 5cm

Voimaköysi 5cm

156,95 € (199,95 €)

Alkaen 8.95 €/kk

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -41%
Voimaköysi areena

Voimaköysi areena

159,27 € (269,95 €)

Alkaen 8.95 €/kk

Loppu varastosta

crosstraining-hinta

Mitä on Crosstraining?

Crosstraining on kunto-ohjelma, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä kehittämään koko kropan lihaksia. Crosstraining kunto-ohjelmassa treenataan korkealla tempolla. Ohjelman liikkeet vaihtuvat nopealla sykkeellä ja ne on suunniteltu kehittämään kokо vartalon lihaksistoa. Crosstrainingia ei tarvitse treenata kauaa, ja jo tunti  päivän aikana voi kohottaa voima-tasoja voima-kkaasti. Kunnon lisäksi parannat oman kehon nopeutta, tasapainoa ja notkeutta. Treeni-harjoitus iskee vielä vahvasti myös tukilihaksiin!

Kunto-ohjelmat sisältävät käytännöllisiä liikkeitä, jotka tuovat treenaamiseen voimistelun, painonnoston, juoksun, soutamisen ja useiden muiden lajien parhaat puolet. Saat siis parhaat eväät parantaa kokonaisvaltaisesti kuntoasi, jonka avulla pärjäät paremmin myöskin arjessa! Treenatessa pyritään maksimoimaan tehdyn työn määrä tietyssä ajassa, joten intensiteettiä piisaa. Laaja-alainen liikeskaala ja inteensiivinen treenitempo tuottaa uskomattoman nopeasti huikeita tuloksia kunnon kohenemisessa.

Crosstrainingissa on myös reilusti yhteisöllisyyttä, mutta treenien takia ei tarvitse salille lähteä. Hommaa itsellesi hyvä valikoima tuotteita ja kutsu porukka koolle treenaamaan! Muistakaa turvallisuus. Lajin ympärille on mуös kasvanut suuria kilpailuita maailmanlaajuisesti. Hyvä venkki treenimotivaation ja itsensä puskemiseen huippusuorituuksiin on pitää tuloksia ylhäällä. Seuraavalla kerralla menee enemmän!

Osa treeniliikkeistä voidaan tehdä kehonpainolla. Liikkeiden tehostamiseksi kannattaa kuitenkin hankkia muutamia välineitä.

Treeniliikkeitä

Voimaköysi

Voimaköydellä treenaat erittäin tehokkaasti lihasvoiman lisäksi myös kestävyyttä ja räjähtävyyttä. Aerobisena liikkeenä se myös polttaa rasvaa ja nostaa hyvin sykettä. Köysitreenillä on lihasharjoittelua syvemmälle tehoavia vaikutuksia. Se parantaa sydän- ja verenkierto- sekä hengityselimistön kuntoa. 

Klassinen treeni köydellä on taisteluköysiharjoitus:

Pidä köyden kumpaakin päätä käden päässä lonkastasi, kättesi ollessa olkapäiden leveyden päässä toisistaan. Tue vartalosi ja ala nostelemaan kumpaakin kättä ylös ja laskemaan niitä vuorottain, nopeasti ja tanakasti. Jatka tätä vuorottelua yhdestä 20 minuuttiin.

Askeltikkaat

Askeltikkaat on tarkoitettu nopeuden ja koordinaatiokyvyn parantamiseen. Niitä voidaan myöskin käyttää erittäin hyvin lämmittelyyn ennen harjoittelua. Askeltikkaat asetetaan ja levitetään lattialle tai maahan. Niistä muodostuu pitkittäismuotoinen kuvio, joko 1- tai 2-askelmaisena. Tämä mahdollistaa  käyttämisen niitä askel- tai pomppuharjoituksiin.

Askelmat auttavat sinua tekemään liikkeet oikeaoppisesti ja toistuvasti. Ilman näitä konkreettisia askelmia on hankala hahmottaa kuinka askellukset tehdään. Askeltikkaita voidaan helposti yhdistää toisiinsa ja tämän avulla saadaan pidemmät askeltikkaat pidempi kestoisiin harjoituksiin.

Voimaleka

Voimaleka on yksi monipuolisimmista treenivälineistä. Se soveltuu erinomaisena lisänä monipuolistamaan kuntosaliharjoittelua tai täydentämään Crossfit-harjoituksia. Voimalekaa on saatavilla useana eri kokona, joten kaikenkokoisille ja vahvuisille löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Voimalekan painoa voidaan myöskin kompensoida treenin intensiteetillä. Mуös raavas mies saa kovan treenin aikaiseksi tehdessään nopeita toistoja pienemmällä voimalekalla. Voimalekaa voidaan käyttää mуös yksikseen ilman muita lisävarusteita. Sen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat - kaikki liikkeet missä liikutat lekaa ilmassa vahvistaa kroppaasi tehokkaasti.

Yleisimmin voimalekan kaverina käytetään kuitenkin traktorin, kuorma-auton tai henkilöauton renkaita. Rengas asetetaan maahan makaamaan ja tämän jälkeen voit moukaroida voimalekalla renkaan päällysosaa tai kylkeä. Rengas on valmistettu kumista, joka vaimentaa iskut tehokkaasti.

crosstraining-tarjous

Nauhatreeni

Harjoittelu tällä laitteella sopii kaikille. Aloittelija voi helposti säädellä harjoitusten vastusta hihnojen pituudella. Tottuneempi voi tеhdä samoja harjoituksia raskaammalla vastuksella. Treeninauhat antavat hyvän harjoituksen koko vartalolle. Vain mielikuvitus on rajana treeniäsi valitessa. 

Harjoittelemalla saat treeniä kaikille eri lihasryhmille, mutta kehität samalla tasapainoa ja koordinaatiota. Sen lisäкsi, että teet liikkeen on sinun pidettävä itsesi tasapainossa. Tämä on todella haasteellista monille eri lihasryhmille, esimerkiksi pienille lihasryhmille kuten hartioille. 

Laitetta voidaan käyttää uskomattoman moniin harjoituksiin. Voit harjoittaa ylä- sekä alavartaloa ilman muita laitteita. Kahvat on pehmustettu, koska treeneissä käytetään paljon käsiä. 

Liinalla tehtävät harjoitukset kannattaa yhdistää johonkin toiseen treeniin, jolloin siitä saadaan eniten irti. Harjoittele tällä setillä esimerkiksi kolme kertaa viikossa ja muina päivinä harjoita kestävyyttä. 

Plyobox

Säädettävä Plyoboxi sopii kaikenkokoisille ja tasoisille treenaajille. Se on säädettävissä viiten eri korkeuteen: 45cm - 65cm välillä, eli haastetta löytyy jokaiselle. Vankka rakenne ja kumitassut jaloissa pitävät boxin paikoillaan kovassakin treenissä. Taso päällystetty kumilla, joten kengät eivät liu'u! Käyttäjän maksimipaino 300kg. Tämä on ehdoton hankinta kun haluat jalkoihisi ja pakaroihin voimaa sekä kokoa.

crosstraining-ohjelma

Ota crosstrainingiin myös nämä!

→ Käsipainot

→ Levytanko

→ Painoliivi

→ Kuntopallot

→ Kahvakuulat

Crosstraining-tarvikkeet aina edullisesti

Gorillasportsilta löydät aina edulliset hinnat kaikkiin crosstraining-tarpeisiisi. 14 päivän palautusoikeus, ilmainen toimitus jokainen yli 69€-arvoisiin tilauksiin ja tilaa kotiin pienestä lisämaksusta. Kaikki tämä vain täällä meillä. Osta parhaat 2021 crosstraining tarvikkeet crosstraining-tunneilla!