Selkälaitteet

25 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 25 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

TARJOUS
TÄNÄÄN -41%
Taitettava selkäpenkki E

Taitettava selkäpenkki E

55,94 € (95,94 €)

Alkaen 4.95 €/kk

(5)

date_range Ennakkotilaus 30.03.2021

TARJOUS
TÄNÄÄN -38%
Selkäpenkki

Selkäpenkki

102,94 € (167,94 €)

Alkaen 6.95 €/kk

(15)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -23%
Selkäkippi

Selkäkippi

164,95 € (214,95 €)

Alkaen 8.95 €/kk

(11)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -20%
Selkäpenkki, taitettava

Selkäpenkki, taitettava

79,95 € (99,95 €)

Alkaen 5.95 €/kk

(1)

date_range Ennakkotilaus 23.03.2021

TARJOUS
TÄNÄÄN -25%
MAXXUS Selkäpenkki

MAXXUS Selkäpenkki

195,54 € (261,54 €)

Alkaen 9.95 €/kk

date_range Ennakkotilaus 10.03.2021

TARJOUS
TÄNÄÄN -11%
Kahva kulmasoutuun

Kahva kulmasoutuun

47,82 € (53,94 €)

Alkaen 4.95 €/kk

(2)

date_range Ennakkotilaus 20.03.2021

TARJOUS
TÄNÄÄN -15%
Monitoimitalja

Monitoimitalja

423,94 € (503,94 €)

Alkaen 18.95 €/kk

(5)

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -26%
Leuanvetolaite 3in1

Leuanvetolaite 3in1

167,94 € (227,94 €)

Alkaen 8.95 €/kk

(6)

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -20%
Voimatorni 2

Voimatorni 2

171,11 € (215,94 €)

Alkaen 8.95 €/kk

(30)

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -25%
Voimatorni 1

Voimatorni 1

249,95 € (334,95 €)

Alkaen 11.95 €/kk

(2)

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -9%
Voimatorni penkillä

Voimatorni penkillä

239,20 € (263,94 €)

Alkaen 11.95 €/kk

(4)

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -30%
MAXXUS Treeniasema 6.0

MAXXUS Treeniasema 6.0

947,54 € (1 353,63 €)

Alkaen 37.95 €/kk

(1)

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -30%
Tangon pidikkeet

Tangon pidikkeet

55,34 € (79,06 €)

Alkaen 4.95 €/kk

Loppu varastosta

TOP 3 selkälaitteet

1. Ylä- ja alatalja

Ylä- ja alatalja on erinomainen harjoituslaite, jolla voit kehittää hartioita sekä selkälihaksia.

Laitteet on valmistettu kestävästä neliskanttisesta teräsputkesta, jossa on valkoinen maalipinnoite. Penkki on korkeussäädettävä sekä pehmustettu. Jaloille on myös pehmustetut rullat. Laitteesta tekee kätevä, että painoina voidaan käyttää levypainoja. Tällöin pystyt käyttämään 30/31mm levyjä. Painot saadaan pysymään paikallaan jousilukoilla, jolloin treenaus on turvallista.

Voit vaihtaa tankoja eri tyyppisille harjoituksille sopivaksi.

Taljaharjoittelun hyödyt

Taljoilla pystyt tehokkaasti kasvattamaan hartioitasi sekä selän lihaksia. Ylätaljalla voit tehdä erilaisia variaatioita, kuten niskan taakse vetoja. Ylätaljalla treenaaminen kohdistaa työn selän lihaksiin. Alataljalla voit myös kehittää selän lisäksi hartioita.

Ylätaljassa voidaan käyttää monenlaisia eri tankoja. Suosituimpia ovat lapiotanko, suora tanko ja ojentajaköysi. Alataljassa voidaan käyttää erityyppisiä v-kahvoja.

Vinkkejä taljojen käyttöön:

- Muista pitää selkä suorana vetoja tehdessä

- Rinta eteen ja kyynärpäät alaspäin

- Hieman hartioita leveämpi ote 

selkälaite hinta

2. Voimatorni

Voimatorni on edullinen monitoimilaite, kun haluat treenata käsiä sekä jalkoja. Laite on tehty tukevasta metallista ja pinnoitettu maalilla. Siinä on käsivarsipehmusteet , jotka takaavat mukavan treenauksen. Pohjalta löytyy kumisuojat, jotka suojaavat lattiaa naarmuilta. Laitteen kasaaminen on helppoa ja nopeaa.

Laitteella voidaan tehdä mm. dippejä, leuanvetoja, jalannostoja sekä rutistuksia. Näillä liikkeillä saadaan varmasti ylävartaloon edistymistä!

Leuanvedot voidaan suorittaa käyttämällä laitteen ylätankoa. Tangon leveys on noin metrin, joka pitäisi riittää kaikille otteille.

Dippejä varten on sivuilla pehmustetut käsinojat sekä kahvat, joidenka avulla liike onnistuu ongelmitta ja mukavasti.

Jalkojennostoon käytetään samoja käsinojia ja kahvoja. Laitteessa on myös pehmustettu selkäosa, joka tukee selkää treenatessa.

Ominaisuuksia:

- Tukeva runko

- Hyvin pehmustetut käsi- sekä selkänoja

- Toimii monipuolisesti ylävartalon treenaukseen

- Kevyt 

3. Selkäpenkki

Selkäpenkki on mainio selkälaite koko kehon kuntoutukseen. Sillä voidaan treenata mm. selän, jalkojen ja vatsan lihaksia.

Selkäpenkki on säädettävissä 4 eri korkeuteen, joka mahdollistaa optimaalisen asennon kuntoillessa. Runko on tehty tukevasta, maalatusta teräksestä. Rungossa on myös kumisuojat, jottei se naarmuta lattiaa ja pysyy tukevasti paikallaan. Selkäpenkissä on käsi- ja jalkatuet, joidenka avulla saat tukevan otteen treenisi ajan.

Mitä voin treenata selkäpenkki harjoituksilla?

Selkäpenkillä kuntoilu on hyvin monipuolista, sillä voit käyttää sitä eri asennoissa eri lihaksien treenaamiseen. Voit käyttää laitetta alaselän, vatsalihasten sekä jalkojen tehokkaaseen treenaamiseen.

Alaselän sekä jalkojen treenaukseen laitteesta on jalkatuet, jotka tukevat sinua tehdessäsi liikkeitä treenin helpottamiseksi. Vatsalihasliikkeitä varten laitteessa on pehmustettu penkki, joka tukee kehoa tehokkaasti.

- Alaselkä: Selänojennus

- Jalat: Takareisinosto

- Vatsa: Kylkirutistukset

selkälaite

2. Selkäkippi

Selkäkippi on erinomainen selkälaite selän kuntoitukseen. Jos sinulla on ryhdin kanssa ongelmia, selkäkivun tai selässä tuntuvan paineen takia, voit alkaa korjaamaan niitä selkäkipillä.

Selkäkippi sopii monen mittaiselle ihmiselle sen säätövarojen ansiosta ja sen ergonomia tukee loistavasti harjoittelua. Selkäkipistä voidaan sanoa enemmän, että se kuuluu selkälaite kategoriassa enemmän kuntoutusvälineeksi kuin kuntoiluvälineeksi

Säännöllinen harjoittelu selkäkipillä rentoutat selkäsi painovoiman avulla ja saat selkäsi kuntoon tulevia harjoituksia varten.

Tällä selkälaitteella kipataan pää alaspäin, jolloin painovoima pääsee töihin nikamisiin ja lihaksistoon venyttämällä niitä.

Selkäkipin käytössä on erittäin tärkeää aloittaa erittäin rauhallisesti ja mielellään kaverin kanssa, jotta sinulla on apua ensimmäisillä kerroilla jos jokin meneee vinoo.

Myös kannattaa konsultoida ammattilaista selkäkipin käytössä, jotta se on varmasti oikea tämä selkälaite on oikea sinulle ja kehollesi.

Selkäkipin käytön lisäksi tulisi harjoitella kokonaisvaltaisesti koko lihaksistoa ja pitää selkäkippiä niin sanotusti huoltovana selkälaiteena.

Nämä kuntosalilaitteet kannattaa laittaa jokaisen kotitreenaajan ostos listalle, jolloin kuntosalilaitteet varastosi on täydellinen!

selkälaite hinta

Selkälihastreeni

Treenityylejä ja harjoituksia tulisi vaihdella pitkin vuotta, saadaksesi tarvittua vaihtelua treeneihin sekä tavoitteisiin.

Selkätreenistä puhuttaessa, ihmiset yleensä jättävät hiukan vähemmälle tämän ison lihasryhmän monista syistä. Ensinnäkin et näe selkääsi kun treenaat sitä, verrattuna esimerkiksi hauiksien treenaamiseen. Niiden treenaminen on miellyttävää, koska näät lihakset treenatessa ja monesti luullaan kun harjoittelee esim crosstrainerit harjoitusta niin selkä saa samalla harjoituksen.

Tästä syystä monet kehonrakentajatkaan eivät välttämättä anna 100% intensiivisyyttänsä tälle isolle lihasryhmälle. Kaikki tämä kulminoituu siihen faktaan, että jos et näe sitä, miksi myöskään treenaisit sitä?

Selkä on myös yksi isoimmista ja suurimmista lihasryhmistä. Se vaatii suurta keskittymistä ja huomiota yksityiskohtiin, kun sitä treenataan.

Erota ylä- ja alaselkä harjoitteet toisistaan

Tällä konseptilla treenatessasi selkääsi, sinun tulisi aloittaa kohdistamalla treeni yläselkään (trapezius & latissimus dorsi). Ja tämän jälkeen siirtyä alempaan osaan selkää. Kokemuksemme perusteella sanomme, että tällainen treenikonsepti on hyvä. Juuri tällä tavoin moni kehonrakentaja aloittaa selkänsä treenaamisen.

Jos teet maastavetoja selkätreenissäsi, kannattaa maastavedot tehdä treenisi alkuvaiheessa. Tällöin sinulla on eniten energiaa ja intoa tähän treeniin. Treenatessasi yläselkää ensin ja siitä siirtyen alaselkään, sinun ei kannattaisi tehdä maastavetoja lopputreenissä, sillä energiasi on ihan lopussa.

Kun puhutaan yläselästä treenien yhteydessä, nämä harjoitteet ovat sellaisia jotka spesifioituvat tiettyihin osiin selkääsi. Suurimmaksi osaksi lapoihin sekä yläselän keskiosaan. Kun valitset treenejä yläselkääsi varten, kannattaa valita laaja määrä korkeita nostoja, pullovereita ja leuanvetoja. Toisin sanoen harjoituksia, jotka nimenomaan kohdistuvat ylempiin osiin selkääsi.

Alaselän treenistä puhuttaessa kannattaa valita sellaisia treenejä, jotka kohdistuvat alemman selän alueeseen (eli missä alempi latissimus dorsi kiertyy selkärankaasi) ja myös niihin lihaksiin, jotka tukevat takapuolen aluetta.

On olemassa monia voimaharjoitteita, jotka kohdistuvat nimenomaan tälle alueelle. Tällaisia harjoitteita ovat esimerkiksi maastaveto, kulmasoutu, käsipainosoutu, T-bar soutu, kääntöpenkki soutu, tietytillä laitteilla tehdyt liikkeet, alasoutu ja yliojennus.

TOP 5 selkälihasharjoitukset

1. Maastaveto

Maastaveto on kaikkien liikkeiden äiti, mutta mavessa oikea tekniikka on ehdottoman tärkeää ja on suositeltavaa aloittaa erittäin pienillä painoilla ja hieroa tekniikka kuntoon peilin edessä.

Maastavedossa koko kroppa joutuu rasituksen alle ja varsinki selän ojentajat, mutta myös jalat joutuvat töihin.

2. Ylätalja

Ylätaljassa näkee yleensä monenlaista variaatiota selkäliikkeestä ja tuntuman löytäminen on tärkein aspekti ylätaljassa. Aloita pienillä painoilla

löydä sinulle sopiva kahva niin, että saat liikkeen tuntumaan selässäsi, etkä vain vedä tankoa alas käsilläsi.

3. Alatalja

Alataljalle löytyy monelaisia varioaatiota kahvoilla. Alataljassa on tärkeää löytää mahdollisimman pitkä liikerata eikä vetää vain omalla painolla kahvaa taaksepäin. Ota siis asento, jossa jalat ovat hieman koukussa ja selkäsi on suorassa. Vedä kahvaa alavatsaasi kohti ja liikkeen loppu vaiheessa tuo rinta eteen ja vedä vielä kahva loppuun asti!

4. Leuanveto

Leuanveto on selkälihasliikkeiden aatelia! Vaikkakin leuanvetotanko ei varsinaisesti ole selkälihaslaite niin tämä tulisi löytyä jokaiselta kotitreenajalta!

Mutta leuanvedossakin parhaan tuloksen saa oikealla tekniikalla. Mikäli et saa leukaa vedettyä puhtaasti kannattaa aloittaa vastaleuanvedolla eli nouse tangon yläpuolelle ja laske rauhallisesti alas.

Kun näitä teet säännöllisesti, ensimmäinen leuka tulee kuin itsestään!

5. Toiminnallinen harjoittelu omalla painolla

Selkälihakset eivät välttämättä tarvitse laitteita ja laitteet voi jättää pois harjoittelussa. Keskivartalon harjoitukset ovat erittäin tärkeitä, jotta saat korsetin pysymään kunnossa ja ryhtisi nousee sitä mukaan. Selkälihasharjoittelu on myös helppo tehdä vastuskuminauhat treenillä eikä selkäpenkkiä välttämättä tarvita! Käsipainot ovat myös hyvä lisä sitten selkälihasharjoitteluun. Käsipainot ovat oiva esim soutua tehdessä.

Selälle myös hyviä kuntosalilaitteet vaihtoehtoja ovat fitness trampoliinit, juoksumatto, käsipainot, crosstrainerit, kahvakuulat, soutulaitteet sekä tangot myös kuntokeskukset tarjoavat selkälihasharjoittelu mahdollisuuksia! Näillä harjoittelu harjoittaa selkääsi huomaatta esim. crosstrainer harjoittelussa käsien liike ottaa hyvin selän lihaksiin sekä crosstrainer harjoittelussa ryhti on erittäin tärkeää. Soutulaitteet nimensä mukaisesti tarjoaa soutamista, joten selkä pääsee hyvän koetukseen soutulaitteet harjoittelussa ja voit katsoa sopivat soutulaitteet valkoimastamme. Trampoliinit tarjoavat keskivartalon hallintaa hyppimisen muodossa, joten 10 min treeni päivittäin tekee ihmeitä!