JumppamatotJumppamatot nyt meiltä edullisesti! Löydä valikoimasta halutunlainen oli se sitten paksu tai ohut. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa treenimatot nyt!

17 tuotetta
Näytetään 1-17 yht. 17 tuotteesta

jumppamatto

Jumppamatto / joogamatto

- Näin valitset sinulle sopivimmanJumppamattoa voit käyttää pelkkään normaaliin venyttelyyn. Tämän lisäksi se sopii erilaisiin lajeihin, kuten jooga, mandukaan, pilatekseen ja astanga joogaan. Katso seuraavat vinkit joogamatoista.

Jumppamatto - Valitse oikea paksuusjumppamatto hinta

Miksi jumppamaton paksuus on tärkeä

Joogamatto tai jumppamatto ja sen paksuudella on suuri merkitys siihen, miten mukavalta patja tuntuu. Mikäli jumppamatto tai joogamatto on liian ohut saatat satuttaa polvesi esimerkiksi puolikuu asennossa. Toki vaihtoehtoisesti paksu joogamatto (jotkut jumppamatot jopa 1,5cm paksuja) saattavat aiheuttaa sen ettet tunne lattiaa kunnolla allasi. Voit huomata sen mm. jooga-asennossa ”puu”, kun asento on hankala pitää ja tasapaino alkaa heittelemään.

jumppamatot hinta

Vaihtoehdot maton paksuudelle 

Normaalin jumppamaton paksuus on n. 1 cm ja niitä löytyy 1,5cm paksuiseen saakka. paksuus lisää pehmeyttä venyttelyyn ja muuhun jumppaan.  

Jumppamaton koko ja paksuus

Ota huomioon kuinka paljon sinulla on tilaa maton säilytykseen.

Kuinka tärkeää sinulle on, että jumppamatto tai joogamatto on helppo kuljettaa mukana ja ennen kaikkea, missä menee oma rajasi mukavuuden ja liikkeiden tukevuuden kanssa.

Jos sinulla on vähän säilytystilaa tai pitkä matka treenipaikalle ja pidät keskinkertaisesta paksuudesta, kannattaa hankkia 1cm paksuinen jumppamatto.

Korkealuokkainen 1,5cm paksuinen jumppamatto saattaa painaa enemmän ja viedä marginaalisesti enemmän tilaa kuljetuksessa, mutta paksumman maton kanssa et tingi mukavuudesta.

Jumppamatto / joogamatto - Valitse oikea materiaali

Miksi jumppamaton materiaali on tärkeä

jumppamatto tai joogamatto ja sen käytettävyys koostuu monesta eri osasta: tekstuurista, tahmeudesta, ekologisuudesta ja huokoisuudesta (tästä riippuu kuinka paljon matto antaa myöten, kun päällä on painoa) sekä siitä, että miten nopeasti se kuluu käytössä.

Jumppamaton materiaali  

Suurin osa jumppamatto ja joogamatto tuotteista on tehty PVC:stä eli vinyylistä. Uudempi, ekologisempi versio sisältää luonnonmukaista sekä kierrätettyä kumia, juuttia ja orgaanista puuvillaa sekä luonnon puuvillaa (tämä tarkoittaa sitä, ettei kangasta ole käsitelty synteettisillä aineilla valmistuksessa).

jumppamatto hintaOsto-ohje materiaalin suhteen

Mikäli olet allerginen lateksille, vältä mattoja jotka ovat tehty luonnonkumista. Jos haluat pysytellä aidossa ja alkuperäisessä joogamatossa, valitse tuote joka on valmistettu PVC:stä. Tälläiset matot kestävät parhaimmassa tapauksessa jopa vuosikymmeniä. Huokoisuus voi vaihdella paljon johtuen eri materiaaleista, mutta pääsääntöisesti PVC-matoissa on eniten joustavuutta kun taas juutti- ja puuvillamatoissa vähiten. Näiden perustietojen tuella jatka lukemista ja anna omien tarpeidesi ohjata valintaasi. 

Jumppamatto - Valitse oikea tekstuuri

Miksi jumppamaton tekstuuri on tärkeä 

Mattosi tekstuuri ja materiaali määrittää, kuinka paljon pitoa se antaa. Tahmeus ja tekstuuri vaikuttavat siihen, kuinka paljon liukastelet maton päällä. Se antaa kitkaa matolle, joka estää liukastelua (kun taas tahmeus perustuu enemmän ’imuun’). Tekstuuri ja materiaali myös vaikuttaa siihen miltä jumppamatto tuntuu. Ne on osa kokonaismukavuutta. Jos odotat jumppamatltai täydellisyyttä, jokainen pienikin kumpare jumppamatto tekstuurissa tulee todennäköisesti pahentamaan esimerkiksi savasana-asentoa. Maton pinnan tekstuuri voi olla joko tarkoituksella tehty (esimerkiksi pieniä nyppylöitä) tai materiaalien itse aiheuttama pintakuviointi. Juuttimatoissa on orgaanista karheutta kun taas PVC-matoissa on pienimuotoinen tekstuuri, mutta pehmeä tuntuma.Vaihtoehdot: Kaikille kehoille löytyy omanlaisensa matto– täydellisen sileästä aina todella karheaan.

Osto-ohjeet tekstuurin valintaan

Jos etsit jumppamattoa tai joogamattoa, joka estää liukastumista ja liukumista ja haluaisit välttää PVC-mattoja (perinteinen tahmea matto), etsi kumista, juuttista tai puuvillaista jumppamattoa. Matossa on hyvä olla koholla oleva, käsin kosketeltava kuviointi. Koholla olevan kuvioinnin tarjoama pito auttaa sinua pysymään matolla tasapainossa, riippumatta sitä kuinka hikiseksi tai vaativaksi treenisi meneekään.

Jos sileys on sinulle tärkeää niin PVC-matto on sinulle paras vaihtoehto. Jos pidät tahmeudesta, mutta olet kiinnostunut uusista ekologisimmista vaihtoehdoista, voit kokeilla muutamaa patjaa ennen kuin ostat omaasi. Jotkut ekologiset matot saattavat yllättää kuinka paljon ne tarjoavat pitoa ilman perinteistä tahmeaa pintaa.

Jumppamatot / joogamatot ja tahmaisuus

joogamatto hintaMiksi jumppamaton tahmaisuus on tärkeä

Tahmea jumppamatto estää sinua liukastelemasta tai liukumasta. Jumppamatto tai joogamatto auttaa sinua pitämään tasapainosi vaihtaessasi asentoa ja auttaa sinua pysymään paikallaan kun pidät asentoa useamman sekunnin.

Vaihtoehdot: PVC-matoissa on korkein tahmaisuus.

Osto-ohjeet tahmaisuuden suhteen 

Jos tarvitset apua asennoissa pysymiseen, mutta et halua mattoa jossa on kohokuviointi, niin PVC- jumppamatot ovat todennäköisesti sinulle paras vaihtoehto. Pidä kuitenkin mielessä, että nämä matot ovat tahmaisia vain puhtaana. Jos ostat PVC-maton pese se ennen kuin otat sen käyttöön, sekä joka kerta kun huomaat että kätesi alkavat lipsumaan matolla paikaltaan. 

Jumppamatot ja ekologisuus

Miksi ekologisuus on tärkeää

Joogaajina noudatamme elämäntavoissa ahimsaa, eli väkivallattomuutta. Tästä syystä on arvojemme vastaista joogata sellaisella matolla, joka loppujen lopuksi päätyy kaatopaikalle.

Osto-ohje ekologisuuden suhteen

Jos ekologisuus on sinulle tärkeää, vältä PVC:stä tehtyjä harjoitusmattoja (perinteinen tahmea matto). Ne eivät maadu kaatopaikoille ja on hankala sekä kallis kierrätettävä. Muovi-, juutti- sekä puuvillamatot, joita on saatavilla useissa paksuuksissa, ovat yleensä PVC-mattoja paksumpia sekä liukkaampia. Voit siis löytää maton, joka on ekologinen, sopivan paksuinen sekä tekstuuriltaan sinulle sopiva.

jumppamatot tarjous

Jumppamatot ja niiden hinta

Normaali 1cm paksuinen, sileä, yksivärinen, tahmeapintainen PVC-matto on mattojen hinta luokkaltaan alhaisin. Sieltä ylöspäin voit maksaa enemmän, riippuen seuraavista ominaisuuksista: pinnan kuviointi, design tai logot, paksuus, antibakteerinen pinta, kuviointi jne. Ekologiset matot ovat yleensä mattojen kalliimmasta päästä.

Jumppamatot ja niiden tyylit

joogamatto-tarjousKun olet saanut päätettyä valintasi paksuudesta, materiaalista, tekstuurista, tahmeudesta, ekologisuudesta ja hinnasta, on enää yksi asia mikä pitää vielä päättää: tyyli! Joten anna palaa ja valitse oma lempivärisi, kuviointisi tai printtisi. Tulet joka tapauksessa tuijottelemaan mattoa paljon ollessasi alaspäin katsovan koiran asennossa. Kuitenkin nyt toivotan kivoja shoppailuhetkiä!

Jumppamatot ja niiden pesu

Voit pestä jumppamatot normaalilla saippuavedellä. Ei kuitenkaan kannata käyttää syövyttäviä pesuaineita sen pesussa ja lukea aina ohjeista, millaista pesuainetta siihen kannattaa käyttää.

Lisää myös ostoskoriin nämä koska jumppamatot ja nämä ovat loistava yhdistelmä! Kun tilaat tuotteita ja hinta on yli 69€ sinulle on ilmainen toimitus.

Jos et ole vielä ole tilannut uutiskirjettämme niin tilaa uutiskirje NYT niin saat aina tiedon kaikista tulevista alennuksista ja 2021 vuoden uutuudet. 

  1. → Hierontarulla
  2. → Hierontapallo
  3. → Aerobic käsipainot