HyppynarutHyppynarut nyt edullisesti meiltä! Narun pituus voidaan valita laajasta valikoimasta ja saatavilla myös painotettu versio. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa hyppynarut nyt!

15 tuotetta
Näytetään 1-15 yht. 15 tuotteesta

Product category FAQs

 • Mistä tunnistaa laadukkaan hyppynarun?

  Laadukkaan hyppynarun tunnistaa kestävästä materiaalista, kuten nailonista tai teräksestä, ja siinä on usein kahvat, jotka tarjoavat hyvän otteen. Myös kahvojen laakerointi vaikuttaa narun pyörimisnopeuteen ja sujuvuuteen.


 • Kuinka hyppynarun pituus vaikuttaa hyppimiseen?

  Oikea pituus on tärkeää, sillä liian lyhyt naru voi johtaa kompastumiseen ja liian pitkä haittaa rytmin ylläpitämistä. Yleensä naru säädetään niin, että sen keskikohta yltää kainaloihin seisoessasi narun päällä.


 • Millaisia hyötyjä langattomasta hyppynarusta on?

  Langattomassa hyppynarussa on kahvat, jotka simuloi hyppynarun liikettä ilman, että itse narua on. Tämä eliminoi kompastumisriskin ja mahdollistaa harjoittelun pienemmissä tiloissa.


 • Miten hyppynarun käyttö vaikuttaa kehon kuntoon?

  Hyppynaru kehittää aerobista kuntoa, koordinaatiota ja tasapainoa. Se on myös tehokas alaraajojen ja core-lihasten vahvistaja.


 • Kuinka paljon energiaa kuluu keskimäärin hyppynarulla harjoitellessa?

  Energiankulutus hyppynarutreenissä voi olla merkittävää, tyypillisesti 700–1000 kcal tunnissa, riippuen intensiteetistä ja harjoittelijan painosta.


Hyppynarulla harjoittelun etuja

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Hyppynarut on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Hyppynaru on yksinkertainen ja tehokas väline, joka toimii niin lasten leikeissä kuin aikuisten kuntoiluvälineenä. Se on edullinen ja monipuolinen harjoitusväline, joka parantaa ketteryyttä, koordinaatiota sekä sydän- ja verisuoniterveyttä. Hyppynaru on helppo ottaa mukaan ja sen käyttö onnistuu missä vain, ulkona tai sisätiloissa, pienessäkin tilassa.

Valitessasi hyppynarua, tulee sinun ottaa huomioon käyttötarkoitus – onko tavoitteesi nopeus, voima vai ehkä molemmat? Hyppynaruja on saatavilla eri pituuksina ja painotuksina, ja ne voi olla valmistettu useista eri materiaaleista, kuten muovista, nailonista tai nahasta.

Eri mallit palvelevat erilaisia tarpeita: nopeushyppynarut on suunniteltu kevyiksi ja nopeiksi, kun taas painotetut hyppynarut tehostavat lihaskuntoharjoittelua.

Hyppynarun käyttö on tehokas ja hauska tapa polttaa kaloreita, ja se soveltuu erinomaisesti myös intervalliharjoitteluun.

Voit helposti säätää treenin tehoa muuttamalla hyppelytahdin nopeutta tai vaihtelemalla hyppytyylejä. Hyppynarulla hyppiminen on matalan kynnyksen liikuntamuoto, joka sopii useimmille ikään ja kuntoon katsomatta.

hyppynaru

Hyppynarun valinta

Valitessasi hyppynarua, tärkeimpiä tekijöitä ovat narun materiaali ja pituus, hinta sekä miten eri tyypit sopivat kullekin käyttäjälle. Löydät juuri tarpeisiisi sopivan tuotteen, kun otat huomioon nämä seikat.

Hyppynarut-gorillasports.jpg

Hyppynarujen materiaali ja pituus

Hyppynarujen materiaali vaikuttaa niiden kestävyyteen ja käyttömukavuuteen. PVC-materiaalista valmistetut hyppynarut ovat kestäviä ja ne sopivat erityisesti nopeaan hyppelyyn.

Pituus on tärkeä tekijä: ihmisten, jotka ovat 180–200 cm pitkiä, tulisi valita alle 305 cm pituinen hyppynaru. Jos taas olet alle 165 cm, 210–250 cm pitkä naru on sinulle sopiva.

Narun hinta

Hyppynarujen hinta voi vaihdella huomattavasti. Voit löytää yksinkertaisia malleja jo 14,90 euron hintaan. Kuitenkin, laadusta ja erityisominaisuuksista kannattaa maksaa, jos tarvitset narua ammattimaiseen käyttöön tai vaativampaan treeniin.

Myös halvempia tuotteita saa, mutta ne eivät kaikki ole tarkoitettu treenaamiseen. Hyvä hyppynaru kestää käytössä pidempään kuin pihaleikkeihin valmistetut halvimmat hyppynarut.

Eri hyppynarut eri käyttäjille

Eri käyttäjille sopivat erilaiset hyppynarut. Lasten ja aloittelijoiden kannattaa valita lyhyempi ja kevyempi naru, kun taas kokeneemmille hyppijöille voi sopia raskaampi ja nopeampi naru.

Tarkista aina, että valitsemasi naru on sopiva pituuteesi ja harjoittelutavoitteisiisi.

Hyppynarun käytön hyödyt

Hyppynarulla hyppiminen on monipuolinen ja tehokas tapa ylläpitää kuntoa. Saat tästä ainutlaatuisesta harjoitusmuodosta sekä aerobisia että anaerobisia hyötyjä.

Naruhyppelyn tehokkuus

Naruhyppely on tehokas keino polttaa kaloreita, sillä voit kuluttaa jopa 500-700 kilokaloria tunnissa. Koko kehon liikuttaminen hyppimisen aikana lisää energiankulutustasi, mikä tekee siitä erinomaisen harjoituksen rasvanpolttoon ja myös yleiskunnon parantamiseen.

Tätä tuotetta ei suotta käytetä esimerkiksi nyrkkeilijöiden keskuudessa lämmön ottamiseen ja kestävyyden parantamiseen.

Lihasten kehittäminen hyppynarulla

Käyttäessäsi hyppynarua, kehittää se kehon lihaksistoa kokonaisvaltaisesti. Hypyissä vaadittava jatkuva lihasten koordinaatio ja voimankäyttö kiinteyttää ylä-, keski- ja alavartalon lihaksia. Erityisesti tulee vahvistettua jalkojen, vatsan ja hartioiden lihaksia.

 • Ylävartalo: käsien lihakset työskentelevät narua pyörittäessä.

 • Keskivartalo: vatsa- ja selkälihakset aktivoituvat tasapainon ja asennon ylläpitämiseksi.

 • Alavartalo: reidet ja pohkeet vahvistuvat hyppyjen myötä.

Lisätreenin mahdollistaminen

Hyppynaru mahdollistaa lisätreenin missä ja milloin vain. Se on kevyt ja kulkee helposti mukana. Voit lisätä naruhypyt osaksi päivittäistä treenirutiiniasi vaikka kotona.

Tällä tavoin saat lisättyä treenin intensiteettiä ja vaihtelua päivittäisiin liikuntatottumuksiisi. Naruhyppely on myös erinomainen apuväline lisäämään koordinaatiota ja tasapainoa.

Tällä edullisella treenivälineellä voit myös tehdä erilaisia hyppyvariaatioita, jotka tehoavat eritavoin eri lihaksiin. Se on siis erittäin hyvä lisä monipuoliseen treenaamiseen, ja lisää treenisessioidesi mukavuutta.

hyppynaru tarjous

Naruhyppelyn käyttövinkit

Ennen hyppynarulla aloittamista on tärkeää säätää naru oikean mittaiseksi ja varmistaa turvallisuus huomioimalla myös harjoitteluympäristö. Nämä seikat takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun.

Hyppynarun säätäminen

Hyppynarujen säätäminen on avainasemassa tehokkaaseen ja turvalliseen treeniin. Voit säätää hyppynarusi pituuden seuraavasti:

 1. Astu hyppynarusi päälle yhdellä jalalla sen keskikohdan kohdalta.

 2. Vedä kahvat ylös sivuillesi. Kahvojen tulisi ylettyä noin kainaloiden korkeudelle.

Jotkut hyppynarut mahdollistavat pituuden säätämisen leikkaamalla tai mekanismilla, joka lyhentää pituuden ilman leikkaamista.

hyppynaru hinta

Harjoittelun aloittaminen

Kun aloitat harjoittelun, pidä mielessä seuraavat asiat:

 • Aloita rauhallisesti: Aloita lyhyillä treenisessioilla ja lisää vähitellen harjoittelun kestoa ja intensiteettiä.

 • Rytmi: Aloita hitaalla tempolla ja keskity hyppynarutreenin rytmiin.

Lisäksi, hyppynaruharjoittelun voi aloittaa käyttämällä sitä alkulämmittelynä tai yhdistämällä naruhyppelyn muihin lihaskuntoliikkeisiin.

Jo perushyppely saattaa aluksi tuntua hankalalta, mutta mitä enemmän jaksat hyppiä, sitä nopeammin taitosi kasvaa ja erittäin nopeasti hallitset jo erilaiset hyppyvariaatiot.

Turvallisuus ja ympäristön huomioiminen

Turvallisuus on aina etusijalla harjoitellessasi hyppynarulla. Muista nämä seikat:

 • Jalan alle tarttumaton alusta: Varmista, että alustasi on tasainen ja riittävän pitävä, jotta naru ei takerru alustaan.

 • Tilaa ympärillä: Harjoittele avoimessa tilassa, jossa on riittävästi tilaa ympärilläsi, jotta hyppynaru ei osu esineisiin tai muihin ihmisiin.

Lisäksi, tarkkaile omia tuntemuksiasi treenin aikana. Jos koet kipua tai epämukavuutta, pidä tauko ja tarkista tekniikkasi.

Julkaisija: Gorilla Sports