Ponnistusharjoitteluväline 2 Eri Vastuksella, Musta
Ponnistusharjoitteluväline 2 Eri Vastuksella, Musta
Ponnistusharjoitteluväline 2 Eri Vastuksella, Musta
Tuotetiedot add

Vertikaalijumpperi vastusnauhoilla

Hyppyharjoittaja tuo hyppyharjoituksiin aivan uuden ulottuvuuden. Laite on suunniteltu niin ettei se rasita yläkroppaa lainkaan, vaan rasitus kohdistuu ainoastaan jalkoihin, niinkuin hyppyharjoituksen on tarkoituskin. Tästä syystä jumpperia voivat käyttää myös selkävaivoista kärsivät kuntoilijat. Ne tehostavat harjoittelua vastavetovoiman avulla, lisäävät joustavuutta ja sinulla on aina kädet vapaana jalkaharjoitteisiin.

Vastusnauhat soveltuvat sekä voimaharjoitteluun että kestävyysharjoitteluun. Voit esimerkiksi tehdä kyykkyjä, takapotkuja tai lisätä vastusta juostessasi tai hyppiessäsi. Parannat liikekoordinaatiota ja tasapainoa, vakautat keskipisteesi ja lisäät hyppyvoimaasi. Vastusnauhat sopivat kaikkiin urheilulajeihin, joissa jalkatyö on tärkeää.

Kompaktin kokonsa vuoksi pakkaat  jumpperin vaikka treenikassiin, näin se kulkeutuu mukana joka treenissä. Tuotteessa on kaksi erivahvuista vastusnauhaparia, joilla voit säätää vastuksen itsellesi sopivaksi. Vastusnauhat on helppo kiinnittää ja irrottaa. Pehmustettu vyö ja nilkkaremmit pitävät huolen siitä, että treenaaminen on mielekästä eikä tuote hankaa liikaa.

Hyppyvastusnauhojen parhaat ominaisuudet

  1. Parantaa liikekoorninaatiota, tasapainoa, voimaa ja kestävyyttä
  2. Voidaan käyttää apuna monissa eri harjoitteissa
  3. Hyvin vähän tilaa vievä
  4. 7-osainen treenisetti

Säädettävyys


Kiinnitystä vyötärölle ja nilkkoihin voidaan säätää itselle sopivaksi tarranauhojen avulla. Tarranauhat ja kantapäiden alle tulevat lenkit takaavat, että voit huoletta tehdä treenejäsi.

Treenaaminen


Sopivat monen eri urheilulajin harrastajille, missä tarvitaan hyppy- tai jalkavoimaa. Parannat vastusnauhojen ansioista liikekoordinaatiota ja tasapainoa, vakautat keskipisteesi sekä lisäät hyppyvoimaasi.

Vastukset


Voit valita kahdesta eri vastuksella olevista vastusnauhoista itsellesi sopivan. Vastusnauhojen mukaan voit määrittää treenin raskuuden tai jos haluat kehittää kestävyyttä, voit tällöin valita pienemmällä vastuksella olevan nauhan.

Ominaisuudet

Pituus
Vyö 78 cm

Paino
1,1 kg


Väri
Musta

Vastus
2 eri vastusta


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Ponnistusharjoitteluväline 2 Eri Vastuksella, Musta

100954-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
79,95 €
44,95 € Säästä 35,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 44,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!