KuntopyörätKuntopyörät nyt edullisesti meiltä, katso tarjous! Valitse laajasta valikoimasta itselle paras. Sopii kotiin sekä kuntosalille. Ale nyt voimassa, joten tilaa heti omasi!

20 tuotetta
Näytetään 1-20 yht. 20 tuotteesta

banneri

Kuntopyörä kotiin - Tilaa kuntopyörät netistäkuntopyörä hinta

Kuntopyöriä on ollut saatavilla markkinoilla jo vuosikaudet, ne edustavat vaivatonta vaihtoehtoa kuntosalille sekä helppoa tapaa päästä pois liikakiloista. Olet nähnyt mainoksia televisiossa, netissä sekä lehdissä, mutta koska markkinoilla on todella monia eri malleja ja brändejä, niin valinta on vaikeampi kuin vaan voit kuvitella. Totuushan on se, että kuntopyöriä on niin paljon että saatat mennä ymmälle.

Yleensä halvemmissa malleissa on perusominaisuuksia kuten vastuksensäätö ja muutamia ohjelmavalintoja. Keskitason kuntoyörä on paremmin rakennettu, päästävät vähemmän ääntä ja tuntuvat tukevammilta. Korkean hintatason kuntopyörä sisältää edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten paremman ajotietokoneen, ohjelmia, käyttäjäprofiileja, pidemmän takuun ja laajempia vastuksia.

Ennen kuin ostat Gorilla Sports kuntopyörän, niin sinun täytyy ensin selvittää omat tavoitteesi. Kuvittele kuina usein tulet laitetta käyttämään ja kuinka kovasti haluat treenata. Useimmiten ihmiset yliarvioivat omat kykynsä sekä luulevat pysyvänsä omassa treeniohjelmassa, mikä heillä on mielessä. Tämä johtaa heidät ostamaan kalliimman kuntopyörän, jolloin käyttäjä huomaavat että he eivät käytä pyörän koko pontentiaalia.

Kun olet pystynyt tekemään realistiset tavoitteet kuntopyörän käytölle on sinun helpompi löytää oikea kuntopyörä vastaamaan sinun tavoitteita.

Kuntopyörät ja niiden pakolliset ominaisuudet

Aivan sama kuinka paljon rahaa olet laittamassa kuntopyörään taikka mistä mallista olet kiinnostunut, jokaisessa mallissa on muutama pakollinen ominaisuus. Etsi kuntopyörä jossa on useita vastusvaihtoehtoja, säädettävä ja mukava istuin, koska tulet istumaan siinä pitkiä aikoja.

Kuitenkin, jos olet päättänyt ostaa jonkun tietyn mallin, missä ei ole parasta istuinta, voit ostaa siihen erillisen istuinpäällisen. Mukavuus on tärkeintä ihan missä budjetissa tahansa. Polkimien pitää olla tarpeeksi leveitä, sekä niissä pitää olla jonkinlainen kiinnitys jalkoihisi, jotta jalkasi eivät liukastu polkimilta pois. Kuntopyörä ja sisäänrakennettu tietokone näyttää myös perusasioita kuten ajan, nopeuden sekä poltetut kalorit. Sykemittarin ei tarvitse olla tärkein ominaisuus, koska voit ostaa erillisen sykemittarin helposti.

Kuntopyörä ja vaihtoehtoiset tarvikkeet

Jos olet katsellut useimpia kuntopyörä malleja, etsi lisävarusteita malleihin mitkä erottavat mallit toisistaan helpottamaan valintaasi.

Yksi ominaisuus mitä kannattaa harkita on vesipullon pidike - se ei vaikuta kauhean tärkeältä mutta se on iso apu jos pyörässäsi sellainen on, sillä sinun ei tarvitse lopettaa polkemista kun lähdet juomaan vettä.

Kuntopyörä - Tarkista painorajoitus ennen kuin tilaat

Tukevuus on yksi tärkeimpiä kuntoilun näkökohtia, sillä viimeinen asia jota haluat tehdä itsellesi on vahingoittaa kehoasi kun poljet pyörää. Jos pyörä keikkuu, niin voit unohtaa sen. Totta kai, jotkut voivat haluta ostaa laitteen netistä. Siinä tapauksessa, määrittele laitteen tukevuus sen painon mukaan.

Mitä enemmän kuntopyörä painaa, sitä tukevampi se on. Raskaimmissa pyörissä pitää olla kuljetusrenkaat, sillä muuten laitteen liikuttaminen on vaikeaa paikasta toiseen. Mutta viimeisimpänä, varmista että sinun painosi ei ylitä laitteen maksimipainonkestoa, jotta käyttö on turvallista.

Kuntopyörä ja sen tuottama ääni

Joillekkin tämä ei ole tärkeää, mutta muista, että pyörän vastuksen mukaan jotkut pyörät ovat hiljaisempia kuin toiset. Pyörät, joissa on sisäänrakennetut tuulettimet, ovat yleensä äänekkäämpiä koska ne toimivat ilmavastuksella - mitä kovemmin poljet, sitä enemmän ilma kiertää ja laite ääntää. Useimmat pyörät eivät pidä suurta ääntä, mutta jos haluat katsoa TV:tä taikka kuunnella musiikkia, voi ääni olla haitaksi.

Kuntopyörä ja turvallisuusseikat

Jos asut taloudessa, jossa on pieniä lapsia, niin sinun täytyy huomioida miten kuntopyörä on rakennettu. Tilastot näyttävät että tuhansia lapsia vahingoittuu vuosittain siksi, kun he käyttävät kuntoilulaitteita. Välttääkseen tämän, varmista että laitteen mekanismit (kuten ketju ja vastuspyörä) ovat suojatut, jotta lapset eivät pääse koskemaan niihin.

Hyvä kuntopyörä rasvanpolttoon

Useimmat kuntopyörät sisältävät harjoitustietokoneen harjoitusohjelmia, jotka ovat suunniteltu auttamaan sinua polttamaan rasvaa ja laihtumaan. Ohjelmat auttavat sinua pysymään motivoituneena ja näyttävät sinun edistyneen harjoittelun aikana. Jos budjettisi antaa myöten kannattaa panostaa kuntopyörämalliin, jossa on mahdollista käyttää sykevyötä. Sykevyö auttaa sinua seuraamaan harjoittelua tarkemmin ja kuntopyöräily on näin nautinnollisempaa. 

Hyvä kuntopyörä rasvanpolttoon sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Hyvän määrän ohjelmia, jotka sisältää intervalliohjelman
 • Polar tai sykevyö yhteensopivuus - tämä auttaa sinua harjoittelemaan tehokkaammin.
 • Selkeän takuun ja palautusehdot
 • Mukavan pehmustetun istuimen
 • Ison vauhtipyörän sulavaan liikkeeseen
 • Sähkömagneettivastuksen
 • Korkean maksimikuormituksen. Yleensä tämä kertoo pyörän vakaudesta.

Kuntopyörä kuntoitukseen ja matalaan rasitukseen

kuntopyörä tarjous

Rekumbentti tarjoaa nivelille matalarasitteista harjoittelua. Istuin tarjoaa täyden tuen selälle ja auttaa löytämään paremman asennon kuin pystyasennon kuntopyörät. Tämä on parempi alaselän kunnolle pidemmällä aikavälillä.

Polviin ja nilkkoihin kohdistuu vähemmän rasitusta, kun kuntopyöräily tapahtuu istuma-asennossa. Tämä tarkoittaa, että nivelet ovat todennäköisesti vähemmän loukkaantumisia ja rasittuneita kuin muiden harjoitteiden jälkeen.

Kuntoitukseen ja matalan rasituksen kuntopyörät sisältävät seuraavat ominaisuudet:

 • Suuri pehmustettu istuin säädettävyydellä
 • Hyvä valikoima ohjelmia sekä intervalliohjelma
 • Sykevyö sopivuus, jotta harjoittelu on tehokkaampaa
 • Valmistettu laadukkaasta metallista.
 • Suuri pinta-ala lattiaa vasten, jotta kuntopyörä ei heilu. 
 • Helppo pääsy ja pois tulo kuntopyörään ( tukikahvat ) mikäli liikeradat ovat vajavaiset
 • Sähkömagneettinen vastus
 • Korkea sallittu paino

Kuntopyörä yhteenveto

Yritin parhaani kattaa kaikki tärkeimmät asiat mitä kannattaa huomioida kun olet ostamassa kuntopyörää. Ennen kuin käytät rahasi yhteen, huomioi sitä että miten tulet sitä käyttämään. Jokaiselle on olemassa oma kuntopyörä aktiivisesta pyöräilijästä satunnaiseen käyttäjään, sinun täytyy vain löytää se oikea ja aloittaa kuntopyöräily.

Nosta sykettäsi Gorilla sportsin kuntolaitteella

Lisää kotisaliisi crosstrainer tai kuntopyörä. Aerobinen treeni, eli cardiotreeni on oleellinen osa terveellistä elämäntyyliäsi. Se parantaa kestävyyttä, sydämen kuntoa ja luuston kestävyyttä. Puhumattakaan siitä, että säännöllinen aerobinen kestävyysharjoittelu karistaa kilot tehokkaasti.

Hyvät kuntolaitteet auttavat sinua inspiroitumaan harjoittelusta. Tukeva ja ergonominen rakenne auttaa sinua liikkumaan mukavasti kotonasi, säällä kuin säällä. Voit synkronisoida myös lempi treeniappsisi kotikuntoilusi mukaan.

Monille paras tapa harjoitella on kotona. Aloita treenaaminen esimerkiksi soutulaitteella ja muokkaa treenisi sopivaksi laitteen ohjelmiston avulla tai treenisuunnitelmalla. Kokeile myös crosstraineria tai kuntopyörää. Molemmilla laitteilla harjoitat tehokkaasti alavartalon lihaksia, sekä sydäntäsi, rasittamatta niveliäsi juuri lainkaan.

Miten ostaa oikeanlainen kuntolaite?

Oletko valmis viemään treenisi seuraavalle tasolle? Ponkaise alkuun soutulaitteella, crosstrainerilla ja kuntopyörällä.

Soutulaitteella, crosstrainerilla tai kuntopyörällä saavutat terveystavoitteesi mukavasti ja lajin uusin laitteisto on suunniteltu tehostamaan treeniäsi. Joten anna kardiotreenivälineille toinen mahdollisuus, lue laitteista lisää asiantuntijoidemme vinkeistä.

Kaikki Crosstrainerista

Crosstrainer tarjoaa monia samoja hyötyjä, kuin juoksumatto, mutta on ystävällisempi nivelille. Nämä laitteet liikuttavat jalkojasi kutakuinkin soikeassa liikkeessä, joka yhdistää kuntopyörän ja juoksumaton liikeradan. Kuten juoksumattoja, crosstraineria pystyt myös säätämään lisäämällä tai vähentämällä nopeutta, vastusta tai tehoa. On kolmen eri tyypin crosstrainereita: 

Itsenäinen

-Liike on tehokkaampi, koska jalan on kuljettava nousevalla liikeradalla

-Optimaalinen vain alakehon treeniin

Yhtenäinen

-Polkimet liikkuvat yhdessä

-Todella nivelystävällinen

Kaksoistoiminen

-Laitteessa on sekä polkimet ja sauvat, jotka tehostavat treeniä

-Treenaa sekä jalkoja että käsiä, eli antaa kokovartalotreenin

Kaikki kuntopyöristä

Kuntopyörä on laitteista nivelystävällisin. Siinä kehon tärähtely on minimaalista, mutta treeni on todella tehokasta sekä kokeneelle, että aloittelevalle urheilijalle. Kuntopyöriä on olemassa kahta eri lajia:

Pystypyörä

- Rakenne ja asento samanlainen kuin tavallisessa polkupyörässä

- Erinomainen alavartalon treenaukseen, sekä cardiotreeniin

- Pystypyörä vaatii vähiten tilaa ympärilleen verrattuna muihin kuntopyöriin ja on erinomainen treeniväline rajoitettuun tilaan

- Intensiivisempi treeni mahdollista verrattuna muihin pyöriin

Nojapyörä

-Pyörä ja sen istuin muistuttaa nojatuolia

-Parantaa kehon verenkiertoa

-Estää “huijaamasta” polkiessa, koska et voi nousta ylös

Kuntopyörän seuraksi myös nämä!

 1. → Juomapullo
 2. → Kuulokkeet