50mm Olympia levypainot50mm Olympia levypainot nyt edullisesti meiltä! Katso valikoimasta yksittäiset painot sekä levypainosarjat ja valitse omasi. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa painot nyt!

23 tuotetta
Näytetään 1-23 yht. 23 tuotteesta

Olympia levypainot

On olemassa useita erilaisia olympiapainoja. Ostaessasi olympiapainoja kannattaa käytää aikaa vertailuun, jotta osaat valita itsellesi oikeanlaisen tuotteen. Gorilla Sportsin levypainojen etuna on niiden muotoilu. Niissä on kahvat jotka helpottavat painojen tankoon lataamista.

Painoja valmistetaan monissa eri väreissä. Värillisten olympiapainojen painot ovat:

- 1,25kg vaalean vihreä

- 2,5kg oranssi

- 5kg turkoosi

- 10Kg musta

- 15Kg keltainen

- 20Kg sininen

- 25Kg punainen

Pyöreät kumipainot kahvalla on helppo ladata tankoon. Myös niiden irroitus käy käden käänteessä.

Perus painonnostotangon kanssa voit harjoittaa todella laajan valikoiman erilaisia harjoituksia eri lihasten harjoittamiseksi. Levyjä on saatavilla 1,25kg – 25kg välillä. Suosittelemme niitä kaikille painonnostajille aloittelijasta ammattilaiseen. Meiltä saat laajan valikoiman olympiapainoja.

On monia eri tyyppisiä painolevyjä eri tarpeisiin. Gorilla Sportsin olympiapainolevyt on tehty valuraudasta ja ovat todella kestäviä. Niiden muotoilun ansiosta ne ovat helppoja käsitellä.

Kumipäällystetyt levyt ovat hiljaisia, eivätkä pudotessaan aiheuta kovaa meteliä toisin kuin rautapainot.  Muovipäällysteisillä levyillä on sama etu. Niiden päällyste on kovamuovia. Molemmat ovat myös turvallisempia, rautapainon putoaminen esimerkiksi jalalle aiheuttaa useammin vammoja kuin päällystetyn painon pudottaminen. Siksi suosittelemme erityisesti näitä aloittelijoille.

Suosittelemme olympia levypainoja, niin aloittelijalle,  keskitason ja jo harjaantuneelle painonnostajille. Meiltä löydät laajan valikoiman olympialevypainoja.

50mm olympia levypainot