50mm Olympia levypainot50mm Olympia levypainot nyt edullisesti meiltä! Katso valikoimasta yksittäiset painot sekä levypainosarjat ja valitse omasi. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa painot nyt!

23 tuotetta
Näytetään 1-23 yht. 23 tuotteesta

Olympia levypainot

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Olympia levypainot on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

On olemassa useita erilaisia olympiapainoja. Ostaessasi olympiapainoja kannattaa käyttää aikaa vertailuun, jotta osaat valita itsellesi oikeanlaisen tuotteen. Gorilla Sportsin levypainojen etuna on niiden muotoilu. Niissä on kahvat, jotka helpottavat painojen tankoon lataamista.

Painoja valmistetaan monissa eri väreissä. Värillisten olympiapainojen painot ovat:

- 1,25kg vaalean vihreä

- 2,5kg oranssi

- 5kg turkoosi

- 10Kg musta

- 15Kg keltainen

- 20Kg sininen

- 25Kg punainen

Pyöreät kumipainot kahvalla on helppo ladata tankoon. Myös niiden irroitus käy käden käänteessä.

Perus painonnostotangon kanssa voit harjoittaa todella laajan valikoiman erilaisia harjoituksia eri lihasten harjoittamiseksi. Levyjä on saatavilla 1,25kg – 25kg välillä. Suosittelemme niitä kaikille painonnostajille aloittelijasta ammattilaiseen. Meiltä saat laajan valikoiman olympiapainoja.

On monia eri tyyppisiä levypainoja eri tarpeisiin. Gorilla Sportsin olympia levypainot on tehty valuraudasta ja ovat todella kestäviä. Niiden muotoilun ansiosta ne ovat helppoja käsitellä.

Kumipäällystetyt levyt ovat hiljaisia, eivätkä pudotessaan aiheuta kovaa meteliä toisin kuin rautapainot. Muovipäällysteisillä painoilla on sama etu. Niiden päällyste on kovamuovia. Molemmat ovat myös turvallisempia, koska rautapainon putoaminen esimerkiksi jalalle aiheuttaa useammin vammoja kuin päällystetyn painon pudottaminen. Siksi suosittelemme erityisesti näitä aloittelijoille.

Suosittelemme olympia levypainoja aloittelijalle, keskitason treenaajalle ja jo harjaantuneille painonnostajille. Meiltä löydät laajan valikoiman olympia levypainoja.

50mm olympia levypainot

Julkaisija: Gorilla Sports