Olympia Levypaino 10kg, 50mm Rautainen Levypaino Otekahvoilla, Musta
Tuotetiedot add

50mm Olympia levypaino 10kg

Gorilla Sportsin olympialevypaino. Levypainon keskireikä on halkaisijaltaan 50mm, joten se sopii kaikkiin 50mm halkaisijan levytankoihin. Painoja on helppo käsitellä kolmen oteaukon avulla. Paino on painatettuna levyn pintaan.

Mistä syystä valita Olympia-sarjan levypainot

  1. Levypainoista löytyy kantoreiät (Tri grip) = painojen käsittely on helppoa.
  2. Sisämateriaali on valurautaa eli levypainojen kestävyys on taattu.
  3. Levypainojen kumipinnoite suojelee lattioitasi eikä painot aiheuta meteliä. 

Yhteensopivuus levytankoihin


Levypainomme ovat ihanteellinen lisävaruste tehokkaaseen ja yksilölliseen voimaharjoitteluun. Olipa kyseessä levy-, käsi- tai SZ-tanko - yksittäiset levypainot ovat helpot ja nopeat kiinnittää. Reiän halkaisijasta riippuen levypainot sopivat meidän kaikkiin vakio- tai olympiatankoihin.

Harjoittelu


Levypainomme ovat monipuolisia ja tarjoavat siksi laajan valikoiman erilaisia käyttötarkoituksia. Etenkin olympiapainoista löytyvien ergonomisten Tri grip -kantoreikien ansiosta levypainoista saa hyvän otteen, jolloin kehonpainoharjoitukset suoriutuvat turvallisesti, tankokäytön lisäksi.

Säilytys


Riippumatta levypainon reiän halkaisijasta - ne ovat helppo säilyttää turvallisesti ja tilaa säästävästi, millä tahansa levypainotelineellä. Erilaiset säilytysvaihtoehdot varmistavat järjestyksen.

Ominaisuudet

Materiaali
Valurauta kumipinnoitteella

Paino
10kg


Väri
Musta

Reiän halkaisija
51 mm


Halkaisija
32cm

Paksuus
4cm


Tuotearvostelut

3.8 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Kannattaa ottaa huomioon onko paino menossa tankoon jossa on laakeroitu pää vai ei. Koskan näissä painoissa sisäreikäkin on peitetty kumilla, niin se ei pyöri kovin helposti laakeroimattomassa tangossa, mikä voi ärsyttää jos haluaa rullata tankoa painojen kanssa. Levyn pyörittäminen tangossa oletettavasti hinkkaa kumin ennen pitkää myös irti. Esim. suurin osa trap bar -tangoista ei yleensä ole laakeroitu. Muuten hinnaltaan ok-laatuinen paino. Tankoon saa lähes yhtä paljon painoa kuin rautalevyillä ja kumi pinnalla suojelee paljastaa lattia kevyiltä kolautuksilta. Väriä tosiaan tarttuu ja kumi tuntuu sellaiselta, että parin vuoden käytön jälkeen paikoittain kuluu puhki.

Painoista tarttuu väriä ja lähtee pientä murua irti, haju on huomattavasti voimakkaampi kuin toisissa Olympia levypainoissani. Kannattaa ostaa kalliimpaa ja laadukkaampaa jostain muualta, palauttaisin ellen olisi heittänyt pakkausta pois.

Nyt riittää miehelle painot.

Hyvä lisä kyseisen sarjan levytangolle jos alkaa painot loppumaan kesken.

Kumin haju paketista avatessa voimakas, mutta haihtui aika nopeasti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Olympia Levypaino 10kg, 50mm Rautainen Levypaino Otekahvoilla, Musta

100582-00009-0016
TARJOUS
TÄNÄÄN!
64,95 €
54,95 € Säästä 10,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 54,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!