Gorilla Sports treenivinkit

Blogistamme löydät ammattilaisten kirjoittamia vinkkejä treenaamiseen

Käytitpä sitten farkkuja, shortseja, pikkumustaa tai pukua, hyvin treenatut pakarat ovat suosittuja naisten sekä miesten keskuudessa. Takapuolen optimaaliseen treenin vinkit saat tästä blogista!
Tehokasta, räjähtävää ja voimakasta – hiekkasäkkitreeni tarjoaa erilaisia ja hauskoja toiminnallisia harjoituksia.
Selkäharjoitukset eivät ainoastaan muodosta upean näköisiä lihaksia. Ne ehkäisevät myös selän kiputiloja.
Jokainen, joka haluaa urheilullisen ja hyväkuntoisen kropan ei voi välttää kahvakuulaa. Tässä parhaat vinkit treenaamiseen kahvakuulalla kotona.
Jalkatreeni parantaa ryhtiä ja helpottaa kaikkea tekemistä treeneissä ja arjessa! Täältä vinkit jalkatreeniin niin aloittelijoille kuin edistyneimmillekkin.
Kun treeniaikaa on rajallisesti, nopea ja kaikenkattava treeniohjelma nousee arvoon arvaamattomaan. Lue vinkit!
Muuttuvan vastuksen harjoittelu saattaa monelle kuulostaa uudelta jutulta, mutta näin se ei todellakaan ole. Jokainen on varmasti nähnyt salilla jonkun treenaavaan näin. Lue lisää mistä on kyse!
Tehokas treeni ei vaadi kuntosalia tai isoja ja kalliita laitteita. Muutaman kympin sijoituksella, treenaat kotona tehokkaasti.
Kesällä ja lomalla ei ole aina aikaa tuntien mittaiseen treeniin, eikä ehkä mielenkiintoakaan. Peppi on laatinut teidän iloksi 30minuutin pikatreenin, jonka suoritat vaikka rannalla auringonoton lomassa. Vinkit talteen ja rannalle!
Lue Akin tehokas "Kolmen välineen mökkitreeni" ja nappaa vinkit mukaan kesälomalle.
Showing 1 to 10 of 44 (1 Pages)