Gorilla Sports treenivinkit

Blogistamme löydät ammattilaisten kirjoittamia vinkkejä treenaamiseen

Tällä ohjelmalla saat lisää voimaa. Lue, sisäistä, ota käyttöön! Tulokset puhukoon puolestaan.
Minkälainen harjoitusohjelma on paras juuri sinulle? Katso vinkit maailman parhaan ohjelman tekoon.
Tästä GorillaSportsin vinkit, joilla saat treeneihisi uutta intoa ja puhtia.
Älä unohda ruuan tärkeyttä treenatessa! Ja elämässä ylipäätään. Suosi puhtaita ja mahdollisimman vähän prosessoituja ruokia.
Nämä on hyvä tietää ennen voimaharjoittelun aloittamista. Vinkit aloittelijoille ja miksei muillekkin. Perusasiat saattavat unohtua ajan saatossa ;)
Nämä kolme tekijää ovat vastuussa palautumisestasi. Lue miten saat maksimoitua palautumisen harjoittelun jälkeen.
Treenaatko kuin hullu, mutta et nää kehitystä? Näillä vinkeillä kasvatat käsiä, sekä siinä samalla muitakin kehon lihaksia. Ota vinkit talteen ja aloita tavoitteellinen treenaaminen jo tänään!
Katso noudatatko näitä 3 tärkeää sääntöä treeneisessä! Näillä tavoilla saat treenisi onnistumaan entistä paremmin ja kehityt.
Onko personal trainerin työ todella niin helppoa kuin miltä se vaikuttaa? Katso tästä artikkelista, mitä työhön kuuluu ja mitä asioita on hyvä pitää mielessä PT:nä.
Leuanveto: Yksi epäilyttävimmistä, vaikeimmista, mutta silti yksinkertaisimmista fyysisistä liikkeistä, joka on usean treenaajan tavoite ainakin jossain vaiheessa! Kouluaikojen liikuntatuntien muistot saattavat kummitella mielessäsi – pyrkimys tehdä jotain niin helpon näköistä monien seuratessa vieressä. Jos olet joskus tehnyt leuanvetoja, tiedät että se ei ole helppoa. Tämä artikkeli kertoo, miten saat tehtyä ensimmäisen leuanvedon!
Showing 1 to 10 of 26 (1 Pages)