Gorilla Sports treenivinkit

Blogistamme löydät ammattilaisten kirjoittamia vinkkejä treenaamiseen

Jalkatreeni parantaa ryhtiä ja helpottaa kaikkea tekemistä treeneissä ja arjessa! Täältä vinkit jalkatreeniin niin aloittelijoille kuin edistyneimmillekkin.
Kun treeniaikaa on rajallisesti, nopea ja kaikenkattava treeniohjelma nousee arvoon arvaamattomaan. Lue vinkit!
Muuttuvan vastuksen harjoittelu saattaa monelle kuulostaa uudelta jutulta, mutta näin se ei todellakaan ole. Jokainen on varmasti nähnyt salilla jonkun treenaavaan näin. Lue lisää mistä on kyse!
Tehokas treeni ei vaadi kuntosalia tai isoja ja kalliita laitteita. Muutaman kympin sijoituksella, treenaat kotona tehokkaasti.
Kesällä ja lomalla ei ole aina aikaa tuntien mittaiseen treeniin, eikä ehkä mielenkiintoakaan. Peppi on laatinut teidän iloksi 30minuutin pikatreenin, jonka suoritat vaikka rannalla auringonoton lomassa. Vinkit talteen ja rannalle!
Lue Akin tehokas "Kolmen välineen mökkitreeni" ja nappaa vinkit mukaan kesälomalle.
Koskaan ei ole liian myöhäistä saavuttaa se kuuluisa kesäkunto. Tässä Akin tehokkaat vinkit, joilla olet ensi kesänä rantojen kingi. Lue lisää, äkkiä!
Smith-laitteella treenaat monipuolisesti sekä turvallisesti. Tässä listattuna muutama hyvä perusliike. Ota smith-laite osaksi jokaviikkoista treeniäsi ja tulet taatusti huomaamaan kehitystä.
Smith-laite vihattu vai rakastettu. Lue blogista meidän mielipide asiasta.
Kun ei ole aikaa lähteä salille treenaamaan, niin kotonakin voi tehdä hyvän treenin vaikka pelkällä kehonpainolla.
Showing 1 to 10 of 40 (1 Pages)